2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Mrb canim. Dogum tarihlerimkz ayni gozukuyo seninle.ama benim persembe gunu nst de sancim cikti evde yatiyorum 25+5 de benim bebisler de 770 ve 850 idi.bence senin bebislerin kilolari da normal endise etmebende seker testi yaptirdim 143 cikmis.sinir deger 140.tekrar doktor test yapar mi bilemiyorum.insallah sorun yoktur.persembe tekrar gidicem..hayirlisi bakalim

Kizlar gogsunuz sutlendi mi ? Kaynanam gecen gun hamilelikte sutlenirse dogunca sutun bol olur,yok olmazsa sutun olmaz ya da az olur dedi moralim bozuldu.Aslinda mantiken sacma,cunku prolaktinle alakali bisey..
Ah bu kaynanalar olur mu hiç ben kızıma sütümü sagarak verdim 11 ay boyunca hamileyken damla süt gelmemişti. Emmediği halde bol bol yetti kulaklarını tıka vücudumuz bebeklerimizin ihtiyacına göre üretir sakin ol vaktin de dogsunlar da saglıkla sıhhatle gerisi hallolur

benimde 25+2 de kasılmalarım oldu, doktor 2 gün rapor verdi ama nst'ye bağlamadı,hatta sordum nst için erken dedi, benimde şeker sınıra yakın, bu hafta ekmeği bırakmaya çılışıyorum, yaklaşık 11 kilo aldım, sen kaç kilo aldın

Cnm bence senin şekerin normal.7 kilo aldim ben.ama tokluk sekerine bakti 143 cikmis iste.en fazla 140 olmali yaziyo net de.ben gece cok agrili.gittiim hastaneye cnm o yuzden nst ye bagladi.biraz yorlumistum ondan mi oldu bilemedim.simdi iyim ama dinlenme verdi iste doktor.yemek temizlik.hep esim.yapiyo.. Hatta bu gittigimde sanci cikarsa.yine ciger gelistirici igne olcam sanirim

bende haftasonu temizlik yaptım ve misafirim gelmişti, çok yorulmuştum, idrar yollarından şüphelendi temiz çıktı, bende yorulmaya bağladım, iki gün sürekli yattım, işten eve gidince de hiç bir iş yapmıyorum hemen uzanıyorum, canım bol bol dinlen, inş sancı çıkmaz

Insallah cnm sagolasin.bende idrar yolu enfeksiyoni da.cikti.antibiyotik basladi.o da yapar mi sanci agri acaba

bn de bunlardan aldim cnm ama gece yere mi koycaz soguk olmaz mi ? sogukluk bi yana uyku sersemi insan basmaz mi mazallah,cok mu detayli dusunuyorum acaba
Aynen soğuk olur ve yerde sakıncalı tabi. Yere koymayacağım bi kanepem var onun üzerine koyacağım. mobilya beşik alacağız sonrasında sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…