- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.521
Aynen.cnm.su siyah.turp a.bal.konuluyo.onu denedin miÖksürük iyi değil canım benim yaklaşık 3 haftadan fazla sürdü denemedigim bişey kalmadi
Siyah turp bulamadım yoksa onu da deneyecektimAynen.cnm.su siyah.turp a.bal.konuluyo.onu denedin mi
Gecmis.olsun canim.Allah sifa versinSiyah turp bulamadım yoksa onu da deneyecektim
Amin canım inşallah hepimiz sıkıntısız bir şekilde dogurur yavrularimiz in cennet kokusunu duyarız bi ömür boyuGecmis.olsun canim.Allah sifa versin
Canım allah yardımcın olsun zor gerçekten ama az kalmış inşallah doğum gelene kadar bundan sonraki gecelerin güzel gecsinBenim dün gecem korkunçtu. Mide yanmam hamileliğin başından beri var, laktozsuz süt elma vs idare ediyordum. Fakat dün gece resmen inleye inleye ağladım sabah 6'ya kadar mide yanmasından. Ne elma, ne gaviscon, ne süt, hiç biri işe yaramadı. Kalp çarpıntısına da yol açtı. Kıvrandım durdum, sabaha kadar bağdaş kurup oturdum öyle. En son sabaha karşı kusmaya başladım korkunçtu. Tansiyonum düştü o sırada bayılmışım, yeniden kustum ayılınca filan. Hamileliğim boyunca geçirdiğim en korkunç iki geceden birisiydi. Psikolojim aşırı bozuldu, ne yapacağımı şaşırdım. Her gece aynı kabus, hiç gece olsun istemiyorum. Allahım dağına göre kar verirmiş ama artık dayanamadığımı hissediyorum
Benim dün gecem korkunçtu. Mide yanmam hamileliğin başından beri var, laktozsuz süt elma vs idare ediyordum. Fakat dün gece resmen inleye inleye ağladım sabah 6'ya kadar mide yanmasından. Ne elma, ne gaviscon, ne süt, hiç biri işe yaramadı. Kalp çarpıntısına da yol açtı. Kıvrandım durdum, sabaha kadar bağdaş kurup oturdum öyle. En son sabaha karşı kusmaya başladım korkunçtu. Tansiyonum düştü o sırada bayılmışım, yeniden kustum ayılınca filan. Hamileliğim boyunca geçirdiğim en korkunç iki geceden birisiydi. Psikolojim aşırı bozuldu, ne yapacağımı şaşırdım. Her gece aynı kabus, hiç gece olsun istemiyorum. Allahım dağına göre kar verirmiş ama artık dayanamadığımı hissediyorum
Aminn inşallah canım çok tedirginimCanım allah yardımcın olsun zor gerçekten ama az kalmış inşallah doğum gelene kadar bundan sonraki gecelerin güzel gecsin
Canım benim amin, doktora cumartesi gidicem ama ne diyeceğini tahmin edebiliyorum normal normal vs. Artık geçiştiriyor gibi geliyor beni. Her zaman yediklerimin dışında da bişi yemedim ki, iştahım zaten yok, yiyemiyorum doğru düzgünYaa canim benim kiyamam cok gecmis olsunmide yanmasi gercekten cok korkunc ve sinir bozucu oluyor.. Allah yardimcin olsun doktorunla konustun mu? Acaba yedigin bir sey mi tetikledi boyle oldun.
Arkadaşlar saçlarım sırtımda kurutmasam sinozut baş ağrısı çekiyorum birde çok çirkin oluyor, banyo bir işkence kurutma ayrı dert birde çok dökülüyor.hamileyken kestirmek iyi değil diyorlar ama bu şekilde ilerleyen haftalarda hiç basedemeyecegim doğum sonrası kestirirsin diyorlar ama o zaman da 40 çıkacak falan iyice sacakli birşey olup cikicamsiz ne diyorsunuz bu konuda :)))
İsmi yine serklaj ama birinde dikiyorlar birinde halka ile sıkıştırıyorlarmış vana halka dedi baya bi övdü valla onla son haftalara kdr gidilir falan dediCanim bana da o halka dan bahsetti.bu serklaj degil mi.farkli bir sey.mi.cok anlatmadı.sadece rahim boyu.daha.kisalir ise halka takariz dedi
Him.oyle.ise kolay bir sey sanirim canim.halka da da anestezi yapiyorlar mi ki acabaİsmi yine serklaj ama birinde dikiyorlar birinde halka ile sıkıştırıyorlarmış vana halka dedi baya bi övdü valla onla son haftalara kdr gidilir falan dedi
Batıl inançlar hurafeler işte, çocuğun ömrü kısa olur yok aklı kıt olur gibi saçma şeyler söylüyorlar. Ben bunlara inanmıyorum ama çok yakın arkadaşım dursun dursun Biraz daha bekle ben 2 hamileligimde de kestirmedim diyor ama ben çok yoruluyorum saclarla uğraşırken en iyisini yapmışsın canım iyi günlerde uzatBenim uzundu cok basedemedim hasta olmaktan korktum kestirdim. Neden kesitirilmez diyorlar duymamistim hic :/
Bende kestirdim.öyle diyorlar ama içini ferah tut be tatlım.allah esirgesin sigara içen var hamileyken bilemem ne saçını kestirenin mi bişey olacak çocuğuna tevekkül allaha boşverBatıl inançlar hurafeler işte, çocuğun ömrü kısa olur yok aklı kıt olur gibi saçma şeyler söylüyorlar. Ben bunlara inanmıyorum ama çok yakın arkadaşım dursun dursun Biraz daha bekle ben 2 hamileligimde de kestirmedim diyor ama ben çok yoruluyorum saclarla uğraşırken en iyisini yapmışsın canım iyi günlerde uzat
Evt cnm anestezili narkoz verecekler sezeryan olurken çıkarılır dediHim.oyle.ise kolay bir sey sanirim canim.halka da da anestezi yapiyorlar mi ki acaba
Him anladim cnm.bakalim.diger kontrolum de doktor gerek duyarsa yapilcak sanirim banaEvt cnm anestezili narkoz verecekler sezeryan olurken çıkarılır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?