- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.241
Rabbim kolayliklar versin eminim cok zordur. Benim ilk gebeligim olacak kismetse. Insallah siz de saglikla kucaginiza alirsiniz :)Hımm olsun tekse de çiftse de sağlıkla al kucağına inşallah.ilkse inşallah ikizdir böylece bi taşla 2 kuş sezonu kapatırsın.2.ise tektir umarım büyük ezilecek diye insan düşünüyor.ben 2.kategorideyim de ☺
Annesinin ismini istemiyor diyince konuya maydanoz oldum biz esimle anlastik kiz olursa esim erkek olursa ben koycaktim erkek oldugunu ogrendik dedemin ismini vercem. Cok sansliyim ki kvdemin ismi dunyada baska varmi bilmiyorum o kadar komik bir isimki onu vvermesi imkansiz bidahaki kiz olursaAdlarıyla yaşasınlar insallah canım cok güzelmis isimleri bizde de bi kayınpeder kv isimleri koycaksınız diye bir baskı var bende oglana ali aras kıza daha bulamadik esim annesinin ismini istemiyor cansu olsun diyor daha degısir galiba kızın ismi
199 idi cnmCanım ana kucağını indirimden ne kadara aldın? Ben de almayı düşünüyorum da...
Valla canım ben kızımda ağdamı yaptırıp 5gün sonra doğuma gittim.9 ayda yaptırdım tertemiz.ne sakıncası varmış ağdanın anlamadımHiç gece olmasın diyorum ya. Uykuya hasret kaldım. Allahım hayırlısıyla bu sıkıntılarımızın mükafatını versin saglikla gelsin bebisler. Kizlar ne sorcam ya kişisel temizliginizi özellikle bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağdanın bir zarari olurmu acaba bu haftalardan sonra
Bn de 5.aydan beri gidiyorum,mecbur.Yoksa normalde kendim hallediyordum,hic gitmisligim yoktu..su an yapamiyorsam 8 9larda hic yapabileceğimi sanmam,giderim.Hiç gece olmasın diyorum ya. Uykuya hasret kaldım. Allahım hayırlısıyla bu sıkıntılarımızın mükafatını versin saglikla gelsin bebisler. Kizlar ne sorcam ya kişisel temizliginizi özellikle bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağdanın bir zarari olurmu acaba bu haftalardan sonra
Burda birisi ağda dan sonra acilmam pldu diye yazmıştı bende kendimizi biraz kasıyoruz ya onla alakalı bir sıkıntı olur mu ki dedimValla canım ben kızımda ağdamı yaptırıp 5gün sonra doğuma gittim.9 ayda yaptırdım tertemiz.ne sakıncası varmış ağdanın anlamadım
Ben de bugün gidiyorum canim kontrol var ac gel dedi bana da nedenini bilmiyorum inşallah senin sonucta bi sıkıntı yoktur ..kızlar günaydın, haftosonu kontrolüm vardı , kızım 830 gr 34 cm, oğlum 907 gr 33 cm di, 26+0 daki değerleri, bana az geldi ama haftaları ile uyumlu, kızım sadece 3 gün geri, doktorum normal dedi, ciğer geliştirici iğneyi ve nstyi sordum, daha erken dedi, kasılman olursa magnezyum iç dedi, birde doğum iznimi sordum, ne zamana kadar çalışabilirim diye, sen çalışmak istiyorsan, bir sıkıntın yok 35.haftaya kadar çalışır raporu vereceğim dedi, birde şeker yüklemesi yaptı, aç 89 , 60 dk sonra 128 çıkmış , nasıl acaba bir fikri olan var mı
birde pazar günü hastane çıkışlarını, havlularını müslin bezini, ağız bezlerini, küvet filesini,tarak ve tırnak makası aldım
ohh masallah :) şu oksurugu atlatayim biraz rahatlayayim bn de o eksikleri alacm.Seker yuklemesi nsldi cok zorlandin mi ? Ben yapmak istemiyorm da dr yaptır diyor,şu karşı cikanlardan degilim,sadece tatli seylerden nefret ettigim icin icemem diye korkuyorumkızlar günaydın, haftosonu kontrolüm vardı , kızım 830 gr 34 cm, oğlum 907 gr 33 cm di, 26+0 daki değerleri, bana az geldi ama haftaları ile uyumlu, kızım sadece 3 gün geri, doktorum normal dedi, ciğer geliştirici iğneyi ve nstyi sordum, daha erken dedi, kasılman olursa magnezyum iç dedi, birde doğum iznimi sordum, ne zamana kadar çalışabilirim diye, sen çalışmak istiyorsan, bir sıkıntın yok 35.haftaya kadar çalışır raporu vereceğim dedi, birde şeker yüklemesi yaptı, aç 89 , 60 dk sonra 128 çıkmış , nasıl acaba bir fikri olan var mı
birde pazar günü hastane çıkışlarını, havlularını müslin bezini, ağız bezlerini, küvet filesini,tarak ve tırnak makası aldım
Bizde anlasmıstık esimle erkege o koycaktı kıza ben ama simdi kızın isminede karısıyorAnnesinin ismini istemiyor diyince konuya maydanoz oldum biz esimle anlastik kiz olursa esim erkek olursa ben koycaktim erkek oldugunu ogrendik dedemin ismini vercem. Cok sansliyim ki kvdemin ismi dunyada baska varmi bilmiyorum o kadar komik bir isimki onu vvermesi imkansiz bidahaki kiz olursa
inşallah canım ya, neden aç dedikiBen de bugün gidiyorum canim kontrol var ac gel dedi bana da nedenini bilmiyorum inşallah senin sonucta bi sıkıntı yoktur ..
50gr dı, ama bildiğin şekerli suydu, biraz miğdem bulandı, kiloları bilemedim ya inşallah iyilerdir, bence yaptır, ben korkuyordum şekerim çıkar diye, ondan yaptırdım,ohh masallah :) şu oksurugu atlatayim biraz rahatlayayim bn de o eksikleri alacm.Seker yuklemesi nsldi cok zorlandin mi ? Ben yapmak istemiyorm da dr yaptır diyor,şu karşı cikanlardan degilim,sadece tatli seylerden nefret ettigim icin icemem diye korkuyorumKilolari iyi gibi geldi bana.25de bnmkiler 760 630du.Boylari da 28 31 di.
canım 2 tane aldım, birde prematüre takım alacağım, yeterli olurmu bilmiyorum, aldıklarım bunlarHastane cikisi kac tane aldintasdan
Gule gule giydir insallah cok guzeller..nakış islemeli olani ne kadara aldin,inst.da gordum cok pahali geldi bana.Sayfanin genel olarak herseyi ucuktu o yuzden almak istemedim.canım 2 tane aldım, birde prematüre takım alacağım, yeterli olurmu bilmiyorum, aldıklarım bunlar
oksuruk 1aydir var,kanka olduk artik50gr dı, ama bildiğin şekerli suydu, biraz miğdem bulandı, kiloları bilemedim ya inşallah iyilerdir, bence yaptır, ben korkuyordum şekerim çıkar diye, ondan yaptırdım,
benimde bu ara öksürüğüm var, geceleride terlemeye başladım, sendede varmı
Güle güle giydir nakışlı olanı çok beğendimcanım 2 tane aldım, birde prematüre takım alacağım, yeterli olurmu bilmiyorum, aldıklarım bunlar
Canım çok saol, eminönünden aldım, 90 tl yeGule gule giydir insallah cok guzeller..nakış islemeli olani ne kadara aldin,inst.da gordum cok pahali geldi bana.Sayfanin genel olarak herseyi ucuktu o yuzden almak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?