2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Geçmiş olsun cnm içini ferah tut ikizlerde kanama normal artık onu anladık burda korkutuyor ama bebekler büyük olduğu için allahın izini ile inş bşy olmaz
İnşallah canim korkuyorum cok hala cikarmadilar bide antibiyotik vermis doktor ondan haberim yoktu

Suan benden de sumuksu pihti gibi kanli bisey gelmis hiçbişey yoktu halbuki

İnşallah canim korkuyorum cok hala cikarmadilar bide antibiyotik vermis doktor ondan haberim yoktu
Hiç üzülme 14 haftalık olmuşsun hiç bşy olmaz kuzulara ilk haftalar olan kanamadan çok korkuyorum ki oda başıma geldi zaten inş hiç birimizin kanaması olmaz ben her wc ye gidince kan görcem korkusu ile gidiyorum

Kızlar günaydın, ben de hemoroid oldum. Kabızlık yok ama dış da meme gibi bişey var.çok ağrı yapıyor var mı öneriniz ya da olan.?

Bir bildikleri vardır canım kesilir insallah kanaman
Gece yine geldi kanamam idrara sıkışık ultrasona indirin dedi hemsireye ultrasonda belli oldu bebegin esi rahim duvarı ve idrar kesesi arasina sıkışmış o yüzden oluyo dedi doktor

Kızlar günaydın, ben de hemoroid oldum. Kabızlık yok ama dış da meme gibi bişey var.çok ağrı yapıyor var mı öneriniz ya da olan.?
Gecmis olsun benim zaten vardi hemoroid im hamilelikte artti bir dönem,sabah aç karnına bir tutam dereotu yiyerek çözüm buldum üzerinde birkaç yudum su sonrada kahvaltımı yapıyorum hem düzenli tuvalete çıkıyorum hemde hemoroid kayboldu.arada dereotunu yemezsem birkaç gün yine tekrarliyor ben böyle çözüm buldum.

Gece yine geldi kanamam idrara sıkışık ultrasona indirin dedi hemsireye ultrasonda belli oldu bebegin esi rahim duvarı ve idrar kesesi arasina sıkışmış o yüzden oluyo dedi doktor
geçmis olsun canım bir daha yasatmasın allah

Slm hnmlar 30. Haftamdayım iki gündür hastayım ateşim var şimdi yok ama karnım taş gibi hastayım diyemidir yoks erken doğum belirtisimidir yarın gidicem doktora buarada belim sırtım çok ağrıyo

bebeklerinizin arasında fark var mı merak ettim.benim kızımla oğlum arasında 100gr var

Teşekkür ederim. Kabızlık problemi yok Dr a sordum sıcak su ve vazelin önerdi. Ikiz gebelikte cok rastlaniyormus.Bakalım zamanla geçer inşallah

Off ya kasıklarımın belimin ağrısından ölüyorum

Az kalmış arkadaşım sık dişini biraz daha.allah güç kuvvet versin.benimkilerde bi yavaşladı bazen hiç oynamıyorlar gibi geliyor bu haftalarda benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Amin canım benim hepimize güç kuvvet inşallah. Erken doğumdan korkuyorum sadece çok
Bu arada ben senin haftalarındayken benim de çok azalmıştı hareketleri ama doktoruna muayenende söyle tabi ki mutlaka bence.

Erken sancılarla hastaneye yatmıştım 3 gündür evde yatıyorum ilaçlarla sancıyı engellemeye çalışıyor uz. Ama yine çok ağırlaştım şişkinlik sertlik kasık ağrısı ayağa kaldırmıyor beni. 2 hafta dayanmaya çalışcam ama çok arttı ağrılar ya. inşallah dayanırım 34 geçsek yeter dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…