2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende korkuyorum işte bisey olur psikolojim alt üst olur bide üstüne esyalari elimde cesaret edemedim ne biliyim

Bi şey sorucam, saçma gelicek belki ama kaçıncı katlarda oturuyorsunuz? :) Ben 5. kattayım ve ölüm gibi artık o merdivenleri inip çıkmak her gün, bina eski olduğu için asansör de yapmamışlar. İki günde bir iğne vurulmaya çıkıyorum mahvoldum ya.

Bende ikinci katta oturuyorum bizde de asansör yok giriste de merdiven çok Allah yardımcımız olsun bende mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum dr beni 3 haftada bir muayneye çağırıyor şu zamanlarda başta başka bir dr gidiyordum onlar 15 günde bir gel diyorlardı son zamanlarda daha sık gitmemiz gerektiği zamanlarda yandık. Kat aralarında oturup dinlene dinlene çıkmaya çalış canım artık yapacak birşey yok :))

Valla biz de 3. Kattayiz ama asansor yok hakikaten beni de zorluyordu.belki diyorum o inip cikma yuzunden oldu bu sancilar. Gerci asiri da cikip dolasmadim ama :/

Bn giristeyim,oldum olasi yuksek katlari sevmedim(cocukken dusmuslugum var ondan ) 1.kat ile girisleri severim,tasinirken 1.katlar doluydu,bn de buna tasindim,cok begenerek severek girdim ama sanirim bebekler olunca tasinmak zorunda klcm,yazin sitedeki butun cocuklar cocuk odamin caminin onunde toplasiyor hele bir de park var,gece gunduz dolu.uyutmazlar asla..Bnm derdim de bu

Merhabalr hepınize kolay dogumlar dılerım artık az zamanınız kalmıs saglıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı ınsallah. Ben daha basındaykm hamılelıgın bugun keseyı gorduk sıze resmını atsam bı bakarmısınız dr ıkı kese gorunuyor ancak tam emın olamayız dedı cok sabırsızlandım sızın ılk kese fotolarınızı hatırlıyosanız bı yorumlarmısımız sevabına:))

Benim de 3.kat canim bende ise gidiyorum hergun inerken sorun yok da cikarken nefes nefese kalıyorum gayet ağır çıkıyorum

Benimle ayni haftalarda olan arkadaslar bebegimin biri tam kasığımda normal mi ? sizinkiler nerde.? kasikta olunca erken dogum sebebi degil mi acaba..kafamda deli sorular..
yrn dr kontrolumuz var insallah hersey yolundadir.
Benim de biri kasığımda. Onu çok hissedemiyorum ödüm kopuyor sadece kasığıma sancı giriyor. Öteki yukarıda olan oynayıp duruyor. Acaba sularında farklı düzeyde ondan mı? İnşallah düzelir bu su meselesi. Seninkilerin oynamaları nasıl?

Bak sen erkenden firar etme eylemi öyle mi kız onlara annesi merak etme durduruyorlar serumlarla. Ama bundan sonra yatış verirler evde fazla hareket etmesen iyi olur. 30u geç süper zaten. Şu anda da kiloları iyi maşallah sıkıntı yapma

Benimde kızımın plasenta arkada oğlumun ki önde dopplerden sonra hareketleri bi azaldı kızımı az hissediyorum gerçi oğlanda suskunlaştı gece 5ten beri ayaktayım bi oynasınlar diye az az hareket var çok şükür.dünden beri sağ yumurtalığıma bıçak gibi ağrı giriyor 1snlik hiç yoktu böyle bişey normal midir acaba?

Benim de sola giriyor o bıçak gibi ağrı. Ama normal dediler.
Benimkilerin plesantası bir. Biri oynuyor diğeri sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…