2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım iki ayrı kese ve iki ayrı plesanta varsa çift yumurta oluyor.bende hala öğrenemedim cinsiyetlerini

Canım ben hamile kaldım ilk kan testinde insülin direnci çıktı ama aynı şey değil sanırım.proteinden zengin karbonhidratsız besleniyorum.dr önlem amaçlı glifor verdi
Yok canım keske insulin direnciyle ayni olsaydi ama bu şekerin yüksek olmasi çok risk. Kızımda da böyle olmuştu. Allah yardımcımız olsun.

Yok canım keske insulin direnciyle ayni olsaydi ama bu şekerin yüksek olmasi çok risk. Kızımda da böyle olmuştu. Allah yardımcımız olsun.
Kızın sağlıklı doğduysa korkma be canım bunlarda öyle olur ilaç ya da iğne olur.stres daha zararlı inan.gönül ferman dinlemiyor biliyorum ama dr.güvenmekten başka seçeneğimiz yok.doğal yolları dene tarçın filan düzenliyor diyorlar kan şekerini

Merhaba. Bizimkilerin 11. Haftada tek kese icinde ve tek plesantaya sahip olduklari görülmüştü zaten hep belliydi yani. Cift plesenta cift yumurta demek tek yumurtalarda her zaman tek oluyor çünkü. Iki ayri amniyo sivisi icinde olanlari da var ama plesenta hep ortaktir. Erkek benim bebeklerim:) sizinkiler belli mi?

Bi kız bi erkek tahmin edildi canım ama kesin değil iki kızda olabilir bakalım bi sonraki kontrolde net öğreniriz inşallah :) kaçıncı haftada gördünüz erkeklerinizi bize 12 de birinde çıkıntı var dendi ama emin değiliz henüz

Kızlar internetten baktım bazen tek yumurta ikizlerinde de iki ayrı plasenta olabiliyor muş yüzdesi düşük ama oluyormuş demekki doktorum o yüzden kesin değil dedi ne zaman öğreneceğim peki ya

Kızlar ikiz gebeler nst ye nezaman giriyor
Kızımda 34 de ilk girmiştim ikizlerde daha erken olur heralde

Bence çok güzel ve kullanışlı cnm benim iki park yatağım var kızımda birini eve birini kaynanama almıştım artık doğunca ikisini 6 ay aynı park yatakta yatırıp sonra ayrı ayrı park yataklara alcam 4-5 sene sonrada oda alırım inş :)

Arkadaşlar ikinci el beşik vb..ürünler bakmak istiyorum bu site içinde açılmış bir topik biliyor musunuz?

Ne guzel canim hayirlisi olsun:) bizim doktorumuz tahmin yapmadi 16. Haftada söyledi net olarak

Ay insallah ya. Hayırlısıyla sağ-salim bi kucagimiza alsak miniklerimizi

Merhaba bende bugün olcturdum açlık kan şekerim 106 çıktı dahiliye yönlendirdi Drum.çok yüksek değil ama takip ve diyet gerekecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…