2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aminn yatmak ne kadar zor bende anladım bu hamileligimde Rabbim beterinden korusun geçecek bugünlerde bebeklerimiz iyi olsunlar.Sağlıkla evinize donup sağlıkla tamamlayalım günlerimizi inşallah.Çok iyi anlıyorum seni birazcık daha sabır

Hadi gözün aydın çok sevindim bundan sonra bol bol dinlen moral depola. Benim geçen ay rahim boyum 4.1 den 1 haftada 2.9 a düştü ve uçak yolculuğu yapmam gerekiyordu Dr beni biraz korkuttu erken doğum,suyun gelmesin vs diye korkumdan hep yattım zaten ağrım da vardı bugün benimde rahim 3.1 çıktı haftalarimiz hemen hemen aynı bakalım kim doğuracak once :)

maşallah canım, gözün aydın, darısı bizlerin başına, haftan çok iyi, inşallah bizde o haftaları görürüz,

masallah size güzel haberler alınca mutlu oluyorum

Herkese güzel hamilelikler. Ben bugün acil hastaneye yattım çok kasılmam oldu, ultrasonda sancı çıktı, biri çok aşağıda kilosu 1900 olmuş, diğeri geçen haftanın kilosunda kalmış 1300 gr. Haftamız erken ciğer geliştirici yapıldı, progestan vuruldu , adalat attım bekliyoruz inşallah sancı azalırda bi kaç hafta daha bekleriz. Dualarınızı bekliyorum küçük bebeğim de gelişsin biraz daha. İnşallah beklerler bitaz daha

Allah sifa versin canım insallah zamanında gelir kuzucuklar

Aa ayni çıkmış gercekten ben de merak ettim en guzel zamanda doguralim:) bu bebeklerin birden karni sertlestirmesi sanciya isaretmis hep ben anlamamıştım

Insallah daha beklesinler annesi onlar da. Buyusunler guzelce. Seninde tek yumurtaydi di mi? Allah yardimcin olsun. Sancin kaclarda çıktı? Bir de sanci hissedebiliyor musun? Ben anlayamadim da hic

sn nerden aldin besikleri cnm ? iki tane mi aldin sen de ?

Canım ben aksu çarşı diye bi yer var burda ordan aldım nakite taksit yaptıkları için, ama model ismiyle aratınca başka mağazalarda da çıkıyor, bakim yazıcam sana.
2 tane büyüyen yatak bi tane de dolap aldım. Odaları küçük olduğu için şimdi de bi kaç ay yanımda yatabilmeleri için kendi yatak odama bi tane uygunundan beşik alıcam. Çok zormuş ikiz alışverişi onu anladım. Hele ki evin de küçük olunca işin içinden çıkamıyorsun

Insallah daha beklesinler annesi onlar da. Buyusunler guzelce. Seninde tek yumurtaydi di mi? Allah yardimcin olsun. Sancin kaclarda çıktı? Bir de sanci hissedebiliyor musun? Ben anlayamadim da hic
Evet tek yumurta benim. Sancı kactı bilmiyorum doktor karnımı elleyince anladı çok sertleşmişti hafif bel ağrısı ve kasıklarımda ağrı vardı başka hissetmedim sancı ama sürekli gerilmelerimden anladım bişey var diye bi gece bekledim sabah geldim artık. Karnımın üstüde boşalmış öyle dedi doktor ordanda anlaşılıyormuş

.

Anladim canim. Benim kanamam oldu cok az oyle gelince nst ye bağlandığımda çıktı. Dua edelim de daha dayansin bebeklerimiz

Merhaba arkadaşlar, ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim. 35+1 çok şükür sona yaklaştık. Doğumu benim gibi yakın olan arkadaşlar var mı kaçıncı hafta gibi diyor doktorlar merak ediyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Kizlar ya şeker için diet yapanlar nasil bir yol izlediniz. Once dietisyene mi gittiniz şekeriniz kac çıkmıştı. Canım cok sıkkın .kızımda da insulin kullanmistim sindide yine yüksek bisey olacak diye cok korkuyorum. Yasayanlar varsa vu durumu ne olur bir moral verin

Canım ben hamile kaldım ilk kan testinde insülin direnci çıktı ama aynı şey değil sanırım.proteinden zengin karbonhidratsız besleniyorum.dr önlem amaçlı glifor verdi

Canım selaö tek yumurta ikizi oldugunu nasıl anladımız doktorum bana hala kesim diyemem dedi ama iki ayrı plasenta var zaten iki ayrı kesedeler dedi o zaman çift yumurta olmuyor mu sizde suruö nasıl bide cinaiyrtleriniz neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…