- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.681
İni cnm inş şu günler su gibi akıp geçsin inşAllah dağına göre kar verir canım hayırlısıyla bebişlerimizi alacağız kucağımıza inşallah. Biraz sabır biraz cesaret biraz pozitif düşünce
Amin canım ama sen baska doktora da git bence ben 3.doktorumdan memnun kaldım öncekiler heran düşecek gibi konustular moralim i alt üst ettilerHiç böyle diyeceğim aklıma gelmezdi çok istiyordum iki rabbim nasip etti umarım sonuna kdr götürürüz belki nette çok yorum okumak kafa karıştırıyor bilmiyorum boşluktayım sevinemiyorum
Burda kimse yaptırmamış sanırım iyi diyende var olumsuz sonuçlanabilir diyende varrabbim hangisi hayırlıysa onu yapmamı nasip etsin
Hiç bu doktorlarads güven olmuyor Amerika'da 9 ay boyunca sadece 3 kez ultrasona giriyormuşsun hiç kafan karışmaz negüzel kimi zaman diyorum 3 ayda bir gitsek bizde doktora :)Amin canım ama sen baska doktora da git bence ben 3.doktorumdan memnun kaldım öncekiler heran düşecek gibi konustular moralim i alt üst ettiler
biz de burda nerdeyse her hafta gidiyoruzHiç bu doktorlarads güven olmuyor Amerika'da 9 ay boyunca sadece 3 kez ultrasona giriyormuşsun hiç kafan karışmaz negüzel kimi zaman diyorum 3 ayda bir gitsek bizde doktora :)
Iyiymiş valla ama o zaman da bebisleri özlüyoruzHiç bu doktorlarads güven olmuyor Amerika'da 9 ay boyunca sadece 3 kez ultrasona giriyormuşsun hiç kafan karışmaz negüzel kimi zaman diyorum 3 ayda bir gitsek bizde doktora :)
Amin inşallah. Hepimiz hayırlısıyla kucagimiza alsak saglikla. Doktorumda ilk hedef 32 sonra 35 dedi. Bana kalırsa en az 33-34 leri görürüz dedi. Tabi yinede bu işler belli olmuyor. Allaha emanet diyoruz artıkBenimde v şeklinde canım düşük, erken doğum herşey olabilir dendi cok şükür 32 ye kadar geldik seninde hayırlısıyka iyi gider inşallah
Canım ozel sektörde farklı oluyor 45 gune kadar heyet raporuna,1 ay da normal rapora izin veriliyor diye biliyorum. Ben devlet memuruyum 3.ayimi aliyorum heyet raporu. Bizdede 6 aya kadar heyet raporuna müsaade var. Raporda yılda 10 günden fazla olursa maaşlardan kesintiler başlıyormuşKızlar ben çalışıyorum düşük tehlikesi ile rapor alıyorum ya bu raporun bi sınırlanması varmı bu gidişle Doğuma kdr işe gidemem ben 7 ay rapor alsak sorun olurmu acaba 6 senedir aynı yerde çalışıyorum hiç rapor almadım ilk kez alıyorum nasıl öğrenirim acaba bunu
Tmm cnm teşekkür ederim bu raporda sınırlama bana garip geliyor keyfimizden işe gitmemezlik etmiyoruz ben Doğuma kdr nasıl idare etcem taşeronum malesefCanım ozel sektörde farklı oluyor 45 gune kadar heyet raporuna,1 ay da normal rapora izin veriliyor diye biliyorum. Ben devlet memuruyum 3.ayimi aliyorum heyet raporu. Bizdede 6 aya kadar heyet raporuna müsaade var. Raporda yılda 10 günden fazla olursa maaşlardan kesintiler başlıyormuş
Haklısın canım heleki bu durum çok farklı. Allah yardımcın olsunTmm cnm teşekkür ederim bu raporda sınırlama bana garip geliyor keyfimizden işe gitmemezlik etmiyoruz ben Doğuma kdr nasıl idare etcem taşeronum malesef
Inan ben de hepimize,tum hamilelere dua ediyorum,Rabbim saglikla kavustursun hepimizi diye..Agrilarim bnm de oluyor ama şükür ne yapalim :) ciger gelistiriciyi bnmki erken mi soylemis demek ki..Ben de şimdi geldim doktordan. Senin her şeyin iyi gidiyormuş bak maşallah nerdeyse birer kilo olcaklar. Gerilme hiç bebekler hemen hissediyorlar bizim hissettiklerimizi.
Bana da iki hafta sonraya muayene tarihi verdi, o zaman ciğer geliştirici yapacakmış. Benimkiler 1750 gr biri 1650 biri. Erkek olan daha büyümüş. Her gittiğimde nst ye girmem gerekiyormuş artık. Nolur nolmaz diye. 2 kg'ı görürsek çok rahatlarız dedi.
Çok şükür, hep şükredelim. Ben kendime dua ederken sizlere de ediyorum hep. Hamileliğin tadını çıkaramayan bi sen değilsin ben de öyleyim benim derdim de midem ve çok ağırlaşmamAma olsun unutturacak bebeklerimiz inşallah.
ya valla cnm 4.2 dedi bence.Hatta o an bn de sasirdim ama sormadim bisey,ki kilitleniyorum o bicirlari görünceMasallah size canım güzel seyler duymuşsun bundan sonra hamileligin tadını cıkar canım banada dr tadını cikar diyo ama dedigin gibi takılıyor iste rahim uzunlugun uzamısmı canım 3.2 diyordun böyle uzayabiliyormuymuş yada birseyler mi kulladın benimde uzar mı acaba yaa
sgl cnm..maşallah bebişlere, benim de kontrolüm haftaya, benim yavriler ne durumda acaba,çok merak ediyorum, çalışma konusunda bana ne diyecek diye, 35'e kadar çalışabilsem ne güzel olur :)
Bebişleri görünce bende soramıyoeum unutuyorum herseyiya valla cnm 4.2 dedi bence.Hatta o an bn de sasirdim ama sormadim bisey,ki kilitleniyorum o bicirlari görünce
Sayet uzamissa da haberim yok,yani bilincli bisey yapmadim ama basindan beri hic is yapmiyorum,esim haftalik temizligimizi yapiyor,ben sadece cay yemek gibi hafif isler..Sadece ise gidip geliyorum,hantal hantal
Canım bizde arkadaşın dediği gibi ama özelde nasıldır bilmiyorum.Kızlar ben çalışıyorum düşük tehlikesi ile rapor alıyorum ya bu raporun bi sınırlanması varmı bu gidişle Doğuma kdr işe gidemem ben 7 ay rapor alsak sorun olurmu acaba 6 senedir aynı yerde çalışıyorum hiç rapor almadım ilk kez alıyorum nasıl öğrenirim acaba bunu
Canım bu kadar süreli heyeti nasıl alabiliyorsun? Bende devlet memuruyum da nasıl alabilirim ileride?Canım ozel sektörde farklı oluyor 45 gune kadar heyet raporuna,1 ay da normal rapora izin veriliyor diye biliyorum. Ben devlet memuruyum 3.ayimi aliyorum heyet raporu. Bizdede 6 aya kadar heyet raporuna müsaade var. Raporda yılda 10 günden fazla olursa maaşlardan kesintiler başlıyormuş
Canım bende devletteyim heyet raporu alınabiliyor 40 günlük yazılıyor onun bitiminde tekrar gidip aldım ben maasta bir miktar kesinti oluyor ama hiç önemli değil yeterki yavrularima kavusayim sağlıkla. Siz hangi kamu kurumundasiniz bilmiyorum farklılık gösterir mi ama ben öğretmenim 2. Aydan itibaren tehlikeli durumlar başladı hep heyet raporu aldım.Canım bizde arkadaşın dediği gibi ama özelde nasıldır bilmiyorum.
Canım bu kadar süreli heyeti nasıl alabiliyorsun? Bende devlet memuruyum da nasıl alabilirim ileride?
Öyle görünüyor, ya da benimki geç söyledi o da olabilir :))Inan ben de hepimize,tum hamilelere dua ediyorum,Rabbim saglikla kavustursun hepimizi diye..Agrilarim bnm de oluyor ama şükür ne yapalim :) ciger gelistiriciyi bnmki erken mi soylemis demek ki..
Canım bende ünvde de akademisyenim. Devlet hastanesi veriyormu söyleyince? Eğer alabiliyorsak kesinti önemli değil bencedeCanım bende devletteyim heyet raporu alınabiliyor 40 günlük yazılıyor onun bitiminde tekrar gidip aldım ben maasta bir miktar kesinti oluyor ama hiç önemli değil yeterki yavrularima kavusayim sağlıkla. Siz hangi kamu kurumundasiniz bilmiyorum farklılık gösterir mi ama ben öğretmenim 2. Aydan itibaren tehlikeli durumlar başladı hep heyet raporu aldım.
Sgk anlaşması olan özel Hastahanede benim doktorum o uygun gördüğü için verdi 3 tane uzman kadın dogumcu onayı var.Devlette nasıl olur durum bilmiyorum.Benim tüp bebek olduğu için riske atmak istemedim. Durumunuz ciddi verilir diye düşünüyorum., dr. Bir görüşün; )Canım bende ünvde de akademisyenim. Devlet hastanesi veriyormu söyleyince? Eğer alabiliyorsak kesinti önemli değil bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?