- 12 Aralık 2013
- 296
- 84
- 298
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.481
Elimden geldikce dikkat ediyorum kendimi yormamaya özen gösteriyorum uzaniyorum bol bol mutfaga gecip yemegimi yapip tekrar uzaniyorum doktor günde bir defa progestan almami söyledi ilaclarimi kullaniyorum Allah büyük insallah hersey yolunda gider bide ev tasinacak 15 gün sonra ne yapacagimi bilemiyorum bana lütfen dua edinKızlar rahatsız olanl
Merhaba kesinlikle yormayın kendinizi benim rahim ağzı uzunluğu ultrasonla olçuldugunde her seferinde farklı cikti en son 3.1 di 1 hafta sonra 2.8 olmuş vajinal bakıldı 1.8 olmuş o ucuzdan yatıyorum artık sürekli dikkat etmekte fayda var
canım 30u doldurunca mı alıyoruz raporu?
sıkma canını, bol bol dinlen, stres olmaki bebişler daha da etkilenmesin, doktorum bana hiç böyle bir şey demiyor, acaba benim kaç acaba, gece karnım çok ağrıdı, korktum ama şimdi iyiyim,birde ben halen ayda 1 kontrole gidiyorum, sizlerde öylemisinizKizlar bu rahim boyu.kisaligi ile.ilgili bilgi verir.misiniz.lutfen;( aglamaktan bi hal oldum.2.5 cm imis.benim.erken dogumu tetikler dedi doktor(
sıkma canını, bol bol dinlen, stres olmaki bebişler daha da etkilenmesin, doktorum bana hiç böyle bir şey demiyor, acaba benim kaç acaba, gece karnım çok ağrıdı, korktum ama şimdi iyiyim,birde ben halen ayda 1 kontrole gidiyorum, sizlerde öylemisiniz
Benim artık haftada 1oldu canım kontrollersıkma canını, bol bol dinlen, stres olmaki bebişler daha da etkilenmesin, doktorum bana hiç böyle bir şey demiyor, acaba benim kaç acaba, gece karnım çok ağrıdı, korktum ama şimdi iyiyim,birde ben halen ayda 1 kontrole gidiyorum, sizlerde öylemisiniz
neden hala 1 ay anlamadım, 25 şubatta gittim 26+0 da , sonrasında 28 martta 30+3 de gideceğim,Benim artık haftada 1oldu canım kontroller
ben haftada iki gidiyorum rekor bende herhaldesıkma canını, bol bol dinlen, stres olmaki bebişler daha da etkilenmesin, doktorum bana hiç böyle bir şey demiyor, acaba benim kaç acaba, gece karnım çok ağrıdı, korktum ama şimdi iyiyim,birde ben halen ayda 1 kontrole gidiyorum, sizlerde öylemisiniz
bence bir arayıp sor en azından iki haftada bir olmalı.neden hala 1 ay anlamadım, 25 şubatta gittim 26+0 da , sonrasında 28 martta 30+3 de gideceğim,
Demek ki sorun yok canım sizin maşallah. .benim serklaj olma durumum var öncesinde bende ayda 1gidiodum en son kanamayla gece acilden girdimneden hala 1 ay anlamadım, 25 şubatta gittim 26+0 da , sonrasında 28 martta 30+3 de gideceğim,
yani 29+1 den itibaren veriliyor öyle mi? ben zaten raporluyum evde yatıyorum bu rapordan doğum öncesi raporuna ne zaman geçiş yapacağım onu hesaplamaya çalışıyorum :) yoksa doktor mu hesaplayıp söylüyor?Merhaba canim, benim 30. hafta cuma yani yarın doluyor ama içinde olduğumuz için veriyorlar. Dogum öncesi 10 haftalık analık istirahat raporu yazıyor. Dogum olunca yenisini duzenliyorlarmis hastanede ve 10 haftadan erken oldu diyelim ki öyle olacak. Buradan artan süreyi dogumdan sonraki rapora ekleyip oyle veriyorlarmış.
bende 3 haftada bir gidiyorum arada başka doktorlarada gittim am dr. bilmiyorsıkma canını, bol bol dinlen, stres olmaki bebişler daha da etkilenmesin, doktorum bana hiç böyle bir şey demiyor, acaba benim kaç acaba, gece karnım çok ağrıdı, korktum ama şimdi iyiyim,birde ben halen ayda 1 kontrole gidiyorum, sizlerde öylemisiniz
sıkma canını, bol bol dinlen, stres olmaki bebişler daha da etkilenmesin, doktorum bana hiç böyle bir şey demiyor, acaba benim kaç acaba, gece karnım çok ağrıdı, korktum ama şimdi iyiyim,birde ben halen ayda 1 kontrole gidiyorum, sizlerde öylemisiniz
yani 29+1 den itibaren veriliyor öyle mi? ben zaten raporluyum evde yatıyorum bu rapordan doğum öncesi raporuna ne zaman geçiş yapacağım onu hesaplamaya çalışıyorum :) yoksa doktor mu hesaplayıp söylüyor?
Valla canim.beni 10.gunde 2 hafta da bir çağırıyor artik.karnim sert buldu yine.bi de rahim.boyu.kisaligi.filan..bana da daha.once bundan.bahsetmedi.aniden mi kisaldi anlamadim.2.5 cm.cikti.sınır deger..sen de diger kontrolunde bir sor bakalim cnm kacmis.riskli.gormedigi icin simdiye.kadar soylememis.olabilirsıkma canını, bol bol dinlen, stres olmaki bebişler daha da etkilenmesin, doktorum bana hiç böyle bir şey demiyor, acaba benim kaç acaba, gece karnım çok ağrıdı, korktum ama şimdi iyiyim,birde ben halen ayda 1 kontrole gidiyorum, sizlerde öylemisiniz
Bn 3haftada bir gidiyorum..Basindan beri boyleydi.ben 12.haftadan beri hep ayda 1 gittim, ama artık 2 haftada 1 giderim diye düşünmüştüm ama, bu sefer 3.hafta gel dedi, randevuya gittim, doktor izne çıkıyormuş , ondan daha da geç verdiler, doktorum bana çalışabilir raporu verecek ama en geç 30+0 da çalıştığımız kuruma iletmemiz mi gerekiyor
Ben 2 hafta sonra serklaj olcam cnm dikiş gibi deilde bi halka varmış onu takacakmış oraya tüm herşey normal ama hiç riske atmayalım diye yapcak doktor içime sindi detaylı anlatınca...Demek ki sorun yok canım sizin maşallah. .benim serklaj olma durumum var öncesinde bende ayda 1gidiodum en son kanamayla gece acilden girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?