2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cok sık kanamam oluyodu ama kabizlikla baglantiliydi simdi surupla onu yendim bide 46mm aciklik olusmus rahimin dis taraftaki deliğinde içte bisey yok proluton verdi çarşamba kontrol dedi hemen atalim demedi ama düşünüyor fakat ben de aşırı korku ve heyecan var

Korkunc bir gece gecirdim. İnanılmaz bir gaz sancisi yasadim, sonra istifra derken hic uyuyamadim.. Progestan hazimsizlik yapmis olabilir mi? 4 kez aliyorum günde ve almaya korkuyorum simdi yine olacak diye
Vajinal onerseymis keske drun.bn de aliyorum,gunde 1tane,o da vajinal.Oral yoldan yan etkisi cok fazla..bnce ondan rahatsiz olmussun.

Evet konustum vajinal al dedi. Aslinda15 gundur kullaniyorum ve hicbir yan etkisi olmamisti doktorum sormustu. Ilk kez oldu fenaydi:/
Çok ağır bir ilaç progestan Direkt hormon alıyoruz ve oral alınca gerçekten etkisi çok çok fazla bir de sen 4 tane alıyormuşsun. 15 gün sonra sindirim sistemini etkilemiş ve yıpratmış olabilir canım. Ben de yazacaktım yazmış Mrs-cicek zaten doktorun da söylemiş. Ben gebeliğin başından beri hiç oral kullanmadım vajinal aldım hep etkisi yok denecek kadar az oluyor öyle olunca. İlk başlarda günde üç alıyordum hep kullandım, en son 1e indirdik, şimdi de doktorum bi zararı yok kullanmanın aslında ama gerek yok deyince bıraktım daha yeni. Erken doğumu düşüğü kesinlikle yüksek oranda önleyen kuvvetli bir ilaç. Sadece akıntı yapıyor vajinal alınca haliyle o kadar. Çok geçmiş olsun.

Benimde dün kontrolde bebeklerin kafalari asagidaydi kasiklarimda doktor dikkatli olmami söyledi allah yardimiz olsun hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Benim de senin haftalarından beri bebeğimin birisi doğum pozisyonunda gibi kafası aşağıda. Ama çok şükür sıkıntı olmadı. İnşallah senin de sorun olmayacak :)

Kızlar rahatsız olanl
Merhaba kesinlikle yormayın kendinizi benim rahim ağzı uzunluğu ultrasonla olçuldugunde her seferinde farklı cikti en son 3.1 di 1 hafta sonra 2.8 olmuş vajinal bakıldı 1.8 olmuş o ucuzdan yatıyorum artık sürekli dikkat etmekte fayda var

Bana önermedi drum sordum kullanmaya gerek yok dedi,rahim boyum kısaldı vs ona rağmen anlamadım gitti.

kızlar birşey sormak istiyorum size, Temmuz ayında tatile gitmek istiyoruz o zamana nasip olursa 6,5-7 aylık hamile olacağım. Sizce durumum nasıl olur? kızımda çok rahattım ancak ikiz olunca bu sefer ileriyi kestiremiyorum. Şuanda bu kadarlık hamilelik yaşayan arkadaşlarım durumlarınız nasıl? Rahat hareket edebiliyor musunuz?

Bana önermedi drum sordum kullanmaya gerek yok dedi,rahim boyum kısaldı vs ona rağmen anlamadım gitti.
Valla doktorlar çok değişken olabiliyor canım. Ben şehir değiştirdiğim için 4 farklı doktor takibinde oldum hamileliğimin başından beri. Birinin gerekli gördüğünü diğeri görmeyebiliyor. Allah'a emanetiz. İlk doktorum Bursa'da Osman Develioğlu idi, transferimi yapan. O progestana başlattı. İkincisi Necdet Bey yine Bursa'da, progestanın hamileliğin sonuna kadar kullanılması gerektiğine inanıyordu. Sonra İstanbul'a geçince sadece ağrım olduğunda verdiler falan filan...

Anladim canim cok tesekkur ederim

Ben su an calisiyorum ama isim cok agir degil,ogretmenim,bireysel egitim veriyoruz.Yani cok efor sarfetmiyorum,carsiya gittigim zaman 2saatten sonra yoruluyorum dinlenme ihtiyaci hissediyrum..Tabii kisiden kisiye degisir bu.

İnsanların alınganlık yapmasından bıktım artık, çektiğimiz bu sıkıntılarda onların bizi idare etmeleri gerekirken biz milleti idare ediyoruz. Çok darlandım gerçekten.

Benimde bir kizim var ondada karnım kocamandi,astım, şeker ne varsa yaşadım. Cevremde herkes ne biçim hamilelik bu diyordu. Ama suan ikizlerimiizi bekliyoruz insallah ve inan bana kızımda ki gibi 5 hamilelik daha gecirirmisim. Hem ikiz olması hem ikinci gebelik olması dolayisiyla çok zor ve sıkıntılı geçiyor. Tatil kendi adıma ben asla yapamazdim ve arabada yarım saatten fazla yol gidemiyorum. Son 8 haftadir bu haldeyim. Ve tüm bunlara katlanılır desek riski çok. Ya erken dogarsa korkusu yetiyor zaten. Bence sen kesin bir plan yapma tatil adına simdiden. Ogün gelsin bir bak bakalım durumuna belki sen daha farklı olursun. Hayırlı olsun bi arada.

Ha birde agirlasmaktan bahsetmissin kendi adima söyleyeyim ne çorap ne pantolon kendim giyemiyorum ve yatakta en az 5 yastik var uykuya hasretim. Rabbim evlatlarımıza saglikla ve hayırla kavusmayi nasip etsin. Emeklerimizin karşılığını versin Rabbim

İlk hamileliğim ama aynı durumdayım. Çoraplarımı bile eşim giydiriyor. Oturduğum koltuktan kalkmak işkence. Gece uykusu desen o ne demekti derim. Ben de haftalardır böyleyim. Çok çok zor geçiyor kesinlikle. Hele ki 30'dan sonra bana her gün bir yıl gibi geliyor geçmiyor ilerlemiyor sanki zaman.

Şu 5yastik işini bana da anlatin nolur :) bn de uykuya hasretim su aralar..kucuk bi yastik aldim gece bacagimin arasina koydum karnima paralel olsun rahatlim diye,sabah sarilarak uyandim Sola dönüp karnima destek yapim dedim onu da beceremedim

Bence kilosu iyi fark öyle çok degol arkadaşımın da hep 300 gr fark oluyormus öyle soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…