2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende çalışırken ve çalışmadığım zamanı karsilastirdigimda sadece şuanda arabamız yok çünkü arabayı satıp ev parasina koyduk.onun haricinde herseyi miz aynı ben işten ayrıldım hamile kaldım eşim kendi işinden hariç ekstra iş almaya başladı rabbim bi şekilde yardım ediyor.

aynen oyle cnm..bn 2yil oldu mezun olali,ilk yil calismadim ise girdim,ama gecen yil gece gunduz calistim ve biktim bile..Allah yillarca emek verenlerin yardimcisi olsn ne diyeyim..

Evet cnm biliyorum,ki bnde mulakat magduruyum..82 bnm puanim,83verildi.Ha dusurulmedi tmm ama kontenjan icindeyken saf disi kaldim,70lere 90 verildigi icin..Ya adamin olck ya da omur billah artik atanamicz sanirim

Doğum yapmış olanlara bi sorum olacak doğum parası aldınız mı? 300 mu yoksa iki çocuk parasımi? Bnm ikinci doğumum ikiz oldu merak ediyorum daha başvurmadim almak için bilen varsa yazarsanız sevinrm

Kızlar çalışanların da öğretmen oluo atanamayanlarin da Allah yardımcısı olsun.. 5yil snra atanmış biri olarak emekleri yenen hakkımı asla helal etmiyorum sizde kurtulursunuz o illet sınavdan inş

Benim de bebeklerinin beşik ya da mobilyalarını alanlara sorum var, mobilyaları ne ile temizlediniz? Normal deterjanla temizlesem sorun olur mu ki acaba?

Benim de bebeklerinin beşik ya da mobilyalarını alanlara sorum var, mobilyaları ne ile temizlediniz? Normal deterjanla temizlesem sorun olur mu ki acaba?
Canım Arap sabun ile temizleyebilirsin ben besik temizlemedim ama evimde genelde Arap sabunu kullanıyorum temizlikte

Kızlar ben yatakodasına koymak için böyle birşey almayı düşünüyorum yer tasarrufu sağlamak adına. 5- 6 ay kullanırım sonra beşikleri söküp oyun parkı olarak kullanırım. Bebeklere oda yapacağım zaten ama 5- 6 ay yanımda yatırmak istiyorum.

Benim de bundan var ikisini bir yatıracam 6 ay yatak odasinda

selam kızlar benim kuzular ayın 2 sinde dünyaya gözlerini açtılar. telaştan yazamadım size bir türlü:) miniklerimle evde yeni düzenimize alışmaya çalışıyoruz. takip edemedim ama sanırım bu arada doğuma gidenler olmuştur inşallah hepside sağlıkla kavuşmuşlardır bebişlerine. 37+2 de kızım 2860 oğlum 2590 olarak doğdular çok şükür sağlıklı bir şekilde eve geldik. şimdilik oğlumda gaz sıkıntısı olduğu için biraz yoruyo ama kızım çok şükür melek gibi :) maşallah. bu arada kiloya kafanızı takmayın 21 kilo alarak doğuma girdim bugün itibariyle hamile kaldığım kiloya 4 kilom kalmış 11 kilosu zaten doğumda gitmişti. stressiz keyifli bir hamilelik geçirin gerisini kafanıza takmayın.

Maşallah cnm gözün aydın darısı biz bekleyenlere inşallah

Güzel anneler merhaba hepinizin cuması hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah. Bugün Dr kontrolüm vardı sabah aç gidip kan verdim açlık kan şekerim 106 çıktı şeker yüklemesi istemedi Drum biraz yüksek dahiliye gitmemi istedi.bebeklerim iyi maşallah aşağıdaki 1033 gr üsteki 1141 gr olmuş suları da iyiymiş :) üsteki oğlumun yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm Dr bile babasının kopyası dedi diğer oğlum dr la konuşurken kaçırdım eliyle yüzünü kapattı onada eşim aynı sen diyor :)sağlıklı olsunlar da ikiside babasına benzesin.ağrılarım ve sertlesmelerim oluyor diye nst istedi Drum irili ufaklı sanci kasilma var adalat diye bir ilaç başlattı haftaya tekrar gideceğim ciğer geliştiricileri sordum 28 haftadan sonra yapacakmış şu an 27+0 dayiz.sonra sağlık ocağına gidip kayıt yaptirdim tetanoz aşısı için eski kartımı bulursam gerek kalmayacak şimdilik bizden haberler böyle

Hayırlı olsun maşallah size darısı bizim başımıza inşallah. Ben kiloyu takmıyorum hatta almak istiyorum fazla fazla sonrasında zayıf düşmemek için :) önceki iki doğumumda verdim birde ikizler de iyice eririm gibi geliyor şeker yüksek diye birde dr diyet verirse tam yandım :)

Ay mşlh cnm Bnm nkdr güzel beklemiş bebeklerin kilosu mşlh tek Doğum yapanların bebekleri kdr ben 2 kilo doğursam Sevincem diyorum ama böyle güzle örnekleri görünce Umut oluyor bana .. rabbim güzel kaderler yazsın darısı biz bekleyenlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…