- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.901
Hadi gözün aydın canım benim.çok sevindim
Gecmis olsun canım iyi olmanıza sevindim , dikkat et yat dinlen bugünlerde geçecek Allahin izni ile
Sağolun kızlar herşey bebişlerimiz içinCok sukur canim iyi olmalarina cok sevindim. Hepimiz yatiyoruz bebisler icin artik ne yapalim iyi olsunlar yeter:)
:) dün akşam bendede vardı seri bir şekilde,hıçkırikmi acaba dedim ama çok seri olunca emin olamadım bendeKızlar bi şey sorucam, haftalarımız yakın olanlar karnımda tekme şeklinde ama daha hafif bir şey hissediyorum bazen. Ama tekmelediklerinde düzenli aralıklarla olmuyor haliyle ama bi his var, kalp atışı gibi tık tık atıyor karnım bazen 5 dk bile sürüyor. Bu niye olur ki yaa
Kızlar bi şey sorucam, haftalarımız yakın olanlar karnımda tekme şeklinde ama daha hafif bir şey hissediyorum bazen. Ama tekmelediklerinde düzenli aralıklarla olmuyor haliyle ama bi his var, kalp atışı gibi tık tık atıyor karnım bazen 5 dk bile sürüyor. Bu niye olur ki yaa
Geçmiş olsun canım hep güzel haberler alırız inşallahBebişler iyi çok şükür. Sularının dengesi sıkı takipte gene. Yatıp dinleneceğim proluton iğne verdi haftada bir. Hayırlısı.
gözün aydın canım insallah sorunsuz bir sekilde kucagımıza alırız çocuklarımızı birsey sorcam canım seninde rahim uzunluğunu ölcüyor mu dr kaç çıkıyorMerhaba kızlar ayrıntılı ultrasonum cok şükür iyi geçti herseyleri iyiymiş 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi. Kordondaki tek damar olayı 7-8. ayda gelişim geriliği yapabilir tek başına bişey ifade etmez dedi cok şükür. Kontrolleri daha sık yaparız bu durumlarda dedi.
İnanamıyorum çok ilginç ve çok sevimli bi durummuş meğersem :)) İnşallah öyledir soracağım muayenemde :)Benim de olmuştu kasiklarimda ard arda pit pit diye bişey bebekler hickiriyor dedi Dr. Korkulacak bişey yok dedi.inş. sizinki de öyledir
Süper haber bu.perinatolog bizede bişey olmaz tek başına dedi.dr ise sorun yok dedi.benim de kafam rahatladı.sen çift yumurtamıydın?cinsiyetler ne sizin?Merhaba kızlar ayrıntılı ultrasonum cok şükür iyi geçti herseyleri iyiymiş 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi. Kordondaki tek damar olayı 7-8. ayda gelişim geriliği yapabilir tek başına bişey ifade etmez dedi cok şükür. Kontrolleri daha sık yaparız bu durumlarda dedi.
Amin inşallah evet ölçüyor bugun 36 mm dedi.gözün aydın canım insallah sorunsuz bir sekilde kucagımıza alırız çocuklarımızı birsey sorcam canım seninde rahim uzunluğunu ölcüyor mu dr kaç çıkıyor
Çift yumurta canım bi kız bi erkek, oglumun kordonunda tek damarı eksik.Süper haber bu.perinatolog bizede bişey olmaz tek başına dedi.dr ise sorun yok dedi.benim de kafam rahatladı.sen çift yumurtamıydın?cinsiyetler ne sizin?
Benimkilerde yok ama görümcemin kızında varmış canım ameliyat bile gerekebilir demiş dogumdan sonra yapılan ultrasonda hiç bişeyi cıkmamış 1,5 yaşında turp gibi maşallah sıkıntı yapma düzelir inşallah.Kızlar benim oğlumun böbreğindeki büyüme devam ediyor çok korkuyorumEn son 8 birimdiun, doktor 10 birime kadar gelirse önemsiyoruz dedi. Ama doğunca ultrasondan baktırcaksın yapıcak bi şey yok dedi. Böbreğinde genişleme olan var mı bebeğinin
Canım kafana takma hic bizimde bir akrabanın bebeginin böbregi büyüyormus diye 7 aylık dogum yapmıs hiç birsey çıkmamıs dogduktan sonraKızlar benim oğlumun böbreğindeki büyüme devam ediyor çok korkuyorumEn son 8 birimdi, doktor 10 birime kadar gelirse önemsiyoruz dedi. Ama doğunca ultrasondan baktırcaksın yapıcak bi şey yok dedi. Böbreğinde genişleme olan var mı bebeğinin
Senin iyimiş canım benim 32mm çıkıyor dr iyi diyor ama ben kafaya takıyorum isteAmin inşallah evet ölçüyor bugun 36 mm dedi.
Çift yumurta canım bi kız bi erkek, oglumun kordonunda tek damarı eksik.
Benimkilerde yok ama görümcemin kızında varmış canım ameliyat bile gerekebilir demiş dogumdan sonra yapılan ultrasonda hiç bişeyi cıkmamış 1,5 yaşında turp gibi maşallah sıkıntı yapma düzelir inşallah.
Canım biz seninle aynıyız o zaman benimde oğlandaki durum aynı umbilical cord eksik damar.aralarındaki fark açılmasında şimdilik 100gr varAmin inşallah evet ölçüyor bugun 36 mm dedi.
Benimkilerde yok ama görümcemin kızında varmış canım ameliyat bile gerekebilir demiş dogumdan sonra yapılan ultrasonda hiç bişeyi cıkmamış 1,5 yaşında turp gibi maşallah sıkıntı yapma düzelir inşallah.
Canım inşallah ya, çok takıyorum ister istemez. Umarım düzelirAmin inşallah evet ölçüyor bugun 36 mm dedi.
Canım umarım bi şey kalmaz doğumdan sonra. 7 aylık mı almışlar doğuma doktorlar bu yüzden?Canım kafana takma hic bizimde bir akrabanın bebeginin böbregi büyüyormus diye 7 aylık dogum yapmıs hiç birsey çıkmamıs dogduktan sonra
Bendede oluyor tekme hissediyorum kalp atisi gibi birseyler hissediyorum döndüklerini falan hissediyorum cok tatli duygular bunlarBen hıçkırık diye biliyorum bizimkilerde de oluyor cok şirin
Çok sevindim :) geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar ayrıntılı ultrasonum cok şükür iyi geçti herseyleri iyiymiş 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi. Kordondaki tek damar olayı 7-8. ayda gelişim geriliği yapabilir tek başına bişey ifade etmez dedi cok şükür. Kontrolleri daha sık yaparız bu durumlarda dedi.
Sulu lekem geldi canim daha da cikarmadilar bide antibiyotik veriyolar şimdi banaGecmis olsun hayırdır inşallah ne oldu
Kesilmisti ama şimdi hafif hafif geliyo yine bide antibiyotik eklemis hemşire getirdi inanamadimÇok geçmis olsun canım kanaman kesildimi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?