2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım Allah sabırlar versin ama lütfen kendine kahretme rabbime sığın dua et bol bol

Benimle ayni haftalarda olan arkadaslar bebegimin biri tam kasığımda normal mi ? sizinkiler nerde.? kasikta olunca erken dogum sebebi degil mi acaba..kafamda deli sorular..
yrn dr kontrolumuz var insallah hersey yolundadir.
Benimde o haftada öyleydi canım hatta çok gezdim diye indi diye korktum ama doktor tekrar çıkar iner önemli değil dedi rahim boyu ve açılma olup olmaması onemli

Benimde o haftada öyleydi canım hatta çok gezdim diye indi diye korktum ama doktor tekrar çıkar iner önemli değil dedi rahim boyu ve açılma olup olmaması onemli
insallah cnm valla iki gecedir sol kasigimda hissediyorum o tarafta da yatinca sanki hanimefendi rahatsiz oluyor hemen basliyor tekmelemeye

Merhaba arkadaşlar dün dopplerdeydim genel değerlendirme olumlu.ancak kızımın 1 böbreğinde biraz genişlik buldu dr.oğlumda da göbek kordonunda 1 damar eksikmiş prena test yaptırdığın için amniyosenteze gerek yok dedi.yine de kafama takıldı

Merhaba ikiz anneleri sizlere sormak istediğim bir konu var 13haftalığız biz daha acaba siz yavrularınızın hazırlıklarını kaçıncı haftada yapmaya başladınız?

Benimle ayni haftalarda olan arkadaslar bebegimin biri tam kasığımda normal mi ? sizinkiler nerde.? kasikta olunca erken dogum sebebi degil mi acaba..kafamda deli sorular..
yrn dr kontrolumuz var insallah hersey yolundadir.
Canım benim oğlumda cok aşağıda ama sorun değilmiş. Zaten biz sudaki titreşimi hissesiyoruz onlar vurdukça yani bizim hissettigimiz kadat aşağıda olmuyorlar aslında. Yoksa benimki simdiye çıkmıştı: )

Kizlar nst ye girdim ve sanci çıktı. Doktorun uc gun yatis verdi. Progestan ve igneler verildi. Serum veriyorlar su an. Nst ike takip edilecek. Bebisler masallah 1200 e 1100 gram olmuslar hareketliler epey. Ama sanciyi anlayamamisim kalcamda biraz agri oluyordu. Kanamayla cikti ortaya :/ dua edin dursun sancilar da cikalim

Canım Rabbim sabır versin denecek bişey yok inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır saglıkla kucagına alırsın.

Canım benim oglumundabir damar eksik kordonda bugun rapor için gittim tekrar doktora pazartesi ayrıntılı var. Cumadan beri uyuyamıyorum dedim korkma dedi ikizlerde genelde olur sıkıntı olmaz boşuna strese sokma dedi. Böbrek genişliği benim görümcemin kızında da görülmüş ama dogdugunda herhangi nişey kalmamış takılma. İnşallah benim ayrıntılımda iyi cıkar.
inşallah durur canım genelde durdurabiliyorlar emin ellerdesin korkma bol dua et. 8 hafta daha dursun pıtırcıklar inşallah.

Ay canım allah razı olsun dr.ağzından bişey olmazı duysakta yaşayan birinden bilgi almak çok daha rahatlatıcı cevap verdiğin için sağol.

Canım inşallah bir sorun olmayacak iyi ve olumlu düşün herşey yoluna girecektir allahın izniyle

Ay canım allah razı olsun dr.ağzından bişey olmazı duysakta yaşayan birinden bilgi almak çok daha rahatlatıcı cevap verdiğin için sağol.
Canım dr birsey yok dediyse sorun yoktur kafana takma nolur

Kızlar ara sîra vajinamın dısına birseyler batıyor gibi normaldir demi

Duam seninle,bebislerini vaktinde kucagina alirsin insallah.
Kanaman cok muydu cnm ? yoksa leke gibi mi,cunku bnm 20.haftaya kadar da vardi kanama alanlarindandi.Snnki sancidanmis,korktum suan.

Duam seninle,bebislerini vaktinde kucagina alirsin insallah.
Kanaman cok muydu cnm ? yoksa leke gibi mi,cunku bnm 20.haftaya kadar da vardi kanama alanlarindandi.Snnki sancidanmis,korktum suan.

Cok sagol canim. Yok leke gibi kanama geldi. Sonrasinda kahveye döndü bi daha kirmizi gelmedi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…