- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.541
Benimde tek keseydi 13 haftalikken gittim ikiz oldugunu soyledi hatta cinsiyetlerinide o gun ogrendim ikiside erkekMerhabalar, ben 6+2 haftalık hamileyim. Ben bebişlerimin ikiz olmasını çok istedim. Ama dr tek kese olduğunu söyledi. Siz ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz ? ( Tabi Sağlıklı sıhatli olması en önemlisi)
Canım bende kestirmek istiyorum ama izin yok büyüklerden hatta dra sordum saç boyatabikirmiyim diye evet dedi ama onada izin yok gerci boya kimyasal zararı olur diye korkuyorumArkadaşlar saçlarım sırtımda kurutmasam sinozut baş ağrısı çekiyorum birde çok çirkin oluyor, banyo bir işkence kurutma ayrı dert birde çok dökülüyor.hamileyken kestirmek iyi değil diyorlar ama bu şekilde ilerleyen haftalarda hiç basedemeyecegim doğum sonrası kestirirsin diyorlar ama o zaman da 40 çıkacak falan iyice sacakli birşey olup cikicamsiz ne diyorsunuz bu konuda :)))
Benim dün gecem korkunçtu. Mide yanmam hamileliğin başından beri var, laktozsuz süt elma vs idare ediyordum. Fakat dün gece resmen inleye inleye ağladım sabah 6'ya kadar mide yanmasından. Ne elma, ne gaviscon, ne süt, hiç biri işe yaramadı. Kalp çarpıntısına da yol açtı. Kıvrandım durdum, sabaha kadar bağdaş kurup oturdum öyle. En son sabaha karşı kusmaya başladım korkunçtu. Tansiyonum düştü o sırada bayılmışım, yeniden kustum ayılınca filan. Hamileliğim boyunca geçirdiğim en korkunç iki geceden birisiydi. Psikolojim aşırı bozuldu, ne yapacağımı şaşırdım. Her gece aynı kabus, hiç gece olsun istemiyorum. Allahım dağına göre kar verirmiş ama artık dayanamadığımı hissediyorum
Aynen soda beni de rahatlatiyor..Geçmiş olsun canim. Benim de bazen geceleri böyle midem ne yapsam durmuyor. O zaman soda içiyorum yudum yudum yavaş yavaş. Baya yardımcı oluyor yanmasina. Ilk başta o da yakıyormuş gibi oluyor ama rahatlatıyor 10 dk içinde.
Boya için haklısın o kimyasal sakıncalı ama kesim tamamen hurafe yani kılı tüyü koparıp atıyoruz da saçı niye kesemiyoruz artı bakımı gerçekten külfet valla benim annem 73 yaşında kestir ömrü veren Allah diyor arkadaşım kestirme diyor : DCanım bende kestirmek istiyorum ama izin yok büyüklerden hatta dra sordum saç boyatabikirmiyim diye evet dedi ama onada izin yok gerci boya kimyasal zararı olur diye korkuyorum
Çok teşekkürler canım, evet olumlu yönden bakmaya çalışıyorum ama çok zor bu kadar canım yanarken. Amin inşallah hepimize kolaylık versin Allahmitril çok geçmiş olsun. Yediklerine ictiklerine dikkat et. Demekki bebeklerin çok yukarda miden bu kadar rahatsızsa e buda iyi bisey karnın inmemiş. Iyi tarafından bakmaya çalış. Allah yardımcın olsu ya çok zor bir durum biliyorum
Mahvoldum ya, ben birini göbek deliğimin etrafında birini göğsümün altında hissediyorum resmen. Midem ağzımdan fırlayacak nerdeyse
Her şeyi denedim canım çok sağol. Bu gece sodayı deneyeyim mademGeçmiş olsun canim. Benim de bazen geceleri böyle midem ne yapsam durmuyor. O zaman soda içiyorum yudum yudum yavaş yavaş. Baya yardımcı oluyor yanmasina. Ilk başta o da yakıyormuş gibi oluyor ama rahatlatıyor 10 dk içinde.
Peki hic vajinaya anlik tekme gibi baski gibi bir sey oluyor mu? Benim oluyor ve yerimden hoplatiyor,sanki cikiverecekmis gibi geliyorBenim kızım kasıklarda ve mesane üstünde oğlum göbek deliğimin etrafında.demek ki biri midemi yakacak diğeri tuvaletten çıkarmayacak.kızımıda çok aşağıda taşımıştım son aylarım wc de geçmişti uyku nedir unutmuştum.artık hayırlısı
bilmiyorum napcaz valla ya annen haklı canım ya keske benimkilerde öyle dese günah diyip çıkıyorlar isin icinden niye günahsa artıkBoya için haklısın o kimyasal sakıncalı ama kesim tamamen hurafe yani kılı tüyü koparıp atıyoruz da saçı niye kesemiyoruz artı bakımı gerçekten külfet valla benim annem 73 yaşında kestir ömrü veren Allah diyor arkadaşım kestirme diyor : D
Benim 30mm rahim boyu banada agir is yapma kendini yorma dedi hayirlisi artik insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiziDaha once rahim.boyun ne kadardi canim.bir de size alttan mi bakiyo rahim boyu icin.bana hic alttan bakmadi.farkeder mi acaba
Bendede oluyor aynisi ama iyimi kötümü bilemiyorum bende insallah iyidirPeki hic vajinaya anlik tekme gibi baski gibi bir sey oluyor mu? Benim oluyor ve yerimden hoplatiyor,sanki cikiverecekmis gibi geliyor(
Peki hic vajinaya anlik tekme gibi baski gibi bir sey oluyor mu? Benim oluyor ve yerimden hoplatiyor,sanki cikiverecekmis gibi geliyor(
Aynen benimde son muaynede ayaklari rahim deydi ikisininde.bugün biraz fazla ayakta dolandım çatı ağrısından kasilmalardan kıvranıyorumAynen bana oluyoroglumun birinin ayaklari asagida digerinin basi . karnim da asagida bu aralar catida cok baski hissetmeye basladim
of be güzelimBenim dün gecem korkunçtu. Mide yanmam hamileliğin başından beri var, laktozsuz süt elma vs idare ediyordum. Fakat dün gece resmen inleye inleye ağladım sabah 6'ya kadar mide yanmasından. Ne elma, ne gaviscon, ne süt, hiç biri işe yaramadı. Kalp çarpıntısına da yol açtı. Kıvrandım durdum, sabaha kadar bağdaş kurup oturdum öyle. En son sabaha karşı kusmaya başladım korkunçtu. Tansiyonum düştü o sırada bayılmışım, yeniden kustum ayılınca filan. Hamileliğim boyunca geçirdiğim en korkunç iki geceden birisiydi. Psikolojim aşırı bozuldu, ne yapacağımı şaşırdım. Her gece aynı kabus, hiç gece olsun istemiyorum. Allahım dağına göre kar verirmiş ama artık dayanamadığımı hissediyorum
evet benim de iştahımda azalma var neden oldu anlamadım. gelen giden sen zayıfladın mı diyor ama tartıda artıyorum genede.Iki hafta once yemek icin deliren ben simdi canim hicbir sey cekmez oldu. Baya istahim kapandicok uzuluyorum en kilo almalari gereken zamanlarda. Zorluyorum kendimi ama icim almiyor sanki. Boyle olan var mi?
benim akşamları o kadar sert oluyor ki korkuyorumKizlar benim.karnim.ozellikle yemek yedikten sonra cok.sertlesyo.sizin de oluyo mu
Cokkk geçmiş olsun mide yanması bendede başladı. Ben içtiğim ilaçlar yapti diye düşünüyorum ama bu haftalarda bu başlıyor galiba.Acil şifalarHer şeyi denedim canım çok sağol. Bu gece sodayı deneyeyim mademBi daha yaşamam inşallah o korkunçluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?