2017 de İkiz Annesi Olucaklar

evet benim de iştahımda azalma var neden oldu anlamadım. gelen giden sen zayıfladın mı diyor ama tartıda artıyorum genede.
Bende çok yemiyordum zaten şeker biraz yüksek çıktı diye dikkat ettim geçen hafta vermiştim bu hafta iyice yüzüm suzuldu ama bebekler hızla büyüyor ve bizden gidiyor anladığım kadarıyla

Bendede oluyor aynisi ama iyimi kötümü bilemiyorum bende insallah iyidir

Aynen bana oluyor oglumun birinin ayaklari asagida digerinin basi . karnim da asagida bu aralar catida cok baski hissetmeye basladim

Aynen benimde son muaynede ayaklari rahim deydi ikisininde.bugün biraz fazla ayakta dolandım çatı ağrısından kasilmalardan kıvranıyorum

Cumartesi kontrolum doktora sorayim bari.en son kafasi rahim agzinin ustundeydi.insallah kotu bir sey degildir..bazen cok sert hissediyorum.bacaklarimi sikistirma ihtiyaci duyuyorum :s Bir de aldigim nefes sanki bana yetmiyor.nefes nefese kaliyorum.ictigim kasilma onleyici ilaclardan sanirim :s

B
günaydın kızlar bugün öğlen doktora gidiyorum bakalım neler diyecek. inşallah yukardakinin suyu artmamıştır, aşağıdaki de azalmamıştır, herşey yolundadır
Benim de bugün kontrolüm var canım hayırlı haberler inşallah.bizde de kordonda bi damar eksik bakalım oğlum kg gr olmuş

Benimde kontrolüm var bugün, sanırım sezaryan tarihi belirleyecek. Zaten iki haftadır hafif sancıylardan ve açılma olduğu için yatıyorum. Ağırlaştık iyice

Valla ben de son gunlerde cok ağırlaştm catida cok baski hissediyorum. 30 a geldik artik yata yata 35 i bi görsem diyorum

30'u görenler işlerinizi napıyorsunuz yanınızda kalan var mı? Ben bulaşık makinesi boşaltma, çamaşır toplayıp katlama, sofra kurma, yatak toplama vs yapıyorum mecbur eşim de evde olmadığı için. Ama artık çok yoruyor

Canim bana zaten yatak istirahati verildi. Allahtam annem yakinda simdi onda kaliyorum esim gelip gidiyor. Belki bir süre sonra evime geçerim. Ama evdeyken de bu isleri esim yaptirmiyordu bana bayadir ev isi nedir unutmustum:/ yine de erken dogum tehlikesinden kurtulamadik:) nasip her sey demek ki yapabiliyorsun sen masallah. Benim bebekler asagi cok baskiliyor istesem de yapamam yurumek bile zor su an. Hele banyo yapmak..

Slm arkadaşlar Gaziantep te tüp bebek yaptırip hamile kalan var mı Antep'e yeni geldim bazı merkezleri duydum ama sizden tavsiye almak için buraya yazdım

Benimde kontrolüm var bugün, sanırım sezaryan tarihi belirleyecek. Zaten iki haftadır hafif sancıylardan ve açılma olduğu için yatıyorum. Ağırlaştık iyice
Masallah canim.epey ilerlemissin..bize de nasip olur.insallah bu haftalari.gormek..saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah..bu guzel.gunde birbirimize dua edelim

Masallah canim.epey ilerlemissin..bize de nasip olur.insallah bu haftalari.gormek..saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah..bu guzel.gunde birbirimize dua edelim

Ben bu sayfadaki arkadaslara ismen dua ettim bugün
Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla yavrularimiza kavustursun. Bizim pazartesi doppler randevumuz var bize dua eder misiniz transfuzyon falan cikmasin insallah

Her işimi kendim yapıyorum malesef bide 3 e giden kızım var yemek okul iş ev süpürmesini olabildiğince erteliyorum ayaklarım balon gibi şiş buna çözüm varmı ? Yukarı dikiyorum pek bi işe yaramıyo az kaldı sabır sabır

Ben 2 hafta sonra serklaj olcam cnm dikiş gibi deilde bi halka varmış onu takacakmış oraya tüm herşey normal ama hiç riske atmayalım diye yapcak doktor içime sindi detaylı anlatınca...
Bana dikiş dedi canım da stres yaptim cok korkarim bide bebeklere bisey olur die endise ettim çarşamba kontrol dedi belki der yine korkuyorum acir mi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…