- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.501
Ne zaman 2 haftada bir çağırıyor yada haftada bir bende ayda bir gidiyorum çok uzun geliyor bana daKızlar kontrolden geldik cok sükür hersey normal rahim boyumda uzamıs 38mm olmus ama yine kendini yorma bol bol dinlen dedi dr bende 2 haftada bir gidiyorum dr ayda bir gelebilirsin diyor ama dayanamıyorum oda anladı artık ses cikarmıyor bana
Canim bana da o halka dan bahsetti.bu serklaj degil mi.farkli bir sey.mi.cok anlatmadı.sadece rahim boyu.daha.kisalir ise halka takariz dediBen 2 hafta sonra serklaj olcam cnm dikiş gibi deilde bi halka varmış onu takacakmış oraya tüm herşey normal ama hiç riske atmayalım diye yapcak doktor içime sindi detaylı anlatınca...
Daha once rahim.boyun ne kadardi canim.bir de size alttan mi bakiyo rahim boyu icin.bana hic alttan bakmadi.farkeder mi acabaKızlar kontrolden geldik cok sükür hersey normal rahim boyumda uzamıs 38mm olmus ama yine kendini yorma bol bol dinlen dedi dr bende 2 haftada bir gidiyorum dr ayda bir gelebilirsin diyor ama dayanamıyorum oda anladı artık ses cikarmıyor bana
canım ben hep 2 haftada bir gittim bir ay banada uzun geliyordu sende git istersen birsey bahqne et yada drla konus iki haftada bir gelmek istiyorum deNe zaman 2 haftada bir çağırıyor yada haftada bir bende ayda bir gidiyorum çok uzun geliyor bana da
32mm di canım cok kısa degildi ama kafaya takıyordum iyice banada hep üstten baktı canımDaha once rahim.boyun ne kadardi canim.bir de size alttan mi bakiyo rahim boyu icin.bana hic alttan bakmadi.farkeder mi acaba
Kardelen eger istirahat edersen uzayalibilir bile.26 haftadan sonra serklaj atilmaz cok riskli sana muhtemelen doktorun pesser halka takacak.hem rahim boyun cok kisa degil ki haftana gore endiselenme.enfeksiyona ve kasilmaya karsi onlemini al sadeceDaha once rahim.boyun ne kadardi canim.bir de size alttan mi bakiyo rahim boyu icin.bana hic alttan bakmadi.farkeder mi acaba
Him evet halka dedi sanirim.canim.ama.hic aciklama yapmadi.uzama.durumu da.olabilir mi ki dinlenme.ile.bu hafta da bunu takinti yaptim kafamaKardelen eger istirahat edersen uzayalibilir bile.26 haftadan sonra serklaj atilmaz cok riskli sana muhtemelen doktorun pesser halka takacak.hem rahim boyun cok kisa degil ki haftana gore endiselenme.enfeksiyona ve kasilmaya karsi onlemini al sadece
Him anladim canim.senin kac cikiyo..bir de kac haftaliksinizBenim bir doktorum ustten bakiyor onda daha uzun cikiyor.diger doktor ise alttan bakiyor onda daha kisa cikiyor :s olcumden olcume de degisebiliyor.kimisi rahim agiz kismini da aliyor o zaman uzun cikabiliyor
Bir de sanirim idrara sıkışık olmamak gerekli imis filan. Bunlar etkiliyo rahim boyunu sanirim.ben muayene ye girerken hem cok stresli idim hem de sıkışık.hata payi vardir belki ya.kendime teselli ariyirum.yoksa kafamda cok buyuttum bunuBenim bir doktorum ustten bakiyor onda daha uzun cikiyor.diger doktor ise alttan bakiyor onda daha kisa cikiyor :s olcumden olcume de degisebiliyor.kimisi rahim agiz kismini da aliyor o zaman uzun cikabiliyor
23 haftaligim canim.3 cm cikiyor.ve surekli dinlenme halindeyim..gecen hafta bana da serklaj konusun gundeme gelmisti.cok sukur simdilik oyle bir durumum yok.Him anladim canim.senin kac cikiyo..bir de kac haftaliksiniz
Alttan bakilinca sikisik olmamak lazim.stres yapma.o da etkiler.ikizler formu var orda kac kisi yatarak sonuna kadar gitmisBir de sanirim idrara sıkışık olmamak gerekli imis filan. Bunlar etkiliyo rahim boyunu sanirim.ben muayene ye girerken hem cok stresli idim hem de sıkışık.hata payi vardir belki ya.kendime teselli ariyirum.yoksa kafamda cok buyuttum bunu
Enfeksiyonda kisalma yapar.sen ilacini duzenli ic.benim her ay crp ve idrar tahlili kulturune bakiyor doktor.tedavi olunca da duzelir insallahHim evet halka dedi sanirim.canim.ama.hic aciklama yapmadi.uzama.durumu da.olabilir mi ki dinlenme.ile.bu hafta da bunu takinti yaptim kafamaonceden heyecanla.gidiyordum.kontrolle.simdi hic gitmek.istemiyirum korkudan..sanci icin simdilik mg ve progestan kullaniyorum.ama agrim.yok.sukur.enfeksiyon da.cikti dedigin.gibi.keske.daha.once.tahlil istese.imis doktor..hatta.ben.kendim.saglik.ocaginda bi idrar vereyim dedim.ordan ogrendim.sonra doktorum.kultur de istedi.antibiyotik kullaniyorum simdi canim.enfeksiyon da agri sanci.yapar dedi doktor
Bir agrin mi vardi idrar testi yaptin ? enfeksiyon mu kaptin yada..Bir de sanirim idrara sıkışık olmamak gerekli imis filan. Bunlar etkiliyo rahim boyunu sanirim.ben muayene ye girerken hem cok stresli idim hem de sıkışık.hata payi vardir belki ya.kendime teselli ariyirum.yoksa kafamda cok buyuttum bunu
Sagol canim.oyle.idrar yaparken agrim.filan yoktu canim.ama onceden da yapıyordum tahlil.cok az.cikiyordu enfeksiyon.bol.su ic.diyordu.en son.yine yaptim.lokosit biraz yuksekti ama.doktor.bi de.kültür isteyelim dedi.kultur testinde.sikinti.cikti.hemen antibiyotik.basladi..o yuzden ihmal etmemek.lazim sanirim.cnm.cunku.gebelikde cok oluyo enfeksiyon.gunluk 2 kere camasir degisyom.pamuklu beyaz.kullanmaya.calisyom.temizlige dikkat ediyom ama.yine.de oluyo anlamadim.bendeBir agrin mi vardi idrar testi yaptin ? enfeksiyon mu kaptin yada..
Bn hamililigimi ogrendigimde kultur testi istedi dr,cok yuksekti,dr bi mudahalede bulunamam ilerde tekrarlariz deyip unuttu gitti,hemsire arkadasa sordum bol bol su ic gecer dedi..Bi agrim da yoktu ama enfeksiyon cikmisti.Simdi ne durumda hic haberim yok,bol su iciyorum 3litreye yakin..bakip da moralimi bozamicam..Sn de cok takilma stres yapip bebisleri germe
Insallah canim cok sagol.biraz moral.oldun bana valla.Allah razi olsun.doktorum da dun cok korkutmadi ama.ben asiri.pimpirik yaptim.dikkat er yuruyus yapma.yat dinlen dedi.o halka dan bahsetti.sonrasinda ben kafamda kurup.durdum zatenEnfeksiyonda kisalma yapar.sen ilacini duzenli ic.benim her ay crp ve idrar tahlili kulturune bakiyor doktor.tedavi olunca da duzelir insallah
Bende gecen hafta cok.agir.gribal.enfeksiyon geçirdim ates filan da.oldu.oksuruk.hala.devam.ediyo.sanirim bunlar da.etkiliyor.hep baglantili birbiri ile.dikkat etmemiz lazim canimBenim de hiç alttan bakılmadı hep karından ultrason ile baktı.hatta bu ayın başından beri öksürüyordum onu sordum kısaltır mi diye baktı 38 mm dedi ve rahim ağzı kapalı dedi.her muayenede olcuyor doktor
Öksürük iyi değil canım benim yaklaşık 3 haftadan fazla sürdü denemedigim bişey kalmadiBende gecen hafta cok.agir.gribal.enfeksiyon geçirdim ates filan da.oldu.oksuruk.hala.devam.ediyo.sanirim bunlar da.etkiliyor.hep baglantili birbiri ile.dikkat etmemiz lazim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?