- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.881
geçmiş olsn cnm..ndn ?Günaydın kizlar ben yine hastanede yatıyorum
Sulu kan geldi canim gece 3te apar topar geldik serum veriyorlargeçmiş olsn cnm..ndn ?
İnşallah iyi haberler alirsın iyidir bebişler sağlıkla büyüsün inşallahamin arkadaşlar sağolun. meraktan öldüm sormayın. inşallah herşey yolundadır.
Bisey yoktur insallah,korkutma kendini.Sulu kan geldi canim gece 3te apar topar geldik serum veriyorlar
Şükür bebeklerim iyiymis hareketler i kalp atislari filan sorun yok su kesesinden suphelenmis ama rahim de de kesede de hersey normal cok şükür arastiriyolar suanBisey yoktur insallah,korkutma kendini.
Gecmis olsun hayırdır inşallah ne olduGünaydın kizlar ben yine hastanede yatıyorum
Çok geçmis olsun canım kanaman kesildimi pekiŞükür bebeklerim iyiymis hareketler i kalp atislari filan sorun yok su kesesinden suphelenmis ama rahim de de kesede de hersey normal cok şükür arastiriyolar suan
Geçmiş olsun cnm içini ferah tut ikizlerde kanama normal artık onu anladık burdaŞükür bebeklerim iyiymis hareketler i kalp atislari filan sorun yok su kesesinden suphelenmis ama rahim de de kesede de hersey normal cok şükür arastiriyolar suan
Bebişler iyi çok şükür. Sularının dengesi sıkı takipte gene. Yatıp dinleneceğim proluton iğne verdi haftada bir. Hayırlısı.İnşallah iyi haberler alirsın iyidir bebişler sağlıkla büyüsün inşallah
Hadi gözün aydın canım benim.çok sevindimBebişler iyi çok şükür. Sularının dengesi sıkı takipte gene. Yatıp dinleneceğim proluton iğne verdi haftada bir. Hayırlısı.
Gecmis olsun canım iyi olmanıza sevindim , dikkat et yat dinlen bugünlerde geçecek Allahin izni ileBebişler iyi çok şükür. Sularının dengesi sıkı takipte gene. Yatıp dinleneceğim proluton iğne verdi haftada bir. Hayırlısı.
Evet dimi bence de.ben almayi dusunmuyorum dogrusu..Daha gerekli olan eksiklerimiz var,yani tamamlasam da eksikleri,almam sanirim.
Gecmis olsun. Benimde 14 haftada olmustu sulukan gelmişti ama bebeklerde sorun yoktu. Ertesi gün bildiğin koyu kan geldi bir pecete dolusu ögun gece hastanede yattım sabah ultrasona girdim ve bebeklerden altta olanin plesentasi asagida kalmış o kanama yapmış dedi dojtorum. Bir ay heyet verdi ve mümkünse sadece tuvalet için kalkacaksın ayaklarinin altinada yukseklik koyup yatacaksin desi. Uyguladim tabi zamanla plesenta once arka duvara sonra yukari çıktı. Hatta suan bebeklerde daha yukarıdaymış şükür. Korkma ve lütfen bol istirahat et. Allahin izniyle hicbisey olmaz.Günaydın kizlar ben yine hastanede yatıyorum
Bebişler iyi çok şükür. Sularının dengesi sıkı takipte gene. Yatıp dinleneceğim proluton iğne verdi haftada bir. Hayırlısı.
Kızlar bi şey sorucam, haftalarımız yakın olanlar karnımda tekme şeklinde ama daha hafif bir şey hissediyorum bazen. Ama tekmelediklerinde düzenli aralıklarla olmuyor haliyle ama bi his var, kalp atışı gibi tık tık atıyor karnım bazen 5 dk bile sürüyor. Bu niye olur ki yaa
Su bol bol içilecek ve hep dinlenecekCok geçmiş olsun. Rabbim en saglikli zaman da ikizlerini kucagina almayi nasip etsin inşallah. Bilmedigim icin soruyorum. Mazur görün. Sularını dengede tutmak icin ne yapmak gerekiyor? Kendiliginden mi bu denge bozuluyor? Doktor dinlenmenizden baska neler önerdi? Bu forum sayesinde cok sey ogrendim ama çok da korkmaya başladımallah herkesin yardimci si olsun inşallah. Sizin de.
A aa çok acayipmiş hiç öyle düşünmemiştim :))Ben hıçkırık diye biliyorum bizimkilerde de oluyor cok şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?