- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.621
Girdim girmez miyim su sıkıntısından dolayı aynı haftada iki kere girdimDopplere girdin mi peki?
Sen tek yumurta ikizlerine hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inşallah.benimde 2gün önceydi genel muayenede sıkıntı yok ama kızımda böbrekte genişlik oğlumda kordonda 1 damar eksik dedi kan testi yaptırmıştım ben yaş yüzünden yoksa amniyosentez isteyecekti gerek kalmadı.boy ve gr haftasıyla uyumluysa sıkıntı olmaz.belki bol su içmen mi lazım acaba?Girdim girmez miyim su sıkıntısından dolayı aynı haftada iki kere girdim
Amin canım cümlemize. Evet tek yumurta ikizleri canım. Evdeyim rapor verdi doktor bol su içiyorum ve uzanıyorum. Senin de durumun zor çok geçmiş olsun. Damar sıkıntısı için ne diyor doktor?Sen tek yumurta ikizlerine hamilesin sanırım sağlıkla kucağına al inşallah.benimde 2gün önceydi genel muayenede sıkıntı yok ama kızımda böbrekte genişlik oğlumda kordonda 1 damar eksik dedi kan testi yaptırmıştım ben yaş yüzünden yoksa amniyosentez isteyecekti gerek kalmadı.boy ve gr haftasıyla uyumluysa sıkıntı olmaz.belki bol su içmen mi lazım acaba?
Daha kendi doktorumla konuşamadım.ama buradaki arkadaşlardan biri de aynı şeyi yaşamış dr.u ikizlerde görülebilen bişey demiş.perinatologda beni korkutacak bir olumsuzluktan bahsetmedi şüAmin canım cümlemize. Evet tek yumurta ikizleri canım. Evdeyim rapor verdi doktor bol su içiyorum ve uzanıyorum. Senin de durumun zor çok geçmiş olsun. Damar sıkıntısı için ne diyor doktor?
Tamam perinatolog olumsuz bir şey demediyse iyi çok şükür. Senle ben aynı haftadayız sanırımDaha kendi doktorumla konuşamadım.ama buradaki arkadaşlardan biri de aynı şeyi yaşamış dr.u ikizlerde görülebilen bişey demiş.perinatologda beni korkutacak bir olumsuzluktan bahsetmedi şü
kür
Bak sen erkenden firar etme eylemi öyle mikız onlara annesi merak etme durduruyorlar serumlarla. Ama bundan sonra yatış verirler evde fazla hareket etmesen iyi olur. 30u geç süper zaten. Şu anda da kiloları iyi maşallah sıkıntı yapma
10 hafta mıYaramazlik yapti findiklarim ablasi
Cok şükür sancilar azaldi görünüyor bakalim. Ciger gelistiriciyi de yaptilar her ihtimale karsi. En kadar yakiyormus o igneher sey bebisler icin artik bol bol yatip su icicem doktorum 10 hafta daha dursunlar diyor ben pek sanmiyorum ama insallah tabi.
Ay bana da 26. Haftada başlayacaklarmış ciğer geliştirici iğneye. Çok mu yakıyorYaramazlik yapti findiklarim ablasi
Cok şükür sancilar azaldi görünüyor bakalim. Ciger gelistiriciyi de yaptilar her ihtimale karsi. En kadar yakiyormus o igneher sey bebisler icin artik bol bol yatip su icicem doktorum 10 hafta daha dursunlar diyor ben pek sanmiyorum ama insallah tabi.
Ay bana da 26. Haftada başlayacaklarmış ciğer geliştirici iğneye. Çok mu yakıyor
bilmiyorum ki cnm,bugun randevumuz var sorarim dedigini unutmazsam :) ustteki ayni saatlerde mutlaka oynuyor digeri daha az ve cok kibar dokunuslarla oynuyor :) olculeri digerine gore kucuk,bn ona bagladim ama bilmiyorum.Benim de biri kasığımda. Onu çok hissedemiyorum ödüm kopuyor sadece kasığıma sancı giriyor. Öteki yukarıda olan oynayıp duruyor. Acaba sularında farklı düzeyde ondan mı? İnşallah düzelir bu su meselesi. Seninkilerin oynamaları nasıl?
Drun mu soyledi cnm ? bnmki henuz bahsetmedi boyle birseyden..bugun soyler belki.Ay bana da 26. Haftada başlayacaklarmış ciğer geliştirici iğneye. Çok mu yakıyor
tek yumurta ya benimkiler erken doğum riski yüksek o yüzden ciğer geliştirici veriyorlar canım, bence de doktorunu değiştirmeDrun mu soyledi cnm ? bnmki henuz bahsetmedi boyle birseyden..bugun soyler belki.
iste sirf bu sebeplerden ve bu saatten sonra dr umu degistirmek istemiyorum.
Yok tatlım ona yorma bence, sen atlatıcaksın inşallah bu dönemi, korkutuyorlar onlar arada annelerini. Hiç merak etme.Valla biz de 3. Kattayiz ama asansor yok hakikaten beni de zorluyordu.belki diyorum o inip cikma yuzunden oldu bu sancilar. Gerci asiri da cikip dolasmadim ama :/
Ya o da kötüymüş ama cidden. Olsun yorulmamış oluyorsun şu dönemde en azından. Daha uygun bi yer bulursunuz sonra zamanlar.Bn giristeyim,oldum olasi yuksek katlari sevmedim(cocukken dusmuslugum var ondan) 1.kat ile girisleri severim,tasinirken 1.katlar doluydu,bn de buna tasindim,cok begenerek severek girdim ama sanirim bebekler olunca tasinmak zorunda klcm,yazin sitedeki butun cocuklar cocuk odamin caminin onunde toplasiyor hele bir de park var,gece gunduz dolu.uyutmazlar asla..Bnm derdim de bu
Nereden yapıyorlar ciğer geliştirici iğneyi? Belki bugün bana da yaparmış doktorum 0_OYa ben normalde igneden asla korkmam ve canim da acimaz hic. Ama ilaci epey yakan bir ilacmis. Anlik bir sey ama geciyor sonra
Nereden yapıyorlar ciğer geliştirici iğneyi? Belki bugün bana da yaparmış doktorum 0_O
Cok sukur cnm Rabim hepimizin minaklarini kicagimiza sag salim Almamizi nasip etsinDoktor bana normal hamilelikten 2kat fazla belirtin olacak ikiz olunca demisti tek avantaj bulanti kusma yasamadim cok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?