2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Girdim girmez miyim su sıkıntısından dolayı aynı haftada iki kere girdim
Sen tek yumurta ikizlerine hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inşallah.benimde 2gün önceydi genel muayenede sıkıntı yok ama kızımda böbrekte genişlik oğlumda kordonda 1 damar eksik dedi kan testi yaptırmıştım ben yaş yüzünden yoksa amniyosentez isteyecekti gerek kalmadı.boy ve gr haftasıyla uyumluysa sıkıntı olmaz.belki bol su içmen mi lazım acaba?

Amin canım cümlemize. Evet tek yumurta ikizleri canım. Evdeyim rapor verdi doktor bol su içiyorum ve uzanıyorum. Senin de durumun zor çok geçmiş olsun. Damar sıkıntısı için ne diyor doktor?

Amin canım cümlemize. Evet tek yumurta ikizleri canım. Evdeyim rapor verdi doktor bol su içiyorum ve uzanıyorum. Senin de durumun zor çok geçmiş olsun. Damar sıkıntısı için ne diyor doktor?
Daha kendi doktorumla konuşamadım.ama buradaki arkadaşlardan biri de aynı şeyi yaşamış dr.u ikizlerde görülebilen bişey demiş.perinatologda beni korkutacak bir olumsuzluktan bahsetmedi şü
kür

Daha kendi doktorumla konuşamadım.ama buradaki arkadaşlardan biri de aynı şeyi yaşamış dr.u ikizlerde görülebilen bişey demiş.perinatologda beni korkutacak bir olumsuzluktan bahsetmedi şü
kür
Tamam perinatolog olumsuz bir şey demediyse iyi çok şükür. Senle ben aynı haftadayız sanırım

Yaramazlik yapti findiklarim ablasi
Cok şükür sancilar azaldi görünüyor bakalim. Ciger gelistiriciyi de yaptilar her ihtimale karsi. En kadar yakiyormus o igne her sey bebisler icin artik bol bol yatip su icicem doktorum 10 hafta daha dursunlar diyor ben pek sanmiyorum ama insallah tabi.

10 hafta mı şaka yapıyor olmasın karşılıklı yatışır su içeriz artık bol bol 

Ay bana da 26. Haftada başlayacaklarmış ciğer geliştirici iğneye. Çok mu yakıyor

bilmiyorum ki cnm,bugun randevumuz var sorarim dedigini unutmazsam :) ustteki ayni saatlerde mutlaka oynuyor digeri daha az ve cok kibar dokunuslarla oynuyor :) olculeri digerine gore kucuk,bn ona bagladim ama bilmiyorum.

Valla biz de 3. Kattayiz ama asansor yok hakikaten beni de zorluyordu.belki diyorum o inip cikma yuzunden oldu bu sancilar. Gerci asiri da cikip dolasmadim ama :/
Yok tatlım ona yorma bence, sen atlatıcaksın inşallah bu dönemi, korkutuyorlar onlar arada annelerini. Hiç merak etme.

Ya o da kötüymüş ama cidden. Olsun yorulmamış oluyorsun şu dönemde en azından. Daha uygun bi yer bulursunuz sonra zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…