2017 de İkiz Annesi Olucaklar

ikisi de olabiliyor ama genelde çift yumurta ikizi oluyorlar. ayrı plasentalı tek yumurta ikizleri de var ama nadir. kısmet :)

Bendede gebelik şekeri çıktı dr. dahiliyeye gönderdi o da diyetisyene günlerim çok zor geçiyor canım sürekli şekerli yemek isiyor ağlıyorum şimdilik diyetisyenin verdiği diyete harfiyen uyuyorum şekerimi ölçüyorum dahiliye dr. götürüp göstericem bakalım ne diyecek sonuçlar yüksek çıkarsa insülin yoksa diyete devam, Aslında senin endişelenmemen lazım daha önce yaşamışsın ne yapacağını biliyorsundur. Bende endişeliyim karnım hiç büyümüyor kilo almıyorum bu bebekler bu diyetle nasıl büyüyecek?

Kızlar sizce 3700 tl çok mu doğum ücreti olarak? Sadece doğum ve iki gece yatış fiyatı bu. Çevremdeki hastaneleri araştırdım hep ama hep bu civarda fiyatlar

Beni diyetisyene gönderdiler şu an diyetteyim sen ne yapıyorsun? Allah yardımcımız olsun...
Amin canım Drum dahiliye yönlendirdi muhtemelen oda takip ve diyet ister dedi.sağlık ocağına gittim oradaki Dr. Ve ebe sonuç çok yüksek değil korkulacak birşey yok dedi dahada dikkat edicem mecburen

Kızlar sizce 3700 tl çok mu doğum ücreti olarak? Sadece doğum ve iki gece yatış fiyatı bu. Çevremdeki hastaneleri araştırdım hep ama hep bu civarda fiyatlar
Dudak uçuklatan fiyatlardan sonra yüksek ama normal geliyor sık anlaşması varmı ve yeni doğan acılı bunlarda varsa normal

Dikkat ettiysen insanın canı yasak ya daha çok istiyor.Gecici bir dönem Allah hepimize sabır versin bebeklerin buyuyorsa senin kilo alman çokta önemli değilmiş hatta diyet yapıp kilo vereni bile okudum gebelikte :)

Kızlar bir akıl verin tetanoz asisini ilk hamileligimde yaptırdım ve 5 doza tamamladim ömür boyu koruyucu olduğu söylendi.şimdi aşı kartımı bulamadığım için tekrar yapacaklarını yada imza verip kendi isteğimle yaptirmadigimi beyan edecekmisim.ben korunuyorumda bebeklerde korunuyormu onceki asidan iki doz vurulsammi tekrar bebekler icin bilemedim.

Dudak uçuklatan fiyatlardan sonra yüksek ama normal geliyor sık anlaşması varmı ve yeni doğan acılı bunlarda varsa normal
Aynen canım 20.000 leri gördü bu gözler bu sitede. Sgk anlaşması var küvöze ücret alamıyorlar gerek olursa, inşallah gerek olmaz tabi. Yenidoğan yoğun bakımı da var iyiymiş baya.

5 doz vurulduysan gerek Yok cnm ben olsam daha vurunmazdım :)

Kizlar merabalar bugun dr gunumdu dr gitimm ikizlerim Allaha sukur gayet iyilermis kalp atislarida olmasi gerektigi gibi ama ben gecen hafta 6+3ken gitimm 1 hafta sonra yani bugun gitigim 7+3olmasi gerekirken 6+6sizce bi sorunmu buu kafam karisti deneyimli anneler cevaplariniza ihtiyacim var

Off off kızlar. Dayanamadım doktoruma gittim sabah. Bebeklerimden birinin çok yavaşladı büyümesi 630 gr. Diğeri 750 gr. Araları açıldı çok endişeliyim. Büyük olanın suyu da fazla. Pazartesi perinatalogu göreceğiz. Tek kese ikizlerinde görünüyor bu riskler dedi doktor. Canım çok sıkıldı. İnşallah küçük olan ötekine yetişir.

Çok daha büyük fark olup da sağlıkla doğan ikizler biliyorum. Hiç sıkma canını sen anneleri, onlar yetişir birbirine :) Dualarım seninle ^.^

Bu arada kızlar ilk etapta park yatak alıp onda yatıracağım diyenler vardı, çok alçak değil mi park yatakların zemini, ameliyat sonrası zor olmaz mı? Bir de onlar sallanabiliyor mu? Tekerlekliler mi? Birbirlerini uyandırmazlar mı minikler aynı yatakta olunca? Alan varsa bilgi verebilirse çok sevinirim.

Hanimlar 9. Gun kan testim 375ti bugun 11. Gun 498.89
Hemsirem iki transfer edildigi icin biri dusuyor olabilir dedi...
Boyle durum yasayan var mi?
Ilk gebeligimde de tek transferde beta hcg duzensiz artmisti... cok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…