- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.441
Canım bu işler sende bittiği gibi drda da bitiyor 20 haftalıktım 10saat otobüs yolculuğu yaptım dr git bişey olmaz dedi.araba kullanmama karışmıyor mesela saçını boyat kendine bak diyor.ikiz olduğunu öğrendik işin zor en çok 2 yıl bir zorluğun var sonrası tamamdır dedi.motivasyon da önemli.ama en önemlisi senin ne hissedeceğin.Ayy kızlar gözüm korktu, en iyisi plan yapmamak :) şuan için bulantı kusma beni mahvediyor. Zevk almıyorum hiç bir şeyden.
Bence kilosu iyi fark öyle çok degol arkadaşımın da hep 300 gr fark oluyormus öyle soyledi
Çift yumurtaydiTek yumurta mi canim onun da? Biz de ilk kez boyle artinca ve digeri 10 gunde az kilo alinca endiselendik. Yoksa evet cok sukur iyi kilolari
Canım naçizane tavsiyem dr önereceği bir beslenme uzmanına git yemek düzeni oluştursun sana.süper rahat bişey bende 2 ayda 4 kilo almıştım.zaten kilom var beslenme uzmanı 13 kg verdirdi hamileliğim içinde korkuların azalıyor hemde sağlıklı besleniyorsunKızlar ikiz gebelikte ne kadar kilo normal ben ikinci ayda daha 4 kilo almışım
Bende baktım dün son mesajından sonra yazmamış bişey inşallah yolundadır herşey@mavi bulut merhaba canım, nasılsın, bebişlerin nasıl, toparlanabildin mi? merak ettim seni
Canım benim fazla kilom yoktu zatendee 50 kiloyla hamilekaldım sadece sonrasından korktum çokmu alırım zormu olur diye aman senin Dediğin mantıklı ekmeksiz doymuyorum midem durmadan kazınıyorCanım naçizane tavsiyem dr önereceği bir beslenme uzmanına git yemek düzeni oluştursun sana.süper rahat bişey bende 2 ayda 4 kilo almıştım.zaten kilom var beslenme uzmanı 13 kg verdirdi hamileliğim içinde korkuların azalıyor hemde sağlıklı besleniyorsun
Zaten kg az olanlar daha çok alıyor tatlım.şeker filan çıkar allah korusun.ikiz diye ye ye diye baskı yaparlar.ben çok kiloluyumdur buradaki ikiz anne adaylarına göre istisnayım yani.ama bana bile kg verdim diye kızanlar bebeklere bişey olmaz inşallah diyenler var.kafayı yedim bir ara yesem dert yemesem dert.dr kontrolünde olunca ağızlar kapanıyor bir nebze.sağlık gibisi yok.geç oldu benim bebişler doğsun ideal kg dönmek için artık elimden ne gelirse yaparımCanım benim fazla kilom yoktu zatendee 50 kiloyla hamilekaldım sadece sonrasından korktum çokmu alırım zormu olur diye aman senin Dediğin mantıklı ekmeksiz doymuyorum midem durmadan kazınıyor
Kimse bana ye demiyor ben doymuyorum çikolata felanda yiyorum Gidişat felaket senin kaç aylık canımZaten kg az olanlar daha çok alıyor tatlım.şeker filan çıkar allah korusun.ikiz diye ye ye diye baskı yaparlar.ben çok kiloluyumdur buradaki ikiz anne adaylarına göre istisnayım yani.ama bana bile kg verdim diye kızanlar bebeklere bişey olmaz inşallah diyenler var.kafayı yedim bir ara yesem dert yemesem dert.dr kontrolünde olunca ağızlar kapanıyor bir nebze.sağlık gibisi yok.geç oldu benim bebişler doğsun ideal kg dönmek için artık elimden ne gelirse yaparım
24 haftalık oldum ben 6ay işte bizim hesaplaKimse bana ye demiyor ben doymuyorum çikolata felanda yiyorum Gidişat felaket senin kaç aylık canım
Canım ben 30'dan itibaren çok çok zorlanıyorum. Kimse olmadığı zaman yanımda bayağı bi vaktimi alıyor giyinmek. Önce oturuyorum sonra bi yerlerden kuvvet alıp giyinmeye çalışıyorum. Kaldı ki ben çok az kilo aldım gebeliğim boyunca.Kızlar kaçıncı haftalardan sonra çorabınızı pantolonunuzu giyemediniz benim yanımda kızımdan başka kimse yok o da okula gidiyor.bu ikiz hamilelik ne zamandan sonra aman dedirtiyor.ona göre önlemimi alayım
kac kilo aldin cnm ?Canım ben 30'dan itibaren çok çok zorlanıyorum. Kimse olmadığı zaman yanımda bayağı bi vaktimi alıyor giyinmek. Önce oturuyorum sonra bi yerlerden kuvvet alıp giyinmeye çalışıyorum. Kaldı ki ben çok az kilo aldım gebeliğim boyunca.
Şöyle canım iki büyük yastık başımın altinda, iki küçük yastık tam akciğer hizasından koyuyorum bir sagda bi solda, bir tanede yarim boy yastık yaptim evde bir yastığı bozup oda bacaklarımın arasında. Ama fayda etmiyor hiç. Sürekli uyanıyorum çünkü ben çok dönerim uyurkenŞu 5yastik işini bana da anlatin nolur :) bn de uykuya hasretim su aralar..kucuk bi yastik aldim gece bacagimin arasina koydum karnima paralel olsun rahatlim diye,sabah sarilarak uyandimSola dönüp karnima destek yapim dedim onu da beceremedim
Cnm bemde bgn oldum.o.iğneden.2 doz.u.hemsire.yapti.ayni.andan24 saat sonra.kalan.diger.iki.doz.u da.yaptir dedi.yarin saglik.ocağında yaptircam.benKızlar ciğer geliştirici igne verdi doktor celestone iki sabah ikide 12 saat sonra yaP bir siringaya cekip yapsam olurmu ki ? Aksamda ayni şekilde diğer ikisini yaparim dedim. Size nasıl yaptılar? Tecrubeli anneler yardim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?