- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.221
Ama ultrason yanıltada bilir dr bu önemli ayrıntıyı atlayamaz yaniIki adet ultrason goruntusu var işte birinde artilar var digerinde yok ikisini de koyayim :)
Eki Görüntüle 1959341
Eki Görüntüle 1959343
Isin tuhaf tarafi once usttekini kese diye gösterdi sonra gidip alttakini ölçtü. Ben de nedense sormadım eve gelince kafama dank etti. Carsamba gunu tahliller icin devlet hastanesine gidecegim oradaki doktora soracagim ikiz derse ben de doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Ya da doktor emin olmadigi icin soylemedi bilemiyorum.Ama ultrason yanıltada bilir dr bu önemli ayrıntıyı atlayamaz yani
Bizim gördüğümüzü işin uzmanı nasıl görmez.eğer ikiz gebeysen başka dr gitmelisin derim.
İhtimal bile olsa söylemeli bence canımIsin tuhaf tarafi once usttekini kese diye gösterdi sonra gidip alttakini ölçtü. Ben de nedense sormadım eve gelince kafama dank etti. Carsamba gunu tahliller icin devlet hastanesine gidecegim oradaki doktora soracagim ikiz derse ben de doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Ya da doktor emin olmadigi icin soylemedi bilemiyorum.
Ben iki hcg ölçümü yaptirdim bir daha yaptirmadim canim o yuzden bilmiyorum son durumu. Regl tarihimden 5 gün once hamile oldugumu ogrendim 14.85 ti o zaman 65 saat sonra tekrar olcturdum 66.5 çıktı ama iki farkli yerde olcturdum. Bir daha da baktirmadim. Dun sata gore 5+3 tu karnimdan göründü.İhtimal bile olsa söylemeli bence canım
Biz bir kese gördük kalp atışı için gittik 2 keseydi şok olduk.2 hafta sonra gel bazen 3üz bile olabiliyor demişti dr.olasılıktı ama söyledi yani.hcg kaç ki
Teşekkürler evet bende az çok tamamlamış olurum haftaya sağlıkla gelsinler hepsi hallolur.göğüs pompası genelde önermiş anneler bende bilemedim şimdi :)Tatlım ben 32 oldum yaklaşık ve hala toparlanıyorum ama bana bakma sen, benim hamileliğim sorunlu geçti testler vs, hiç değilse başından beri 5000 tl harcamışızdır. O yüzden geçe kaldım. Ben yeni yaptım çantamı, birer tane battaniyeli hastane çıkışları, benim pijama takımım ve geceliğim, birer tane prematüre takım, birer tane sıradan üst ve alt takımı, bez, ıslak mendil, birer biberon ( avent'in iki büyük iki küçük seti vardı ondan almıştım, gerçi kaynatmadım daha çantaya koymadım henüz), kendim için ped bunları koydum. Göğüs pompasını alıp almamak konusunda kararsızım gerekli olur mu bilmiyorum.
Hımm olsun tekse de çiftse de sağlıkla al kucağına inşallah.ilkse inşallah ikizdir böylece bi taşla 2 kuş sezonu kapatırsın.2.ise tektir umarım büyük ezilecek diye insan düşünüyor.ben 2.kategorideyim de ☺Ben iki hcg ölçümü yaptirdim bir daha yaptirmadim canim o yuzden bilmiyorum son durumu. Regl tarihimden 5 gün once hamile oldugumu ogrendim 14.85 ti o zaman 65 saat sonra tekrar olcturdum 66.5 çıktı ama iki farkli yerde olcturdum. Bir daha da baktirmadim. Dun sata gore 5+3 tu karnimdan göründü.
Canım en iyisi bio oil ama ihmal etmeden sabah akşam sür kaşıntıyıda geçiriyor kızarıklığıda ben 35 teyim ve çok memnunumKızlar ben çatır çatır çatladım korkunç görünüyorlar ya deli olucam aynaya bakamıyorumYağ falan da sürdüm ama nafile gittikçe yukarı çıkıyor çatlaklar. Karnım ileri doğru sivri büyüdü benim, diğer yerlerimden çok kilo alamadım beslenemediğim için, karnım daha fazla büyüdü o yüzden sanki. Çatlayan var mı başka? Bu çatlaklara oluştuktan sonra çare yok mu ya çok üzüldüm
Bende lansinoh pompa baktım avent in biberon setini de ayrıca alacaktım lansinoh setin içindeki biberon yeterli olurmu peki ilk başta. Bu arada çekiş gücü denemeniz iyiymiş aklımda bulunsun :) bende gittigidiyorda buldum en uyguna pompayi,hastane çıkışlarını tekrar gözden geçireyim teşekkürler paylaşımların icinCanım süt pompasini kullanalar ikili olanlarin zaman tasarrufu açısından daha iyi oldugunu söylüyorlar. Ben de bu öneriye uyup lansinoh ikili aldim.kizimda bebedor ve kraft kullanmistim ama lansinohu görünce hayran kaldım. N11 den sipariş ettim hemen geldi fiatta daha uygundu. Kalitesi ve çekişi (esimde denedik) sahane. Yedek göğüs ucu bile var. Çantası bibeeon emzigi herşeyi düşünmüşler yani avente göre fiat daha cazip düşünebilirsin. Birde hastane çıkışları aziz bebenin 50 cm e uyumlu daha kullanışlı ve uygun. Mothercre dekiler normal bebege bile büyük geliyor. Ilk etapta uzerine tam olacak giysiler isinmalarini kolaylastirir.
Sag olasin canim2bardak sut,bazen 1bardak..yogurt da 1kase..Sutu oldum olasi sevmem ama 1bardak mutlaka ictim.
Eğer oda yapmıycaksan bence bir tane al park yataktan memnun kalırsan bi tane daha alırsa ayrı yatırmaya başlıycan zaman hem tecrübe etmiş olursunKizlar bebislerinize nasil.besik almayi.dusunyorsunuz.biz.kiraciyiz bu yuzden simdilik oda yapmicam.park yatak almayi.dusunyorum.birnde.sifonyer.veya.dolap .eşyalarını koymak.icin.nasil yapsam ki bilemedim.ilk.asamada tek.park yatak mi.almaliyim 2.tane mi.yoksa ilk 1 tane alayim 3 ay sonra filan bir tane daha.alirim.oneriniz var mi
Him evet oyle yapayim.bir tane de sifonyer alayim.o sekilde idare ederiz sanirim.tesekkurler cnmEğer oda yapmıycaksan bence bir tane al park yataktan memnun kalırsan bi tane daha alırsa ayrı yatırmaya başlıycan zaman hem tecrübe etmiş olursun
Ben oda yaptim,henuz yerlestirmesek deHim evet oyle yapayim.bir tane de sifonyer alayim.o sekilde idare ederiz sanirim.tesekkurler cnm
Sanirim ilk asamada 1 tane park yatak alcam canim.zaten ilk dogduklarinda bizim odamizda yatarlar biraz buyuyene kadar. Ondan sonra da odayi dusunuruz.biz de insallah.senin aldiklarin da hayirli olsunBen oda yaptim,henuz yerlestirmesek deAma ilk etapta ne yapicam onu bilmiyorum :)) annem baslangicta sallanan biseye gerek yok,emzir birak dururlar diyor ama bilmiyorum,sallanan bisey de alicaz sanirim..hamaklar var uygun fiyata onlar olabilir mesela..Sen de oda yapmiyosan 1tane park yatak ya da iki tane hamak besik alabilirsin.
E bebek de indirimde idi boyle bi tane de ana kucagi aldim.birini emzirirken.digeribi ayagimla sallarik.diyeBen oda yaptim,henuz yerlestirmesek deAma ilk etapta ne yapicam onu bilmiyorum :)) annem baslangicta sallanan biseye gerek yok,emzir birak dururlar diyor ama bilmiyorum,sallanan bisey de alicaz sanirim..hamaklar var uygun fiyata onlar olabilir mesela..Sen de oda yapmiyosan 1tane park yatak ya da iki tane hamak besik alabilirsin.
Hayirli olsun insallah kullanabilirsin :)E bebek de indirimde idi boyle bi tane de ana kucagi aldim.birini emzirirken.digeribi ayagimla sallarik.diyetabi hayaller hayatlar..nasil olcak bakalim eger seversem bu ana.kucagindan sonra bir tane daha alirim belki
Yok canım o biberon yeterli olmaz tabi ben aventin ikili küçük ve ikili orta boy aldim. Bibeeon ve emzik konusunda abartmayi seviyorum çünkü ben neredeyse iki kullanmada bir kaynatıyordum kızımda. Hele emzik yere düştüyse hiç affı yok kesinlikle kaynatilmali. Pompa evet gittigidiyorda daha uygun ama ben ekstra şeylerde aldim süt saklama poseti lansinoh ve lansinoh göğüs kremi (kizimda cok memnun kalmistim) ha birde kizimdada hala sebamed sampuan kullaniyorum bunlarada aynisindan aldım indiirimdeydi boyke birkac parça olunca 20 lira hesiye ceki verdi pompa 188 e geldi :)Bende lansinoh pompa baktım avent in biberon setini de ayrıca alacaktım lansinoh setin içindeki biberon yeterli olurmu peki ilk başta. Bu arada çekiş gücü denemeniz iyiymiş aklımda bulunsun :) bende gittigidiyorda buldum en uyguna pompayi,hastane çıkışlarını tekrar gözden geçireyim teşekkürler paylaşımların icin
Canım ana kucağını indirimden ne kadara aldın? Ben de almayı düşünüyorum da...E bebek de indirimde idi boyle bi tane de ana kucagi aldim.birini emzirirken.digeribi ayagimla sallarik.diyetabi hayaller hayatlar..nasil olcak bakalim eger seversem bu ana.kucagindan sonra bir tane daha alirim belki
Bende sallanmayan aldım canım odaları için ama bi tanede park yatak koyucan oda yatak odasına beraber yatırırım bir yeter diyorum hamaklar çok kısa süreli kullanılıyor ama çok rahat ettiğini sıyluyor kullananlar su katlanıp çanta gibi olanlar varmışBen oda yaptim,henuz yerlestirmesek deAma ilk etapta ne yapicam onu bilmiyorum :)) annem baslangicta sallanan biseye gerek yok,emzir birak dururlar diyor ama bilmiyorum,sallanan bisey de alicaz sanirim..hamaklar var uygun fiyata onlar olabilir mesela..Sen de oda yapmiyosan 1tane park yatak ya da iki tane hamak besik alabilirsin.
evet bnm istedigim de ondan.zaten tavsiye ustune ogrendim onlarin varligini :) yoksa park dusunuyrdum bende.parklar da katlaniyor ama bunlar daha ekonomik geldi,ki hala almadim da :)) 6aya kadar gotursun sonra ayirmayi dusunuyorum,odayi bosuna yaptin hayatta sensiz durmazlar diyenlere inat kizlarim orda uyuycakBende sallanmayan aldım canım odaları için ama bi tanede park yatak koyucan oda yatak odasına beraber yatırırım bir yeter diyorum hamaklar çok kısa süreli kullanılıyor ama çok rahat ettiğini sıyluyor kullananlar su katlanıp çanta gibi olanlar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?