- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.661
Ben de şimdi geldim doktordan. Senin her şeyin iyi gidiyormuş bak maşallah nerdeyse birer kilo olcaklar. Gerilme hiç bebekler hemen hissediyorlar bizim hissettiklerimizi.Dr dan geldim simdi,3hafta sonra ciger gelistirici yapicaz dedi,bebeklerimden biri 650 biri 750gr idi.650olan daha uzundu cm olarak..Rahim uzunluğu 4.2 erken dogum riski yok dedi.Rapor icin de 6 hafta sonra dedi..Hersey olumlu gibi ama ben geriliyorum beklerken ve bu yüzden hic tadini cikaramadim hamileligimingergin gidip gergin geliyorum Allahim evlatlarimizla sinamasin bizi.
Amin canım inşallahCok sukur cnm Rabim hepimizin minaklarini kicagimiza sag salim Almamizi nasip etsin
Hos geldin aramıza :)Kızlar merhaba, Allah nasip ederse bende ikiz annesi olacağım :) Aslında geçen hafta iki kese görünmüştü o zaman yazacaktım ancak kalp atışlarını duymamıştık, çok şükür bugün kalp atışlarını da duyduk :))
O yüzden cok sansliyim diyorum :)Bence en büyük avantaj diyebilirim hala bulantim geçmedi
Masallah size canım güzel seyler duymuşsun bundan sonra hamileligin tadını cıkar canım banada dr tadını cikar diyo ama dedigin gibi takılıyor iste rahim uzunlugun uzamısmı canım 3.2 diyordun böyle uzayabiliyormuymuş yada birseyler mi kulladın benimde uzar mı acaba yaaDr dan geldim simdi,3hafta sonra ciger gelistirici yapicaz dedi,bebeklerimden biri 650 biri 750gr idi.650olan daha uzundu cm olarak..Rahim uzunluğu 4.2 erken dogum riski yok dedi.Rapor icin de 6 hafta sonra dedi..Hersey olumlu gibi ama ben geriliyorum beklerken ve bu yüzden hic tadini cikaramadim hamileligimingergin gidip gergin geliyorum Allahim evlatlarimizla sinamasin bizi.
maşallah bebişlere, benim de kontrolüm haftaya, benim yavriler ne durumda acaba,çok merak ediyorum, çalışma konusunda bana ne diyecek diye, 35'e kadar çalışabilsem ne güzel olur :)Dr dan geldim simdi,3hafta sonra ciger gelistirici yapicaz dedi,bebeklerimden biri 650 biri 750gr idi.650olan daha uzundu cm olarak..Rahim uzunluğu 4.2 erken dogum riski yok dedi.Rapor icin de 6 hafta sonra dedi..Hersey olumlu gibi ama ben geriliyorum beklerken ve bu yüzden hic tadini cikaramadim hamileligimingergin gidip gergin geliyorum Allahim evlatlarimizla sinamasin bizi.
Bende arkuat rahim var yani hafif V şeklinde. Kizimda bu bebek düşer yada en gec 20.haftaya kadar durur erken doğar yasamaz dedi doktorum serklaj dedi. Ama baska doktorlara da gittim ihtiyaç yok çünkü hic düşüğün yok dediler seklajda zaruri değilse cok tercih edilen bir islem değilmiş. Riskleri varmış. Kizim 38 in basinda kendi isteğimle doğdu. Simdi ise masallah ikizlerimi bekliyorum 28 haftamız bitiyor. Yani bence bir kac doktorun daha fikrini al. Tıpta bu hep böyledir zaten. Onemli bir islem yapılacaksa tek doktorun görüşü yeterli degildir.Serklaj konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar
1 ay sonra bana doktor serklaj yapcak
Kızımda rahimle ilgili bi sorunum olmadı
İkiz gebelere yapıyorlarmış hep
Hem korkuyorum hem bi zararı olurmu merak ediyorum
İkizlere yapıyorlarmış hep derken? İlerleyen haftalarda risk olunca yapılıyor serklaj. Kendi başına da riskli bir ameliyat zaten öyle zırt pırt yapılması doğrumu inan bilmiyorum.Serklaj konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar
1 ay sonra bana doktor serklaj yapcak
Kızımda rahimle ilgili bi sorunum olmadı
İkiz gebelere yapıyorlarmış hep
Hem korkuyorum hem bi zararı olurmu merak ediyorum
Tüp bebek doktoru ikiz kalan hastalarına yapıyormuş riskli diye yazılarda okudum ama doktorumada güveniyorum kafam karıştı iyicene gidince detaylı konuşcam bide düşük riskim varya bide bu işlemden dolayı bu olasılık iyicene artarsa diyorum.. sonra 20. Haftalarda dogum yaparsam niye serklaj yaptırmadım diyende üzülürüm keyfim çok kaçıkİkizlere yapıyorlarmış hep derken? İlerleyen haftalarda risk olunca yapılıyor serklaj. Kendi başına da riskli bir ameliyat zaten öyle zırt pırt yapılması doğrumu inan bilmiyorum.
Mşlh cnm kucağına almakta nasip olur inş kendi kadın Doğum doktorumada sorayım bide kızımda bi sorun olmadı vaktinde Doğum yaptım kafam iyicene karıştıBende arkuat rahim var yani hafif V şeklinde. Kizimda bu bebek düşer yada en gec 20.haftaya kadar durur erken doğar yasamaz dedi doktorum serklaj dedi. Ama baska doktorlara da gittim ihtiyaç yok çünkü hic düşüğün yok dediler seklajda zaruri değilse cok tercih edilen bir islem değilmiş. Riskleri varmış. Kizim 38 in basinda kendi isteğimle doğdu. Simdi ise masallah ikizlerimi bekliyorum 28 haftamız bitiyor. Yani bence bir kac doktorun daha fikrini al. Tıpta bu hep böyledir zaten. Onemli bir islem yapılacaksa tek doktorun görüşü yeterli degildir.
Sor canım olmadı bir doktora daha görün iyice içine sineni yap.Tüp bebek doktoru ikiz kalan hastalarına yapıyormuş riskli diye yazılarda okudum ama doktorumada güveniyorum kafam karıştı iyicene gidince detaylı konuşcam bide düşük riskim varya bide bu işlemden dolayı bu olasılık iyicene artarsa diyorum.. sonra 20. Haftalarda dogum yaparsam niye serklaj yaptırmadım diyende üzülürüm keyfim çok kaçık
Mşlh cnm kucağına almakta nasip olur inş kendi kadın Doğum doktorumada sorayım bide kızımda bi sorun olmadı vaktinde Doğum yaptım kafam iyicene karıştı
Tmm cnm öyle yapayım valla bu ara keşke ikiz deilde tek olsaydı diyorum böyle heran bşy olcak diye beklemek çok zorSor canım olmadı bir doktora daha görün iyice içine sineni yap.
Bana demedi amaTüp bebek doktoru ikiz kalan hastalarına yapıyormuş riskli diye yazılarda okudum ama doktorumada güveniyorum kafam karıştı iyicene gidince detaylı konuşcam bide düşük riskim varya bide bu işlemden dolayı bu olasılık iyicene artarsa diyorum.. sonra 20. Haftalarda dogum yaparsam niye serklaj yaptırmadım diyende üzülürüm keyfim çok kaçık
Mşlh cnm kucağına almakta nasip olur inş kendi kadın Doğum doktorumada sorayım bide kızımda bi sorun olmadı vaktinde Doğum yaptım kafam iyicene karıştı
Canım onu hepimiz en az 1 kere içimizden bile olsa söylemişizdirTmm cnm öyle yapayım valla bu ara keşke ikiz deilde tek olsaydı diyorum böyle heran bşy olcak diye beklemek çok zor
Hiç böyle diyeceğim aklıma gelmezdi çok istiyordum iki rabbim nasip etti umarım sonuna kdr götürürüz belki nette çok yorum okumak kafa karıştırıyor bilmiyorum boşluktayım sevinemiyorumCanım onu hepimiz en az 1 kere içimizden bile olsa söylemişizdir
Burda kimse yaptırmamış sanırım iyi diyende var olumsuz sonuçlanabilir diyende varBana demedi ama
Benimde v şeklinde canım düşük, erken doğum herşey olabilir dendi cok şükür 32 ye kadar geldik seninde hayırlısıyka iyi gider inşallahBende arkuat rahim var yani hafif V şeklinde. Kizimda bu bebek düşer yada en gec 20.haftaya kadar durur erken doğar yasamaz dedi doktorum serklaj dedi. Ama baska doktorlara da gittim ihtiyaç yok çünkü hic düşüğün yok dediler seklajda zaruri değilse cok tercih edilen bir islem değilmiş. Riskleri varmış. Kizim 38 in basinda kendi isteğimle doğdu. Simdi ise masallah ikizlerimi bekliyorum 28 haftamız bitiyor. Yani bence bir kac doktorun daha fikrini al. Tıpta bu hep böyledir zaten. Onemli bir islem yapılacaksa tek doktorun görüşü yeterli degildir.
Cok gecmis olsun canim nasil oldun? İnşallah daha iyisindir?Valla biz de 3. Kattayiz ama asansor yok hakikaten beni de zorluyordu.belki diyorum o inip cikma yuzunden oldu bu sancilar. Gerci asiri da cikip dolasmadim ama :/
Cok gecmis olsun canim nasil oldun? İnşallah daha iyisindir?
hayirlisiyla cikin bi daha da 37lerde dogum icin gidersiniz ins bende 27. Haftadayim ve zorlanmaya basladim ise gitmek cok yoruyor masa basi calisiyorum ama yinede yatmak istiyorum belim cok agriyo hepimiz saglikla kucaklayalim bebeklerimizi ins.Cok şükür nst de azaldi sancilar ben de iyi hissediyorum ama serum ve haplara devam ediyoruz. Insallah yarin sabaha cikabilirsin boyle giderse dedi doktorum kanama da olmayimca rahatladık
Allah dağına göre kar verir canım hayırlısıyla bebişlerimizi alacağız kucağımıza inşallah. Biraz sabır biraz cesaret biraz pozitif düşünceTmm cnm öyle yapayım valla bu ara keşke ikiz deilde tek olsaydı diyorum böyle heran bşy olcak diye beklemek çok zor
Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve aramiza hosgeldinKızlar merhaba, Allah nasip ederse bende ikiz annesi olacağım :) Aslında geçen hafta iki kese görünmüştü o zaman yazacaktım ancak kalp atışlarını duymamıştık, çok şükür bugün kalp atışlarını da duyduk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?