- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.501
Hayirdir canımSgl cnm..cok sukur bisey cikmadi ama ben öldüm öldüm dirildim,beklerken
Rabbim hickimseye bana da evlatlarimizin hastaligini acisini gostermesin.
Amin canım çok şükür bunu da atlattınız.Sgl cnm..cok sukur bisey cikmadi ama ben öldüm öldüm dirildim,beklerken
Gözünde bşy kalmasın ben herşeyi kızımda aldım ondan şimdi daha bşy yapasım yok :) ben hem oda almıştım kızımda hem park yatak hem sepet beşik hiç aklımda bşy kalmadı :) şimdi bu ikizleri doğurmak nasip olursa 4-5 yaşlarına gelince çocuk odası alırım:) park yatakta yatsınlar daha :)Bende düşünüyorum canım da kararsiz kaldim kıyafet olur gider yatak puset araba karar veremiyorum biturlu
Şu an tam sonucun tanımını yazamayacagim ama tasiyicisiyim iki gende mutasyon olarak o da pihtilasma sorunu olduğu söylendi. O problem tutunmayida etkiliyormus yani dusugede sebep olabiliyormus. Bize düşen ilacı kullanmak hayırlısı ve sağlıkla onlara kavuşmayı beklemek :) Rabbim e çok şükür ❤ rahat ol canım; )Hay allah razı olsun. Icimi rahatlattiniz. Inşallah hepimiz de sag salim aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza. Benim kan testimde mthfr c677t homozigot çıktı. Bir de faktor xlll v34l homozigot cikti. Sizin kan sonuçlarıniz nasıldı? Bir de 5 6 haftalik ilk bebegimi düşürdum ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Ama o zamanlar bu igne olayını bilmiyorduminsan tedirgin oluyor ama rabbime emanet inşallah
canım 2.düzey detaylı ultrason mu oluyor güzel haberlerle gel inşallahYarın 2.düzey ultrasonum var arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.
İkiz olduğu için doktorum gebeliğin tümünde dikkatli olmamı istiyordu zaten ama ben bulantılarımdan dolayı 20. haftaya kadar mutfağa giremedim mesela, annemler yaptı hep yemeklerimi. Hala da dikkatli davranıyorum. Tedbiri elden bırakmamak en güzeli. Kolaylıkla sahip olmuyoruz sonuçta bebeklerimize.Saolsun eşim hergün sabah kahvaltımı hazırlıyor evi süpürür siliyor.peki nekadar böyle sürdü sende
Amin canım benim. Ben de adet sancısı gibi ağrıyla bu akşam doktorumu aradım hemen nst'ye bağladılar doğum mu başladı diye, şükür bende de çıkmadı bi şey, daha çok minikler Allah korusun. İkimiz de sınanmışız resmen bu akşamSgl cnm..cok sukur bisey cikmadi ama ben öldüm öldüm dirildim,beklerken
Hayırlısıyla gidin guzel haberlerle dönün inşallah. Dualarım sizinleYarın 2.düzey ultrasonum var arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.
Doppler yani tatlım.sağolasın inşallah güzel haberler olur.kızımda sadece yüzünü göreceğim diye heyecan duymuştum.cehalet mutlulukmuşcanım 2.düzey detaylı ultrason mu oluyor güzel haberlerle gel inşallah
Allah razı olsunHayırlısıyla gidin guzel haberlerle dönün inşallah. Dualarım sizinle
Slm iyi aksamlar kizlar bende 30+1 haftalik ikiz prenseslerime hamileyim oncelikle allahim olmayan herkese nasip etsin olanlarinda bekleyenlerinde sag salim kucagina almayi nasip etsin. ilk gebeligim bugun doktordan geldim biri 1520 digeri 1600 gr sizin bu haftalarda kac kilolardi sizce gelisimleri nasil cok merak ediyorum telaslaniyorum kusura bakmayin
Iyi mi kotumu bilmiyorum ama yinede saol canımMerhaba. Ben de bu aralar sadece kilolarini düşünüyorum insallah carsamba öğreneceğim. Bence 30 hafta icin cok iyi bebislerin masallah onlara :)
Bencede haklısınGözünde bşy kalmasın ben herşeyi kızımda aldım ondan şimdi daha bşy yapasım yok :) ben hem oda almıştım kızımda hem park yatak hem sepet beşik hiç aklımda bşy kalmadı :) şimdi bu ikizleri doğurmak nasip olursa 4-5 yaşlarına gelince çocuk odası alırım:) park yatakta yatsınlar daha :)
Git bence doktora canimYa benim bu ağrım geçmiyor kızlarKasıklarım belim sanki adet olacakmış gibiyim. Bu haftalarda böyle hisseden var mı kii
Uyutmayan bir ağrı bu haftalarda hafife alınmaz bi acile git derimYa benim bu ağrım geçmiyor kızlarKasıklarım belim sanki adet olacakmış gibiyim. Bu haftalarda böyle hisseden var mı kii
Canım gittim akşam nst bağladılar sancı çıkmadı şükür ama ağrım geçmiyor. Dr da magnezyum kullandırcak şimdi bu rahim sancılarını geçirirmiş, ama çok ağrıyorGit bence doktora canim
Çok teşekkürler. Nst bağladılar ama sancı çıkmadı neyse ki, ama ağrım geçmiyor anlam veremedimUyutmayan bir ağrı bu haftalarda hafife alınmaz bi acile git derim
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?