- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.281
çok güzel, büyüklüğü nasıl ve fiyatını öğrenebilirmiyimKizlar bu cantadan aldim.bende
çok tatlılar, bende alacaktım vazgeçtim, arkadaşım reflü yastığı kullandı, çok memnun kaldı bende ondan aldım iki tanebunlar da bizim babynestler
çok güzel, benim yerim olmadığından şifonyer almayı planlıyorumBu da dolabimiz :) daha yerlestirmedik,gecici yeri orasi.Insallah besikleri kurunca degistircm.
180 e filan aldik sanirim canim.hepsi burada dan sari.rengini.büyüklüğü cepleri gayet guzel.cok kullanisli.sirt cantasi ozelligi de var.daha büyüğü taşıma da sikinti yapar zaten cnm.bence ideal buçok güzel, büyüklüğü nasıl ve fiyatını öğrenebilirmiyim
Nasil bir sifonyer alcalsin cnm aklinda var mo.modelçok güzel, benim yerim olmadığından şifonyer almayı planlıyorum
Bende okudum onu zaten çok kasilirim ağdada o yüzden başka yöntem düşünüyorum. Yeterince kasilma yaşıyorum bu ara Dikkatli olmakta yarar varBurda birisi ağda dan sonra acilmam pldu diye yazmıştı bende kendimizi biraz kasıyoruz ya onla alakalı bir sıkıntı olur mu ki dedim
aklımda tam bir model yok, yerim dar olduğundan ölçülerine göre bakacağımNasil bir sifonyer alcalsin cnm aklinda var mo.model
Bende oyle yapmayi.dusunyorum.dolap veya sifonyer.bir kac model baktim
Rahime dikis atmayı dusunmus ama ben hic taraftar olmadı m sıkıntı olmuycaksa başka yöntem yada istirahatla atlatamaz miyim dediminşallah canım ya, neden aç dediki
Bunlara bayıldımbunlar da bizim babynestler
Amin insallah tesekkur ederim.:)Bunlara bayıldımgüle güle sağlıkla kullanın inşallah
Bence damardan gir sen koy ismini yada ikisine de 2 isim koyun birini o birini sen tabi karar sizinBizde anlasmıstık esimle erkege o koycaktı kıza ben ama simdi kızın isminede karısıyor
canım güle güle kullansınlar cok güzelmis nerden aldın acaba birde fiyatını ögrenebilirmiyimbunlar da bizim babynestler
Oglanın iki isim koydukda kiza iki isim uyduramıyorum bakalımBence damardan gir sen koy ismini yada ikisine de 2 isim koyun birini o birini sen tabi karar sizin
inş cümlemize aynı şeyleri duyuyorum.buarada beğendiğin hamak modeli var mı eklermisin ben bi kaç tane baktım ama karar veremedimevet bnm istedigim de ondan.zaten tavsiye ustune ogrendim onlarin varligini :) yoksa park dusunuyrdum bende.parklar da katlaniyor ama bunlar daha ekonomik geldi,ki hala almadim da :)) 6aya kadar gotursun sonra ayirmayi dusunuyorum,odayi bosuna yaptin hayatta sensiz durmazlar diyenlere inat kizlarim orda uyuycakinsallah
sgl cnm bnm..instegramda "babynests" den cnm.Iki tane olunca 90dan aldim,180toplam.Normal fiyati 100du.canım güle güle kullansınlar cok güzelmis nerden aldın acaba birde fiyatını ögrenebilirmiyim
Aslinda oyle cok bakmisligim yok,annem ben sallanani alayim deyince cok arastirmadim ama şöyle birsey var,1yila kadar kullanilir bence fiyati da uygun.Iki tane alinir,portatif bisey de.inş cümlemize aynı şeyleri duyuyorum.buarada beğendiğin hamak modeli var mı eklermisin ben bi kaç tane baktım ama karar veremedim
aaa süpermiş bende instagramda gördüm çok beğenmiştim ama pahalı gelmişti güle güle giysinler inş çok güzeller diğeride mi eminönüCanım çok saol, eminönünden aldım, 90 tl ye
Cok ciciler gule gule kullanin insallah :)Selamlar, herkes aldıklarını güle güle kullansın inşallah. ben odalarına mobilya aldım büyüyenlerden. Onun dışında salonumda yatırcam 8-9 ay kadar mecbur onun için iki ayrı sallanan beşik aldım. Benimkiler de böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?