2017 de İkiz Annesi Olucaklar

çok güzel, büyüklüğü nasıl ve fiyatını öğrenebilirmiyim
180 e filan aldik sanirim canim.hepsi burada dan sari.rengini.büyüklüğü cepleri gayet guzel.cok kullanisli.sirt cantasi ozelligi de var.daha büyüğü taşıma da sikinti yapar zaten cnm.bence ideal bu

Burda birisi ağda dan sonra acilmam pldu diye yazmıştı bende kendimizi biraz kasıyoruz ya onla alakalı bir sıkıntı olur mu ki dedim
Bende okudum onu zaten çok kasilirim ağdada o yüzden başka yöntem düşünüyorum. Yeterince kasilma yaşıyorum bu ara Dikkatli olmakta yarar var

inş cümlemize aynı şeyleri duyuyorum.buarada beğendiğin hamak modeli var mı eklermisin ben bi kaç tane baktım ama karar veremedim

inş cümlemize aynı şeyleri duyuyorum.buarada beğendiğin hamak modeli var mı eklermisin ben bi kaç tane baktım ama karar veremedim
Aslinda oyle cok bakmisligim yok,annem ben sallanani alayim deyince cok arastirmadim ama şöyle birsey var,1yila kadar kullanilir bence fiyati da uygun.Iki tane alinir,portatif bisey de.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-27-15-55-14-1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 45
Selamlar, herkes aldıklarını güle güle kullansın inşallah. ben odalarına mobilya aldım büyüyenlerden. Onun dışında salonumda yatırcam 8-9 ay kadar mecbur onun için iki ayrı sallanan beşik aldım. Benimkiler de böyle :)

Eklentiler

• IMG_4539.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 49
Cok ciciler gule gule kullanin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…