2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm onlar melek oldular

Allah sabir versin ne denir ki Ağladım ve inan az da olsa duygularini hissettim,Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin.

maltepe üniversitesi tıp fakültesi istanbul
Hangisinin ne ihmali varsa Allah'larından bulsunlar. Hem de üniversite hastanesi. İnan benim de gözlerim dolu dolu oldu ağladım. Ne yaşadığını hissetmemiz imkansız belki ama bugünleri atlatıp toparlanabilirsin inşallah. Sabırlar diliyorum sana.

Canım acını hatırlatmak istemem ama nasıl oldu nerden anladın enfeksiyonu.en çok korkum erken doğumla kaybetmek neye dikkat etmemiz gerek.ne olur affet sormak istemem ama ilk 3 ay düşük korkusu sonra ise erken doğup vefat korkusu beni uykularimdan uyandiriyor

Mrb kizlar/sonucum 1220 sizce/ikiz olabilir mi,,,yüksek geldi/korkuyorum, ,zorluklar /dusukler sonrasi rabbime şükürler olsun yine hamileyim,,,adetim 4gun gecmisti/ogrendim
Olabilir canım benim de hep yüksek çıkmıştı ikiz bebis oldular

Offf ne desek boş canım biliyorum Rabbim sabır versin inşallah

Bu akşam çok korktum, gözlerimde şimşekler çaktı ve kararmaya başladı, arkasından baş dönmesi ve baş ağrısı... azaldı ama devam ediyor. Tansiyonumu ölçtük normal. Var mı yaşayab böyle bi şey

Rabbim sabırlar versin canım çok üzüldüm Allah böyle ihmalkar dr. Ların bin belasını versin yanlış bir ameliyat yüzünden yıllardır çocuk arıyorum bende 7. Deneme de hamile kaldım hepimizin bir imtahanı var canım Allah seninde kucağını tez zamanda doldursun... dualarim seninle...

Migren atağı belirtileri gibi. Migrenin varmı bilmiyorum ama hamilelik hormonları tetikliyor ve daha şiddetli oluyor ağrılar. Kendimden biliyorum. Geçmiş olsun

Kizlar gece tuvalete kalktigimda cok az kanamam geldigini gördüm epey telaslandik. Agrim vs baska bir sey olmadi hic. Cok az devaminda geldi ve kahveye döndü. bu sabah 10 da randevum var bekleyelim dedik. Sizce neden olabilir27. Haftadayim yasayan var mi? Korkmali miyim

çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah Allah bi daha yasatmasin inşallah

Cnm geçmiş olsun inşallah önemli değildir bence 10 kadar beklemeyin erken gidin kafaniz rahat etsin

Canım ben de geçenlerde kahverengi akıntı olmuştu. Doktorum ilerleyen haftalarda bekliyoruz asıl demişti. Yani sanırım beklenen ve çok anormal olmayan bir durum. Sen ihmal etme tabi hemen git doktoruna bu sabah. Bizi de haberdar et canım geçmiş olsun.

Öyle mi :/ Cok sagol canim yazarim ciktigimda insallah

Gecmis olsn cnm.Umarim bisey yoktur,ben 20.haftama kadar da sık sık leke gördüğüm icin alıştım artik..sen de panik yapma bisey yoktur insallah.

tansiyon gibi ama tansiyon degil demissin insallah onemli bisey degildir.
Bnm de aile hekimim tansiyonunu artik duzenli olctur dedi de cok sukur bi sıkıntı olmayinca onemsemiyoruz..Allaha emanetiz.

Benimle ayni haftalarda olan arkadaslar bebegimin biri tam kasığımda normal mi ? sizinkiler nerde.? kasikta olunca erken dogum sebebi degil mi acaba..kafamda deli sorular..
yrn dr kontrolumuz var insallah hersey yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…