2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kesinlikle haklısın canım, kolaylıkla atlatırız inşallah

Teyze leri bakin da heyecanlanin diye dusundum. Cokkk guzel bir duygu cook. Allahim hepinizin kucagina almayi nasip etsin.
Masallah size ve yavrulariniza. Allah sağlıklı hayirli uzun ömürler nasip etsin. Böyle tabloları görmek moral oluyor şu zor zamanlarda. Kaçıncı haftada kucağınıza aldınız ve emzirebildinizmi ?

Masallah size ve yavrulariniza. Allah sağlıklı hayirli uzun ömürler nasip etsin. Böyle tabloları görmek moral oluyor şu zor zamanlarda. Kaçıncı haftada kucağınıza aldınız ve emzirebildinizmi ?
30+2 de preeklamsi sonucu acil sezeyan oldum. Uzzuun kuvez sureci sonrasinda goz ameliyati. Zor sureclerden gectik. Haliyle sut cekildi. Keyfine emiyorlar damla damla. Ama sukur iyiyiz artik gecti gitti

Kızlar bugün 11.30 da doğuma giriyorum. Dualarınızı bekliyorum inş herşey yolunda gider
İnşallah canım Allah yardımcın olsun, iyi düşün güzel olsun. Çok az kalmış evlatlarının kokusunu içine çekmene ne güzel :)

sirada sn varsin sanirim :) Heyecan basmıştır simdiden..
Epidural mi genel mi olursun ?
Sorma aşırı heyecanlıyım doktorum değişti benim son haftalarda bu doktordan da henüz sezaryen tarihi almadım cumartesi alıcam, epidural mi genel mi onu da o zaman danışıcam bi bakalım. En büyük korkularımdan biri planlı doğum tarihinden önce doğmun başlaması inşallah zamanına uygun gider her şey. Epidural'le ilgili özellikle çevremdekiler çok korkutuyor ya uyuz oluyorum. Yok yürüyememişler, yok ömür boyu bel ağrısı çekmişler. Aslında epi istiyordum ama bakalım... sen hangi tür doğum düşünüyorsun?

Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlarım var mı?nasıl baş ediyorsunuz
Sebze her akşam salatama zeytin yağı herşeyi yiyorum ama hamileliğe bağlı kabızlık sanırım bu.ilaç vs kullanan var mı?
Canim bende var hatta kabızlık sonrası kanamam oluyo doktor duphalac şurup verdi kabızlık önemli mutlaka danis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…