- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.761
Canım iki ayrı kese ve iki ayrı plesanta varsa çift yumurta oluyor.bende hala öğrenemedim cinsiyetleriniCanım selaö tek yumurta ikizi oldugunu nasıl anladımız doktorum bana hala kesim diyemem dedi ama iki ayrı plasenta var zaten iki ayrı kesedeler dedi o zaman çift yumurta olmuyor mu sizde suruö nasıl bide cinaiyrtleriniz neler
Göstermediler mi canım İçinden ne geçiyor pekiCanım iki ayrı kese ve iki ayrı plesanta varsa çift yumurta oluyor.bende hala öğrenemedim cinsiyetlerini
Yok canım keske insulin direnciyle ayni olsaydi ama bu şekerin yüksek olmasi çok risk. Kızımda da böyle olmuştu. Allah yardımcımız olsun.Canım ben hamile kaldım ilk kan testinde insülin direnci çıktı ama aynı şey değil sanırım.proteinden zengin karbonhidratsız besleniyorum.dr önlem amaçlı glifor verdi
Kızın sağlıklı doğduysa korkma be canım bunlarda öyle olur ilaç ya da iğne olur.stres daha zararlı inan.gönül ferman dinlemiyor biliyorum ama dr.güvenmekten başka seçeneğimiz yok.doğal yolları dene tarçın filan düzenliyor diyorlar kan şekeriniYok canım keske insulin direnciyle ayni olsaydi ama bu şekerin yüksek olmasi çok risk. Kızımda da böyle olmuştu. Allah yardımcımız olsun.
Canım selaö tek yumurta ikizi oldugunu nasıl anladımız doktorum bana hala kesim diyemem dedi ama iki ayrı plasenta var zaten iki ayrı kesedeler dedi o zaman çift yumurta olmuyor mu sizde suruö nasıl bide cinaiyrtleriniz neler
Merhaba. Bizimkilerin 11. Haftada tek kese icinde ve tek plesantaya sahip olduklari görülmüştü zaten hep belliydi yani. Cift plesenta cift yumurta demek tek yumurtalarda her zaman tek oluyor çünkü. Iki ayri amniyo sivisi icinde olanlari da var ama plesenta hep ortaktir. Erkek benim bebeklerim:) sizinkiler belli mi?
Bence çok güzel ve kullanışlı cnm benim iki park yatağım var kızımda birini eve birini kaynanama almıştım artık doğunca ikisini 6 ay aynı park yatakta yatırıp sonra ayrı ayrı park yataklara alcam 4-5 sene sonrada oda alırım inş :)Eki Görüntüle 1955259
Kızlar ben yatakodasına koymak için böyle birşey almayı düşünüyorum yer tasarrufu sağlamak adına. 5- 6 ay kullanırım sonra beşikleri söküp oyun parkı olarak kullanırım. Bebeklere oda yapacağım zaten ama 5- 6 ay yanımda yatırmak istiyorum.
Bi kız bi erkek tahmin edildi canım ama kesin değil iki kızda olabilir bakalım bi sonraki kontrolde net öğreniriz inşallah :) kaçıncı haftada gördünüz erkeklerinizi bize 12 de birinde çıkıntı var dendi ama emin değiliz henüz
Ben bugün girdim ağrım var diye genelde ağrı kasılma vs olunca nst bağlıyorlar sanirim haftasına bakmadan ikizlerdeKızlar ikiz gebeler nst ye nezaman giriyor
Kızımda 34 de ilk girmiştim ikizlerde daha erken olur heralde
Forumlarda çocuk büyütürken topiginde 2 el eşya var oradan bakabilirsinArkadaşlar ikinci el beşik vb..ürünler bakmak istiyorum bu site içinde açılmış bir topik biliyor musunuz?
Tmm cnm bende 27 -28 gibi bağlanıyor sandım :) sancılar zamanında gelsin erkenden gelmesin inşBen bugün girdim ağrım var diye genelde ağrı kasılma vs olunca nst bağlıyorlar sanirim haftasına bakmadan ikizlerde
Ay insallah ya. Hayırlısıyla sağ-salim bi kucagimiza alsak miniklerimiziKızın sağlıklı doğduysa korkma be canım bunlarda öyle olur ilaç ya da iğne olur.stres daha zararlı inan.gönül ferman dinlemiyor biliyorum ama dr.güvenmekten başka seçeneğimiz yok.doğal yolları dene tarçın filan düzenliyor diyorlar kan şekerini
İnşallahhahAy insallah ya. Hayırlısıyla sağ-salim bi kucagimiza alsak miniklerimizi
İnşallah tabiki zamanında olsunTmm cnm bende 27 -28 gibi bağlanıyor sandım :) sancılar zamanında gelsin erkenden gelmesin inş
Yok canım hep yan yatıyorlar yada arkası dönük oluyorlarGöstermediler mi canım İçinden ne geçiyor peki
markası ne acaba? benim de hoşuma gitti bir bakayım.Benim de bundan var ikisini bir yatıracam 6 ay yatak odasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?