2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim Allah yardimcin olsun insallah biraz rahatlatir seni ilaclar da bebekler de dayanirlar az kaldi kavusmaniza

Geçmiş olsun cnm inşallah dayanabildigin kadar dayanirsin allah kolaylık versin

Gittin mi ağrılardan doktora kasığa iniyorsa ağrı başlıyor sanki sancı. İnşallah zamanlarını doldururlar bekleriz
Gitmedim canım, her muayenede nst ye bağlıyor dr. Ama bu ağrılar için magnezyum verdi doktorum suda eriyen. Daha çok erken ya dayansalar biraz daha hepimizinkiler

benim 16 gün oldu dogum yapali baya zor ama onlar icin herseye değerler
düzen derken daha bi düzene oturamadik annemle ben bakiyoruz 16 gündür yanliz kalmadim daha yanimda annem oldugu halde bile zor :) bakalim o gidince ne yapilcak bilmiyorum ama eski hayatiniz diye birşey kalmiyor tek bebek bakimi deil iki bebek bakimi olarak düşün yani bi bebekle besle alt al uyut 1 bucuk saatini aliyor sen düşün iki bebegi :) belki yeni diye böle zamanla düzen oluşur inşallah

Masallah size canım insallah bizde görürüz o günleri gününde ve saglıklı dogsunlarda uykusuz kalmaya razıyım

Iyi akşamlar arkadaşlar..20 haftamiza girdik şükürler olsun ama sag kaburgamin altinda cok siddetli agrilarim var..genellikle aksam yemeginden sonra oluyor ve ne yapsamda gecmiyor..doktor az az ve sık ye dedi...lutfen boyle bi agri yasayan varmi sebebini bilen ..kaburgalarimi ezip geciyorlar sanki ..diyaframa baski yapiyorlar ve nefes alamiyorum

Benim de bir kaç haftadır var o ağrı, benim sol kaburgamın altı ağrıyor ama. Göğsüm sıkışıyor sanki.

Off of uyumayı geçtim yatamıyorum bile hamileliğimin başından beri dinlenmek için uzanamıyorum bile midemden dolayı. Ben de inan doğursam bir an önce diye bakıyorum. Zordur tabi olmaz mı, geç doğan ikiz kardeşlerimi de annemle birlikte büyüttük ordan tecrübeliyim :) Annen sende mi kalıyor geceleri de? Benim gece kalıcak kimsem de yok, kimse düzenini bozmak istemiyor

evet bende kaliyor yoksa bakamayiz esim calisiyor sabah erken gidiyor bebekleri 2 saate bi beslemek gerekiyor e besledikten snrda alt al uyut fln sabah oluyor :) umarim eşin yardimci olur

Benim de bir kaç haftadır var o ağrı, benim sol kaburgamın altı ağrıyor ama. Göğsüm sıkışıyor sanki.
Sebebini bilmiyorum ama beni cok daraltıyor..gaviscon ictim bir faydasi olurmu diye ama ne mümkün...ama buyuyorsada asagida hareket ediyor..O kadar yukari cikmadilarki daha

evet bende kaliyor yoksa bakamayiz esim calisiyor sabah erken gidiyor bebekleri 2 saate bi beslemek gerekiyor e besledikten snrda alt al uyut fln sabah oluyor :) umarim eşin yardimci olur
O yardımcı olur ama o da çalışıyor, Allah sabır versin hepimize ya :)

Sebebini bilmiyorum ama beni cok daraltıyor..gaviscon ictim bir faydasi olurmu diye ama ne mümkün...ama buyuyorsada asagida hareket ediyor..O kadar yukari cikmadilarki daha
Mide yanman var mı, ondan da kaynaklı olabilir, sağ tarafta diyorsun gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…