- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.581
kasıntı koku falan yok zaten ara sıra oluyor ama yinede cuma gidince dra sorucam sagol canımKaşıntı vs yoksa rahim büyüdüğü için olabilir canım ama tabii çok rahatsızsan dr sorabilirsin
iyi o zaman canım ya bende korkmustum sagolBende de var resmen bıçak saplanıyor. Araştırdım normalmiş canım.
allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin canım o kadar hastalıklar cogaldı ki kardesimde ikinciye hamile onlarda iki hafta önce 4d ultrasuona girdi milyonda bir görülen bir hastslık cıktı ne olacagı belli degil o yüzden bende cok korkuyorum şu detaylı ultrasondan rabbbim evlat acısıyla sınamasın bizleriHaklısın canım kızımda benzer şeyler yaşamadığımdan tuhaf geliyor allaha şükür etmek yeterli aslında herşey için
Amin canım amin.allah şifa versin o bebeğe de Allah'tan ümit kesilmez.sana da hayırlı haberler diliyorum.ikiz zor zorallah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin canım o kadar hastalıklar cogaldı ki kardesimde ikinciye hamile onlarda iki hafta önce 4d ultrasuona girdi milyonda bir görülen bir hastslık cıktı ne olacagı belli degil o yüzden bende cok korkuyorum şu detaylı ultrasondan rabbbim evlat acısıyla sınamasın bizleri
Migrenim var ama şimşek çakması ilk kez oldu, auralı migrenden şüphelendim ben de. Çok şükür iyiyim şimdi. Bi dört saat çektim ama gece. Çok teşekkürler...Migren atağı belirtileri gibi. Migrenin varmı bilmiyorum ama hamilelik hormonları tetikliyor ve daha şiddetli oluyor ağrılar. Kendimden biliyorum. Geçmiş olsun
Aynen canım, migrenden şüphelendim işte ben de. Vakitlerimiz ilerliyor dikkat edelim, sağ salim atlatalım inşallah bu süreci.tansiyon gibi ama tansiyon degil demissin insallah onemli bisey degildir.
Bnm de aile hekimim tansiyonunu artik duzenli olctur dedi de cok sukur bi sıkıntı olmayinca onemsemiyoruz..Allaha emanetiz.
Hadi yaa, dualarım seninle, atlatırsınız inşallah. Miniklerin daha da kilo alsınlar. Durdurulduğunu çok duydum ben de. Progestan normalde de kullanıyor muydun? Bu arada şimdi nasılsın? Öğlenleyin yazmışsın.Kizlar nst ye girdim ve sanci çıktı. Doktorun uc gun yatis verdi. Progestan ve igneler verildi. Serum veriyorlar su an. Nst ike takip edilecek. Bebisler masallah 1200 e 1100 gram olmuslar hareketliler epey. Ama sanciyi anlayamamisim kalcamda biraz agri oluyordu. Kanamayla cikti ortaya :/ dua edin dursun sancilar da cikalim
Ben daha düşünmüyorum canim yaaMerhaba ikiz anneleri sizlere sormak istediğim bir konu var 13haftalığız biz daha acaba siz yavrularınızın hazırlıklarını kaçıncı haftada yapmaya başladınız?
Ben 29'da başladım :)) Benimki de biraz geç oldu sanırım ama hep aman bekleyeyim, nolur nolmaz diye. Bir de çalıştığım için vaktim olmadı hiç. Daha yatakları filan odalarına bu hafta gelecek düşün yani.Ben daha düşünmüyorum canim yaa
Ben 29'da başladım :)) Benimki de biraz geç oldu sanırım ama hep aman bekleyeyim, nolur nolmaz diye. Bir de çalıştığım için vaktim olmadı hiç. Daha yatakları filan odalarına bu hafta gelecek düşün yani.
Hadi yaa, dualarım seninle, atlatırsınız inşallah. Miniklerin daha da kilo alsınlar. Durdurulduğunu çok duydum ben de. Progestan normalde de kullanıyor muydun? Bu arada şimdi nasılsın? Öğlenleyin yazmışsın.
Ben 22 de tüm alışverişi bitirmiştim doktorum hallet o işleri demisti çünkü. Zaten eger bu zamana bıraksaymışım kendim alamazdım. Çünkü çok az yurusem bile akşamına karnım surekli sertlesiyor ve belim ağrıyor. Tavsiyem çok geçe birakilmadan ihtiyaçların tamamlanması.Ikiz anneleri olarak hep bir tedirginlik var tabi üzerimizde bende daha başlamadım ama bi yandanda heves ediyor insan çok son zamanlara bırakıldığindada anneler icin yorucu oluyor deniyor oyüzden sizlerdende fikir almak istedim tesekkür ederim
Yaaa ben daha hiiiçç bişeycikler almadım 6.aydan sonra diye düşünüyordum.allah vermesinde bi yola çıktık sonu belli değil.sonrasında da ağırlaşmak var iste kafam çorba gibi.bez filan alayım bari.Ben 22 de tüm alışverişi bitirmiştim doktorum hallet o işleri demisti çünkü. Zaten eger bu zamana bıraksaymışım kendim alamazdım. Çünkü çok az yurusem bile akşamına karnım surekli sertlesiyor ve belim ağrıyor. Tavsiyem çok geçe birakilmadan ihtiyaçların tamamlanması.
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısı ile çıkıp vaktinde kucağına almayı nasip etsin bende bugün biraz dışarı çıktım suan hafif belim ve kasiklarim ağrıyor çok huzursuzum inşaallah dinlenincegeçerKizlar nst ye girdim ve sanci çıktı. Doktorun uc gun yatis verdi. Progestan ve igneler verildi. Serum veriyorlar su an. Nst ike takip edilecek. Bebisler masallah 1200 e 1100 gram olmuslar hareketliler epey. Ama sanciyi anlayamamisim kalcamda biraz agri oluyordu. Kanamayla cikti ortaya :/ dua edin dursun sancilar da cikalim
Yerleşme ağrıları oluyorKizlar ikiz gebeliklerde ilk zamanlar kasikta agri dahami fazla olur benim kasiklarimda agri varda
Benim ağrılarım dayanılmayacak kadar çoktu hep yattımKizlar ikiz gebeliklerde ilk zamanlar kasikta agri dahami fazla olur benim kasiklarimda agri varda
Cok saol cnm oyle yapicamYerleşme ağrıları oluyor
Kasık ve belde. Ayaklarının altına yastık al yat cnm hep istirat et ayakta çok kalma kritik haftalardasin.
Galiba benide oyle gunler bekliyoo daha fazla dinlenmek gerek galibaBenim ağrılarım dayanılmayacak kadar çoktu hep yattım
Ben 22 de tüm alışverişi bitirmiştim doktorum hallet o işleri demisti çünkü. Zaten eger bu zamana bıraksaymışım kendim alamazdım. Çünkü çok az yurusem bile akşamına karnım surekli sertlesiyor ve belim ağrıyor. Tavsiyem çok geçe birakilmadan ihtiyaçların tamamlanması.
İkiz olduğu bellimi canımCok saol cnm oyle yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?