2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar çok önemli bi sorunum var, evimde salon ve mutfak hariç diğer odalar karanlıklar ve ara boşluk gibi bi yere bakıyorlar. Ne pencere açabiliyorum bebek odası yaptığım odada ne de güneş alıyor Çok takıyorum bu sorunu napsam bilmiyorum...

Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyordum. Bugün sağlık ocağında gebe kaydımı yaptırdım. Doktor mayıs ayında tetanoz aşısı var dedi ancak ikizlerde pek önerilmiyormuş. Siz yaptırdınız mı?

Ben yaptırdım doktorumave birkaç hemsire arkadaşıma danıştım sorun yok yaptır dediler.

Genelde herkes yaptırdı sanırım ikiz veya tek sorun olmaz tetanoz doğumda birşey kapmamak için yapılan bi iğne ve bebeğe geçmiyor yaptırabiliyorsun

benimde 2 haftadır sol kaburgam ağrıyor, bu hafta sonu kontrolüm var, doktoruma soracağım

bebeklerinizin arasında fark var mı merak ettim.benim kızımla oğlum arasında 100gr var
Oglum kızımdan 20 gr buyuk canım o hep bir iki gün önde gitti kesesi de daha büyüktü mesela. Ama kordondaki damar etkiler ger kalır mı bilemiyorum hayırlısı bakalım saglıkla küveze girmeden güzel kilolarla alalım kucagımıza hepimiz inşallah.

İnşallah canım hepimizinki kuvoze girmeden kucaklarimiza gelsin ben daha cinsiyetlerini bile öğrenemedim

Canım o haftalarda olan birşey malesef. Geceleri iki yastıkla yat ve ağır yaglı yemekler yeme az az ye. Zamanla bebekler aşağı indikce azalıyor o his ve agrı.

İnşallah canım hepimizinki kuvoze girmeden kucaklarimiza gelsin ben daha cinsiyetlerini bile öğrenemedim
Canım dr mu söylemiyor cinsiyetini benimkini dr söylemedi 16.haftada söylücem dedi ozaman ogrendik bizde sende dra gittiginde kesin öğrenirsin artık

Böyle bi şey yaşayan yok heralde

Canım dr mu söylemiyor cinsiyetini benimkini dr söylemedi 16.haftada söylücem dedi ozaman ogrendik bizde sende dra gittiginde kesin öğrenirsin artık
En son 13.haftada gittim bidaha ki kontrole dedi inşallah haftasonu kontrol var bakalım gösterecek mi

Canim bu aşılar ne zaman yapılıyor. Kac haftalikken. Benim ikizlerim de 8+4 oldu. Benim bu tarz aşılardan hiç haberim yok.

Canim bu aşılar ne zaman yapılıyor. Kac haftalikken. Benim ikizlerim de 8+4 oldu. Benim bu tarz aşılardan hiç haberim yok.
20. Haftadan sonra ilk tetenoz asim yapıldı sağlık ocağına gebe kaydimi y aptirmistim hemşire aradı 18.haftada bilgi verdi dediği haftada gittim.diğeri içinde 1 ay sonrasına gün verdi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…