2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Elimden geldikce dikkat ediyorum kendimi yormamaya özen gösteriyorum uzaniyorum bol bol mutfaga gecip yemegimi yapip tekrar uzaniyorum doktor günde bir defa progestan almami söyledi ilaclarimi kullaniyorum Allah büyük insallah hersey yolunda gider bide ev tasinacak 15 gün sonra ne yapacagimi bilemiyorum bana lütfen dua edin

canım 30u doldurunca mı alıyoruz raporu?

Merhaba canim, benim 30. hafta cuma yani yarın doluyor ama içinde olduğumuz için veriyorlar. Dogum öncesi 10 haftalık analık istirahat raporu yazıyor. Dogum olunca yenisini duzenliyorlarmis hastanede ve 10 haftadan erken oldu diyelim ki öyle olacak. Buradan artan süreyi dogumdan sonraki rapora ekleyip oyle veriyorlarmış.

Kizlar bu rahim boyu.kisaligi ile.ilgili bilgi verir.misiniz.lutfen;( aglamaktan bi hal oldum.2.5 cm imis.benim.erken dogumu tetikler dedi doktor(
sıkma canını, bol bol dinlen, stres olmaki bebişler daha da etkilenmesin, doktorum bana hiç böyle bir şey demiyor, acaba benim kaç acaba, gece karnım çok ağrıdı, korktum ama şimdi iyiyim,birde ben halen ayda 1 kontrole gidiyorum, sizlerde öylemisiniz

Ben de en basindan beri hala 3 haftaya bir gidiyorum canim.

Benim artık haftada 1oldu canım kontroller

ben haftada iki gidiyorum rekor bende herhalde

neden hala 1 ay anlamadım, 25 şubatta gittim 26+0 da , sonrasında 28 martta 30+3 de gideceğim,
Demek ki sorun yok canım sizin maşallah. .benim serklaj olma durumum var öncesinde bende ayda 1gidiodum en son kanamayla gece acilden girdim

yani 29+1 den itibaren veriliyor öyle mi? ben zaten raporluyum evde yatıyorum bu rapordan doğum öncesi raporuna ne zaman geçiş yapacağım onu hesaplamaya çalışıyorum :) yoksa doktor mu hesaplayıp söylüyor?

bende 3 haftada bir gidiyorum arada başka doktorlarada gittim am dr. bilmiyor

ben 12.haftadan beri hep ayda 1 gittim, ama artık 2 haftada 1 giderim diye düşünmüştüm ama, bu sefer 3.hafta gel dedi, randevuya gittim, doktor izne çıkıyormuş , ondan daha da geç verdiler, doktorum bana çalışabilir raporu verecek ama en geç 30+0 da çalıştığımız kuruma iletmemiz mi gerekiyor

Bende 2 haftada 1 gidiyorum.dopplerden sonra gitmedim uzun zaman oldu cuma günü kontrolüm var.bel ağrım var bugün yaa normal mi acaba?kızımda aşağıda baskı yapıyor yumurtalıklarıma

Benim de 27ye dek ayda 1di. Simdi iki haftada bir oldu canım

yani 29+1 den itibaren veriliyor öyle mi? ben zaten raporluyum evde yatıyorum bu rapordan doğum öncesi raporuna ne zaman geçiş yapacağım onu hesaplamaya çalışıyorum :) yoksa doktor mu hesaplayıp söylüyor?

Çoğul gebeliklerde 30. haftadan itibaren dogum izni verilir diye bir uyari yazisi vardi doktorun kapısında. Ben de senin gibi 10 günlük raporlarla idare ediyordum. Bari alayim da rahat edeyim bir daha bir daha ugrasmayayim dedim. 30 a girince verdi benim doktorum. 29+5 te aldim.

Valla canim.beni 10.gunde 2 hafta da bir çağırıyor artik.karnim sert buldu yine.bi de rahim.boyu.kisaligi.filan..bana da daha.once bundan.bahsetmedi.aniden mi kisaldi anlamadim.2.5 cm.cikti.sınır deger..sen de diger kontrolunde bir sor bakalim cnm kacmis.riskli.gormedigi icin simdiye.kadar soylememis.olabilir

Bn 3haftada bir gidiyorum..Basindan beri boyleydi.

Demek ki sorun yok canım sizin maşallah. .benim serklaj olma durumum var öncesinde bende ayda 1gidiodum en son kanamayla gece acilden girdim
Ben 2 hafta sonra serklaj olcam cnm dikiş gibi deilde bi halka varmış onu takacakmış oraya tüm herşey normal ama hiç riske atmayalım diye yapcak doktor içime sindi detaylı anlatınca...

Kızlar kontrolden geldik cok sükür hersey normal rahim boyumda uzamıs 38mm olmus ama yine kendini yorma bol bol dinlen dedi dr bende 2 haftada bir gidiyorum dr ayda bir gelebilirsin diyor ama dayanamıyorum oda anladı artık ses cikarmıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…