2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Devlet hastanesi acili miydi? Nst ye kesinlikle bağlamaları gerekirdi bence. Ben ölüyorum kasık ve bel ağrısından artık. Bana da doktor günde iki magnezyum tablet verdi ama ben bir alıyorum midem sürekli bulanıyor hala. Her ayağa kalktığımda sanki kasıklarımın üzerine bir ton ağırlık koymuşlar gibi ağrılarım var. Doktora ne desem bu haftalarda normal diyor artık karnımda da kasılmalarım sertleşmelerim oluyor ama Braxton Hicks denen yalancı kasılmalarmış bunlar, bu haftalarda normalmiş. Önemli olan sıklığıymış. İnan ben de yatıp dinlenemiyorum, uzanmaya kalkışsam midem yanma ve bulantıdan öldürüyor beni anında geri kalkıyorum. Öyle evin içinde dolanıyorum bütün gün ağrı sancıyla, bir iki iş yapmaya çalışıyorum hafif hafif kafam dağılsın diye...

Canım geçmiş olsun, sanırım bu haftalardan sonra zor günlerimiz başladı.aslında nst baglanabilir haftan uygun benim Dr um nst de sancim çıkınca hastaneye yatıracaki vazgeçti pztyi bekliyoruz hiç kalkmadan yati yorum evde.kasilma da belli ağrısıda var birde aldığım ilaçlar mideyi mahvetti sonu hayırlı olsun erken gelmesinler yatıp dinleneceğiz başka çare yok.

Aman diyim sakın yorulma mümkünse benim gibi yat sürekli yardıma gelebilecek kim varsa çağır benim ciger gelistiriciyide vurdu Dr gözüm korktu iyice bu sefer

Gecmis olsun canım, sana tavsiyem yatamasanda fazla ayakta kalma bebeklerin ağırlığından rahmi zorluyor olabilir.günde 10 kasilma nin üzeri erken doğum risk ı taşıyor dedi drum biraz daha sabır Bebişler biraz daha buyusunler insallah.acil şifalar

Evet devlet hastanesi aciliydi. Ben medical parka gidiyorum normalde ama malum orda bir yatış verse 300 den aşağı çıkamıyorsun diye dogum evine gittim orada da birinin dediği diğerini tutmuyor. Benim son iki haftadır midem bi rahat eskisi gibi yanmıyor sekerden dolayi dietteyim belki ondandır çünkü normalde bile reflüsü olan biriyimdir. Bir de geçen peesembe doktorum bebekler aşağıda değil yukari çıkmışlar dedi ona ragmen midem iyi. Tabi 3 yastikla yattığım da bur gerçek. Midemiz ne yapsın artık iyice karmakarisik oldu. Ama yinede sana tavsiyem magnezyumu ihmal etme o önemli

Aman diyim sakın yorulma mümkünse benim gibi yat sürekli yardıma gelebilecek kim varsa çağır benim ciger gelistiriciyide vurdu Dr gözüm korktu iyice bu sefer
Yanima annem geldi benimkisi biraz keyfi yorgunluk oldu. Bu kadardan bisey olmaz diyoruz ama ikizleri taşımak gerçekten çok hassasiyet istiyor. Hep dinlenmek lazim

Ya birde ciğer gelistirici igneyide haftaya diyordu doktorum 31 in içinde. Ondanda ayrica korkuyorum çok yakiyor diyorlar. Artık igne yapcak yerimde kalmadi valla

Ya birde ciğer gelistirici igneyide haftaya diyordu doktorum 31 in içinde. Ondanda ayrica korkuyorum çok yakiyor diyorlar. Artık igne yapcak yerimde kalmadi valla
İgne yakıyor ama anlık. İlaçları dolaptan çıkarıyor lar soğuk olduğu için bi an yakıp geçiyor merak etme

Kızlar eşim hastane çıkışlarını 3lu tulum ve bodylerini aldi her ihtimale karsi ama mothercare 1 aylık beden 4,5 kiloya kadar çok büyük geldi gözüme bi küçüğü varmış 3.400 o daha bi uygun olur dimi değiştirsin.bende park yatak baby2go nun göğüs pompa si bide avent in biberon setini sipariş edicem internetten haftaya onlar elimde olur.hiçbir şey halledemeden kaldım annem geliyor haftaya yanima benim pijamayida ona aldırırım yıkanıp ütüler hastane çantamız hazır olur başka tavsiyesi olan varmı?

emzik besik bakim urunleri vs ??

emzik besik bakim urunleri vs ??
Biberon setinin içinde emzikde var,odalarını doğum sonrası hazırlamaya karar verdik ilk dogduklarinda park yatakta yanımızda yatsınlar ayrı yatacakları zamana gelene kadar hazırlarız dedik.tek başına olup hamileliğimi neredeyse başından beri yatarak gecirdigim için hiçbir hazırlık yapamadık.oğlumun bebekliginden kalma biraz eşya var bezleri ve sampuanvs aldığımda tamam olur gibi en azından elimin altında olması gerekenler.ağız bezleri havlu bezler havlular ileri zaman kıyafetleri var bolca

Canım ben daha yeni oldum o kadar da yakmıyor normal bir iğne kadar acıtıyor bende cok korkmuştum cünkü hep cok yakıyor diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…