2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar ben çalışıyorum düşük tehlikesi ile rapor alıyorum ya bu raporun bi sınırlanması varmı bu gidişle Doğuma kdr işe gidemem ben 7 ay rapor alsak sorun olurmu acaba 6 senedir aynı yerde çalışıyorum hiç rapor almadım ilk kez alıyorum nasıl öğrenirim acaba bunu

Amin canım ama sen baska doktora da git bence ben 3.doktorumdan memnun kaldım öncekiler heran düşecek gibi konustular moralim i alt üst ettiler

Amin canım ama sen baska doktora da git bence ben 3.doktorumdan memnun kaldım öncekiler heran düşecek gibi konustular moralim i alt üst ettiler
Hiç bu doktorlarads güven olmuyor Amerika'da 9 ay boyunca sadece 3 kez ultrasona giriyormuşsun hiç kafan karışmaz negüzel kimi zaman diyorum 3 ayda bir gitsek bizde doktora :)

Hiç bu doktorlarads güven olmuyor Amerika'da 9 ay boyunca sadece 3 kez ultrasona giriyormuşsun hiç kafan karışmaz negüzel kimi zaman diyorum 3 ayda bir gitsek bizde doktora :)
Iyiymiş valla ama o zaman da bebisleri özlüyoruz

Benimde v şeklinde canım düşük, erken doğum herşey olabilir dendi cok şükür 32 ye kadar geldik seninde hayırlısıyka iyi gider inşallah
Amin inşallah. Hepimiz hayırlısıyla kucagimiza alsak saglikla. Doktorumda ilk hedef 32 sonra 35 dedi. Bana kalırsa en az 33-34 leri görürüz dedi. Tabi yinede bu işler belli olmuyor. Allaha emanet diyoruz artık

Canım ozel sektörde farklı oluyor 45 gune kadar heyet raporuna,1 ay da normal rapora izin veriliyor diye biliyorum. Ben devlet memuruyum 3.ayimi aliyorum heyet raporu. Bizdede 6 aya kadar heyet raporuna müsaade var. Raporda yılda 10 günden fazla olursa maaşlardan kesintiler başlıyormuş

Tmm cnm teşekkür ederim bu raporda sınırlama bana garip geliyor keyfimizden işe gitmemezlik etmiyoruz ben Doğuma kdr nasıl idare etcem taşeronum malesef

Inan ben de hepimize,tum hamilelere dua ediyorum,Rabbim saglikla kavustursun hepimizi diye..Agrilarim bnm de oluyor ama şükür ne yapalim :) ciger gelistiriciyi bnmki erken mi soylemis demek ki..

ya valla cnm 4.2 dedi bence.Hatta o an bn de sasirdim ama sormadim bisey,ki kilitleniyorum o bicirlari görünce
Sayet uzamissa da haberim yok,yani bilincli bisey yapmadim ama basindan beri hic is yapmiyorum,esim haftalik temizligimizi yapiyor,ben sadece cay yemek gibi hafif isler..Sadece ise gidip geliyorum,hantal hantal

maşallah bebişlere, benim de kontrolüm haftaya, benim yavriler ne durumda acaba,çok merak ediyorum, çalışma konusunda bana ne diyecek diye, 35'e kadar çalışabilsem ne güzel olur :)
sgl cnm..
Dr umuz rapordan bahsetmedi aslinda,biz sorduk,siz rapor verebiliyor musunuz diye,o da 6hafta sonra veririz dedi..sanirim baska yere yönlendirecek cunku onunki muayenehane,hastane degil.
aa bide 3 haftada 3kilo almisim :) 9kilo almis bulunuyorum an itibariyle

Bebişleri görünce bende soramıyoeum unutuyorum herseyi hayırlısıyla kucagimıza aldıgımız günleride görsek rahatlıcam valla

Canım bizde arkadaşın dediği gibi ama özelde nasıldır bilmiyorum.

Canım bu kadar süreli heyeti nasıl alabiliyorsun? Bende devlet memuruyum da nasıl alabilirim ileride?

Canım bizde arkadaşın dediği gibi ama özelde nasıldır bilmiyorum.

Canım bu kadar süreli heyeti nasıl alabiliyorsun? Bende devlet memuruyum da nasıl alabilirim ileride?
Canım bende devletteyim heyet raporu alınabiliyor 40 günlük yazılıyor onun bitiminde tekrar gidip aldım ben maasta bir miktar kesinti oluyor ama hiç önemli değil yeterki yavrularima kavusayim sağlıkla. Siz hangi kamu kurumundasiniz bilmiyorum farklılık gösterir mi ama ben öğretmenim 2. Aydan itibaren tehlikeli durumlar başladı hep heyet raporu aldım.

Canım bende ünvde de akademisyenim. Devlet hastanesi veriyormu söyleyince? Eğer alabiliyorsak kesinti önemli değil bencede

Canım bende ünvde de akademisyenim. Devlet hastanesi veriyormu söyleyince? Eğer alabiliyorsak kesinti önemli değil bencede
Sgk anlaşması olan özel Hastahanede benim doktorum o uygun gördüğü için verdi 3 tane uzman kadın dogumcu onayı var.Devlette nasıl olur durum bilmiyorum.Benim tüp bebek olduğu için riske atmak istemedim. Durumunuz ciddi verilir diye düşünüyorum., dr. Bir görüşün; )

Devlette heyet raporu almak daha uğraştırıcı ama özel hastanelerde faha kokay. Ben saglikciyim bizde maasda kesinti olmuyor heyet raporunda. 15.haftada ciddi bir kanama geçirdim ve oglumun plesentasi aşağıdaydı mecburen istirahat ettim.doktorum böyle uygun gördü beninde isime geldi. Zaten sonrada iyice agirlastim son ayıda bu sebepten aldim. Zaten ayın 1 i gibi resmi doğum iznine ayrılıyorum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…