- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.701
Günaydın canimGünaydın anneler ve tatlı bebisleri
Ah canım benim ya inşallah öğlen gider evinde rahat edersin.bebeklerin iyi ya çok şükür herşey yoluna girecektir merak etme odaklanmamaya çalış sevdiğin kafanı oyalayacak bişey yap film izle kitap oku uzaklaş düşüncelerden vücudun rahatlayacaktır.zor biliyorum ama yapabilirsinGunaydin kizlar. Su cuma günü Allah kimseyi yatirmasin diye dua etmek istiyorumne zormus. Nst lerim iyi çıktı bebeklere de bir bakacak tekrar doktorum insallah oglenki nst sonucuna göre cikarsin dedi.
Bu sabah artik sinirlerim bosaldi agladim epey. Bebisler saglikli olsun dayanacagiz artik zor da olsa. Bugunleri unuttururlar bize gulusleriyle :)
Rabbim yardımcımız olsun zor bi süreç inş bitecek bak bisürü haftayı geçirdin önünde çok bşy kalmadı ... hayatımda hiç hastahanede yatmadım amlytlar dışında bu ikizlerde onuda yaşadım zor bi süreç su gibi akıp geçsin zamanGunaydin kizlar. Su cuma günü Allah kimseyi yatirmasin diye dua etmek istiyorumne zormus. Nst lerim iyi çıktı bebeklere de bir bakacak tekrar doktorum insallah oglenki nst sonucuna göre cikarsin dedi.
Bu sabah artik sinirlerim bosaldi agladim epey. Bebisler saglikli olsun dayanacagiz artik zor da olsa. Bugunleri unuttururlar bize gulusleriyle :)
İni hayırlısı işe atanırsın cnm evde oturmak zor valla ya üniversite okumayacaktım belki ozaman normal gelebilirdi ama onca yıl emek ver sonra evde otur zor iş ... çocuklar ayrı zaten çalışınca onların isteklerini daha kolay yapıyorsun malesef öyle bi dönem olmuşki para herşey olmuş ..ayrıca çalışınca daha pozitif ve evine eşine çocuklarına etrafına daha olumlu oluyorsun ben çalışırken kızımla daha ilgiliydim .. çalışmanın her açıdan faydası varKizlar hamilesiniz duaniz Insallah Allah katinda makbuldur,sizden bir ricam var..kpss puanim bransima gore cok iyi ancak bu yil atamalar az yapildi,normalde bu puanla cok guzel merkezi yerlere atanirdim, neyse..
bu ay yine bi alim olacak,puanim bosa gitmesin ve bebeklerime de daha guzel yarinlar hazirlayabileyim diye dua edin lutfen.Yoksa butun emeklerim bosa cikacak evde oturup coluk cocuga kariscamhaa cocuk guzel,guzel olmasina da yillarca verilen emekler var bi de...
canım bence kilon iyi bana göre , ben tam 11 kilo aldım, durduramıyorum kiloları , ekmeği bıraksam olacakta bırakamıyorum, etrafımdakilerde sen 3 canlısın sürekli yemek ye baskısı varsgl cnm..
Dr umuz rapordan bahsetmedi aslinda,biz sorduk,siz rapor verebiliyor musunuz diye,o da 6hafta sonra veririz dedi..sanirim baska yere yönlendirecek cunku onunki muayenehane,hastane degil.
aa bide 3 haftada 3kilo almisim :) 9kilo almis bulunuyorum an itibariyle
Arkadaşım üretken ve verimli bir kadın olmak çok önemli elbette.onlara güzel yarınlar hazırlamak için bizler daha çok çalışmalıyız.iyi bireyleri yetiştiren annedir.allah emeklerini zayii etmesin.gönlünce olsun herşeyKizlar hamilesiniz duaniz Insallah Allah katinda makbuldur,sizden bir ricam var..kpss puanim bransima gore cok iyi ancak bu yil atamalar az yapildi,normalde bu puanla cok guzel merkezi yerlere atanirdim, neyse..
bu ay yine bi alim olacak,puanim bosa gitmesin ve bebeklerime de daha guzel yarinlar hazirlayabileyim diye dua edin lutfen.Yoksa butun emeklerim bosa cikacak evde oturup coluk cocuga kariscamhaa cocuk guzel,guzel olmasina da yillarca verilen emekler var bi de...
inşallah en kısa sürede atanırsın, allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, benimde 32.haftamda yükselme sınavım var, yavrularım için inşallah alırım bu sınavıKizlar hamilesiniz duaniz Insallah Allah katinda makbuldur,sizden bir ricam var..kpss puanim bransima gore cok iyi ancak bu yil atamalar az yapildi,normalde bu puanla cok guzel merkezi yerlere atanirdim, neyse..
sgl cnm..inan 2yildir ozeldeyim,rehabilitasyonda calisiyorum,hem psikolojik olarak hem bedenen cok yoruldum,asıl bransim okul oncesi ogretmenligi,kendi isimi yapmak istiyorum,hele ki ortada bu kadar emek varken..Arkadaşım üretken ve verimli bir kadın olmak çok önemli elbette.onlara güzel yarınlar hazırlamak için bizler daha çok çalışmalıyız.iyi bireyleri yetiştiren annedir.allah emeklerini zayii etmesin.gönlünce olsun herşey
insallah cnm.inşallah en kısa sürede atanırsın, allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, benimde 32.haftamda yükselme sınavım var, yavrularım için inşallah alırım bu sınavı
sgl cnm..İni hayırlısı işe atanırsın cnm evde oturmak zor valla ya üniversite okumayacaktım belki ozaman normal gelebilirdi ama onca yıl emek ver sonra evde otur zor iş ... çocuklar ayrı zaten çalışınca onların isteklerini daha kolay yapıyorsun malesef öyle bi dönem olmuşki para herşey olmuş ..ayrıca çalışınca daha pozitif ve evine eşine çocuklarına etrafına daha olumlu oluyorsun ben çalışırken kızımla daha ilgiliydim .. çalışmanın her açıdan faydası var
Bebeklerin rıskı ile gelcek olcak inş :) çalışmak bi yönden güzel zaman daha çabuk geçiyor ve gerçekten kafanda çok kurmuyorsun ben çok isterdim çalışmayı ama düşük riskimden dolayı evdeyim nkdr rapor alcam bilmiyorum bile .. hakkımızda hayırlısı olsun önce bebekler iyi olsun sonra herşey yoluna girersgl cnm..inan 2yildir ozeldeyim,rehabilitasyonda calisiyorum,hem psikolojik olarak hem bedenen cok yoruldum,asıl bransim okul oncesi ogretmenligi,kendi isimi yapmak istiyorum,hele ki ortada bu kadar emek varken..
Gecen yil hem calisip,hem gece 4lere kadar oturup denemeler cozdum,ders videolari izledim ezberler yaptim vs vs..2saatlik uykularla yılı bitirdim..
Ben calismasam eşimin tek basina eve yetecegini dusunmuyorum,cunku kazanci ortada,bana guvenerek ev taksidine de girdi Velhasil Rabbim hayirli ise nasip etsin,cok istiyorum..
insallah cnm.
sgl cnm..
Aynen dedigin gibi..para mutluluk getirmez belki ama varolan sartlari daha iyi duruma getirebiliyor bazen..su an tamamen bebislerimin esyasi icin hala calisiyorum yoksa ben de evde oturmak isterdim hamile halimle yollara dusmek bu soguk gunlerde hasta olmak istemezdim sanirim..Eksigimiz tamamlandigi gibi izne cikicam ins..Bugun dualarinizda yer verin bana..
İnşallah hayırlı yere atanırsin.bende öğretmenim 5 yıl dershane ve kolejler de çalıştım geçen yıl tekrar tüp denemek için işten ayrıldım.kpss ye de çalıştım ama olmadı ben bıraktım artık kpss yi çünkü artık adamı olmayan bi yere giremiyor hele de mülakat gelince sistemin içine limon sıktılarKizlar hamilesiniz duaniz Insallah Allah katinda makbuldur,sizden bir ricam var..kpss puanim bransima gore cok iyi ancak bu yil atamalar az yapildi,normalde bu puanla cok guzel merkezi yerlere atanirdim, neyse..
Canım bende ben çalışmasam eşim eve yetişemez diyordum bizim de ev kredimiz var ama rabbim bi kolaylini veriyor sakın öyle dusunme gelecek sene için bi kolejden teklif aldım ama çalışmak istemiyorum bebekler 2 aylık olmuş olacaklar.bebeklerimle zaman geçirmek istiyorum ben bakmak istiyorum hem çalışıp hem küçük çocuğu olan arkadaşlarımın sıkıntılarını çok gördüm o yüzden herşeyin hayırlısı olsunsgl cnm..inan 2yildir ozeldeyim,rehabilitasyonda calisiyorum,hem psikolojik olarak hem bedenen cok yoruldum,asıl bransim okul oncesi ogretmenligi,kendi isimi yapmak istiyorum,hele ki ortada bu kadar emek varken..
Gecen yil hem calisip,hem gece 4lere kadar oturup denemeler cozdum,ders videolari izledim ezberler yaptim vs vs..2saatlik uykularla yılı bitirdim..
Ben calismasam eşimin tek basina eve yetecegini dusunmuyorum,cunku kazanci ortada,bana guvenerek ev taksidine de girdi Velhasil Rabbim hayirli ise nasip etsin,cok istiyorum..
insallah cnm.
sgl cnm..
Aynen dedigin gibi..para mutluluk getirmez belki ama varolan sartlari daha iyi duruma getirebiliyor bazen..su an tamamen bebislerimin esyasi icin hala calisiyorum yoksa ben de evde oturmak isterdim hamile halimle yollara dusmek bu soguk gunlerde hasta olmak istemezdim sanirim..Eksigimiz tamamlandigi gibi izne cikicam ins..Bugun dualarinizda yer verin bana..
Kızıma hamile kaldığımda maddi anlamda bir dar boğazdaydık ama nasıl olduysa allah işte iğneden ipliğe herşeyi oldu hiç eksiksiz.şimdi en kredim var kız özel okulda ikizler geliyor bakalım neler olacak şimdiden kızıma yaptığım masrafın 3 katını buldu.dün ilk bezlerini aldım 156adt 1 numara Yenidoğan 43tl. Allah kolaylığınıda verecektir diyorumCanım bende ben çalışmasam eşim eve yetişemez diyordum bizim de ev kredimiz var ama rabbim bi kolaylini veriyor sakın öyle dusunme gelecek sene için bi kolejden teklif aldım ama çalışmak istemiyorum bebekler 2 aylık olmuş olacaklar.bebeklerimle zaman geçirmek istiyorum ben bakmak istiyorum hem çalışıp hem küçük çocuğu olan arkadaşlarımın sıkıntılarını çok gördüm o yüzden herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?