2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Idil baby nin sitesinde var canim. Hem yerleri de çok güzel ürünlerin. Bir de bazi siteler kitikate markasını satıyorlar. Aratinca nette çıkar. O ürün de çok güzel. Yeni doğanları baya küçük ben onlardan aldım. Prematüresi de olabilir bir bak istersen.

Kızlar kaçıncı haftalardan sonra çorabınızı pantolonunuzu giyemediniz benim yanımda kızımdan başka kimse yok o da okula gidiyor.bu ikiz hamilelik ne zamandan sonra aman dedirtiyor.ona göre önlemimi alayım

Bu haftadan itibaren ben de çok büyük fark hissediyorum adım atmak bile işkence. Ben de sadece 6 kilo aldim şimdiye kadar ama 30dan sonra her şey çok zorlaştı iyice.

Kizlar bu rahim boyu.kisaligi ile.ilgili bilgi verir.misiniz.lutfen;( aglamaktan bi hal oldum.2.5 cm imis.benim.erken dogumu tetikler dedi doktor(
Canim hemen icini karartma doktordan öğren iyice neymis ne değilmiş bana da acilma var dedi dikiş atacakti ama cok acil degilse dursun dedim belki sonra atacak dikiş bende korkuyorum ama aglama

Canim hemen icini karartma doktordan öğren iyice neymis ne değilmiş bana da acilma var dedi dikiş atacakti ama cok acil degilse dursun dedim belki sonra atacak dikiş bende korkuyorum ama aglama
Him bilmiyorum cnm her.hafta bir sey.cikiyo.biraz yiprandimrahim.uuznlugu 2.5 cm imis.senin ne kadar.ki

Teşekkürler bakarım sorun oldu resmen satış görevlisine derdimi anlatamadım bi türlü tinybaby olacak altı üstü prematüre küçücük kıyafetler satmış yollamis yine eşime o kadar küçük olursa zaten bebekler kuvezde olur yine giyemez sinir oldum sinirr ya sabır Allahimm

Kizlar bu rahim boyu.kisaligi ile.ilgili bilgi verir.misiniz.lutfen;( aglamaktan bi hal oldum.2.5 cm imis.benim.erken dogumu tetikler dedi doktor(
Benim geçen cuma 1.8 di rahim boyum sürekli yatış verdi hiç kalkmadan nst de sanci çıkınca ilaçlar ciger gelistirici vuruldu 2 ser doz.sadece yatıp ayakları kaldiriyorum yerimden kalkmak yasak boyle böyle tamamlayacağız herhalde haftaları başka bir sıkıntı olmazsa.can sıkıcı ama dikkat edip dinlemekten başka yapacak birşey yok üzüntü sıkıntıda yaramıyor dikkat et kendine

Sagol cnm.peki serklaj.onermedi.mi doktor.bunu ne.kadar kisalikda.oneriyorlar.bir de bende bgn.2 doz.ciger gelistirici.oldum.2 doz da 24 saat sonra ol dedi.yarin olcam yani.2 saat.gecikmeli.olsam.sorun olur.mu acaba.esim.isinden.izin alamadi.baska da goturcek.kimsem.yok

Kızlar ben bugun öğrendim hamile olduğumu tek mi ikiz mi bilmiyorum ama kese ne zaman görülmeye başlanıyor?bilen varsa cevap için teşekkürler simdiden:)

Sanırım 24 haftadan sonra serklaj yapmıyorlar erken dogumu tetikledigi icin.Ben igneyi ilk vurdurdugumda 4 falandı diğer dozu sabah 8,30 da vuruldum

Kızlar ben bugun öğrendim hamile olduğumu tek mi ikiz mi bilmiyorum ama kese ne zaman görülmeye başlanıyor?bilen varsa cevap için teşekkürler simdiden:)
5.haftada gözükür canım 7.haftada kalp atışlarını duymak için çağırır doktor.hayırlı uğurlu olsun

Him bilmiyorum cnm her.hafta bir sey.cikiyo.biraz yiprandimrahim.uuznlugu 2.5 cm imis.senin ne kadar.ki
Korkudan onu sormadım ama uzunluğu iyi demişti her gittigimde bakiyor bebeklerin kilosunu bile soramadim bende iki hafta icinde 5gunu hastanede gecirdim kanama geldi hep bu kez de bu çıktı inşallah yine dikis demez cok heycan basiyo korkuyorum korkudan bisi olacak

Kizlar merhaba ben önümüzdeki hafta 30.haftaya giriyorum ve raporumu alacagim pazartesi günü calismayada devam etmek istiyorum aslinda masa basi işim oldugu için ama bi yandan da cok korkuyorum ne kadar oturuyorum desemde ise git gel yada gun icinde aşağı inip yukari cikiyorum. En son kontrolde dr. Rahim agzi kapali demisti. acaba sanci olurda anlamazsam die korkuyorum bazen kasiklara bıçak saplanir gibi agri giriyor rahim ağzı kapali olmasina ragmen su gelebilirmi acaba ilk hamileligim yada ise 30dan sonra devam etmem erken dogumu tetiklermi?

Canım rahim kapalı olsa dahi su gelir.ben kızımda yaşadım suyum yavaş yavaş azalmış allahtan 38+4te idim.ama rahim ağzım kapalı olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım.aklının bir köşesinde bulunsun.sevgiyle kal...

Benim de senin haftalarından beri bebeğimin birisi doğum pozisyonunda gibi kafası aşağıda. Ama çok şükür sıkıntı olmadı. İnşallah senin de sorun olmayacak :)
Insallah canim bir sorun cikmaz 18 marta birde ev tasinacak yeni eve geciyoruz Allah yardimcim olsun ben pek birsey yapamicam sagolsun arkadaslar yardimci olacak her konuda yinede yorulacam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…