- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.921
İnşallah canim korkuyorum cok hala cikarmadilar bide antibiyotik vermis doktor ondan haberim yoktuGeçmiş olsun cnm içini ferah tut ikizlerde kanama normal artık onu anladık burdakorkutuyor ama bebekler büyük olduğu için allahın izini ile inş bşy olmaz
Suan benden de sumuksu pihti gibi kanli bisey gelmis hiçbişey yoktu halbukiGecmis olsun. Benimde 14 haftada olmustu sulukan gelmişti ama bebeklerde sorun yoktu. Ertesi gün bildiğin koyu kan geldi bir pecete dolusu ögun gece hastanede yattım sabah ultrasona girdim ve bebeklerden altta olanin plesentasi asagida kalmış o kanama yapmış dedi dojtorum. Bir ay heyet verdi ve mümkünse sadece tuvalet için kalkacaksın ayaklarinin altinada yukseklik koyup yatacaksin desi. Uyguladim tabi zamanla plesenta once arka duvara sonra yukari çıktı. Hatta suan bebeklerde daha yukarıdaymış şükür. Korkma ve lütfen bol istirahat et. Allahin izniyle hicbisey olmaz.
Hiç üzülme 14 haftalık olmuşsun hiç bşy olmaz kuzulara ilk haftalar olan kanamadan çok korkuyorum ki oda başıma geldi zatenİnşallah canim korkuyorum cok hala cikarmadilar bide antibiyotik vermis doktor ondan haberim yoktu
galiba evet ben öyle duydum ama herkeste aynı olacak diye birsey yok birsey kalmaz insallahCanım umarım bi şey kalmaz doğumdan sonra. 7 aylık mı almışlar doğuma doktorlar bu yüzden?
Bir bildikleri vardır canım kesilir insallah kanamanKesilmisti ama şimdi hafif hafif geliyo yine bide antibiyotik eklemis hemşire getirdi inanamadim
Gece yine geldi kanamam idrara sıkışık ultrasona indirin dedi hemsireye ultrasonda belli oldu bebegin esi rahim duvarı ve idrar kesesi arasina sıkışmış o yüzden oluyo dedi doktorBir bildikleri vardır canım kesilir insallah kanaman
Gecmis olsun benim zaten vardi hemoroid im hamilelikte artti bir dönem,sabah aç karnına bir tutam dereotu yiyerek çözüm buldum üzerinde birkaç yudum su sonrada kahvaltımı yapıyorum hem düzenli tuvalete çıkıyorum hemde hemoroid kayboldu.arada dereotunu yemezsem birkaç gün yine tekrarliyor ben böyle çözüm buldum.Kızlar günaydın, ben de hemoroid oldum. Kabızlık yok ama dış da meme gibi bişey var.çok ağrı yapıyor var mı öneriniz ya da olan.?
Acil şifalar diliyorum dinlen bol bol hayırlı haberlerini bekliyoruzGece yine geldi kanamam idrara sıkışık ultrasona indirin dedi hemsireye ultrasonda belli oldu bebegin esi rahim duvarı ve idrar kesesi arasina sıkışmış o yüzden oluyo dedi doktor
geçmis olsun canım bir daha yasatmasın allahGece yine geldi kanamam idrara sıkışık ultrasona indirin dedi hemsireye ultrasonda belli oldu bebegin esi rahim duvarı ve idrar kesesi arasina sıkışmış o yüzden oluyo dedi doktor
Geçmiş olsun. Ikizler biraz nazlı oluyorlar böyle korkutuyorlar. Insallah bir daha olmaz canımSulu lekem geldi canim daha da cikarmadilar bide antibiyotik veriyolar şimdi bana
bebeklerinizin arasında fark var mı merak ettim.benim kızımla oğlum arasında 100gr varMerhaba kızlar ayrıntılı ultrasonum cok şükür iyi geçti herseyleri iyiymiş 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi. Kordondaki tek damar olayı 7-8. ayda gelişim geriliği yapabilir tek başına bişey ifade etmez dedi cok şükür. Kontrolleri daha sık yaparız bu durumlarda dedi.
Gecmis olsun benim zaten vardi hemoroid im hamilelikte artti bir dönem,sabah aç karnına bir tutam dereotu yiyerek çözüm buldum üzerinde birkaç yudum su sonrada kahvaltımı yapıyorum hem düzenli tuvalete çıkıyorum hemde hemoroid kayboldu.arada dereotunu yemezsem birkaç gün yine tekrarliyor ben böyle çözüm buldum.
Az kalmış arkadaşım sık dişini biraz daha.allah güç kuvvet versin.benimkilerde bi yavaşladı bazen hiç oynamıyorlar gibi geliyor bu haftalarda benzer şeyler yaşayan oldu mu?Off ya kasıklarımın belimin ağrısından ölüyorum
Amin canım benim hepimize güç kuvvet inşallah. Erken doğumdan korkuyorum sadece çokAz kalmış arkadaşım sık dişini biraz daha.allah güç kuvvet versin.benimkilerde bi yavaşladı bazen hiç oynamıyorlar gibi geliyor bu haftalarda benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Gittin mi ağrılardan doktora kasığa iniyorsa ağrı başlıyor sanki sancı. İnşallah zamanlarını doldururlar beklerizOff ya kasıklarımın belimin ağrısından ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?