- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.521
Kritik haftalara girdin canim dikkatli ol istirahat et bol bolCanım gittim akşam nst bağladılar sancı çıkmadı şükür ama ağrım geçmiyor. Dr da magnezyum kullandırcak şimdi bu rahim sancılarını geçirirmiş, ama çok ağrıyor
simdi nasilsinAmin canım benim. Ben de adet sancısı gibi ağrıyla bu akşam doktorumu aradım hemen nst'ye bağladılar doğum mu başladı diye, şükür bende de çıkmadı bi şey, daha çok minikler Allah korusun. İkimiz de sınanmışız resmen bu akşam
insallah birsey cıkmaz canım bende cuma günü giricem detaylı ultrasona benimki erken gibi ama dr biliyordur herhalde ve cok korkuyorum rabbim korkularımızı yasatmasinDoppler yani tatlım.sağolasın inşallah güzel haberler olur.kızımda sadece yüzünü göreceğim diye heyecan duymuştum.cehalet mutlulukmuş
Aminn canım serin kanlı durmaya çalışıyorum ama içim çağlıyor valla.sana da rabbim hayırlı haberler nasip etsin.ikizlerde 20 hafta da oluyor doppler aslında erken değil ben perinatologlara sordum 20 hafta ile 22 hafta arası deniyor.benim dr.22 hafta iyidir dedi bende tamam dedim öle yaniinsallah birsey cıkmaz canım bende cuma günü giricem detaylı ultrasona benimki erken gibi ama dr biliyordur herhalde ve cok korkuyorum rabbim korkularımızı yasatmasin
Devam eden bir ağrım var, sanki adetten önceki haftada gibiyim ya. Bi de üstüne üşüttüm sanırım kaburgalarımda bile sancı var. Nasıl geçicek zaman bilmiyorumsimdi nasilsinmitril ?
Devlet hastanesinde giricem ben onların heaaplarına göre 20 haftalıgım ama kendi drum 19.haftadasın diyor bende anlamadım canım senden güzel haber bekliyorum insallah haber vermeyi unutmaAminn canım serin kanlı durmaya çalışıyorum ama içim çağlıyor valla.sana da rabbim hayırlı haberler nasip etsin.ikizlerde 20 hafta da oluyor doppler aslında erken değil ben perinatologlara sordum 20 hafta ile 22 hafta arası deniyor.benim dr.22 hafta iyidir dedi bende tamam dedim öle yani
Tamam canımDevlet hastanesinde giricem ben onların heaaplarına göre 20 haftalıgım ama kendi drum 19.haftadasın diyor bende anlamadım canım senden güzel haber bekliyorum insallah haber vermeyi unutma
Geçmiş olsun cnm bolca dinlen çoğu kısmı geçirmişsin sık dişini bugünlerde gececek inş rabbim hepimizin yardımcısı olsunDevam eden bir ağrım var, sanki adetten önceki haftada gibiyim ya. Bi de üstüne üşüttüm sanırım kaburgalarımda bile sancı var. Nasıl geçicek zaman bilmiyorum
Canım aynı günümde kontrol olmuştum bende biri 1300 gr diğeri 1650 idi kiloları enim bi kaç gün geriden geliyor. Doktor çok iyiler demişti seninkiler de çok normal ve iyi kilolarıSlm iyi aksamlar kizlar bende 30+1 haftalik ikiz prenseslerime hamileyim oncelikle allahim olmayan herkese nasip etsin olanlarinda bekleyenlerinde sag salim kucagina almayi nasip etsin. ilk gebeligim bugun doktordan geldim biri 1520 digeri 1600 gr sizin bu haftalarda kac kilolardi sizce gelisimleri nasil cok merak ediyorum telaslaniyorum kusura bakmayin
Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.çok ama çok üzüldüm.ne söylenir ki allah sabırlar versinArkadaşlar 20 haftalık ikiz bebeklerimi bugün erken doğum yaparak kaybettim, çok üzgünüm, ağlıyorum, doktorların ihmali yüzünden oldu, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Acılar çekerek doğurdum,enfeksiyon nedeniyle, sinirlerim bozuk,çok kötüyüm
Arkadaşlar 20 haftalık ikiz bebeklerimi bugün erken doğum yaparak kaybettim, çok üzgünüm, ağlıyorum, doktorların ihmali yüzünden oldu, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Acılar çekerek doğurdum,enfeksiyon nedeniyle, sinirlerim bozuk,çok kötüyüm
Allah sabır versin gerçekten ne denir bilemiyorum yardimcin olsun allahim.Arkadaşlar 20 haftalık ikiz bebeklerimi bugün erken doğum yaparak kaybettim, çok üzgünüm, ağlıyorum, doktorların ihmali yüzünden oldu, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Acılar çekerek doğurdum,enfeksiyon nedeniyle, sinirlerim bozuk,çok kötüyüm
doktor ihmali ve enfeksiyon nedeniyle, çok kötüyüm, başka bir doktora daha gitmediğim için çok pişmanımGobegim
Canim Allah sabrini versin ne diyecegimi bilemiyorum inan ki. Cok büyük bir acidir tahmin bile edemiyorum. Basin sağolsun rabbim bugünleri unuttursun tez vakitte..
Tam olarak ne sebebiyle oldu ?
Canım benim inşallah, çok teşekkürler desteğin için.Geçmiş olsun cnm bolca dinlen çoğu kısmı geçirmişsin sık dişini bugünlerde gececek inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok çok üzüldüm, Allahım sabrını versin inşallah. Ağlamamak elde değildir ama güçlü kal, Allah yine evlat nasip eder inşallah zamanın gelince. Hangi şehirde yaşadın bu durumu hangi hastanede?Arkadaşlar 20 haftalık ikiz bebeklerimi bugün erken doğum yaparak kaybettim, çok üzgünüm, ağlıyorum, doktorların ihmali yüzünden oldu, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Acılar çekerek doğurdum,enfeksiyon nedeniyle, sinirlerim bozuk,çok kötüyüm
maltepe üniversitesi tıp fakültesi istanbulCanım çok çok üzüldüm, Allahım sabrını versin inşallah. Ağlamamak elde değildir ama güçlü kal, Allah yine evlat nasip eder inşallah zamanın gelince. Hangi şehirde yaşadın bu durumu hangi hastanede?
rabbim sabır versin ne diceğimi bilemiyorumArkadaşlar 20 haftalık ikiz bebeklerimi bugün erken doğum yaparak kaybettim, çok üzgünüm, ağlıyorum, doktorların ihmali yüzünden oldu, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Acılar çekerek doğurdum,enfeksiyon nedeniyle, sinirlerim bozuk,çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?