- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.601
Bende korkuyorum işte bisey olur psikolojim alt üst olur bide üstüne esyalari elimde cesaret edemedim ne biliyimBen 29'da başladım :)) Benimki de biraz geç oldu sanırım ama hep aman bekleyeyim, nolur nolmaz diye. Bir de çalıştığım için vaktim olmadı hiç. Daha yatakları filan odalarına bu hafta gelecek düşün yani.
Bende ikinci katta oturuyorum bizde de asansör yok giriste de merdiven çok Allah yardımcımız olsun bende mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum dr beni 3 haftada bir muayneye çağırıyor şu zamanlarda başta başka bir dr gidiyordum onlar 15 günde bir gel diyorlardı son zamanlarda daha sık gitmemiz gerektiği zamanlarda yandık. Kat aralarında oturup dinlene dinlene çıkmaya çalış canım artık yapacak birşey yok :))Bi şey sorucam, saçma gelicek belki ama kaçıncı katlarda oturuyorsunuz? :) Ben 5. kattayım ve ölüm gibi artık o merdivenleri inip çıkmak her gün, bina eski olduğu için asansör de yapmamışlar. İki günde bir iğne vurulmaya çıkıyorum mahvoldum ya.
Bi şey sorucam, saçma gelicek belki ama kaçıncı katlarda oturuyorsunuz? :) Ben 5. kattayım ve ölüm gibi artık o merdivenleri inip çıkmak her gün, bina eski olduğu için asansör de yapmamışlar. İki günde bir iğne vurulmaya çıkıyorum mahvoldum ya.
Bn giristeyim,oldum olasi yuksek katlari sevmedim(cocukken dusmuslugum var ondanBi şey sorucam, saçma gelicek belki ama kaçıncı katlarda oturuyorsunuz? :) Ben 5. kattayım ve ölüm gibi artık o merdivenleri inip çıkmak her gün, bina eski olduğu için asansör de yapmamışlar. İki günde bir iğne vurulmaya çıkıyorum mahvoldum ya.
iki tane gibi..
Beli cnm aynen zaten kalkamiyom valla halsizlikten:)İkiz olduğu bellimi canım
Hayırlı olsun inşallah
Yat zaten bol bol dinlen
Kızzzz bol bol yat, kalkamıyorum ne demek kalkma zaten :)) benim ikizler 4 aylık 4 dk yatamadım daha:)))Beli cnm aynen zaten kalkamiyom valla halsizlikten:)
Benim de 3.kat canim bende ise gidiyorum hergun inerken sorun yok da cikarken nefes nefese kalıyorum gayet ağır çıkıyorumBi şey sorucam, saçma gelicek belki ama kaçıncı katlarda oturuyorsunuz? :) Ben 5. kattayım ve ölüm gibi artık o merdivenleri inip çıkmak her gün, bina eski olduğu için asansör de yapmamışlar. İki günde bir iğne vurulmaya çıkıyorum mahvoldum ya.
Doktor bana normal hamilelikten 2kat fazla belirtin olacak ikiz olunca demisti tek avantaj bulanti kusma yasamadim cok şükür :)Beli cnm aynen zaten kalkamiyom valla halsizlikten:)
Bana da 2gibi geldi canim ama tam da emin olamadım
Benim de biri kasığımda. Onu çok hissedemiyorum ödüm kopuyor sadece kasığıma sancı giriyor. Öteki yukarıda olan oynayıp duruyor. Acaba sularında farklı düzeyde ondan mı? İnşallah düzelir bu su meselesi. Seninkilerin oynamaları nasıl?Benimle ayni haftalarda olan arkadaslar bebegimin biri tam kasığımdanormal mi ? sizinkiler nerde.? kasikta olunca erken dogum sebebi degil mi acaba..kafamda deli sorular..
yrn dr kontrolumuz var insallah hersey yolundadir.
Bak sen erkenden firar etme eylemi öyle miKizlar nst ye girdim ve sanci çıktı. Doktorun uc gun yatis verdi. Progestan ve igneler verildi. Serum veriyorlar su an. Nst ike takip edilecek. Bebisler masallah 1200 e 1100 gram olmuslar hareketliler epey. Ama sanciyi anlayamamisim kalcamda biraz agri oluyordu. Kanamayla cikti ortaya :/ dua edin dursun sancilar da cikalim
Düşün benim başıma 21. Haftada geldi bu durumCok sagol canim. Yok leke gibi kanama geldi. Sonrasinda kahveye döndü bi daha kirmizi gelmedi şükür
Merdiven çıkmayı yasakladılar bana. Erken doğumu tetikliyormuş öyle dedi doktor. Sen de bir sor nolur nolmaz.Valla biz de 3. Kattayiz ama asansor yok hakikaten beni de zorluyordu.belki diyorum o inip cikma yuzunden oldu bu sancilar. Gerci asiri da cikip dolasmadim ama :/
Benimde kızımın plasenta arkada oğlumun ki önde dopplerden sonra hareketleri bi azaldı kızımı az hissediyorum gerçi oğlanda suskunlaştı gece 5ten beri ayaktayım bi oynasınlar diye az az hareket var çok şükür.dünden beri sağ yumurtalığıma bıçak gibi ağrı giriyor 1snlik hiç yoktu böyle bişey normal midir acaba?Benim de biri kasığımda. Onu çok hissedemiyorum ödüm kopuyor sadece kasığıma sancı giriyor. Öteki yukarıda olan oynayıp duruyor. Acaba sularında farklı düzeyde ondan mı? İnşallah düzelir bu su meselesi. Seninkilerin oynamaları nasıl?
Benim de sola giriyor o bıçak gibi ağrı. Ama normal dediler.Benimde kızımın plasenta arkada oğlumun ki önde dopplerden sonra hareketleri bi azaldı kızımı az hissediyorum gerçi oğlanda suskunlaştı gece 5ten beri ayaktayım bi oynasınlar diye az az hareket var çok şükür.dünden beri sağ yumurtalığıma bıçak gibi ağrı giriyor 1snlik hiç yoktu böyle bişey normal midir acaba?
Dopplere girdin mi peki?Benim de sola giriyor o bıçak gibi ağrı. Ama normal dediler.
Benimkilerin plesantası bir. Biri oynuyor diğeri sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?