- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.261
amin inşallah, çok saolGüle güle giydir nakışlı olanı çok beğendim
Mrb canim. Dogum tarihlerimkz ayni gozukuyo seninle.ama benim persembe gunu nst de sancim cikti evde yatiyorumkızlar günaydın, haftosonu kontrolüm vardı , kızım 830 gr 34 cm, oğlum 907 gr 33 cm di, 26+0 daki değerleri, bana az geldi ama haftaları ile uyumlu, kızım sadece 3 gün geri, doktorum normal dedi, ciğer geliştirici iğneyi ve nstyi sordum, daha erken dedi, kasılman olursa magnezyum iç dedi, birde doğum iznimi sordum, ne zamana kadar çalışabilirim diye, sen çalışmak istiyorsan, bir sıkıntın yok 35.haftaya kadar çalışır raporu vereceğim dedi, birde şeker yüklemesi yaptı, aç 89 , 60 dk sonra 128 çıkmış , nasıl acaba bir fikri olan var mı
birde pazar günü hastane çıkışlarını, havlularını müslin bezini, ağız bezlerini, küvet filesini,tarak ve tırnak makası aldım
Ah bu kaynanalarKizlar gogsunuz sutlendi mi ? Kaynanam gecen gun hamilelikte sutlenirse dogunca sutun bol olur,yok olmazsa sutun olmaz ya da az olur dedimoralim bozuldu.Aslinda mantiken sacma,cunku prolaktinle alakali bisey..
Cok iyi :) Masallah.Canım çok saol, eminönünden aldım, 90 tl ye
benimde 25+2 de kasılmalarım oldu, doktor 2 gün rapor verdi ama nst'ye bağlamadı,hatta sordum nst için erken dedi, benimde şeker sınıra yakın, bu hafta ekmeği bırakmaya çılışıyorum, yaklaşık 11 kilo aldım, sen kaç kilo aldınMrb canim. Dogum tarihlerimkz ayni gozukuyo seninle.ama benim persembe gunu nst de sancim cikti evde yatiyorum25+5 de benim bebisler de 770 ve 850 idi.bence senin bebislerin kilolari da normal endise etme bende seker testi yaptirdim 143 cikmis.sinir deger 140.tekrar doktor test yapar mi bilemiyorum.insallah sorun yoktur.persembe tekrar gidicem..hayirlisi bakalim
çok fark var arada, ilk önce 120 tl dediler sonra 100 tl dediler, iki tane alınca 90tl indirdilerCok iyi :) Masallah.
Bahsettigim sitede 160ti.
Cnm bence senin şekerin normal.7 kilo aldim ben.ama tokluk sekerine bakti 143 cikmis iste.en fazla 140 olmali yaziyo net de.ben gece cok agrili.gittiim hastaneye cnm o yuzden nst ye bagladi.biraz yorlumistum ondan mi oldu bilemedim.simdi iyim ama dinlenme verdi iste doktor.yemek temizlik.hep esim.yapiyo.. Hatta bu gittigimde sanci cikarsa.yine ciger gelistirici igne olcam sanirimbenimde 25+2 de kasılmalarım oldu, doktor 2 gün rapor verdi ama nst'ye bağlamadı,hatta sordum nst için erken dedi, benimde şeker sınıra yakın, bu hafta ekmeği bırakmaya çılışıyorum, yaklaşık 11 kilo aldım, sen kaç kilo aldın
bende haftasonu temizlik yaptım ve misafirim gelmişti, çok yorulmuştum, idrar yollarından şüphelendi temiz çıktı, bende yorulmaya bağladım, iki gün sürekli yattım, işten eve gidince de hiç bir iş yapmıyorum hemen uzanıyorum, canım bol bol dinlen, inş sancı çıkmazCnm bence senin şekerin normal.7 kilo aldim ben.ama tokluk sekerine bakti 143 cikmis iste.en fazla 140 olmali yaziyo net de.ben gece cok agrili.gittiim hastaneye cnm o yuzden nst ye bagladi.biraz yorlumistum ondan mi oldu bilemedim.simdi iyim ama dinlenme verdi iste doktor.yemek temizlik.hep esim.yapiyo.. Hatta bu gittigimde sanci cikarsa.yine ciger gelistirici igne olcam sanirim
Insallah cnm sagolasin.bende idrar yolu enfeksiyoni da.cikti.antibiyotik basladi.o da yapar mi sanci agri acababende haftasonu temizlik yaptım ve misafirim gelmişti, çok yorulmuştum, idrar yollarından şüphelendi temiz çıktı, bende yorulmaya bağladım, iki gün sürekli yattım, işten eve gidince de hiç bir iş yapmıyorum hemen uzanıyorum, canım bol bol dinlen, inş sancı çıkmaz
bn de bunlardan aldim cnm ama gece yere mi koycaz soguk olmaz mi ? sogukluk bi yana uyku sersemi insan basmaz mi mazallah,cok mu detayli dusunuyorum acabaEki Görüntüle 1959576 ben internetten babynest sipariş ettim iki tane bir süre bunlarda yatıracağım bi kaç ay sallanmaya gerek duymuyorlarmış.
Canim.once resmi.kirp. biraz kucult.sonra bu siteye tekrar girip.yuklemeyi deneNeden resimleri yukleyemiyorum yahangi resmi yuklmeye calistiysam buyuk diyor.
Oldu valla :))) sgl cnm.Artik alip alip atarimCanim.once resmi.kirp. biraz kucult.sonra bu siteye tekrar girip.yuklemeyi dene
Aynen soğuk olur ve yerde sakıncalı tabi. Yere koymayacağım bi kanepem var onun üzerine koyacağım. mobilya beşik alacağız sonrasında sanırımbn de bunlardan aldim cnm ama gece yere mi koycaz soguk olmaz mi ? sogukluk bi yana uyku sersemi insan basmaz mi mazallah,cok mu detayli dusunuyorum acaba
yapabilir , doktorum ilk ondan şüphelendiInsallah cnm sagolasin.bende idrar yolu enfeksiyoni da.cikti.antibiyotik basladi.o da yapar mi sanci agri acaba
Him anladim.canim.ilac aliyorum bende bakalim.insallah geceryapabilir , doktorum ilk ondan şüphelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?