2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Arkadaşlar ben Kan verdim perşembe 106.46 değerim pazartesi yani bugün 1029,31 fazla mı yükselmiş nasıl sizce hani fazla yükselmeside iyi değil ya bazıları Çoğul olabilir diyor siz anlarsınz diye sormak istedim

Normal ilerlemiş bence, ertesi gün iki katına çıkması iyi kan değerlerinin. Senin de iki katına çıkarak ilerlemiş bugüne kadar. Benim 12. gün değerim de seninkine yakındı bu arada.

Normal ilerlemiş bence, ertesi gün iki katına çıkması iyi kan değerlerinin. Senin de iki katına çıkarak ilerlemiş bugüne kadar. Benim 12. gün değerim de seninkine yakındı bu arada.
Benim adetim 4 gün geçti değerim bu korktum iki kaybım var o yüzden ve bana iki kattan fazla gibi geldi ama çok ta anlamıyorm Çoğul olabilir denilince sizlere sormak istedim

Bnm drum en az 2,5kati artmali demisti,snnki de oyle ilerlemis bnce problem yok,ikiz istiyorsan insallah ikizdir.

Benim adetim 4 gün geçti değerim bu korktum iki kaybım var o yüzden ve bana iki kattan fazla gibi geldi ama çok ta anlamıyorm Çoğul olabilir denilince sizlere sormak istedim
Olabilir tabi ki. Sağlıklı evlat ya da evlatlar versin Allah inşallah sana da.

Slm kızlar bende tüp bebekle ikiz sahibiyim 9 haftalık iki gün önce kanamam oldu azıcık bebeklerde bişey yok şükür iğne vuruldum kesildi böyle bişey yaşayan varmı çok kaygılıyım ikizde galiba korku daha çok oluyor

Kızlar üşütmediği halde ses kısıklığı yaşayan var mı ya? Euthyrox kullananlardan böyle bi şikayetleri var mı özellikle merak ettim. Tiroid ya da hashimoto ile ilgili olabilir mi?

Tatlım öncelikle bebeklerin hayırlı olsun. Bu topicte ne kanamalar ne lekelenmeler ne iğneler gördük, hepsinin bebekleri sağlıklı. Ben de dahil. Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. İçini ferah tut, ikizlerde kanama lekelenme çok oluyor. Tabi ki önlemini mutlaka al, her leke ya da kanamada doktoruna bildir ya da acile git fakat tedirginliğini at üzerinden bence. Sağlıkla kucaklaman dileğiyle.

Kızlar üşütmediği halde ses kısıklığı yaşayan var mı ya? Euthyrox kullananlardan böyle bi şikayetleri var mı özellikle merak ettim. Tiroid ya da hashimoto ile ilgili olabilir mi?
Bn hasimatoluyum cnm,ses kisikligi bunla alakali olabilir diye bir yerde okumuştum,bn de gripte oluyor,su an oyleyim mesela.

Sagol canım rahattım aslında bir an görünce şok oldum doktoru gittim zaten hemen bişey yok ama şimdi her an bişey olacak gibi korkuyom çok uğraştık zor oldu maddi manevi insanın hali kalmıyor artık Hayırlısı artık

Bn hasimatoluyum cnm,ses kisikligi bunla alakali olabilir diye bir yerde okumuştum,bn de gripte oluyor,su an oyleyim mesela.
Benim de aklıma öyle geldi canım. İlaç da kullanıyorum ama ilginç geldi. Senin öksürüğün de var bir de. Korktum ben de durduk yere sesim kısılınca.

ne sıklıkla kontrole gidiyosun tsh icin ?
Ayda bir yapıyorlar benim tahlilimi. En son geçen hafta gittim baya düşüktü, olması gereken sınırların içinde ama ilaç kullanmamdan önceye göre çok düşük. Şu an euthyrox'a 25 mg en düşük dozla devam ediyorum. Sen hap kullanıyor musun?

sgl cnm bnm..instegramda "babynests" den cnm.Iki tane olunca 90dan aldim,180toplam.Normal fiyati 100du.
sagol canım bakayım bende
güle güle kullansınlar insallah çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…