2017 de İkiz Annesi Olucaklar

mitril , E Ekarhan [/USER] da soylemis,demek ki bebekler asagi inmemis ne guzel...bn simdiden kasiklarimda hissediyorum mideni sıkıştırıyor demek ki seninkiler :)
nerde hissediyosun sen su an?

Merhabalar, ben 6+2 haftalık hamileyim. Ben bebişlerimin ikiz olmasını çok istedim. Ama dr tek kese olduğunu söyledi. Siz ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz ? ( Tabi Sağlıklı sıhatli olması en önemlisi )
Benimde tek keseydi 13 haftalikken gittim ikiz oldugunu soyledi hatta cinsiyetlerinide o gun ogrendim ikiside erkek

Canım bende kestirmek istiyorum ama izin yok büyüklerden hatta dra sordum saç boyatabikirmiyim diye evet dedi ama onada izin yok gerci boya kimyasal zararı olur diye korkuyorum

Geçmiş olsun canim. Benim de bazen geceleri böyle midem ne yapsam durmuyor. O zaman soda içiyorum yudum yudum yavaş yavaş. Baya yardımcı oluyor yanmasina. Ilk başta o da yakıyormuş gibi oluyor ama rahatlatıyor 10 dk içinde.

Canım bende kestirmek istiyorum ama izin yok büyüklerden hatta dra sordum saç boyatabikirmiyim diye evet dedi ama onada izin yok gerci boya kimyasal zararı olur diye korkuyorum
Boya için haklısın o kimyasal sakıncalı ama kesim tamamen hurafe yani kılı tüyü koparıp atıyoruz da saçı niye kesemiyoruz artı bakımı gerçekten külfet valla benim annem 73 yaşında kestir ömrü veren Allah diyor arkadaşım kestirme diyor : D

Çok teşekkürler canım, evet olumlu yönden bakmaya çalışıyorum ama çok zor bu kadar canım yanarken. Amin inşallah hepimize kolaylık versin Allah

mitril , E Ekarhan [/USER] da soylemis,demek ki bebekler asagi inmemis ne guzel...bn simdiden kasiklarimda hissediyorum mideni sıkıştırıyor demek ki seninkiler :)
nerde hissediyosun sen su an?
Mahvoldum ya, ben birini göbek deliğimin etrafında birini göğsümün altında hissediyorum resmen. Midem ağzımdan fırlayacak nerdeyse

Her şeyi denedim canım çok sağol. Bu gece sodayı deneyeyim madem Bi daha yaşamam inşallah o korkunçluğu

Benim kızım kasıklarda ve mesane üstünde oğlum göbek deliğimin etrafında.demek ki biri midemi yakacak diğeri tuvaletten çıkarmayacak.kızımıda çok aşağıda taşımıştım son aylarım wc de geçmişti uyku nedir unutmuştum.artık hayırlısı

Peki hic vajinaya anlik tekme gibi baski gibi bir sey oluyor mu? Benim oluyor ve yerimden hoplatiyor,sanki cikiverecekmis gibi geliyor (

bilmiyorum napcaz valla ya annen haklı canım ya keske benimkilerde öyle dese günah diyip çıkıyorlar isin icinden niye günahsa artık

Peki hic vajinaya anlik tekme gibi baski gibi bir sey oluyor mu? Benim oluyor ve yerimden hoplatiyor,sanki cikiverecekmis gibi geliyor (

Aynen bana oluyor oglumun birinin ayaklari asagida digerinin basi . karnim da asagida bu aralar catida cok baski hissetmeye basladim

Aynen bana oluyor oglumun birinin ayaklari asagida digerinin basi . karnim da asagida bu aralar catida cok baski hissetmeye basladim
Aynen benimde son muaynede ayaklari rahim deydi ikisininde.bugün biraz fazla ayakta dolandım çatı ağrısından kasilmalardan kıvranıyorum

of be güzelim Allah hepimize kolaylık versin.

Iki hafta once yemek icin deliren ben simdi canim hicbir sey cekmez oldu. Baya istahim kapandi cok uzuluyorum en kilo almalari gereken zamanlarda. Zorluyorum kendimi ama icim almiyor sanki. Boyle olan var mi?
evet benim de iştahımda azalma var neden oldu anlamadım. gelen giden sen zayıfladın mı diyor ama tartıda artıyorum genede.

Her şeyi denedim canım çok sağol. Bu gece sodayı deneyeyim madem Bi daha yaşamam inşallah o korkunçluğu
Cokkk geçmiş olsun mide yanması bendede başladı. Ben içtiğim ilaçlar yapti diye düşünüyorum ama bu haftalarda bu başlıyor galiba.Acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…