- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.561
Bende çok yemiyordum zaten şeker biraz yüksek çıktı diye dikkat ettim geçen hafta vermiştim bu hafta iyice yüzüm suzuldu ama bebekler hızla büyüyor ve bizden gidiyor anladığım kadarıylaevet benim de iştahımda azalma var neden oldu anlamadım. gelen giden sen zayıfladın mı diyor ama tartıda artıyorum genede.
Bendede oluyor aynisi ama iyimi kötümü bilemiyorum bende insallah iyidir
Aynen bana oluyoroglumun birinin ayaklari asagida digerinin basi . karnim da asagida bu aralar catida cok baski hissetmeye basladim
Aynen benimde son muaynede ayaklari rahim deydi ikisininde.bugün biraz fazla ayakta dolandım çatı ağrısından kasilmalardan kıvranıyorum
Evet benim de ozellikle aksamlari.o yuzden diyorum.gaz dir heralde ama yine bi tirsiyirumbenim akşamları o kadar sert oluyor ki korkuyorum
bizi yiyorlar desene keratalarBende çok yemiyordum zaten şeker biraz yüksek çıktı diye dikkat ettim geçen hafta vermiştim bu hafta iyice yüzüm suzuldu ama bebekler hızla büyüyor ve bizden gidiyor anladığım kadarıyla
gazdır bence de. insan herşeyden korkar oluyor. normalde hiç pimpirikli değilimdir üstelik işe bak.Evet benim de ozellikle aksamlari.o yuzden diyorum.gaz dir heralde ama yine bi tirsiyirum
Benim de bugün kontrolüm var canım hayırlı haberler inşallah.bizde de kordonda bi damar eksik bakalım oğlum kg gr olmuşgünaydın kızlar bugün öğlen doktora gidiyorum bakalım neler diyecek. inşallah yukardakinin suyu artmamıştır, aşağıdaki de azalmamıştır, herşey yolundadır
snn tek yumurta ikizi mi cnm ?B
Benim de bugün kontrolüm var canım hayırlı haberler inşallah.bizde de kordonda bi damar eksik bakalım oğlum kg gr olmuş
Benimde kontrolüm var bugün, sanırım sezaryan tarihi belirleyecek. Zaten iki haftadır hafif sancıylardan ve açılma olduğu için yatıyorum. Ağırlaştık iyicesnn tek yumurta ikizi mi cnm ?
Benimde kontrolüm var bugün, sanırım sezaryan tarihi belirleyecek. Zaten iki haftadır hafif sancıylardan ve açılma olduğu için yatıyorum. Ağırlaştık iyice
Az kalmış ne güzel allahım bize de o günleri görmeyi nasip etsinValla ben de son gunlerde cok ağırlaştm catida cok baski hissediyorum. 30 a geldik artik yata yata 35 i bi görsem diyorum
Az kalmış ne güzel allahım bize de o günleri görmeyi nasip etsin
Amin canım benimof be güzelimAllah hepimize kolaylık versin.
30'u görenler işlerinizi napıyorsunuz yanınızda kalan var mı? Ben bulaşık makinesi boşaltma, çamaşır toplayıp katlama, sofra kurma, yatak toplama vs yapıyorum mecbur eşim de evde olmadığı için. Ama artık çok yoruyor
Masallah canim.epey ilerlemissin..bize de nasip olur.insallah bu haftalari.gormek..saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah..bu guzel.gunde birbirimize dua edelimBenimde kontrolüm var bugün, sanırım sezaryan tarihi belirleyecek. Zaten iki haftadır hafif sancıylardan ve açılma olduğu için yatıyorum. Ağırlaştık iyice
Masallah canim.epey ilerlemissin..bize de nasip olur.insallah bu haftalari.gormek..saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah..bu guzel.gunde birbirimize dua edelim
Her işimi kendim yapıyorum malesef bide 3 e giden kızım var yemek okul iş ev süpürmesini olabildiğince erteliyorum ayaklarım balon gibi şiş buna çözüm varmı ? Yukarı dikiyorum pek bi işe yaramıyo az kaldı sabır sabır30'u görenler işlerinizi napıyorsunuz yanınızda kalan var mı? Ben bulaşık makinesi boşaltma, çamaşır toplayıp katlama, sofra kurma, yatak toplama vs yapıyorum mecbur eşim de evde olmadığı için. Ama artık çok yoruyor
Bana dikiş dedi canım da stres yaptim cok korkarim bide bebeklere bisey olur die endise ettim çarşamba kontrol dedi belki der yine korkuyorum acir mi dieBen 2 hafta sonra serklaj olcam cnm dikiş gibi deilde bi halka varmış onu takacakmış oraya tüm herşey normal ama hiç riske atmayalım diye yapcak doktor içime sindi detaylı anlatınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?