2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba,daha önce ikiz hamilelik yaşadım fakat 5.ayda ikisini de kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim 3+4 günlük değerim 230 , 4+0 değerim 860. İkiz olabilir mi tekrar sizin değerleriniz nasıldı?

Kesinlikle, böyle daha önceden tecrübeli annelerden bunu duymak daha bi rahatlatıyor. Sabretmekten çatladım artık, Allahım sağlık versin inşallah bebeklerimize ve bize.

Gecerliligi nedir bilmem ama ben buna bakip karsilastiriyorum..buna gore seninkiler gayet iyi,sıkıntı etme.

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-20-12-59-16-1.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba,daha önce ikiz hamilelik yaşadım fakat 5.ayda ikisini de kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim 3+4 günlük değerim 230 , 4+0 değerim 860. İkiz olabilir mi tekrar sizin değerleriniz nasıldı?

Canım sağlıkla kucağına al bebeğini ya da bebeklerini.benim test sonucum için dr.bile ikiz değeri değil demişti o yüzden cvp yazmam anlamsız olur.ama arkadaşlarımın çoğu kan değerine bağlı değil diyor ki ben o gruba giriyorum.ilk değer 356 2.değer 700 dü

Senin ikiz anladığım kadarıyla hayırlı olsun, içimde uhte kaldı acıkcası ama hayırlısı olsun saglıkla olsunlar dıorum. Nedense hep coğul konusuyorum. 3 gunde 3,75 kat arttıgı için içimde şüphe var :) Perşembe dr randewum var haberleri veririm inş .

Öncelikle gebeligin hayırlı sağlıklı olsun canım değer artışların ve değerlerin bana normal geldi tek gebelikte olabilir 2 gün arayla 2,5 kat artması esas olan benim 576 2 gün sonrasında 1876 çıkmıştı buna rağmen dr iki hafta sonra ultrasona gel iki kese görmeden kan değerine göre birşey diyemem hormonlar yanıltıcı olabilir demişti. Önemli olan sağlıklı bir gebelik olsun canım.

Cok tesekkur ederim sağlıkla olsun inş hepimizinki , fazla aceleciyim insa duramıyor malesef. İnş sağlıklı olurlar

Hayırlı haberler canım inşallah önce sağlıklı olsun sonrasını allah gönlüne göre versin evlat çok kıymetli 1 de bir 2 side.

Normal bence de canım, doktorun ne yorum yaptı kiloları için ?

Erken dogum olmasın diye canım progestron hormonu olan bir iğne haftalık olacak. Benim kızım erken dogmuştu canım önlemlere erken başladık. Sana yaprlar mı bilmiyorum.
anladım canım insallah zamanında gelir bebişlerimiz

Iyiler ama kucuk biraz az almis bu sefer dedi. Sadece endişesi birbirlerinden kan calma durumu zaten ortak ya plesentalari. Seninkilerin kilolari nasildi en son?
Allah korusun sağlıkla devam etsinler inşallah canım. Benim de en son 30'da 1.400 civarıydılar. Ama ayrı plasentaları olduğu için kilo farkları yoktu. Minik olanın sadece az almış biraz. Dualarım seninle kötü bi şey olmayacak görürsün bak, içini ferah tut.

birbuyuktemmuzaski cnm siz ciktiniz mi hastaneden ? Bayagi oldu sanki..Bebisler nsl ? Genis bir zamaninda tavsiyelerini bekliyoruz :)
Cikti cnm biri 28 digeri 32 gun kaldi. Simdilik guzel gidiyor annem kaldi 1 hafta yanimda simdi kendim bakiyorum duzen oturttun mu bakmasi zor degil :) mesela once biri kalkiyor ona mamasini yedirirken digeri ayni anda kalkarsa kicagmdakini yarim birakip ona donuyorum ikiside biraz yeyince sakinlesiyor sonra tek tek bezler degistikten sonra mamalarini tamamlayip yatryrm bu sekilde dvm ediyoruz devamli :) kucaga alistirmadim ben sdce mama icin kucaga alibiyor kimse sevmek icinde almiyor yani yasak diyorum. Ayrica sallanmayada alistrmadim yataga koydugumda kendileri uyuyor buda benim isimi kolaylastryor. Ama kizim basta geldigi icin o kucaga alsti o zaman kural koymamstm ve herkes aldi. O hafta cok zordu benim icin. Snra onuda almayi yasakladim ve zorda olsa oda artk kucak aramiyor. Besik ikisini ayni besikte yatryrm simdilik uyandirmiyolar birbirlerini agladiklarinda. Bol bol ince battaniyeew:) cok ise yariyor cok cabuk kirleniyolar cunku. Zibinlar cok ise yariyor. Bez molfix kullaniyodum islakligi cabuk emmemesi sleepye gecirdi beni. Onda daha rahat ettik. Mama olarak aptamil kullandk cok gaz yapti simdi sma kullanyrz gazmz azaldi cok sukur benden bu kdr kizlar akliniza takilan olursa sorun

Merhaba arkadaslar bisey sorcam garip olck ama..Hani herseyi hallettim de o kalmis gibi halbuki daha bircok eksiğimiz var...neyse simdi bnm bidiklarin odasinda duvara cakili geometrik kendi tasarimim bi kitapligim var,merdiven tarzinda 3katli yani bir duvari kapliyor nerdeyse..bu kitapligi da bosaltip icine cici biseyler koymak istiyorum..bnm aklima oyuncak cerceve vs geldi,varsa baska fikri olan alayim..asil sorun bunlari bulabilecegim bi site var mi ? Bulundugum yerde mutlaka var ama o kadar gezemiyorum hem yoruluyorum hem gribim..zor yani..
Bilen arkadaslar yardimci olsn luuutfeeen

ohh masallah,op yerimize dolu dolu

Ben kendim çorap ve pamuktan oyuncak bebekler yapmıştım çok da kolay yapması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…