- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.861
Hadi ya... çok detaylı anlatmışsın canım çok sağol. Ben haftaya doktoruma gideceğim zaten dahiliyeye de uğrayıp söylerim bu durumu madem.Kaşınmayı ben de normal sanıyordum. Hatta annem de çok kaşınmış hem bende hem de kardeşime hamileyken ama tabi onun da hiç aklına gelmemiş tahlil filan yaptırmak o zamanlar. Ben internette araştırma yaparken rastladım bu konuya sonra geçen haftalarda grip olup acile gittiğimde tahlil yapacaklardı karaciğer değerlerime de bakar mısınız dedim orada çıktı. Daha sonra kendi dahiliyecime gittim. Karaciğer değerlerime bir daha baktı, ultrasonda karaciğer ve safra kesesine baktı, bir de safra asidi testi yapıldı kanda. Hepsi gebelik kolestazına işaret ediyordu. Kaşıntı aklına gelebilecek her yerde oluyordu. Ama daha çok kollarımın iç kısmı, bacaklarım, sırtım, parmak aralarım, vb. İlaç etki etti çok şükür ama pasta börek yiyeyim, kırmızı etli bir şeyler veya yumurta yiyeyim, çikolatalı tatlı şeyler yiyeyim hemen kaşınıyorum ama o kadar yoğun değil. Kadın doğumcular daha çok bebekleri önemsiyorlar anneye pek bakmıyorlar açıkçası. Benim doktorum prof ve iyi bir doktor ama dahiliyeciye gitmek anne için daha faydalı. Zaten vereceği ilacı kadın doğumcuna danışıp içiyorsun. İnşallah böyle bir şeyin yoktur ama varsa da erkenden önlem almak gerekebilir.
Amin çok teşekkürler canım ikizler iki erkek,aslında iyi aklıma getirdin oğlumda giydiğim sabahlık ve geceliğimi bende giymedim birdaha bir bulayım onları.esin yok yaninda oda zor yardimci olan birileri varmi peki.benim esim yanimda baska da kimse yok.seninkilerin cinsiyetleri ne? benimde oğlundan kalma birseyler var ama bunların boyutları küçük olacağı için bende prematüre mi yeni Doğanmi alayım ikilemindeyim halaCanım allah sağlık sıhhat versin inşallah cinsiyetleri ne peki?
Pijama filan almayacağım ben kızımdan kalanları 2 kere giydim zaten tertemiz duruyor.benim eşim kaptan 3aydır ayrıyız o da alışverişte olmak istiyor beşikti dolaptı gelince onunla bakarım diyorum.e kızımdan kalanlarda var hastane çantasına koymak için krem ped vs onlar için alışveriş yapacağım.bir de bulursam prematüre hastane çıkışı alayım diyorum
Bi anacım var yardımcı birde aklı 5 karış havada 9 yaşında kızım.heö kardeşimin bebeğine bakıyor arada da bize yetiyor sağolsun.benimkiler çift yumurta ikizi kız ve erkek.büyük sürpriz oldu ya eşimde gitti sefere ama günde 2 kere 3 kere arıyor nasılsın diye.o yanımda olsa dağları deviririm ama yalnız başına da güçlü olmayı öğreniyorsun yapacak bişey yok maalesefAmin çok teşekkürler canım ikizler iki erkek,aslında iyi aklıma getirdin oğlumda giydiğim sabahlık ve geceliğimi bende giymedim birdaha bir bulayım onları.esin yok yaninda oda zor yardimci olan birileri varmi peki.benim esim yanimda baska da kimse yok.seninkilerin cinsiyetleri ne? benimde oğlundan kalma birseyler var ama bunların boyutları küçük olacağı için bende prematüre mi yeni Doğanmi alayım ikilemindeyim hala
Halledersin canim ,Elektrikli sagma mak.arkadaşım verdi. Biberonu da P.avent aldım set olarak .Darısı başıma biran önce insallahhbende bir kısım netten halletmeyi planlıyorum bu hafta bitirmeli işleri acil tarafından bu arada biberon sut sagma makinesi aldinizmi
ben almayi dusunmuyorum dogrusu..Daha gerekli olan eksiklerimiz var,yani tamamlasam da eksikleri,almam sanirim.Süt/mama ısıtıcısı ya da sterilizatör alan var mı ya, bana çok gerekli gelmedi bunlar lazım olur mu ki?
Allahın bağışlasın evlatlarını ,tahmin ederim böyle zamanda esin de anneninde eksikliği çok fazla hissediliyor ne yapalım saglik olsun yinede bugüne sukurBi anacım var yardımcı birde aklı 5 karış havada 9 yaşında kızım.heö kardeşimin bebeğine bakıyor arada da bize yetiyor sağolsun.benimkiler çift yumurta ikizi kız ve erkek.büyük sürpriz oldu ya eşimde gitti sefere ama günde 2 kere 3 kere arıyor nasılsın diye.o yanımda olsa dağları deviririm ama yalnız başına da güçlü olmayı öğreniyorsun yapacak bişey yok maalesef
Benim de yaş 33.ekimde klomen tedavisi oldum fakat olmadı. Ocakta kendi kendine oldu.aslında bu bile şaşırttı beni.ilki kendiliğinden olmuştu. Bakalım cmtsi kalp atışı için gideceğim. Geçen pztsi gittiğimde tek kese vardı.Valla benim kızımdaki değerim 187 idi bunlar 2. Tabii aklımdan acaba mı diye geçirdim ama ihtimal vermedim spontan oldu benim ikizler yani.yaşa bağlı olabilir dedi dr 36 yaşındayım ben.ama sonucu gören dr da ikiz değeri değil bu dedikten sonra ultrasonda görünce şok olmuştu
Yoğurt amk almıştım ilkinde aklıma geldi de kutusuyla duruyor 4.5 yildirben almayi dusunmuyorum dogrusu..Daha gerekli olan eksiklerimiz var,yani tamamlasam da eksikleri,almam sanirim.
Rabbim evlatlarının guzel haberleriyle sevindirsin seni inşallah.Selam kızlar yarın ayrınıtılı ultrasonumuz var, ogluma giden kordonda bir damar eksikliği vardı onun için yönlendirdi doktorum dua istiyoru sizlerden inşallah ikiside saglıklıdır.
Bence gereksiz canım ben almayı düşünmüyorumSüt/mama ısıtıcısı ya da sterilizatör alan var mı ya, bana çok gerekli gelmedi bunlar lazım olur mu ki?
Canım aynı durumdayız benim dr sorun yok dedi.inşallahh sende çok güzel haberler alırsın.dualarım seninleSelam kızlar yarın ayrınıtılı ultrasonumuz var, ogluma giden kordonda bir damar eksikliği vardı onun için yönlendirdi doktorum dua istiyoru sizlerden inşallah ikiside saglıklıdır.
bugün perinatologa soracağım.Ne kadar uzun bir süre benim sertleşiyor ama 30 saniye sürmüyor normale dönmesi. Belki hicbisey yoktur ama sen en kisa zamanda doktorunla görüş bence. Çünkü ilk defa böyle bisey duyuyorum. Bebekler en çok aksam ama senin tam tersi kaskatı kesiliyor. Dedigim gibi belki hicbisey yoktur ama ihmal etme yinede
bugün perinatologa gidiyorum bakalım neler diyecek.Evet tek kese canım o yüzden kilo farkı olabiliyor doktor fark olsada yeterki her hafta alsın diyor. Bende sertleşme ve bebeklerin biri bi tarafa diğeri bi tarafa sürekli gerilmeye başlamıştı ondan gittim doktora içerde sancı çıktı. Sende bi sor doktora her ihtimale karşı
Güzel haberler duy inşallah arkadaşım.bugün perinatologa gidiyorum bakalım neler diyecek.
Insallah hayırlı haberler duyarsın da için rahatlar.bugün perinatologa soracağım.
inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım.Selam kızlar yarın ayrınıtılı ultrasonumuz var, ogluma giden kordonda bir damar eksikliği vardı onun için yönlendirdi doktorum dua istiyoru sizlerden inşallah ikiside saglıklıdır.
Güzel haberler duy inşallah arkadaşım.
Insallah hayırlı haberler duyarsın da için rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?