- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.361
İnşallah herşey yolunda gitsin sağlıkla doğsun miniklerin inşallahKızlar bugün 11.30 da doğuma giriyorum. Dualarınızı bekliyorum inş herşey yolunda gider
Oy oy oyyyy maşallah tebarekallah :*
bn de epidural isterim sanirim,o ani gormek icin :) insallah dedigin gibi ani gelmezler de...Sorma aşırı heyecanlıyım doktorum değişti benim son haftalarda bu doktordan da henüz sezaryen tarihi almadım cumartesi alıcam, epidural mi genel mi onu da o zaman danışıcam bi bakalım. En büyük korkularımdan biri planlı doğum tarihinden önce doğmun başlaması inşallah zamanına uygun gider her şey. Epidural'le ilgili özellikle çevremdekiler çok korkutuyor ya uyuz oluyorum. Yok yürüyememişler, yok ömür boyu bel ağrısı çekmişler. Aslında epi istiyordum ama bakalım... sen hangi tür doğum düşünüyorsun?
Bu gece rüyasını gördüm epidural olmuşum saatlerce ayaklarım açılmıyor bebeklerimi görmeye gidemiyorum.kabus gibi kabustu.ben kızımda sezeryan oldum süper rahattı hemen ayıldım hiç ağrım sızım olmadı 2 saat sonra yürüdüm.1gece kaldım hastanede.ama 9 yaş gençtim bakalım bunlarda ne olacak.dr'um da hep spinal yapıyor bana da diyecek diye aklım gidiyor kaldıramam herhalde ben yabn de epidural isterim sanirim,o ani gormek icin :) insallah dedigin gibi ani gelmezler de...
spinal epidurale gore daha agrisiz bildigim kadarıyla,bnce tercih edebilirsin.Bu gece rüyasını gördüm epidural olmuşum saatlerce ayaklarım açılmıyor bebeklerimi görmeye gidemiyorum.kabus gibi kabustu.ben kızımda sezeryan oldum süper rahattı hemen ayıldım hiç ağrım sızım olmadı 2 saat sonra yürüdüm.1gece kaldım hastanede.ama 9 yaş gençtim bakalım bunlarda ne olacak.dr'um da hep spinal yapıyor bana da diyecek diye aklım gidiyor kaldıramam herhalde ben ya
Ya arkadaşım iki çocuğunda da spinal oldu tam uyuşma olmadı triodi var onun (hiper) sanırım o yüzden ya da dirençli vücudu ansteziye neredeyse yarım saate açılıyor bacakları.onu dinleyince daha da korktum.aman bayıltsınlar beni uyanır mıyım uyanmaz mıyım bilmem ama tansiyonum tavan yapar korkudan eminim benspinal epidurale gore daha agrisiz bildigim kadarıyla,bnce tercih edebilirsin.
Him tmm cnm sagol cevabin icin.benim de yarin.kontrolum var bakalim ne dicek doktor.hayirlisi bakalimbende pazar günü yaptırdım 50'lik benim de 128 çıktı
Maşallah maşallah ne güzel büyümüşler bile kilolarıda iyi olmuş sağlıkla büyüsünler inşallah
Canım ben hamileliğin başından beri hep kabız im hatta arkadan zorlaninca kan geliyorTatlım ben magnezyuma rağmen böyleyimsanırım bebekler bağırsağa baskı yapıyor dr'mla konuşacağım.kızımda hiç yaşamadım bunlarda başıma geldi ay ne zormuş.allah beterinden korusun
2 haftadır başladı benim bi sıkıntım yoktu.ama durum gereği zorlamakta korkutuyor dr ile konuşup bi çözüm isteyeceğim.doğal yollardan faydalanmakta sakınca yoksa onlarıda deneyeceğim.ama çok sıkıntı yaaaCanım ben hamileliğin başından beri hep kabız im hatta arkadan zorlaninca kan geliyor
canım niye proluton iğne vuruncakmışsın banada yaparlarmı ki
Bende de var hashimoto, ökaürük gıcık uyandırıyor bazen geceleri çok kötü. Bu aralar da sesim kısıldı ona bağlıyorum. Bebekler baskı yapıyordur dediğin gibi. Doktorun kaçıncı haftayı verdi sana doğum için bu arada?
maşallah sübhanallah çok tatlılar rabbim acılarını göstermesin darısida bana olsun
Maşallah Rabbim esirgesin yavrulari
Sağlik sıhhat le insallar. Şimdiden geçmiş olsun.Kızlar bugün 11.30 da doğuma giriyorum. Dualarınızı bekliyorum inş herşey yolunda gider
Canım aynen öyle. Ben laf yetiştiremiyorum artık millete, sen de ne nazlısın oluyor. Anlamalarını beklemiyorum, düşüncesiz davranıyorlar. Sen en iyisini yapmışsın umursamamakla. İnan yıllardır hamile gibiyim ya... Öyle zor geçiyor bizlerin.Bana simdilik bir tarih vermedi. Yalnizca planli sezeryan olacağını söyledi. 14 Martta kontrolüm var belki o hafta söyler. Yaklaştıkça sezeryan bile olsa bir değişik his kaplıyor içimi korku gibi heyecan gibi endişe gibi. Dün gece muhabbeti geçmiş. Gerçektende bizi kimse anlamıyor. Anneme akrabalar çay içmeye gelmişti. Herkes kendi hamileliklerinin zorluklarından bahsettiler. Anlamıyorlar kesinlikle bizi. Tamam tek bebek de zordur ama en azından bu zorluklari son haftalarda yasıyorlardır. Bizim daha 1 buçuk ayımız var ki ne zamandir ugrasiyoruz. Yok serklaj, yok kolestaz... Kulaklarimi kapattim artik kimseyi umursamiyorum.
Erken dogum olmasın diye canım progestron hormonu olan bir iğne haftalık olacak. Benim kızım erken dogmuştu canım önlemlere erken başladık. Sana yaprlar mı bilmiyorum.canım niye proluton iğne vuruncakmışsın banada yaparlarmı ki
gerçekten iki tekil gebelik yasayip doğum yapmış biri olarak söylüyorum hiç bişeymis öyle hamileliği yaşayıp 10 tane dogururdum diyorum artik.ilk ikiz annesi olsaydım birdaha cesaret edemezdim ne kadar zor geçtiğini yaşamayan bilmez.konuşan konuşsun boşverin,piskoloji kalmıyor insanda yarın ne olacak endişesiyle.Davulun sesi uzaktan hoş geliyor işteCanım aynen öyle. Ben laf yetiştiremiyorum artık millete, sen de ne nazlısın oluyor. Anlamalarını beklemiyorum, düşüncesiz davranıyorlar. Sen en iyisini yapmışsın umursamamakla. İnan yıllardır hamile gibiyim ya... Öyle zor geçiyor bizlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?