2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kaşıntı vs yoksa rahim büyüdüğü için olabilir canım ama tabii çok rahatsızsan dr sorabilirsin
kasıntı koku falan yok zaten ara sıra oluyor ama yinede cuma gidince dra sorucam sagol canım

Bende de var resmen bıçak saplanıyor. Araştırdım normalmiş canım.
iyi o zaman canım ya bende korkmustum sagol

Haklısın canım kızımda benzer şeyler yaşamadığımdan tuhaf geliyor allaha şükür etmek yeterli aslında herşey için
allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin canım o kadar hastalıklar cogaldı ki kardesimde ikinciye hamile onlarda iki hafta önce 4d ultrasuona girdi milyonda bir görülen bir hastslık cıktı ne olacagı belli degil o yüzden bende cok korkuyorum şu detaylı ultrasondan rabbbim evlat acısıyla sınamasın bizleri

Amin canım amin.allah şifa versin o bebeğe de Allah'tan ümit kesilmez.sana da hayırlı haberler diliyorum.ikiz zor zor

Migren atağı belirtileri gibi. Migrenin varmı bilmiyorum ama hamilelik hormonları tetikliyor ve daha şiddetli oluyor ağrılar. Kendimden biliyorum. Geçmiş olsun
Migrenim var ama şimşek çakması ilk kez oldu, auralı migrenden şüphelendim ben de. Çok şükür iyiyim şimdi. Bi dört saat çektim ama gece. Çok teşekkürler...

tansiyon gibi ama tansiyon degil demissin insallah onemli bisey degildir.
Bnm de aile hekimim tansiyonunu artik duzenli olctur dedi de cok sukur bi sıkıntı olmayinca onemsemiyoruz..Allaha emanetiz.
Aynen canım, migrenden şüphelendim işte ben de. Vakitlerimiz ilerliyor dikkat edelim, sağ salim atlatalım inşallah bu süreci.

Hadi yaa, dualarım seninle, atlatırsınız inşallah. Miniklerin daha da kilo alsınlar. Durdurulduğunu çok duydum ben de. Progestan normalde de kullanıyor muydun? Bu arada şimdi nasılsın? Öğlenleyin yazmışsın.

Ben daha düşünmüyorum canim yaa
Ben 29'da başladım :)) Benimki de biraz geç oldu sanırım ama hep aman bekleyeyim, nolur nolmaz diye. Bir de çalıştığım için vaktim olmadı hiç. Daha yatakları filan odalarına bu hafta gelecek düşün yani.

Ikiz anneleri olarak hep bir tedirginlik var tabi üzerimizde bende daha başlamadım ama bi yandanda heves ediyor insan çok son zamanlara bırakıldığindada anneler icin yorucu oluyor deniyor oyüzden sizlerdende fikir almak istedim tesekkür ederim

Yok canim hic kullanmadim. Kanama da ilk defa oldu. Arada biraz belimde agri oluyor. Serum takip çıkarıyorlar

Ben 22 de tüm alışverişi bitirmiştim doktorum hallet o işleri demisti çünkü. Zaten eger bu zamana bıraksaymışım kendim alamazdım. Çünkü çok az yurusem bile akşamına karnım surekli sertlesiyor ve belim ağrıyor. Tavsiyem çok geçe birakilmadan ihtiyaçların tamamlanması.

Yaaa ben daha hiiiçç bişeycikler almadım 6.aydan sonra diye düşünüyordum.allah vermesinde bi yola çıktık sonu belli değil.sonrasında da ağırlaşmak var iste kafam çorba gibi.bez filan alayım bari.

Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısı ile çıkıp vaktinde kucağına almayı nasip etsin bende bugün biraz dışarı çıktım suan hafif belim ve kasiklarim ağrıyor çok huzursuzum inşaallah dinlenincegeçer (

Kizlar ikiz gebeliklerde ilk zamanlar kasikta agri dahami fazla olur benim kasiklarimda agri varda

Bende öyle düşünüyorum çokta sona bırakmiycam ne halde olucağımı bilemiyorum cunku ozamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…