2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bn de epidural isterim sanirim,o ani gormek icin :) insallah dedigin gibi ani gelmezler de...

bn de epidural isterim sanirim,o ani gormek icin :) insallah dedigin gibi ani gelmezler de...
Bu gece rüyasını gördüm epidural olmuşum saatlerce ayaklarım açılmıyor bebeklerimi görmeye gidemiyorum.kabus gibi kabustu.ben kızımda sezeryan oldum süper rahattı hemen ayıldım hiç ağrım sızım olmadı 2 saat sonra yürüdüm.1gece kaldım hastanede.ama 9 yaş gençtim bakalım bunlarda ne olacak.dr'um da hep spinal yapıyor bana da diyecek diye aklım gidiyor kaldıramam herhalde ben ya

spinal epidurale gore daha agrisiz bildigim kadarıyla,bnce tercih edebilirsin.

spinal epidurale gore daha agrisiz bildigim kadarıyla,bnce tercih edebilirsin.
Ya arkadaşım iki çocuğunda da spinal oldu tam uyuşma olmadı triodi var onun (hiper) sanırım o yüzden ya da dirençli vücudu ansteziye neredeyse yarım saate açılıyor bacakları.onu dinleyince daha da korktum.aman bayıltsınlar beni uyanır mıyım uyanmaz mıyım bilmem ama tansiyonum tavan yapar korkudan eminim ben

Günaydınlar, daha önce yazmıştım el ayak sırtda kaşıntılarım vardı karaciğer enzimlerine bakıldı asl ast yüksek çıktı. Kolestazmış. İlaç kullanacağım düşmesi için bebekler illa erken gelecekler inşallah 35 i bekleyeceğiz.

Tatlım ben magnezyuma rağmen böyleyim sanırım bebekler bağırsağa baskı yapıyor dr'mla konuşacağım.kızımda hiç yaşamadım bunlarda başıma geldi ay ne zormuş.allah beterinden korusun
Canım ben hamileliğin başından beri hep kabız im hatta arkadan zorlaninca kan geliyor

Canım ben hamileliğin başından beri hep kabız im hatta arkadan zorlaninca kan geliyor
2 haftadır başladı benim bi sıkıntım yoktu.ama durum gereği zorlamakta korkutuyor dr ile konuşup bi çözüm isteyeceğim.doğal yollardan faydalanmakta sakınca yoksa onlarıda deneyeceğim.ama çok sıkıntı yaaa

canım niye proluton iğne vuruncakmışsın banada yaparlarmı ki

Bana simdilik bir tarih vermedi. Yalnizca planli sezeryan olacağını söyledi. 14 Martta kontrolüm var belki o hafta söyler. Yaklaştıkça sezeryan bile olsa bir değişik his kaplıyor içimi korku gibi heyecan gibi endişe gibi. Dün gece muhabbeti geçmiş. Gerçektende bizi kimse anlamıyor. Anneme akrabalar çay içmeye gelmişti. Herkes kendi hamileliklerinin zorluklarından bahsettiler. Anlamıyorlar kesinlikle bizi. Tamam tek bebek de zordur ama en azından bu zorluklari son haftalarda yasıyorlardır. Bizim daha 1 buçuk ayımız var ki ne zamandir ugrasiyoruz. Yok serklaj, yok kolestaz... Kulaklarimi kapattim artik kimseyi umursamiyorum.

Canım aynen öyle. Ben laf yetiştiremiyorum artık millete, sen de ne nazlısın oluyor. Anlamalarını beklemiyorum, düşüncesiz davranıyorlar. Sen en iyisini yapmışsın umursamamakla. İnan yıllardır hamile gibiyim ya... Öyle zor geçiyor bizlerin.

gerçekten iki tekil gebelik yasayip doğum yapmış biri olarak söylüyorum hiç bişeymis öyle hamileliği yaşayıp 10 tane dogururdum diyorum artik.ilk ikiz annesi olsaydım birdaha cesaret edemezdim ne kadar zor geçtiğini yaşamayan bilmez.konuşan konuşsun boşverin,piskoloji kalmıyor insanda yarın ne olacak endişesiyle.Davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte

Biz yatmaya devam edecekmisiz doktorum oyle dedi yalniz dun kiloları arasinda epey fark cikti ona sıkıldım. Bizimkiler yek yumurta oldugu icin transfuzyon suphesi olustu doppler cektirelim dedi doktorum.. Kucuk oglum 1130 diğeri de 1430 gram olmuslar. 29+2 deyiz. Iyi mi kilolari sizce? Küçük 10 gunde sadece 40 gram almis cok az..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…