- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.641
Haydi gözünüz aydın canım maraton başlasınKızlar merhaba, Allah nasip ederse bende ikiz annesi olacağım :) Aslında geçen hafta iki kese görünmüştü o zaman yazacaktım ancak kalp atışlarını duymamıştık, çok şükür bugün kalp atışlarını da duyduk :))
Hg cnm gözün aydın :)Kızlar merhaba, Allah nasip ederse bende ikiz annesi olacağım :) Aslında geçen hafta iki kese görünmüştü o zaman yazacaktım ancak kalp atışlarını duymamıştık, çok şükür bugün kalp atışlarını da duyduk :))
Hoşgeldin gozunuz aydın canımKızlar merhaba, Allah nasip ederse bende ikiz annesi olacağım :) Aslında geçen hafta iki kese görünmüştü o zaman yazacaktım ancak kalp atışlarını duymamıştık, çok şükür bugün kalp atışlarını da duyduk :))
Haydi gözünüz aydın canım maraton başlasın
Hg cnm gözün aydın :)
saolun kızlar ama sevinçten çok korku var sanki :) yapabilirmiyim, ne yapacağım vs. akılda deli sorular :)Hoşgeldin gozunuz aydın canım
Canım ben 4.ayı dolduracam hala zorunlu olmadıkça evden çıkmıyorum ve genelde evde uzanıp yatiyorum sadece arada yemek yapıyorum geri kalan bütün işlerimi eşim yapiyor.hiç kalkmaya çalışma tadını çıkar yat uyu sonradan zaten ne uyuyabilecez ne yatabilecezBeli cnm aynen zaten kalkamiyom valla halsizlikten:)
Bence en büyük avantaj diyebilirim hala bulantim geçmediDoktor bana normal hamilelikten 2kat fazla belirtin olacak ikiz olunca demisti tek avantaj bulanti kusma yasamadim cok şükür :)
Cok haklisin valla cnmmm dinlenebildigimiz kadar dinlenelim uykusuz geceller bizi bekliyor:)Canım ben 4.ayı dolduracam hala zorunlu olmadıkça evden çıkmıyorum ve genelde evde uzanıp yatiyorum sadece arada yemek yapıyorum geri kalan bütün işlerimi eşim yapiyor.hiç kalkmaya çalışma tadını çıkar yat uyu sonradan zaten ne uyuyabilecez ne yatabilecez
Gecmis olsun canım, dikkat et bol bol dinlen tehlikeli haftalara girdik Allah yardımcımız olsun en sağlıklı şekilde kucağımıza almayi nasip etsin inşallahKizlar nst ye girdim ve sanci çıktı. Doktorun uc gun yatis verdi. Progestan ve igneler verildi. Serum veriyorlar su an. Nst ike takip edilecek. Bebisler masallah 1200 e 1100 gram olmuslar hareketliler epey. Ama sanciyi anlayamamisim kalcamda biraz agri oluyordu. Kanamayla cikti ortaya :/ dua edin dursun sancilar da cikalim
Kesinlikle doğru ara ara midem bulanıyor hafiften aklım çıkıyor çok zor günler geçirdim bendeBence en büyük avantaj diyebilirim hala bulantim geçmedi
Canım gözün aydın demekki olan durumlar çok can sıkıcı birşey değil olsa mutlaka bilgilendiriyorlar çünkü benim ayrintili da bebegimin birinin midesi boş görünüyor dedi bazı bebeklerde mide yemek borusu bağlantısı olmuyormuş öyle olunca da doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyor dedi dr neyse son dk az dolmuş haftaya tekrar gel dedi o bir hafta geçmedi bana sonrasında gittigimizde midesi dolu ama ufakmis bebeğin hepimize sağlıklı sıhhatli bol morallı günler insallahhDaha kendi doktorumla konuşamadım.ama buradaki arkadaşlardan biri de aynı şeyi yaşamış dr.u ikizlerde görülebilen bişey demiş.perinatologda beni korkutacak bir olumsuzluktan bahsetmedi şü
kür
Sağol canım hiç sorma elimiz hep böğrümüzde.sabah hareketleri az geldi gittim sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim.deli çıkacağız hamilelik bi sabır doğum başka bi sabır işi.rabbim bizi ne dirayetli yaratmışCanım gözün aydın demekki olan durumlar çok can sıkıcı birşey değil olsa mutlaka bilgilendiriyorlar çünkü benim ayrintili da bebegimin birinin midesi boş görünüyor dedi bazı bebeklerde mide yemek borusu bağlantısı olmuyormuş öyle olunca da doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyor dedi dr neyse son dk az dolmuş haftaya tekrar gel dedi o bir hafta geçmedi bana sonrasında gittigimizde midesi dolu ama ufakmis bebeğin hepimize sağlıklı sıhhatli bol morallı günler insallahh
Hayırlı olsun hoşgeldin aramizaKızlar merhaba, Allah nasip ederse bende ikiz annesi olacağım :) Aslında geçen hafta iki kese görünmüştü o zaman yazacaktım ancak kalp atışlarını duymamıştık, çok şükür bugün kalp atışlarını da duyduk :))
Kesinlikle haklısın canim .en ufacık birşey de kaygı duyuyor insan iyi gittiğini bilmek istiyor.ilerde bugünleri anlatıp gulecegimiz ne gunlerdi be dedigimiz günleri göstersin bize Rabbim.Sağol canım hiç sorma elimiz hep böğrümüzde.sabah hareketleri az geldi gittim sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim.deli çıkacağız hamilelik bi sabır doğum başka bi sabır işi.rabbim bizi ne dirayetli yaratmış
Ne güzel söyledin hakikaten o günlere bir an önce gelmek istedim ☺Kesinlikle haklısın canim .en ufacık birşey de kaygı duyuyor insan iyi gittiğini bilmek istiyor.ilerde bugünleri anlatıp gulecegimiz ne gunlerdi be dedigimiz günleri göstersin bize Rabbim.
Bende hiçbir şey almadımYaaa ben daha hiiiçç bişeycikler almadım 6.aydan sonra diye düşünüyordum.allah vermesinde bi yola çıktık sonu belli değil.sonrasında da ağırlaşmak var iste kafam çorba gibi.bez filan alayım bari.
Ah o şaşkınlığı korkuyu bilirim :)geçiyor sonra merak etme hayırlı sağlıklı olsun insallahsaolun kızlar ama sevinçten çok korku var sanki :) yapabilirmiyim, ne yapacağım vs. akılda deli sorular :)
Ayy canım desteğin için çok saol, benim birde kızım var, onda çok sıkıntı çektim, ağladım üzüldüm sütüm kesildi. Şimdi bu 2 tane :))) birde çalışıyorum, hayırlısı ama bir yandanda çok mutluyum.Ah o şaşkınlığı korkuyu bilirim :)geçiyor sonra merak etme hayırlı sağlıklı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?