- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.481
benim de tüp canım niye korkuyorsun ki?Arkadaşlar hepiniz normal yolla mi hamile kaldiniz? Tup bebek yöntemiyle kalanlar var mı ? Ben tup bebek yöntemi ile hamile kaldım ve çok korkuyorum.
Kaybetmekten .daha evvel 9 haftalik bebeğim karnımda olmuştu. 11 hafta kontrolde öğrenmiştim. İnsan yaşadıklarından tecrübe ediniyor elbet ama tecrübe edindiği şeyleri yaşamaktansa korkuyor.pskolojik sanırım.ama elimde değil ve ne yapacağım bilmiyorum.her muayenede neler yaşıyorum bir bilseniz.nolmus nerde iyimi doktor sakın rahat diyo beni anlıyor aslında ama nebilim hayal ediyoRum umut ediyorum.hiçbir problem yok .ne eşimde ne bende .kan pıhtılaşma si falanda yok.doktor sağlıksız embriyoyu vucut sonlandiriyor demişti.benim de tüp canım niye korkuyorsun ki?
Kauçuk en iyisi ama bebekler beğenirmi oda var sen bi kaç çeşit al dursun :) Ateş ölçer kesinlikle alından olan olmalı ben kızımda aldım 4 senedir kullanıyorum çok memnunum baya araştırıp almıştım plusmed markasıBisey sorcam,emzik alanlar ya da bilgisi olan arkadaslar,dun esimle bakim ve emzik- biberon tarzi ihtiyaçların fiyatlarina baktik..Emziklerde cesit cok..
kaucuk,silikon,damakli,yalanci emzik vs..hepsinin gorevi ayni mi?kaucuk dogal bi maddeden yapiliyormus onun yeni dogani yoktu onu aliyordum yoksa..yalanci emzigin de islevini merak ettim bilen var mi,sordum da satici kiz bilmiyordu,geveledi :) bide ates olceri koltuk altindan mi alindan mi tercih ettiniz ?
Çok haklısın cnm ben kızımda çok rahattım tüp bebekti ama öncesinde ne düşük yaşadım nede bi sorunKaybetmekten .daha evvel 9 haftalik bebeğim karnımda olmuştu. 11 hafta kontrolde öğrenmiştim. İnsan yaşadıklarından tecrübe ediniyor elbet ama tecrübe edindiği şeyleri yaşamaktansa korkuyor.pskolojik sanırım.ama elimde değil ve ne yapacağım bilmiyorum.her muayenede neler yaşıyorum bir bilseniz.nolmus nerde iyimi doktor sakın rahat diyo beni anlıyor aslında ama nebilim hayal ediyoRum umut ediyorum.hiçbir problem yok .ne eşimde ne bende .kan pıhtılaşma si falanda yok.doktor sağlıksız embriyoyu vucut sonlandiriyor demişti.
Canim park Yatak ne kadar kullanabiliyo kac ay yada yasCanım ilk 6 ay bende aynı park yatakta yatıracam onlari hem birbirleriyle vakit geçirmiş olurlar.sonra ayıracam bende
İsallahhhh hayırlı haberlerle gel kontrolden .Allah yar ve yardımcın olsun.Çok haklısın cnm ben kızımda çok rahattım tüp bebekti ama öncesinde ne düşük yaşadım nede bi sorun
Ama bu şimdiki hamileliğimden önceki tüp bebeğim düşükle sonuçlandı ve şimdi çok korkuyorum bide ciddi bi kanama geçirince elim yüreğimde heran
Böyle böyle gececek inş kucağımıza alınca rahatlarız sanırım
Canım emzikte ve biberonda en iyisi avent kauçuk tamam dogal ama hijyen açısından iyi degil silikon kadar ısıya dayanıklı degil. Ates olcer de ben yıllardır alından olcen kullaniyorum plusmed cok memnunum baska marka alanların hep bozuldugunu duydum. Ama önlem amaclı bazen koltuk altı olceni de kullaniyorum onlar zaten 5 tl bişey ikisini de alabilirsin yaniBisey sorcam,emzik alanlar ya da bilgisi olan arkadaslar,dun esimle bakim ve emzik- biberon tarzi ihtiyaçların fiyatlarina baktik..Emziklerde cesit cok..
kaucuk,silikon,damakli,yalanci emzik vs..hepsinin gorevi ayni mi?kaucuk dogal bi maddeden yapiliyormus onun yeni dogani yoktu onu aliyordum yoksa..yalanci emzigin de islevini merak ettim bilen var mi,sordum da satici kiz bilmiyordu,geveledi :) bide ates olceri koltuk altindan mi alindan mi tercih ettiniz ?
Cnm benim kızım hala odasında yatmıyor yanımızdaki park yatakta yatıyor ben eni 80 cm olandan almıştım kızım 4 yaşına gircek :) 90 cm eni olanda var ...Canim park Yatak ne kadar kullanabiliyo kac ay yada yas
Amin cnm benim allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsunİsallahhhh hayırlı haberlerle gel kontrolden .Allah yar ve yardımcın olsun.
Öyle canım elbette ama korkunun ecele faydası yok benim daha önce 7 aylık kaybım var şimdiki de riskli gebelik. Önemli olan inancını ve moralini kaybetmemek.Kaybetmekten .daha evvel 9 haftalik bebeğim karnımda olmuştu. 11 hafta kontrolde öğrenmiştim. İnsan yaşadıklarından tecrübe ediniyor elbet ama tecrübe edindiği şeyleri yaşamaktansa korkuyor.pskolojik sanırım.ama elimde değil ve ne yapacağım bilmiyorum.her muayenede neler yaşıyorum bir bilseniz.nolmus nerde iyimi doktor sakın rahat diyo beni anlıyor aslında ama nebilim hayal ediyoRum umut ediyorum.hiçbir problem yok .ne eşimde ne bende .kan pıhtılaşma si falanda yok.doktor sağlıksız embriyoyu vucut sonlandiriyor demişti.
ben avetin yeni doğan emziklerinden aldım, ikili satılıyordu, ateş ölçeride alından ölçeni tercih ettimBisey sorcam,emzik alanlar ya da bilgisi olan arkadaslar,dun esimle bakim ve emzik- biberon tarzi ihtiyaçların fiyatlarina baktik..Emziklerde cesit cok..
Canım o çocuğa göre değişiyor kimisi 6 yaşına kadar kullanıyor ama benim kızım yatak geniş olmasina ragmen rahatsiz oldu bir buçuk yaşında baza almak zorunda kaldıkCanim park Yatak ne kadar kullanabiliyo kac ay yada yas
ben varım canım merak etme herşey yolundaArkadaşlar hepiniz normal yolla mi hamile kaldiniz? Tup bebek yöntemiyle kalanlar var mı ? Ben tup bebek yöntemi ile hamile kaldım ve çok korkuyorum.
Sag ol canim cevapladigin icin. Kadin dogumcum cleaxan 4000 vermişti bana. Ama sen yine de kalp damar a gitben de clexan 4000 kullanıyorum canım hem ikiz hem kilom fazla üstelik.
Canım bende 66 kilo ile gebe kaldım bende hibor 5000 kullanıyorum artı coasprin aynen devam ediyorum suanda 73 kg. doğuma kadarda kyllanacaksin dedi dr. endişe etme canım yeterli olurSag ol canim cevapladigin icin. Kadin dogumcum cleaxan 4000 vermişti bana. Ama sen yine de kalp damar a git
Bir de o doktora sor yeterli mi diye dedi. Ben de bugun gittim. Kalp damarci kilomu sordu. Bu igneler kiloya gore veriliyor dedi. Kilom 68. O zaman sana hibor 5000 yazalim dedi, igneyi değiştirdi. Hemen kadin dogumcum u aradim. O da hibor 5000 kullan o zaman dedi. Inşallah fazla gelmez bu datedirginim. Rabbime emanet ler
.
Canım naptın döndün mü? Yeni gördüm yazdığını bi sorun çıkmadı inşallah.Bugun 2bucukta randevum var,cocuk kardiyolojisinde,drum onlem amacli ikiz gebeleri gonderiyorum dedi ama cok korkuyorum bisey cikar diye,lutfen dua edin.
Benim de tüp bebek oldu, korkman normal daha önce yaşadığın yüzünden. Öyle bir tecrüben olmamış olsa bile insan tedirgin oluyor. Sürekli yat dinlen, sakın hiç bir yere uzanma. Ben alçak mutfak raflarına bile uzanmıyordum transfer sonrası. Süpürge filan asla zaten, yemek bile yapmadım, eşim destek oldu hep, bazen de dışardan söyledik. İşler bekler sen bebeklerinle sağlıklı ol yeter ki. Umarım güzel güzel ilerler haftaların.Arkadaşlar hepiniz normal yolla mi hamile kaldiniz? Tup bebek yöntemiyle kalanlar var mı ? Ben tup bebek yöntemi ile hamile kaldım ve çok korkuyorum.
Hay allah razı olsun. Icimi rahatlattiniz. Inşallah hepimiz de sag salim aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza. Benim kan testimde mthfr c677t homozigot çıktı. Bir de faktor xlll v34l homozigot cikti. Sizin kan sonuçlarıniz nasıldı? Bir de 5 6 haftalik ilk bebegimi düşürdum ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Ama o zamanlar bu igne olayını bilmiyordumCanım bende 66 kilo ile gebe kaldım bende hibor 5000 kullanıyorum artı coasprin aynen devam ediyorum suanda 73 kg. doğuma kadarda kyllanacaksin dedi dr. endişe etme canım yeterli olur
Saolsun eşim hergün sabah kahvaltımı hazırlıyor evi süpürür siliyor.peki nekadar böyle sürdü sendeBenim de tüp bebek oldu, korkman normal daha önce yaşadığın yüzünden. Öyle bir tecrüben olmamış olsa bile insan tedirgin oluyor. Sürekli yat dinlen, sakın hiç bir yere uzanma. Ben alçak mutfak raflarına bile uzanmıyordum transfer sonrası. Süpürge filan asla zaten, yemek bile yapmadım, eşim destek oldu hep, bazen de dışardan söyledik. İşler bekler sen bebeklerinle sağlıklı ol yeter ki. Umarım güzel güzel ilerler haftaların.
Sgl cnm..cok sukur bisey cikmadi ama ben öldüm öldüm dirildim,beklerkenCanım naptın döndün mü? Yeni gördüm yazdığını bi sorun çıkmadı inşallah.
Bende düşünüyorum canım da kararsiz kaldim kıyafet olur gider yatak puset araba karar veremiyorum biturluCnm benim kızım hala odasında yatmıyor yanımızdaki park yatakta yatıyor ben eni 80 cm olandan almıştım kızım 4 yaşına gircek :) 90 cm eni olanda var ...
Amin cnm benim allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?