2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım çok sağol, hepimize sabır ve sağlık diliyorum bebeklerimizle birlikte. Doğru diyorsun daha kalsınlar içerde

Benim midem de düzelir inşallah bir an önce ama doğuma kadar çekicem gibi geliyor. Devlet hastanesi olunca şaşırmadım bu duruma da ben de aynı durumdayım acil bi şey olunca mecbur doğum hastanesine gidiyorum yoksa çok pahalıya geliyor. Onlar da Allah'a emanet hemen elle muayene vs insanı çileden çıkarıyor. Magnezyum tam olarak ne için kullanıyoruz? Ağrılarımız için mi ?

Tatlım ben 32 oldum yaklaşık ve hala toparlanıyorum ama bana bakma sen, benim hamileliğim sorunlu geçti testler vs, hiç değilse başından beri 5000 tl harcamışızdır. O yüzden geçe kaldım. Ben yeni yaptım çantamı, birer tane battaniyeli hastane çıkışları, benim pijama takımım ve geceliğim, birer tane prematüre takım, birer tane sıradan üst ve alt takımı, bez, ıslak mendil, birer biberon ( avent'in iki büyük iki küçük seti vardı ondan almıştım, gerçi kaynatmadım daha çantaya koymadım henüz), kendim için ped bunları koydum. Göğüs pompasını alıp almamak konusunda kararsızım gerekli olur mu bilmiyorum.

Canım süt pompasini kullanalar ikili olanlarin zaman tasarrufu açısından daha iyi oldugunu söylüyorlar. Ben de bu öneriye uyup lansinoh ikili aldim.kizimda bebedor ve kraft kullanmistim ama lansinohu görünce hayran kaldım. N11 den sipariş ettim hemen geldi fiatta daha uygundu. Kalitesi ve çekişi (esimde denedik) sahane. Yedek göğüs ucu bile var. Çantası bibeeon emzigi herşeyi düşünmüşler yani avente göre fiat daha cazip düşünebilirsin. Birde hastane çıkışları aziz bebenin 50 cm e uyumlu daha kullanışlı ve uygun. Mothercre dekiler normal bebege bile büyük geliyor. Ilk etapta uzerine tam olacak giysiler isinmalarini kolaylastirir.

Siz degerli ve tecrubeli Ikiz annelerim. Size danışmak istediğim bir konu var. 9 hafta iki gunluk ikiz annesiyim inşallah. Beslenme konusunda bana neler önerirsiniz? Acaba eksik mi besliyorum ikizlerimi diye cok korkuyorum. Siz nasil besleniyorsunuz? Neler yiyip icmeye calisiyorsunuz? Olmazsa olmazlariniz neler? Rabbim en hayırlı ve saglikli zamanda bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Kızlar ben çatır çatır çatladım korkunç görünüyorlar ya deli olucam aynaya bakamıyorum Yağ falan da sürdüm ama nafile gittikçe yukarı çıkıyor çatlaklar. Karnım ileri doğru sivri büyüdü benim, diğer yerlerimden çok kilo alamadım beslenemediğim için, karnım daha fazla büyüdü o yüzden sanki. Çatlayan var mı başka? Bu çatlaklara oluştuktan sonra çare yok mu ya çok üzüldüm

Hayirli olsn oncelikle..
Ben Ilk 3ay evdeydim cok guzel beslendim ancak su an calisiyorum ve doymak icin yiyorum sadece Ilk 3 ay hergun yumurta,sut,yogurt,kayisi,ceviz,siyah kuru uzum, meyve,meyve suyu,haftada iki defa et balik yedim..Ama su an sadece sut ve meyveye devam ediyorum Halbuki dr um ilk 3ay degil son 6ay beslenmene dikkat etmen lazim demisti..Calisan olunca pek mumkun olmuyor..Bazen montumun cebine kuru yemislerimi atiyorum ama surekli degil..

Ben de henuz bisey yok cnm..bisey de kullanmiyorum valla bakalim ne hale gelicm bn

Ağrılar değil özellikle kasılmalar için. Doktorum kasılmaların olması erken doğumu tetikler düzenli bir sekilde kullanmalısın diye üzerine bastıra bastıra söylüyor her muayenede. Sende ihmal etme canim

Ah canım catlak nedir kızımda alasını gördüm tabi şükür sadece renk olarak kaldılar.vucudum catlamaya çok uygun ne yaptiysam önüne geçememiştim. Bunlarda yeni çatlamaya başladım senin dediğin gibi yukarı doğru çıktılar masallah istikrarli bir şekilde çatlıyorum bende

Allah razi olsun canim. Ne kadar sut yoğurt tuketmistin? Ben de calisiyorum biraz zor oluyor. Eksik kaliyor gerçekten

Ayy tek ben değilmişim demek ki , tabi önce sağlık bebekler için de bizim için de ama bu da çok korkunç ya sanki tırmıklanmış gibiyim :'(

Olctuğu sey bebiş c şeklinde daha minicik sanki tek gibi ama şimdilik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…