2017 de İkiz Annesi Olucaklar

:) dün akşam bendede vardı seri bir şekilde,hıçkırikmi acaba dedim ama çok seri olunca emin olamadım bende

Benim de olmuştu kasiklarimda ard arda pit pit diye bişey bebekler hickiriyor dedi Dr. Korkulacak bişey yok dedi.inş. sizinki de öyledir

Merhaba kızlar ayrıntılı ultrasonum cok şükür iyi geçti herseyleri iyiymiş 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi. Kordondaki tek damar olayı 7-8. ayda gelişim geriliği yapabilir tek başına bişey ifade etmez dedi cok şükür. Kontrolleri daha sık yaparız bu durumlarda dedi.

gözün aydın canım insallah sorunsuz bir sekilde kucagımıza alırız çocuklarımızı birsey sorcam canım seninde rahim uzunluğunu ölcüyor mu dr kaç çıkıyor

Merhaba arkadaşlar ben bu hafta 32. Haftaya girdim. Bugün kontrolüm vardı. Rahim ağzı 18 mm ölçüldü.
Bundan 2 hafta önce 27 mm idi kisalma cok hızlı oldu.Bu duruma çok şaşırdım. Birde bugün ciğer geliştirici iğne yapildi.Doktora 34. Haftaya gelebilir miyiz dedim gidebilecegimizi soyledi ama kisalma çok
hızlı.

Benim de olmuştu kasiklarimda ard arda pit pit diye bişey bebekler hickiriyor dedi Dr. Korkulacak bişey yok dedi.inş. sizinki de öyledir
İnanamıyorum çok ilginç ve çok sevimli bi durummuş meğersem :)) İnşallah öyledir soracağım muayenemde :)

Süper haber bu.perinatolog bizede bişey olmaz tek başına dedi.dr ise sorun yok dedi.benim de kafam rahatladı.sen çift yumurtamıydın?cinsiyetler ne sizin?

Kızlar benim oğlumun böbreğindeki büyüme devam ediyor çok korkuyorum En son 8 birimdi, doktor 10 birime kadar gelirse önemsiyoruz dedi. Ama doğunca ultrasondan baktırcaksın yapıcak bi şey yok dedi. Böbreğinde genişleme olan var mı bebeğinin

gözün aydın canım insallah sorunsuz bir sekilde kucagımıza alırız çocuklarımızı birsey sorcam canım seninde rahim uzunluğunu ölcüyor mu dr kaç çıkıyor
Amin inşallah evet ölçüyor bugun 36 mm dedi.

Süper haber bu.perinatolog bizede bişey olmaz tek başına dedi.dr ise sorun yok dedi.benim de kafam rahatladı.sen çift yumurtamıydın?cinsiyetler ne sizin?
Çift yumurta canım bi kız bi erkek, oglumun kordonunda tek damarı eksik.
Benimkilerde yok ama görümcemin kızında varmış canım ameliyat bile gerekebilir demiş dogumdan sonra yapılan ultrasonda hiç bişeyi cıkmamış 1,5 yaşında turp gibi maşallah sıkıntı yapma düzelir inşallah.

Canım kafana takma hic bizimde bir akrabanın bebeginin böbregi büyüyormus diye 7 aylık dogum yapmıs hiç birsey çıkmamıs dogduktan sonra

Senin iyimiş canım benim 32mm çıkıyor dr iyi diyor ama ben kafaya takıyorum iste

Canım biz seninle aynıyız o zaman benimde oğlandaki durum aynı umbilical cord eksik damar.aralarındaki fark açılmasında şimdilik 100gr var

Canım inşallah ya, çok takıyorum ister istemez. Umarım düzelir

Canım kafana takma hic bizimde bir akrabanın bebeginin böbregi büyüyormus diye 7 aylık dogum yapmıs hiç birsey çıkmamıs dogduktan sonra
Canım umarım bi şey kalmaz doğumdan sonra. 7 aylık mı almışlar doğuma doktorlar bu yüzden?

Çok sevindim :) geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…