- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.741
Aminn yatmak ne kadar zor bende anladım bu hamileligimde Rabbim beterinden korusun geçecek bugünlerde bebeklerimiz iyi olsunlar.Sağlıkla evinize donup sağlıkla tamamlayalım günlerimizi inşallah.Çok iyi anlıyorum seni birazcık daha sabırGunaydin kizlar. Su cuma günü Allah kimseyi yatirmasin diye dua etmek istiyorumne zormus. Nst lerim iyi çıktı bebeklere de bir bakacak tekrar doktorum insallah oglenki nst sonucuna göre cikarsin dedi.
Bu sabah artik sinirlerim bosaldi agladim epey. Bebisler saglikli olsun dayanacagiz artik zor da olsa. Bugunleri unuttururlar bize gulusleriyle :)
Hadi gözün aydın çok sevindim bundan sonra bol bol dinlen moral depola. Benim geçen ay rahim boyum 4.1 den 1 haftada 2.9 a düştü ve uçak yolculuğu yapmam gerekiyordu Dr beni biraz korkuttu erken doğum,suyun gelmesin vs diye korkumdan hep yattım zaten ağrım da vardı bugün benimde rahim 3.1 çıktı haftalarimiz hemen hemen aynı bakalım kim doğuracak once :)Insallah dua edicem kizlar rabbim kolayligini versin calisanlara gercekten zordur. Dilerim en guzel en istedigin sekilde sonucclanir sinavin canim duaalrim seninle @hazal21umutmirza
Bebeklere bakti doktor birinin basi rahime dogru digerinn ayakları. Rahim boyum 31 mm çıktı cok şükür iyi dedi doktorum..
maşallah canım, gözün aydın, darısı bizlerin başına, haftan çok iyi, inşallah bizde o haftaları görürüz,selam kızlar benim kuzular ayın 2 sinde dünyaya gözlerini açtılar. telaştan yazamadım size bir türlü:) miniklerimle evde yeni düzenimize alışmaya çalışıyoruz. takip edemedim ama sanırım bu arada doğuma gidenler olmuştur inşallah hepside sağlıkla kavuşmuşlardır bebişlerine. 37+2 de kızım 2860 oğlum 2590 olarak doğdular çok şükür sağlıklı bir şekilde eve geldik. şimdilik oğlumda gaz sıkıntısı olduğu için biraz yoruyo ama kızım çok şükür melek gibi :) maşallah. bu arada kiloya kafanızı takmayın 21 kilo alarak doğuma girdim bugün itibariyle hamile kaldığım kiloya 4 kilom kalmış 11 kilosu zaten doğumda gitmişti. stressiz keyifli bir hamilelik geçirin gerisini kafanıza takmayın.
masallah size güzel haberler alınca mutlu oluyorumGüzel anneler merhaba hepinizin cuması hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah. Bugün Dr kontrolüm vardı sabah aç gidip kan verdim açlık kan şekerim 106 çıktı şeker yüklemesi istemedi Drum biraz yüksek dahiliye gitmemi istedi.bebeklerim iyi maşallah aşağıdaki 1033 gr üsteki 1141 gr olmuş suları da iyiymiş :) üsteki oğlumun yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm Dr bile babasının kopyası dedi diğer oğlum dr la konuşurken kaçırdım eliyle yüzünü kapattı onada eşim aynı sen diyor :)sağlıklı olsunlar da ikiside babasına benzesin.ağrılarım ve sertlesmelerim oluyor diye nst istedi Drum irili ufaklı sanci kasilma var adalat diye bir ilaç başlattı haftaya tekrar gideceğim ciğer geliştiricileri sordum 28 haftadan sonra yapacakmış şu an 27+0 dayiz.sonra sağlık ocağına gidip kayıt yaptirdim tetanoz aşısı için eski kartımı bulursam gerek kalmayacak şimdilik bizden haberler böyle
Allah sifa versin canım insallah zamanında gelir kuzucuklarHerkese güzel hamilelikler. Ben bugün acil hastaneye yattım çok kasılmam oldu, ultrasonda sancı çıktı, biri çok aşağıda kilosu 1900 olmuş, diğeri geçen haftanın kilosunda kalmış 1300 gr. Haftamız erken ciğer geliştirici yapıldı, progestan vuruldu , adalat attım bekliyoruz inşallah sancı azalırda bi kaç hafta daha bekleriz. Dualarınızı bekliyorum küçük bebeğim de gelişsin biraz daha. İnşallah beklerler bitaz daha
Hadi gözün aydın çok sevindim bundan sonra bol bol dinlen moral depola. Benim geçen ay rahim boyum 4.1 den 1 haftada 2.9 a düştü ve uçak yolculuğu yapmam gerekiyordu Dr beni biraz korkuttu erken doğum,suyun gelmesin vs diye korkumdan hep yattım zaten ağrım da vardı bugün benimde rahim 3.1 çıktı haftalarimiz hemen hemen aynı bakalım kim doğuracak once :)
Herkese güzel hamilelikler. Ben bugün acil hastaneye yattım çok kasılmam oldu, ultrasonda sancı çıktı, biri çok aşağıda kilosu 1900 olmuş, diğeri geçen haftanın kilosunda kalmış 1300 gr. Haftamız erken ciğer geliştirici yapıldı, progestan vuruldu , adalat attım bekliyoruz inşallah sancı azalırda bi kaç hafta daha bekleriz. Dualarınızı bekliyorum küçük bebeğim de gelişsin biraz daha. İnşallah beklerler bitaz daha
sn nerden aldin besikleri cnm ? iki tane mi aldin sen de ?
Evet tek yumurta benim. Sancı kactı bilmiyorum doktor karnımı elleyince anladı çok sertleşmişti hafif bel ağrısı ve kasıklarımda ağrı vardı başka hissetmedim sancı ama sürekli gerilmelerimden anladım bişey var diye bi gece bekledim sabah geldim artık. Karnımın üstüde boşalmış öyle dedi doktor ordanda anlaşılıyormuşInsallah daha beklesinler annesi onlar da. Buyusunler guzelce. Seninde tek yumurtaydi di mi? Allah yardimcin olsun. Sancin kaclarda çıktı? Bir de sanci hissedebiliyor musun? Ben anlayamadim da hic
.Evet tek yumurta benim. Sancı kactı bilmiyorum doktor karnımı elleyince anladı çok sertleşmişti hafif bel ağrısı ve kasıklarımda ağrı vardı başka hissetmedim sancı ama sürekli gerilmelerimden anladım bişey var diye bi gece bekledim sabah geldim artık. Karnımın üstüde boşalmış öyle dedi doktor ordanda anlaşılıyormuş
İnşallah dualarımız birbimize kabul olsun beklesinler de zamanında gelsinler.
Anladim canim. Benim kanamam oldu cok az oyle gelince nst ye bağlandığımda çıktı. Dua edelim de daha dayansin bebeklerimiz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinIki tane birinci kalite embriyo transferim oldu dualarinizi bekliyorum kizlar.. insaAllah nasip olurda bende bu topige yazmaya baslarimm.. gerçi tekinede razıyım.. dualarinizi bekliyorum Allah razı olsun..
InsaAllah canm Allah razı olsun Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin sanada insaAllahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin kardeşim sağolasınInsaAllah canm Allah razı olsun Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin sanada insaAllah
Canım ben hamile kaldım ilk kan testinde insülin direnci çıktı ama aynı şey değil sanırım.proteinden zengin karbonhidratsız besleniyorum.dr önlem amaçlı glifor verdiKizlar ya şeker için diet yapanlar nasil bir yol izlediniz. Once dietisyene mi gittiniz şekeriniz kac çıkmıştı. Canım cok sıkkın .kızımda da insulin kullanmistim sindide yine yüksek bisey olacak diye cok korkuyorum. Yasayanlar varsa vu durumu ne olur bir moral verin
Canım selaö tek yumurta ikizi oldugunu nasıl anladımız doktorum bana hala kesim diyemem dedi ama iki ayrı plasenta var zaten iki ayrı kesedeler dedi o zaman çift yumurta olmuyor mu sizde suruö nasıl bide cinaiyrtleriniz nelerInsallah daha beklesinler annesi onlar da. Buyusunler guzelce. Seninde tek yumurtaydi di mi? Allah yardimcin olsun. Sancin kaclarda çıktı? Bir de sanci hissedebiliyor musun? Ben anlayamadim da hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?