2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Şükür bebeklerim iyiymis hareketler i kalp atislari filan sorun yok su kesesinden suphelenmis ama rahim de de kesede de hersey normal cok şükür arastiriyolar suan
Geçmiş olsun cnm içini ferah tut ikizlerde kanama normal artık onu anladık burda korkutuyor ama bebekler büyük olduğu için allahın izini ile inş bşy olmaz

Cok geçmiş olsun. Rabbim en saglikli zaman da ikizlerini kucagina almayi nasip etsin inşallah. Bilmedigim icin soruyorum. Mazur görün. Sularını dengede tutmak icin ne yapmak gerekiyor? Kendiliginden mi bu denge bozuluyor? Doktor dinlenmenizden baska neler önerdi? Bu forum sayesinde cok sey ogrendim ama çok da korkmaya başladım allah herkesin yardimci si olsun inşallah. Sizin de.

Günaydın kizlar ben yine hastanede yatıyorum
Gecmis olsun. Benimde 14 haftada olmustu sulukan gelmişti ama bebeklerde sorun yoktu. Ertesi gün bildiğin koyu kan geldi bir pecete dolusu ögun gece hastanede yattım sabah ultrasona girdim ve bebeklerden altta olanin plesentasi asagida kalmış o kanama yapmış dedi dojtorum. Bir ay heyet verdi ve mümkünse sadece tuvalet için kalkacaksın ayaklarinin altinada yukseklik koyup yatacaksin desi. Uyguladim tabi zamanla plesenta once arka duvara sonra yukari çıktı. Hatta suan bebeklerde daha yukarıdaymış şükür. Korkma ve lütfen bol istirahat et. Allahin izniyle hicbisey olmaz.

Kızlar bi şey sorucam, haftalarımız yakın olanlar karnımda tekme şeklinde ama daha hafif bir şey hissediyorum bazen. Ama tekmelediklerinde düzenli aralıklarla olmuyor haliyle ama bi his var, kalp atışı gibi tık tık atıyor karnım bazen 5 dk bile sürüyor. Bu niye olur ki yaa

Ben hıçkırık diye biliyorum bizimkilerde de oluyor cok şirin

Su bol bol içilecek ve hep dinlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…