2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aslinda bnm de elimden gelir o isler,alanim geregi ama o takat yok cok tembel oldum hele su ara
Dimi insanın içinden hiç bir şey yapası gelmiyor. Tuvalete girmeye bile üşeniyorum, hele duş almak işkence :) Üstüne geceleri ateşler bastığı ve terleyip durduğum için en geç iki günde bir duş alıyorum rahat edemiyorum. Bu arada senin haftan da maşallah ilerledi Allah yardımcımız olsun.

Amin amin cumlemizin..Ilk geldigimde hatirliyorum da 5haftaliktim :) Zaman hizli gecti..Ama su aralar durdu gibi :) hele izne ayrilinca nolcak bilmiyorum.

Amin amin cumlemizin..Ilk geldigimde hatirliyorum da 5haftaliktim :) Zaman hizli gecti..Ama su aralar durdu gibi :) hele izne ayrilinca nolcak bilmiyorum.
Aynen miniciklerdi geldiğimizde :) Ben izine ayrıldım ama özel ders veriyorum kendi evimde maddi olarak iyi oluyor, o yüzden çok anlamıyorum. Sen ücretli öğretmenlik mi yapıyordun, sormuşumdur belki ama hafızalar gidik. Atamadan bahsetmiştin çünkü.

Rehabilitasyon merkezindeyim cnm :) ücretli yapamam ben sanirim,Allah buyuk konusturmasin da..O emege o ucret yazik gunah..Rehabilitasyonda isitme engelliler ogretmeniyim.
snn bransin ne ?

Rehabilitasyon merkezindeyim cnm :) ücretli yapamam ben sanirim,Allah buyuk konusturmasin da..O emege o ucret yazik gunah..Rehabilitasyonda isitme engelliler ogretmeniyim.
snn bransin ne ?
Ücretli bir sene yapmıştım ben dediğin gibi çekilecek çile değil, sömürüyorlar nöbet kurs vs bile veriyorlar para vermeden. Benim İngilizce canım. 30'da çık bence izine uzatma derim. Dinlen bol bol

Ücretli bir sene yapmıştım ben dediğin gibi çekilecek çile değil, sömürüyorlar nöbet kurs vs bile veriyorlar para vermeden. Benim İngilizce canım. 30'da çık bence izine uzatma derim. Dinlen bol bol
oyle yapicam insallah.simdiden uyukluyorum aralarda Ayakkabilarim sikmaya basladi,ter basıyor,sabrim sanki azldi vs vs yani daha fazla dayanabilecegimi sanmam.

Ben de İngilizce okutmanıyım :) Yarın doğum izni raporumu vereceğim onun dilekçesini yazıyordum :) 30'da çıkmak gerek izne bence de.

Ben de İngilizce okutmanıyım :) Yarın doğum izni raporumu vereceğim onun dilekçesini yazıyordum :) 30'da çıkmak gerek izne bence de.
Meslektaş çıktık seninle de :) Kesinlikle çıkın izine kızlar rahatlıyor insanın kafası en azından...

Merhaba arkadaslar suan 25+3 haftalik hamileyim dün yapilan kontrolde rahim agzi uzunlugu 30 mm cikti doktor simdilik korkulacak birsey yok dedi fazla dolasma dedi herseyi dozunda yap dedi oturmayi uzanmayi yürümeyi herseyi dozunda olsun dedi eger 20 mm kadar kisalma olursa rahim agzinda erken dogum riski baslar dedi benim gibi böyle sorun yasayan varmi beni bilgilendirirseniz sevinirim endiseliyim lütfen bana dua edin hersey yolunda gider insallah

Insallah bi sıkıntı cikmaz cnm..bn haftaya gidicem bnm de bnce su an kisalmistir oksurmekten iki bebegimi de su an kasigimda hissediyorum,oncesinde karnimin ortalarindaydilar.

fotoğraflarını atabilirmisin canım ben kendim birşeyler yapmak istiyorum
Bir tanesi şöyleydi, ilk yaptığım olduğu için biraz tuhaf durmuş olabilir , sonradan tecrübe ediniyorsun :)) Bu arada içini elyafım yoktu pamukla dolduruyorum ben ama elyaf bulabilirsen elyafla doldur bence, pamuk zor oluyor :) Bir de bu ten rengi pantolon çorabınoluyor ya onlarla yaptım, yünlü çoraplarla falan da yapabilirsin canım.

Eklentiler

• IMG_3967.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3968.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar ya acaba rahime dikiş attirsa miydim ya kafamda bu sorun var ama cok da korkuyorum tamamen bayiltmadan duramam o zaman da bebeklerime bisey olur diye cok korkuyorum napsam acaba

çok şeker int biara görmüştüm bunun yapılışını vakit bulabilirsem deniyeceğim :)

Kizlar ya acaba rahime dikiş attirsa miydim ya kafamda bu sorun var ama cok da korkuyorum tamamen bayiltmadan duramam o zaman da bebeklerime bisey olur diye cok korkuyorum napsam acaba
bence bir kaç doktora git ve atılması gerek diyorlarsa attır bizim attır attırma diye yorum yapmamız yanlış olur ama senin hiç bi riskin yokken bir doktor önlem amaçlı atalım diyorsa bu bana saçma geliyor dediğim gibi en güzeli bi kaç doktordan görüş al senin durumuna göre birşey söylerler.

Korkunc bir gece gecirdim. İnanılmaz bir gaz sancisi yasadim, sonra istifra derken hic uyuyamadim.. Progestan hazimsizlik yapmis olabilir mi? 4 kez aliyorum günde ve almaya korkuyorum simdi yine olacak diye

Insallah bi sıkıntı cikmaz cnm..bn haftaya gidicem bnm de bnce su an kisalmistir oksurmekten iki bebegimi de su an kasigimda hissediyorum,oncesinde karnimin ortalarindaydilar.
Benimde dün kontrolde bebeklerin kafalari asagidaydi kasiklarimda doktor dikkatli olmami söyledi allah yardimiz olsun hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…