2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ayy kızlar gözüm korktu, en iyisi plan yapmamak :) şuan için bulantı kusma beni mahvediyor. Zevk almıyorum hiç bir şeyden.

Ayy kızlar gözüm korktu, en iyisi plan yapmamak :) şuan için bulantı kusma beni mahvediyor. Zevk almıyorum hiç bir şeyden.
Canım bu işler sende bittiği gibi drda da bitiyor 20 haftalıktım 10saat otobüs yolculuğu yaptım dr git bişey olmaz dedi.araba kullanmama karışmıyor mesela saçını boyat kendine bak diyor.ikiz olduğunu öğrendik işin zor en çok 2 yıl bir zorluğun var sonrası tamamdır dedi.motivasyon da önemli.ama en önemlisi senin ne hissedeceğin.

Kızlar ikiz gebelikte ne kadar kilo normal ben ikinci ayda daha 4 kilo almışım
Canım naçizane tavsiyem dr önereceği bir beslenme uzmanına git yemek düzeni oluştursun sana.süper rahat bişey bende 2 ayda 4 kilo almıştım.zaten kilom var beslenme uzmanı 13 kg verdirdi hamileliğim içinde korkuların azalıyor hemde sağlıklı besleniyorsun

Kizlar simdi kontrolden ciktim doktordan.rahim boyu uzuugumun 2.5 cm olduğunu soyledi.kisa imiscok korktum.ne demek oluyr bu cok mu riskli.2 hafta sonra tekrar cagirdi.eger daha kisalirsa halka şeklin de bir sey mi ne takiliyirmus.bol dinlen dedi.hic kalkma demiyorum ama yürüyüş filan yapma yT dedi

Canım benim fazla kilom yoktu zatendee 50 kiloyla hamilekaldım sadece sonrasından korktum çokmu alırım zormu olur diye aman senin Dediğin mantıklı ekmeksiz doymuyorum midem durmadan kazınıyor

Canım benim fazla kilom yoktu zatendee 50 kiloyla hamilekaldım sadece sonrasından korktum çokmu alırım zormu olur diye aman senin Dediğin mantıklı ekmeksiz doymuyorum midem durmadan kazınıyor
Zaten kg az olanlar daha çok alıyor tatlım.şeker filan çıkar allah korusun.ikiz diye ye ye diye baskı yaparlar.ben çok kiloluyumdur buradaki ikiz anne adaylarına göre istisnayım yani.ama bana bile kg verdim diye kızanlar bebeklere bişey olmaz inşallah diyenler var.kafayı yedim bir ara yesem dert yemesem dert.dr kontrolünde olunca ağızlar kapanıyor bir nebze.sağlık gibisi yok.geç oldu benim bebişler doğsun ideal kg dönmek için artık elimden ne gelirse yaparım

Kimse bana ye demiyor ben doymuyorum çikolata felanda yiyorum Gidişat felaket senin kaç aylık canım

Kızlar kaçıncı haftalardan sonra çorabınızı pantolonunuzu giyemediniz benim yanımda kızımdan başka kimse yok o da okula gidiyor.bu ikiz hamilelik ne zamandan sonra aman dedirtiyor.ona göre önlemimi alayım

Kızlar kaçıncı haftalardan sonra çorabınızı pantolonunuzu giyemediniz benim yanımda kızımdan başka kimse yok o da okula gidiyor.bu ikiz hamilelik ne zamandan sonra aman dedirtiyor.ona göre önlemimi alayım
Canım ben 30'dan itibaren çok çok zorlanıyorum. Kimse olmadığı zaman yanımda bayağı bi vaktimi alıyor giyinmek. Önce oturuyorum sonra bi yerlerden kuvvet alıp giyinmeye çalışıyorum. Kaldı ki ben çok az kilo aldım gebeliğim boyunca.

kac kilo aldin cnm ?

Kızlar en sonunda stresten kafayı yiycem en son Dr. Gittiğimizde eşim apar topar gitti bady,tulum hastane çıkışlarını aldı en küçük bedeni diye 1 ay 4,5 kilo olanları satmışlar adama mothercare de.bugün küçük olanlarla değiştirsin diye geri gönderdim hala başka başka şeyler satmaya çalışıyorlar erken doğan hastane çıkışı yok para iadeside yapmıyorlar.prematüre body ve tulum varmış 3lu 2 ser paket al bari dedim tutumlar ayaksınız nasıl şeyse. Hastane çıkışı prematüre internetten nereden bulurum acil yardim

Şöyle canım iki büyük yastık başımın altinda, iki küçük yastık tam akciğer hizasından koyuyorum bir sagda bi solda, bir tanede yarim boy yastık yaptim evde bir yastığı bozup oda bacaklarımın arasında. Ama fayda etmiyor hiç. Sürekli uyanıyorum çünkü ben çok dönerim uyurken Valla Allah yardimcimiz olsun az kaldı insallalh

Kızlar ciğer geliştirici igne verdi doktor celestone iki sabah ikide 12 saat sonra yaP bir siringaya cekip yapsam olurmu ki ? Aksamda ayni şekilde diğer ikisini yaparim dedim. Size nasıl yaptılar? Tecrubeli anneler yardim....

Kızlar ciğer geliştirici igne verdi doktor celestone iki sabah ikide 12 saat sonra yaP bir siringaya cekip yapsam olurmu ki ? Aksamda ayni şekilde diğer ikisini yaparim dedim. Size nasıl yaptılar? Tecrubeli anneler yardim....
Cnm bemde bgn oldum.o.iğneden.2 doz.u.hemsire.yapti.ayni.andan24 saat sonra.kalan.diger.iki.doz.u da.yaptir dedi.yarin saglik.ocağında yaptircam.ben

Kizlar bu rahim boyu.kisaligi ile.ilgili bilgi verir.misiniz.lutfen;( aglamaktan bi hal oldum.2.5 cm imis.benim.erken dogumu tetikler dedi doktor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…