2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hissettiniz mi peki başında tedaviyle mi oldu
Valla benim kızımdaki değerim 187 idi bunlar 2. Tabii aklımdan acaba mı diye geçirdim ama ihtimal vermedim spontan oldu benim ikizler yani.yaşa bağlı olabilir dedi dr 36 yaşındayım ben.ama sonucu gören dr da ikiz değeri değil bu dedikten sonra ultrasonda görünce şok olmuştu

Canım başla tabii inşaallah 36-37 .haftaları görürsün ama ne olacagimizda belli değil ben çok yorulmamak ve ekonomik olarak sikismayalim diye cinsiyetler belli olduktan sonra almaya başladım şu an bi banyo setleri kaldı. Insan birşeyler aldıkça o kadar mutlu olup sabırsızlanıyor ki anlatamam. Çoğu alış verişi e-bebekten yapıyorum artık internetten kolay oluyor

gnc10 bende bir park yatak aldım şimdilik 5-6 aylık olana kadar orada idare edeceğim sonrasına Allah Kerim foto atacaktim olmadı büyük gelmiş :))

Kaşınma bende de var çok ya, hiç de aklıma gelip doktoruma söylemedim, önemli bi şey olabiliyormuş demek ki belirli bi yeri mi kaşınıyordu vücudunun?

Kaşınmayı ben de normal sanıyordum. Hatta annem de çok kaşınmış hem bende hem de kardeşime hamileyken ama tabi onun da hiç aklına gelmemiş tahlil filan yaptırmak o zamanlar. Ben internette araştırma yaparken rastladım bu konuya sonra geçen haftalarda grip olup acile gittiğimde tahlil yapacaklardı karaciğer değerlerime de bakar mısınız dedim orada çıktı. Daha sonra kendi dahiliyecime gittim. Karaciğer değerlerime bir daha baktı, ultrasonda karaciğer ve safra kesesine baktı, bir de safra asidi testi yapıldı kanda. Hepsi gebelik kolestazına işaret ediyordu. Kaşıntı aklına gelebilecek her yerde oluyordu. Ama daha çok kollarımın iç kısmı, bacaklarım, sırtım, parmak aralarım, vb. İlaç etki etti çok şükür ama pasta börek yiyeyim, kırmızı etli bir şeyler veya yumurta yiyeyim, çikolatalı tatlı şeyler yiyeyim hemen kaşınıyorum ama o kadar yoğun değil. Kadın doğumcular daha çok bebekleri önemsiyorlar anneye pek bakmıyorlar açıkçası. Benim doktorum prof ve iyi bir doktor ama dahiliyeciye gitmek anne için daha faydalı. Zaten vereceği ilacı kadın doğumcuna danışıp içiyorsun. İnşallah böyle bir şeyin yoktur ama varsa da erkenden önlem almak gerekebilir.

Ben de sizin ve diğer arkadaşların önerilerini mutlaka dinleyip Salı günü doktoruma bu durumdan bahsedip nstye girmek istiyorum diyeceğim. Umarım bir şey yoktur ama sabah bir şey yokken şimdi akşam oldu tekrardan sertleşip gerilmeye başladı karnım. Bir an önce Nisanın ortalarına gelelim istiyorum ben de, sağlıkla tabi...

Oh elinize sağlık valla ben bugüne kadar kendimle uğraştım hep fırsat olmadı bu hafta eşimle kısa bir gezintiyle halletmei planlıyorum gecelik ve hastane çıkışını diğerlerinde netten vereyim gelsin diyorum. ailemden uzakta olunca şu işinide ben yapayım diyen yok hayırlısı artık bide acemi gibi oldum iki çocuk annesi ben nedense bir başlasak gelecekte gerisi fazla uzatmadan yapmam gerekiyor artık.

Bende sizin gibiyim ağırdan yavaş yavaş yaparım diyorum ama sonunda ağırlaşıp hiçbişey yapamazsam bomba olacak ☺ ikizler sizin 3ve4 numara mı olacak?

Aynen canım sabah kalktığımda iyiyim oğluma ders yaptırırken oturdum biraz kalktım ağrım ve gerilme oldu koltuğa yatıp hemen diktim ayaklarımı.inşallah birşey olmaz da hepimiz zamanlı doğururuz.

Bende sizin gibiyim ağırdan yavaş yavaş yaparım diyorum ama sonunda ağırlaşıp hiçbişey yapamazsam bomba olacak ☺ ikizler sizin 3ve4 numara mı olacak?
Bence yapmak gerek erkenden bende dediğin gibi 26 haftayı göreyim bi yaparim diyordum ama hergecen gün dahada ağırlaşıyor um bişey yapamadım dahaevet canım bir kızım ve oğlum var bu gebelik bonusun bonusu oldu bana

Darısı başıma biran önce insallahhbende bir kısım netten halletmeyi planlıyorum bu hafta bitirmeli işleri acil tarafından bu arada biberon sut sagma makinesi aldinizmi

Canım allah sağlık sıhhat versin inşallah cinsiyetleri ne peki?
Pijama filan almayacağım ben kızımdan kalanları 2 kere giydim zaten tertemiz duruyor.benim eşim kaptan 3aydır ayrıyız o da alışverişte olmak istiyor beşikti dolaptı gelince onunla bakarım diyorum.e kızımdan kalanlarda var hastane çantasına koymak için krem ped vs onlar için alışveriş yapacağım.bir de bulursam prematüre hastane çıkışı alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…