- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.841
Ben yaşadım canım ilk değer 356ydı.2 gün sonra 700 oldu.5 haftada tek kese vardı 7.haftada ikiz olduğunu hissettiniz mi peki başında? Tedaviyle mi oldu?
Hissettiniz mi peki başında tedaviyle mi olduBen yaşadım canım ilk değer 356ydı.2 gün sonra 700 oldu.5 haftada tek kese vardı 7.haftada ikiz olduğunu öğrendik
Tsk ederim.benimki sadece düşünce aklımdakı.Evet canım benim öyleydi. Bak söyle artti transferin 9. Günü ilk baktirdigim: 209-450-750-1650 ve ikiz maşallah. Allah seninde gönlüne göre versin.
Valla benim kızımdaki değerim 187 idi bunlar 2. Tabii aklımdan acaba mı diye geçirdim ama ihtimal vermedim spontan oldu benim ikizler yani.yaşa bağlı olabilir dedi dr 36 yaşındayım ben.ama sonucu gören dr da ikiz değeri değil bu dedikten sonra ultrasonda görünce şok olmuştuHissettiniz mi peki başında tedaviyle mi oldu
Odalarına nasıl bişeyler alacaksınız okadar kararsızım ki buyuyenler odaya sığmıyor ikeanın sandvik modelinden mi alsam diyorum ama sallanan beşik al diyorlar bende onları istemiyorum bu sandvik modelinin korkuluğu çıkıyor 3 -4 yaşına kadar kullanırlar diyorum
Canım başla tabii inşaallah 36-37 .haftaları görürsün ama ne olacagimizda belli değil ben çok yorulmamak ve ekonomik olarak sikismayalim diye cinsiyetler belli olduktan sonra almaya başladım şu an bi banyo setleri kaldı. Insan birşeyler aldıkça o kadar mutlu olup sabırsızlanıyor ki anlatamam. Çoğu alış verişi e-bebekten yapıyorum artık internetten kolay oluyorŞu alışveriş işini hiç yapamayakmisim gibi ya bi park yatak alayım diyorum yanimda yatatacaklar zaten ilk zaman doğsun lar odalarını sonra halledeyim ev boyanmadi hamileligimden dolayı odalarıda boyanır yazın temiz temiz kurarim görmeden almakta istemiyorum,ikişer hastane çıkışı alıp koymalı her ihtimale karşı hiç bir hazirligim yok hastane çantasında hazirlamak gerek bir yerden başlamalı ama nerden
Çok mu çok güzeller iyi sağlıklı musmutlu günlerde kullanın inşaallah bayıldım...Yükledi sanırım
Sağol canım benim allah hepimize sağlıklı mutlu evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.hep stres olmuyor böyle anlar güzel işte.Çok mu çok güzeller iyi sağlıklı musmutlu günlerde kullanın inşaallah bayıldım...
Kaşınma bende de var çok ya, hiç de aklıma gelip doktoruma söylemedim, önemli bi şey olabiliyormuş demek kibelirli bi yeri mi kaşınıyordu vücudunun?
Merhaba benimde aynı şikayetler var karnım top gibi geriliyor du son gunlerde bebekler geriyor zannediyordum kasırlarım müthiş geriliyor ve acıyordu haftalar hemen hemen aynı cuma kontrolde nst istedi Dr ve sanci çıktı ilaca başladım bebek diye düşünüp ihmal etmeyin ne olur ne olmaz.bende bebeklerin alttakini daha az hissediyorum bakıyorum da hep aynı şeyleri yaşıyoruz he bide şeker çıktı bunların üstüne.şu zaman biran önce geçsin istiyorum artık. Sağlıklı bir şekilde doguralim bebeklerimizi herşeye değecek te ikiz gerçekten sıkıntılı bir sürec Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Oh elinize sağlık valla ben bugüne kadar kendimle uğraştım hep fırsat olmadı bu hafta eşimle kısa bir gezintiyle halletmei planlıyorum gecelik ve hastane çıkışını diğerlerinde netten vereyim gelsin diyorum. ailemden uzakta olunca şu işinide ben yapayım diyen yokCanım iyi sabretmişsin ben bütün alışveriş yıkama ve ütüleme işlerini bitirdim 25. Haftaya kadar. Bence sende basla bir yerden artık ve bence ilk baslayacagin yer kendi pijama takımın,terliğin ve sabahligin olmalı diye düşünüyorum yani erken gelseler Allah korusun onlar için sadece bez yeterli ama bizim için gecelikler sart. Ben e bebekte indirimden 3 aylik bez stoğu yaptim bile. Aaa bu arada bebek suslerini de kendimiz yaptık eşimle el emegi olsun diye. 2 şer tane prematüre takim aldim gerisi hastane çıkışı boyu yaklaşık 6 takim falan aldim. Battaniye çok ihtiyac olmustu kızımda bunlarda da bol bol aldim. Çitli badileri ebebekte çok uygundu onlardan aldim ama gerçketen güzelmiş yıkandı hicbisey olmadi. Onlardanda ilk etapta kaka işi olur pislenir diye yanılmıyorsam 6-7 tane aldim herbirine.
Bende sizin gibiyim ağırdan yavaş yavaş yaparım diyorum ama sonunda ağırlaşıp hiçbişey yapamazsam bomba olacak ☺ ikizler sizin 3ve4 numara mı olacak?Oh elinize sağlık valla ben bugüne kadar kendimle uğraştım hep fırsat olmadı bu hafta eşimle kısa bir gezintiyle halletmei planlıyorum gecelik ve hastane çıkışını diğerlerinde netten vereyim gelsin diyorum. ailemden uzakta olunca şu işinide ben yapayım diyen yokhayırlısı artık bide acemi gibi oldum iki çocuk annesi ben nedense bir başlasak gelecekte gerisi fazla uzatmadan yapmam gerekiyor artık.
Aynen canım sabah kalktığımda iyiyim oğluma ders yaptırırken oturdum biraz kalktım ağrım ve gerilme oldu koltuğa yatıp hemen diktim ayaklarımı.inşallah birşey olmaz da hepimiz zamanlı doğururuz.Ben de sizin ve diğer arkadaşların önerilerini mutlaka dinleyip Salı günü doktoruma bu durumdan bahsedip nstye girmek istiyorum diyeceğim. Umarım bir şey yoktur ama sabah bir şey yokken şimdi akşam oldu tekrardan sertleşip gerilmeye başladı karnım. Bir an önce Nisanın ortalarına gelelim istiyorum ben de, sağlıkla tabi...
Bence yapmak gerek erkenden bende dediğin gibi 26 haftayı göreyim bi yaparim diyordum ama hergecen gün dahada ağırlaşıyor um bişey yapamadım dahaevet canım bir kızım ve oğlum var bu gebelik bonusun bonusu oldu banaBende sizin gibiyim ağırdan yavaş yavaş yaparım diyorum ama sonunda ağırlaşıp hiçbişey yapamazsam bomba olacak ☺ ikizler sizin 3ve4 numara mı olacak?
Darısı başıma biran önce insallahhbende bir kısım netten halletmeyi planlıyorum bu hafta bitirmeli işleri acil tarafından bu arada biberon sut sagma makinesi aldinizmiCanım başla tabii inşaallah 36-37 .haftaları görürsün ama ne olacagimizda belli değil ben çok yorulmamak ve ekonomik olarak sikismayalim diye cinsiyetler belli olduktan sonra almaya başladım şu an bi banyo setleri kaldı. Insan birşeyler aldıkça o kadar mutlu olup sabırsızlanıyor ki anlatamam. Çoğu alış verişi e-bebekten yapıyorum artık internetten kolay oluyor
Cokkk ciciler Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş.
Canım allah sağlık sıhhat versin inşallah cinsiyetleri ne peki?Bence yapmak gerek erkenden bende dediğin gibi 26 haftayı göreyim bi yaparim diyordum ama hergecen gün dahada ağırlaşıyor um bişey yapamadım dahaevet canım bir kızım ve oğlum var bu gebelik bonusun bonusu oldu bana
Aminnn canım hepimize inşallahCokkk ciciler Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?