2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende düşünüyorum canım da kararsiz kaldim kıyafet olur gider yatak puset araba karar veremiyorum biturlu
Gözünde bşy kalmasın ben herşeyi kızımda aldım ondan şimdi daha bşy yapasım yok :) ben hem oda almıştım kızımda hem park yatak hem sepet beşik hiç aklımda bşy kalmadı :) şimdi bu ikizleri doğurmak nasip olursa 4-5 yaşlarına gelince çocuk odası alırım:) park yatakta yatsınlar daha :)

Şu an tam sonucun tanımını yazamayacagim ama tasiyicisiyim iki gende mutasyon olarak o da pihtilasma sorunu olduğu söylendi. O problem tutunmayida etkiliyormus yani dusugede sebep olabiliyormus. Bize düşen ilacı kullanmak hayırlısı ve sağlıkla onlara kavuşmayı beklemek :) Rabbim e çok şükür ❤ rahat ol canım; )

Saolsun eşim hergün sabah kahvaltımı hazırlıyor evi süpürür siliyor.peki nekadar böyle sürdü sende
İkiz olduğu için doktorum gebeliğin tümünde dikkatli olmamı istiyordu zaten ama ben bulantılarımdan dolayı 20. haftaya kadar mutfağa giremedim mesela, annemler yaptı hep yemeklerimi. Hala da dikkatli davranıyorum. Tedbiri elden bırakmamak en güzeli. Kolaylıkla sahip olmuyoruz sonuçta bebeklerimize.

Sgl cnm..cok sukur bisey cikmadi ama ben öldüm öldüm dirildim,beklerken
Rabbim hickimseye bana da evlatlarimizin hastaligini acisini gostermesin.
Amin canım benim. Ben de adet sancısı gibi ağrıyla bu akşam doktorumu aradım hemen nst'ye bağladılar doğum mu başladı diye, şükür bende de çıkmadı bi şey, daha çok minikler Allah korusun. İkimiz de sınanmışız resmen bu akşam

Slm iyi aksamlar kizlar bende 30+1 haftalik ikiz prenseslerime hamileyim oncelikle allahim olmayan herkese nasip etsin olanlarinda bekleyenlerinde sag salim kucagina almayi nasip etsin. ilk gebeligim bugun doktordan geldim biri 1520 digeri 1600 gr sizin bu haftalarda kac kilolardi sizce gelisimleri nasil cok merak ediyorum telaslaniyorum kusura bakmayin

Merhaba. Ben de bu aralar sadece kilolarini düşünüyorum insallah carsamba öğreneceğim. Bence 30 hafta icin cok iyi bebislerin masallah onlara :)

Ya benim bu ağrım geçmiyor kızlar Kasıklarım belim sanki adet olacakmış gibiyim. Bu haftalarda böyle hisseden var mı kii

Bencede haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…