2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar benim bebeklerim resmen karnımı deşer gibi oynuyorlar, iyi bi şeydir eminim ama doğumun habercisi midir ki bu kadar fazla hareket? Aynı haftalarda olduklarım sizde durum ne? Bir dayıyorlar el ayak artık neresiyse, içim burkuluyor sanki çok acayip bişi tarif de edemiyorum :) çok saçma belki ama Sanki sığmayacaklar gibi geliyor bir kaç hafta daha :/

Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlarım var mı?nasıl baş ediyorsunuz
Sebze her akşam salatama zeytin yağı herşeyi yiyorum ama hamileliğe bağlı kabızlık sanırım bu.ilaç vs kullanan var mı?

Slm kızlar bugün kontrolumuz vardı iyiymiş kuzularım. Artık haftalın prulton iğneler başladı. Çok acılı bir iğne ama kuzularım için katlanıcam.
C Cemrem9 bende de vardı kabızlık iki haftadır magnezyum içiyorum onun sayesinde hergün cıkıyorum.

Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlarım var mı?nasıl baş ediyorsunuz
Sebze her akşam salatama zeytin yağı herşeyi yiyorum ama hamileliğe bağlı kabızlık sanırım bu.ilaç vs kullanan var mı?
Hergün kahvaltıdan önce bir tutam dereotu yedim hep üzerinde şu faydası oluyor geçmiş olsun

Tatlım ben magnezyuma rağmen böyleyim sanırım bebekler bağırsağa baskı yapıyor dr'mla konuşacağım.kızımda hiç yaşamadım bunlarda başıma geldi ay ne zormuş.allah beterinden korusun

Bende de aynı şey oluyor. Sanki icimde genlesiyorlar gibi...onlara da hak veriyorum iki kişi paylaşıyorlar tek kişilik yeri ama bazen de dayanamayacak gibi oluyorum. Gece yatağa girmeye korkuyorum. Ne yana yatsam o taraftaki kıpır kıpır acaba rahatsiz mi oldu diyorum diger tarafa yatıyorum bu sefer diğeri... Gece çise kalkmak iskence vir yandan oteki tafa dönmek iskence... Bazen de üzülüyorum neden böyle düşünüyorum diye çok değişik duygular bunlar...ikiz gebelik yasamayan bilemez kesinlikle.

Ya aynen öyle. Hem korkunç bir fiziksel rahatsızlık duyuyorum hem de vicdan yapıyorum bebekler için. Gerçekten de çok değişik duygulardayım. Bu arada tuvalet sorunu beni mahvetti sen de öylesin dimi? Geceleri yarım saatte bir uyanıyorum sıkışık bir şekilde tuvalete gidiyorum çok afedersin azıcık yani diyorum bunun için mi kıvranıyorum

Prulton iğneyi ne için vuruluyorsun acaba kaçıncı aydasın benim kanamam oldu iki gün önce onda vuruldum o Yüzden sordum

Evet evet gece en az 4 defa kalkıyorum belki daha fazla gelse gelse 2-3 damla. Herhalde bebekler baski yapıyor. Bir de kalktigimda susamış oluyorum gun icinde de cok su iciyorum. Aslında iyi bir sey ama kısır döngüye giriyorum. Kıpırdamadiklarinda da acaba bir sey mi oldu ne oldu diye evham yapıyorum... Bu arada bende de hashimato var. Onceden de vardi. Benim bogazimdaki gıcık da geçmiyor bazen kedi tüyü yutmuş gibi oluyorum konuştuğumda filan öksürük tutuyor.

Prulton iğneyi ne için vuruluyorsun acaba kaçıncı aydasın benim kanamam oldu iki gün önce onda vuruldum o Yüzden sordum
5. aydayım canım benim kızım 31 haftalık dogmuştu. Hamileleiğimin başından itibaren doktorum 20. haftadan sonra calışamazsın sonra iğnelere başlıcam demişti. Gecen hafta 45 günlük rapor verdi bu hafta da iğne başladı rahim boyum cok şükür iyi. Kızım su an 8 yaşında maşallah cok saglıklı ama prematüre cok zor büyütülüyor. İnşallah bunlar 36'dan önce gelmezler. Bir daha sil baştan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. İnşallah hepimiz vaktinde saglıklı bir sekilde alırız bebeklerimizi kucagımıza.

Ayni seyleri yasiyoruz en buyuk sorun tuvalet gercekten doktorum surekli su ic dedi bir de kasilmalari önlüyormus ama ictikce 15 dakikada bir sikisiyorum cok bunaltti..

Bende de var hashimoto, ökaürük gıcık uyandırıyor bazen geceleri çok kötü. Bu aralar da sesim kısıldı ona bağlıyorum. Bebekler baskı yapıyordur dediğin gibi. Doktorun kaçıncı haftayı verdi sana doğum için bu arada?

Ayni seyleri yasiyoruz en buyuk sorun tuvalet gercekten doktorum surekli su ic dedi bir de kasilmalari önlüyormus ama ictikce 15 dakikada bir sikisiyorum cok bunaltti..
Of kesinlikle. Kaldı ki ben su bile içemiyorum midemi korkunç derecede yakıyor su ilginç bi şekilde. Asla içeniyorum Bi de içsem demek ki direkt benim yatağı tuvaletin yanına yapmam gerekicek. Heralde diyorum bu uykusuzluklarımız doğduklarında yaşayacaklarımıza hazırlık. Ama nolursa olsun ilk bebeklerim olacak tecrübem yok tabi ama bu çektiğim acıların yanında en azından sadece bebekler için çektiğim uykusuzluk olacak diyorum. Allah onlara ve bize sağlık verdiği sürece daha kolay geçecek sanki doğumdan sonrası gibi geliyor. Hele bi de bi tane bebeği olup da bakamıyorum delircem diyenlere iyice uyuz oluyorum bir de akıl vermeye kalkmıyorlar mı... uyuz oluyorum.

Doğurmuş olmayı bırak hamilelikte bile ahkam kesiyor onlar 9ay kusanlar mı istersin wc çok taşındım diyenler mi?çaprı 2 tatlım diyorum onlara ben siz 1 biz 2 özel kadınlarız biz her türlü övgü hakkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…