2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hadi ya... çok detaylı anlatmışsın canım çok sağol. Ben haftaya doktoruma gideceğim zaten dahiliyeye de uğrayıp söylerim bu durumu madem.

Amin çok teşekkürler canım ikizler iki erkek,aslında iyi aklıma getirdin oğlumda giydiğim sabahlık ve geceliğimi bende giymedim birdaha bir bulayım onları.esin yok yaninda oda zor yardimci olan birileri varmi peki.benim esim yanimda baska da kimse yok.seninkilerin cinsiyetleri ne? benimde oğlundan kalma birseyler var ama bunların boyutları küçük olacağı için bende prematüre mi yeni Doğanmi alayım ikilemindeyim hala

Biberon aventin anne göğsüne yakın bor modeli varmış onlardan aldim 2 tane küçük 2 tane orta boy. yakınlarda bir arkadaşım doğum yapti ve onun tekli çok zaman aliyor uyarısından sonra ikili olsun dedik lansinoh aldık. Gitti giidyordan aldim en uygun ordaydı sut saklama poseti ve lansinoh kremde aldim. Kremle çok rahat etmistim kizimda hic yara nedir bilmedim. Özellikle tavsiye edrim.

Bi anacım var yardımcı birde aklı 5 karış havada 9 yaşında kızım.heö kardeşimin bebeğine bakıyor arada da bize yetiyor sağolsun.benimkiler çift yumurta ikizi kız ve erkek.büyük sürpriz oldu ya eşimde gitti sefere ama günde 2 kere 3 kere arıyor nasılsın diye.o yanımda olsa dağları deviririm ama yalnız başına da güçlü olmayı öğreniyorsun yapacak bişey yok maalesef

Süt/mama ısıtıcısı ya da sterilizatör alan var mı ya, bana çok gerekli gelmedi bunlar lazım olur mu ki?

Allahın bağışlasın evlatlarını ,tahmin ederim böyle zamanda esin de anneninde eksikliği çok fazla hissediliyor ne yapalım saglik olsun yinede bugüne sukur

Benim de yaş 33.ekimde klomen tedavisi oldum fakat olmadı. Ocakta kendi kendine oldu.aslında bu bile şaşırttı beni.ilki kendiliğinden olmuştu. Bakalım cmtsi kalp atışı için gideceğim. Geçen pztsi gittiğimde tek kese vardı.

Selam kızlar yarın ayrınıtılı ultrasonumuz var, ogluma giden kordonda bir damar eksikliği vardı onun için yönlendirdi doktorum dua istiyoru sizlerden inşallah ikiside saglıklıdır.

Selam kızlar yarın ayrınıtılı ultrasonumuz var, ogluma giden kordonda bir damar eksikliği vardı onun için yönlendirdi doktorum dua istiyoru sizlerden inşallah ikiside saglıklıdır.
Rabbim evlatlarının guzel haberleriyle sevindirsin seni inşallah.

Canım aynı durumdayız benim dr sorun yok dedi.inşallahh sende çok güzel haberler alırsın.dualarım seninle

bugün perinatologa soracağım.

bugün perinatologa gidiyorum bakalım neler diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…