2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Beli cnm aynen zaten kalkamiyom valla halsizlikten:)
Canım ben 4.ayı dolduracam hala zorunlu olmadıkça evden çıkmıyorum ve genelde evde uzanıp yatiyorum sadece arada yemek yapıyorum geri kalan bütün işlerimi eşim yapiyor.hiç kalkmaya çalışma tadını çıkar yat uyu sonradan zaten ne uyuyabilecez ne yatabilecez

Cok haklisin valla cnmmm dinlenebildigimiz kadar dinlenelim uykusuz geceller bizi bekliyor:)

Gecmis olsun canım, dikkat et bol bol dinlen tehlikeli haftalara girdik Allah yardımcımız olsun en sağlıklı şekilde kucağımıza almayi nasip etsin inşallah

Serklaj konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar
1 ay sonra bana doktor serklaj yapcak
Kızımda rahimle ilgili bi sorunum olmadı
İkiz gebelere yapıyorlarmış hep
Hem korkuyorum hem bi zararı olurmu merak ediyorum

Daha kendi doktorumla konuşamadım.ama buradaki arkadaşlardan biri de aynı şeyi yaşamış dr.u ikizlerde görülebilen bişey demiş.perinatologda beni korkutacak bir olumsuzluktan bahsetmedi şü
kür
Canım gözün aydın demekki olan durumlar çok can sıkıcı birşey değil olsa mutlaka bilgilendiriyorlar çünkü benim ayrintili da bebegimin birinin midesi boş görünüyor dedi bazı bebeklerde mide yemek borusu bağlantısı olmuyormuş öyle olunca da doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyor dedi dr neyse son dk az dolmuş haftaya tekrar gel dedi o bir hafta geçmedi bana sonrasında gittigimizde midesi dolu ama ufakmis bebeğin hepimize sağlıklı sıhhatli bol morallı günler insallahh

Sağol canım hiç sorma elimiz hep böğrümüzde.sabah hareketleri az geldi gittim sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim.deli çıkacağız hamilelik bi sabır doğum başka bi sabır işi.rabbim bizi ne dirayetli yaratmış

Kesinlikle haklısın canim .en ufacık birşey de kaygı duyuyor insan iyi gittiğini bilmek istiyor.ilerde bugünleri anlatıp gulecegimiz ne gunlerdi be dedigimiz günleri göstersin bize Rabbim.

Yaaa ben daha hiiiçç bişeycikler almadım 6.aydan sonra diye düşünüyordum.allah vermesinde bi yola çıktık sonu belli değil.sonrasında da ağırlaşmak var iste kafam çorba gibi.bez filan alayım bari.
Bende hiçbir şey almadım daha nereden başlayacağımı bilmiyorum dışarı çıkamadığım için netten bakıyorum sadece bakıyorum ama sevmiyorum netten alışverişi görmeden bakmadan olmuyor yavaş yavaş başlamak lazım gerisi gelir herhalde

Ah o şaşkınlığı korkuyu bilirim :)geçiyor sonra merak etme hayırlı sağlıklı olsun insallah
Ayy canım desteğin için çok saol, benim birde kızım var, onda çok sıkıntı çektim, ağladım üzüldüm sütüm kesildi. Şimdi bu 2 tane :))) birde çalışıyorum, hayırlısı ama bir yandanda çok mutluyum.

Dr dan geldim simdi,3hafta sonra ciger gelistirici yapicaz dedi,bebeklerimden biri 650 biri 750gr idi.650olan daha uzundu cm olarak..Rahim uzunluğu 4.2 erken dogum riski yok dedi.Rapor icin de 6 hafta sonra dedi..Hersey olumlu gibi ama ben geriliyorum beklerken ve bu yüzden hic tadini cikaramadim hamileligimin gergin gidip gergin geliyorum Allahim evlatlarimizla sinamasin bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…