2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım gittim akşam nst bağladılar sancı çıkmadı şükür ama ağrım geçmiyor. Dr da magnezyum kullandırcak şimdi bu rahim sancılarını geçirirmiş, ama çok ağrıyor
Kritik haftalara girdin canim dikkatli ol istirahat et bol bol

Doppler yani tatlım.sağolasın inşallah güzel haberler olur.kızımda sadece yüzünü göreceğim diye heyecan duymuştum.cehalet mutlulukmuş
insallah birsey cıkmaz canım bende cuma günü giricem detaylı ultrasona benimki erken gibi ama dr biliyordur herhalde ve cok korkuyorum rabbim korkularımızı yasatmasin

insallah birsey cıkmaz canım bende cuma günü giricem detaylı ultrasona benimki erken gibi ama dr biliyordur herhalde ve cok korkuyorum rabbim korkularımızı yasatmasin
Aminn canım serin kanlı durmaya çalışıyorum ama içim çağlıyor valla.sana da rabbim hayırlı haberler nasip etsin.ikizlerde 20 hafta da oluyor doppler aslında erken değil ben perinatologlara sordum 20 hafta ile 22 hafta arası deniyor.benim dr.22 hafta iyidir dedi bende tamam dedim öle yani

Devlet hastanesinde giricem ben onların heaaplarına göre 20 haftalıgım ama kendi drum 19.haftadasın diyor bende anlamadım canım senden güzel haber bekliyorum insallah haber vermeyi unutma

Devam eden bir ağrım var, sanki adetten önceki haftada gibiyim ya. Bi de üstüne üşüttüm sanırım kaburgalarımda bile sancı var. Nasıl geçicek zaman bilmiyorum
Geçmiş olsun cnm bolca dinlen çoğu kısmı geçirmişsin sık dişini bugünlerde gececek inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım aynı günümde kontrol olmuştum bende biri 1300 gr diğeri 1650 idi kiloları enim bi kaç gün geriden geliyor. Doktor çok iyiler demişti seninkiler de çok normal ve iyi kiloları

Arkadaşlar 20 haftalık ikiz bebeklerimi bugün erken doğum yaparak kaybettim, çok üzgünüm, ağlıyorum, doktorların ihmali yüzünden oldu, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Acılar çekerek doğurdum,enfeksiyon nedeniyle, sinirlerim bozuk,çok kötüyüm

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.çok ama çok üzüldüm.ne söylenir ki allah sabırlar versin

Gobegim

Canim Allah sabrini versin ne diyecegimi bilemiyorum inan ki. Cok büyük bir acidir tahmin bile edemiyorum. Basin sağolsun rabbim bugünleri unuttursun tez vakitte..
Tam olarak ne sebebiyle oldu ?

Allah sabır versin gerçekten ne denir bilemiyorum yardimcin olsun allahim.

Gobegim

Canim Allah sabrini versin ne diyecegimi bilemiyorum inan ki. Cok büyük bir acidir tahmin bile edemiyorum. Basin sağolsun rabbim bugünleri unuttursun tez vakitte..
Tam olarak ne sebebiyle oldu ?
doktor ihmali ve enfeksiyon nedeniyle, çok kötüyüm, başka bir doktora daha gitmediğim için çok pişmanım

Canım çok çok üzüldüm, Allahım sabrını versin inşallah. Ağlamamak elde değildir ama güçlü kal, Allah yine evlat nasip eder inşallah zamanın gelince. Hangi şehirde yaşadın bu durumu hangi hastanede?

rabbim sabır versin ne diceğimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…