2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim dün gecem korkunçtu. Mide yanmam hamileliğin başından beri var, laktozsuz süt elma vs idare ediyordum. Fakat dün gece resmen inleye inleye ağladım sabah 6'ya kadar mide yanmasından. Ne elma, ne gaviscon, ne süt, hiç biri işe yaramadı. Kalp çarpıntısına da yol açtı. Kıvrandım durdum, sabaha kadar bağdaş kurup oturdum öyle. En son sabaha karşı kusmaya başladım korkunçtu. Tansiyonum düştü o sırada bayılmışım, yeniden kustum ayılınca filan. Hamileliğim boyunca geçirdiğim en korkunç iki geceden birisiydi. Psikolojim aşırı bozuldu, ne yapacağımı şaşırdım. Her gece aynı kabus, hiç gece olsun istemiyorum. Allahım dağına göre kar verirmiş ama artık dayanamadığımı hissediyorum

Canım allah yardımcın olsun zor gerçekten ama az kalmış inşallah doğum gelene kadar bundan sonraki gecelerin güzel gecsin

Yaa canim benim kiyamam cok gecmis olsun mide yanmasi gercekten cok korkunc ve sinir bozucu oluyor.. Allah yardimcin olsun doktorunla konustun mu? Acaba yedigin bir sey mi tetikledi boyle oldun.

Iki hafta once yemek icin deliren ben simdi canim hicbir sey cekmez oldu. Baya istahim kapandi cok uzuluyorum en kilo almalari gereken zamanlarda. Zorluyorum kendimi ama icim almiyor sanki. Boyle olan var mi?

Yaa canim benim kiyamam cok gecmis olsun mide yanmasi gercekten cok korkunc ve sinir bozucu oluyor.. Allah yardimcin olsun doktorunla konustun mu? Acaba yedigin bir sey mi tetikledi boyle oldun.
Canım benim amin, doktora cumartesi gidicem ama ne diyeceğini tahmin edebiliyorum normal normal vs. Artık geçiştiriyor gibi geliyor beni. Her zaman yediklerimin dışında da bişi yemedim ki, iştahım zaten yok, yiyemiyorum doğru düzgün

Arkadaşlar saçlarım sırtımda kurutmasam sinozut baş ağrısı çekiyorum birde çok çirkin oluyor, banyo bir işkence kurutma ayrı dert birde çok dökülüyor.hamileyken kestirmek iyi değil diyorlar ama bu şekilde ilerleyen haftalarda hiç basedemeyecegim doğum sonrası kestirirsin diyorlar ama o zaman da 40 çıkacak falan iyice sacakli birşey olup cikicam siz ne diyorsunuz bu konuda :)))

Benim uzundu cok basedemedim hasta olmaktan korktum kestirdim. Neden kesitirilmez diyorlar duymamistim hic :/

Benim uzundu cok basedemedim hasta olmaktan korktum kestirdim. Neden kesitirilmez diyorlar duymamistim hic :/
Batıl inançlar hurafeler işte, çocuğun ömrü kısa olur yok aklı kıt olur gibi saçma şeyler söylüyorlar. Ben bunlara inanmıyorum ama çok yakın arkadaşım dursun dursun Biraz daha bekle ben 2 hamileligimde de kestirmedim diyor ama ben çok yoruluyorum saclarla uğraşırken en iyisini yapmışsın canım iyi günlerde uzat

Bende kestirdim.öyle diyorlar ama içini ferah tut be tatlım.allah esirgesin sigara içen var hamileyken bilemem ne saçını kestirenin mi bişey olacak çocuğuna tevekkül allaha boşver

mitril çok geçmiş olsun. Yediklerine ictiklerine dikkat et. Demekki bebeklerin çok yukarda miden bu kadar rahatsızsa e buda iyi bisey karnın inmemiş. Iyi tarafından bakmaya çalış. Allah yardımcın olsu ya çok zor bir durum biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…