- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.961
Ben yaptırdım doktorumave birkaç hemsire arkadaşıma danıştım sorun yok yaptır dediler.Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyordum. Bugün sağlık ocağında gebe kaydımı yaptırdım. Doktor mayıs ayında tetanoz aşısı var dedi ancak ikizlerde pek önerilmiyormuş. Siz yaptırdınız mı?
sebep ne gosteriliyor ?Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyordum. Bugün sağlık ocağında gebe kaydımı yaptırdım. Doktor mayıs ayında tetanoz aşısı var dedi ancak ikizlerde pek önerilmiyormuş. Siz yaptırdınız mı?
Genelde herkes yaptırdı sanırım ikiz veya tek sorun olmaz tetanoz doğumda birşey kapmamak için yapılan bi iğne ve bebeğe geçmiyor yaptırabiliyorsunKızlar merhaba, size birşey sormak istiyordum. Bugün sağlık ocağında gebe kaydımı yaptırdım. Doktor mayıs ayında tetanoz aşısı var dedi ancak ikizlerde pek önerilmiyormuş. Siz yaptırdınız mı?
erken doğuma neden oluyormuş herhalde. Hatta aile hekimi doktoruna sor önerirse yaptır falan dedi. O nedenle sordum.sebep ne gosteriliyor ?
Bn de yaptirdim.
benimde 2 haftadır sol kaburgam ağrıyor, bu hafta sonu kontrolüm var, doktoruma soracağımIyi akşamlar arkadaşlar..20 haftamiza girdik şükürler olsun ama sag kaburgamin altinda cok siddetli agrilarim var..genellikle aksam yemeginden sonra oluyor ve ne yapsamda gecmiyor..doktor az az ve sık ye dedi...lutfen boyle bi agri yasayan varmi sebebini bilen ..kaburgalarimi ezip geciyorlar sanki ..diyaframa baski yapiyorlar ve nefes alamiyorum
Oglum kızımdan 20 gr buyuk canım o hep bir iki gün önde gitti kesesi de daha büyüktü mesela. Ama kordondaki damar etkiler ger kalır mı bilemiyorum hayırlısı bakalım saglıkla küveze girmeden güzel kilolarla alalım kucagımıza hepimiz inşallah.bebeklerinizin arasında fark var mı merak ettim.benim kızımla oğlum arasında 100gr var
Ben tek doz yaptırdım ikinci dozu önermedi doktorum. Tek doz yeterli dedierken doğuma neden oluyormuş herhalde. Hatta aile hekimi doktoruna sor önerirse yaptır falan dedi. O nedenle sordum.
İnşallah canım hepimizinki kuvoze girmeden kucaklarimiza gelsin ben daha cinsiyetlerini bile öğrenemedimOglum kızımdan 20 gr buyuk canım o hep bir iki gün önde gitti kesesi de daha büyüktü mesela. Ama kordondaki damar etkiler ger kalır mı bilemiyorum hayırlısı bakalım saglıkla küveze girmeden güzel kilolarla alalım kucagımıza hepimiz inşallah.
Canım o haftalarda olan birşey malesef. Geceleri iki yastıkla yat ve ağır yaglı yemekler yeme az az ye. Zamanla bebekler aşağı indikce azalıyor o his ve agrı.Iyi akşamlar arkadaşlar..20 haftamiza girdik şükürler olsun ama sag kaburgamin altinda cok siddetli agrilarim var..genellikle aksam yemeginden sonra oluyor ve ne yapsamda gecmiyor..doktor az az ve sık ye dedi...lutfen boyle bi agri yasayan varmi sebebini bilen ..kaburgalarimi ezip geciyorlar sanki ..diyaframa baski yapiyorlar ve nefes alamiyorum
Canım dr mu söylemiyor cinsiyetini benimkini dr söylemedi 16.haftada söylücem dedi ozaman ogrendik bizde sende dra gittiginde kesin öğrenirsin artıkİnşallah canım hepimizinki kuvoze girmeden kucaklarimiza gelsin ben daha cinsiyetlerini bile öğrenemedim
Böyle bi şey yaşayan yok heraldeKızlar çok önemli bi sorunum var, evimde salon ve mutfak hariç diğer odalar karanlıklar ve ara boşluk gibi bi yere bakıyorlar. Ne pencere açabiliyorum bebek odası yaptığım odada ne de güneş alıyorÇok takıyorum bu sorunu napsam bilmiyorum...
En son 13.haftada gittim bidaha ki kontrole dedi inşallah haftasonu kontrol var bakalım gösterecek miCanım dr mu söylemiyor cinsiyetini benimkini dr söylemedi 16.haftada söylücem dedi ozaman ogrendik bizde sende dra gittiginde kesin öğrenirsin artık
bence gunes almayan havalandiramayacagin bir odayi bebek odasi yapma.Mumkunse evini degistir yok olmuyorsa sadece odada esyasi olsun bebekleri orda uyutma hic..derim ben.Böyle bi şey yaşayan yok heralde
Canim bu aşılar ne zaman yapılıyor. Kac haftalikken. Benim ikizlerim de 8+4 oldu. Benim bu tarz aşılardan hiç haberim yok.Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyordum. Bugün sağlık ocağında gebe kaydımı yaptırdım. Doktor mayıs ayında tetanoz aşısı var dedi ancak ikizlerde pek önerilmiyormuş. Siz yaptırdınız mı?
Canım 20 ve 24.haftalarda iki doz yapiliyorCanim bu aşılar ne zaman yapılıyor. Kac haftalikken. Benim ikizlerim de 8+4 oldu. Benim bu tarz aşılardan hiç haberim yok.
20. Haftadan sonra ilk tetenoz asim yapıldı sağlık ocağına gebe kaydimi y aptirmistim hemşire aradı 18.haftada bilgi verdi dediği haftada gittim.diğeri içinde 1 ay sonrasına gün verdi cnm.Canim bu aşılar ne zaman yapılıyor. Kac haftalikken. Benim ikizlerim de 8+4 oldu. Benim bu tarz aşılardan hiç haberim yok.
Allah razı olsun canim, bilgilendirdigin için. Benim suan yapmam gereken bişey yok o zaman degil mi? Ben daha saglik ocagina kayıt yaptirmadim. Beni bi ebe aradi. 8. Hafta yanimiza gelin dedi. Ama ben daha gitmedim.Canım 20 ve 24.haftalarda iki doz yapiliyor
Alah razı olsun canım, bilgilendirdigin için.20. Haftadan sonra ilk tetenoz asim yapıldı sağlık ocağına gebe kaydimi y aptirmistim hemşire aradı 18.haftada bilgi verdi dediği haftada gittim.diğeri içinde 1 ay sonrasına gün verdi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?