- 8 Eylül 2014
- 91
- 157
- 23
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.461
Kızlar en sonunda stresten kafayı yiycem en son Dr. Gittiğimizde eşim apar topar gitti bady,tulum hastane çıkışlarını aldı en küçük bedeni diye 1 ay 4,5 kilo olanları satmışlar adama mothercare de.bugün küçük olanlarla değiştirsin diye geri gönderdim hala başka başka şeyler satmaya çalışıyorlar erken doğan hastane çıkışı yok para iadeside yapmıyorlar.prematüre body ve tulum varmış 3lu 2 ser paket al bari dedim tutumlar ayaksınız nasıl şeyse. Hastane çıkışı prematüre internetten nereden bulurum acil yardim
Kızlar kaçıncı haftalardan sonra çorabınızı pantolonunuzu giyemediniz benim yanımda kızımdan başka kimse yok o da okula gidiyor.bu ikiz hamilelik ne zamandan sonra aman dedirtiyor.ona göre önlemimi alayım
Demek ki 30 miladı bu işin allahım hepimize yardım etsin ben bi başıma ne yapacağım bakalımBu haftadan itibaren ben de çok büyük fark hissediyorum adım atmak bile işkence. Ben de sadece 6 kilo aldim şimdiye kadar ama 30dan sonra her şey çok zorlaştı iyice.
Toplamda 8 kilo aldım ben şu ana kadar canım, yiyemediğim için oldu bunlar hep...kac kilo aldin cnm ?
Canim hemen icini karartma doktordan öğren iyice neymis ne değilmiş bana da acilma var dedi dikiş atacakti ama cok acil degilse dursun dedim belki sonra atacak dikiş bende korkuyorum ama aglamaKizlar bu rahim boyu.kisaligi ile.ilgili bilgi verir.misiniz.lutfen;( aglamaktan bi hal oldum.2.5 cm imis.benim.erken dogumu tetikler dedi doktor(
Him bilmiyorum cnm her.hafta bir sey.cikiyo.biraz yiprandimCanim hemen icini karartma doktordan öğren iyice neymis ne değilmiş bana da acilma var dedi dikiş atacakti ama cok acil degilse dursun dedim belki sonra atacak dikiş bende korkuyorum ama aglama
Teşekkürler bakarım sorun oldu resmen satış görevlisine derdimi anlatamadım bi türlü tinybaby olacak altı üstü prematüre küçücük kıyafetler satmış yollamis yine eşime o kadar küçük olursa zaten bebekler kuvezde olur yine giyemez sinir oldum sinirr ya sabır AllahimmIdil baby nin sitesinde var canim. Hem yerleri de çok güzel ürünlerin. Bir de bazi siteler kitikate markasını satıyorlar. Aratinca nette çıkar. O ürün de çok güzel. Yeni doğanları baya küçük ben onlardan aldım. Prematüresi de olabilir bir bak istersen.
Benim geçen cuma 1.8 di rahim boyum sürekli yatış verdi hiç kalkmadan nst de sanci çıkınca ilaçlar ciger gelistirici vuruldu 2 ser doz.sadece yatıp ayakları kaldiriyorum yerimden kalkmak yasak boyle böyle tamamlayacağız herhalde haftaları başka bir sıkıntı olmazsa.can sıkıcı ama dikkat edip dinlemekten başka yapacak birşey yok üzüntü sıkıntıda yaramıyor dikkat et kendineKizlar bu rahim boyu.kisaligi ile.ilgili bilgi verir.misiniz.lutfen;( aglamaktan bi hal oldum.2.5 cm imis.benim.erken dogumu tetikler dedi doktor(
Sagol cnm.peki serklaj.onermedi.mi doktor.bunu ne.kadar kisalikda.oneriyorlar.bir de bende bgn.2 doz.ciger gelistirici.oldum.2 doz da 24 saat sonra ol dedi.yarin olcam yani.2 saat.gecikmeli.olsam.sorun olur.mu acaba.esim.isinden.izin alamadi.baska da goturcek.kimsem.yokBenim geçen cuma 1.8 di rahim boyum sürekli yatış verdi hiç kalkmadan nst de sanci çıkınca ilaçlar ciger gelistirici vuruldu 2 ser doz.sadece yatıp ayakları kaldiriyorum yerimden kalkmak yasak boyle böyle tamamlayacağız herhalde haftaları başka bir sıkıntı olmazsa.can sıkıcı ama dikkat edip dinlemekten başka yapacak birşey yok üzüntü sıkıntıda yaramıyor dikkat et kendine
Sanırım 24 haftadan sonra serklaj yapmıyorlar erken dogumu tetikledigi icin.Ben igneyi ilk vurdurdugumda 4 falandı diğer dozu sabah 8,30 da vuruldumSagol cnm.peki serklaj.onermedi.mi doktor.bunu ne.kadar kisalikda.oneriyorlar.bir de bende bgn.2 doz.ciger gelistirici.oldum.2 doz da 24 saat sonra ol dedi.yarin olcam yani.2 saat.gecikmeli.olsam.sorun olur.mu acaba.esim.isinden.izin alamadi.baska da goturcek.kimsem.yok
5.haftada gözükür canım 7.haftada kalp atışlarını duymak için çağırır doktor.hayırlı uğurlu olsunKızlar ben bugun öğrendim hamile olduğumu tek mi ikiz mi bilmiyorum ama kese ne zaman görülmeye başlanıyor?bilen varsa cevap için teşekkürler simdiden:)
Teşekkür ederim canım:)5.haftada gözükür canım 7.haftada kalp atışlarını duymak için çağırır doktor.hayırlı uğurlu olsun
Korkudan onu sormadım ama uzunluğu iyi demişti her gittigimde bakiyor bebeklerin kilosunu bile soramadim bende iki hafta icinde 5gunu hastanede gecirdim kanama geldi hep bu kez de bu çıktı inşallah yine dikis demez cok heycan basiyo korkuyorum korkudan bisi olacakHim bilmiyorum cnm her.hafta bir sey.cikiyo.biraz yiprandimrahim.uuznlugu 2.5 cm imis.senin ne kadar.ki
canım 30u doldurunca mı alıyoruz raporu?Ben de İngilizce okutmanıyım :) Yarın doğum izni raporumu vereceğim onun dilekçesini yazıyordum :) 30'da çıkmak gerek izne bence de.
canım devamlı yat kalkma. ayrıca ağlama nolur bebişler herşeyi hissediyor.Kizlar bu rahim boyu.kisaligi ile.ilgili bilgi verir.misiniz.lutfen;( aglamaktan bi hal oldum.2.5 cm imis.benim.erken dogumu tetikler dedi doktor(
Sagol cnm uyku tutmadi hic zaten.karnim sertlesti yine.stres yaptim sanirim.yoksa bu ciger gelistirici ignenin mi yan etkisi oldu bilemedim.kasiklarimda da hafif agri varcanım devamlı yat kalkma. ayrıca ağlama nolur bebişler herşeyi hissediyor.
Canım rahim kapalı olsa dahi su gelir.ben kızımda yaşadım suyum yavaş yavaş azalmış allahtan 38+4te idim.ama rahim ağzım kapalı olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım.aklının bir köşesinde bulunsun.sevgiyle kal...Kizlar merhaba ben önümüzdeki hafta 30.haftaya giriyorum ve raporumu alacagim pazartesi günü calismayada devam etmek istiyorum aslinda masa basi işim oldugu için ama bi yandan da cok korkuyorum ne kadar oturuyorum desemde ise git gel yada gun icinde aşağı inip yukari cikiyorum. En son kontrolde dr. Rahim agzi kapali demisti. acaba sanci olurda anlamazsam die korkuyorum bazen kasiklara bıçak saplanir gibi agri giriyor rahim ağzı kapali olmasina ragmen su gelebilirmi acaba ilk hamileligim yada ise 30dan sonra devam etmem erken dogumu tetiklermi?
Insallah canim bir sorun cikmaz 18 marta birde ev tasinacak yeni eve geciyoruz Allah yardimcim olsun ben pek birsey yapamicam sagolsun arkadaslar yardimci olacak her konuda yinede yorulacam diye korkuyorumBenim de senin haftalarından beri bebeğimin birisi doğum pozisyonunda gibi kafası aşağıda. Ama çok şükür sıkıntı olmadı. İnşallah senin de sorun olmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?