- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.581
Maşallah canim haftan cok iyi inşallah bizde bu haftaya kadar durabilirizBenimde kontrolüm var bugün, sanırım sezaryan tarihi belirleyecek. Zaten iki haftadır hafif sancıylardan ve açılma olduğu için yatıyorum. Ağırlaştık iyice
bende yapmaya çalışıyorum ama çok çabuk yoruluyorum iş yerindede wc ye gitmek bile yoruyor halbuki 1 kat yukarıda30'u görenler işlerinizi napıyorsunuz yanınızda kalan var mı? Ben bulaşık makinesi boşaltma, çamaşır toplayıp katlama, sofra kurma, yatak toplama vs yapıyorum mecbur eşim de evde olmadığı için. Ama artık çok yoruyor
amin canım inş herşey yolunda gider Allahım hepimizin yardımcısı olsunBen bu sayfadaki arkadaslara ismen dua ettim bugün
Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla yavrularimiza kavustursun. Bizim pazartesi doppler randevumuz var bize dua eder misiniz transfuzyon falan cikmasin insallah
Canim bana zaten yatak istirahati verildi. Allahtam annem yakinda simdi onda kaliyorum esim gelip gidiyor. Belki bir süre sonra evime geçerim. Ama evdeyken de bu isleri esim yaptirmiyordu bana bayadir ev isi nedir unutmustum:/ yine de erken dogum tehlikesinden kurtulamadik:) nasip her sey demek ki yapabiliyorsun sen masallah. Benim bebekler asagi cok baskiliyor istesem de yapamam yurumek bile zor su an. Hele banyo yapmak..
Kıyamam ya, bir de çocuğun var Allah yardımcın olsun valla. Süpürge çekmemeye çalış derim yine de, geri kalanları mecbur ben de yapıyorum napim. Ayak olayı bende de aynı ya, son iki haftada oldu ama bu, yoktu hiç. Yukarı koymak da inan işe yaramıyor koca koca konik ayaklarım oldu, çoraplarım bile olmuyor.Her işimi kendim yapıyorum malesef bide 3 e giden kızım var yemek okul iş ev süpürmesini olabildiğince erteliyorum ayaklarım balon gibi şiş buna çözüm varmı ? Yukarı dikiyorum pek bi işe yaramıyo az kaldı sabır sabır
Canım bir kat bile yorar anlıyorum seni sabır bir haftan kalmış izin için. Zamanında çıkacak mısın yoksa uzatacak mısın?bende yapmaya çalışıyorum ama çok çabuk yoruluyorum iş yerindede wc ye gitmek bile yoruyor halbuki 1 kat yukarıda
Yok cnm acımaz narkoz alınca anlamazsın uyandığında hafif bi agrın olurBana dikiş dedi canım da stres yaptim cok korkarim bide bebeklere bisey olur die endise ettim çarşamba kontrol dedi belki der yine korkuyorum acir mi die
Ben de bu şekilde büyüyen iki karyola bir gardrop aldım odalarına. Bebekler ufakken yalnız yatıramayacağım için yanıma iki tane de küçük beşik aldım.Kizlar ben bu odayi begendim ama.uygun olur mu sizce ikizler için.besik buyuyo sonradan.ilerde genc odasi olarak da kullanilabiliyo..ilk olarak besik i.yatak odasina aliriz bebeler yaniklmizda.olur.biraz buyuyunce odalarina geçiririz.tabi buyuyunce ikinci bir besik almak gerekcek.bilemedim.bu takimi cok begendim ama.mantikli mi sizce
Ayyy cok ferahlattin beni ya canım benimmm cok SağolYok cnm acımaz narkoz alınca anlamazsın uyandığında hafif bi agrın olur
Düşünsene 9 ay boyunca sürekli erken dogurcam stresi yaşamasan geçireceksin .. doktor çok met etti zaten tüp bebek doktorum ne dese yaptım güveniyorum ama tabi narkoz amlythane falan korkmuyorda deilim:) iki hafta sonra yapcak valla heycanlanıyorum :)
Yok cnm narkoz netten de baktım hepsi narkoz diyor yoksa bende korkarım yaptıramam:)Ayyy cok ferahlattin beni ya canım benimmm cok Sağolben bayiltmazlar sadece uyustururlar saniyodum sorsam anlatir doktorum da iste nerdeyse masadan kalkip kacacaktim
Cok rahatladim benim tansiyon hemen cikio cunku stres ve korkudanYok cnm narkoz netten de baktım hepsi narkoz diyor yoksa bende korkarım yaptıramam:)
Sorunlar yüzünden bende hic bebeklerimle ilgili bisey soramadim 3haftadir inşallah sorun cikmaz da carsamba günü gidince sorarim daha cinsiyet bile bilmiyoruz :)Hayırlı cumalar güzel ikiz anneleri :) bizim de bugün muaynemiz vardı dr. Ogullarimin iyi olduğunu söyledi 850 gr. Biri 820 gr. Da diğeri boyları uzun dedi 32 cm. Miş bu hafta 50 mg.şeker yüklemesi önerdi yaptiracam bende bakalım. 1 ay sonra gel dedi rahim boyun iyi dedi ama ölçü vermedi ??? Birinin eşi biraz fazla aşağıda ama haftan ilerledikçe çıkar dedi ben 1 ay nasıl bekliyecem yaa
Fiyatı ne kadar acabaKizlar ben bu odayi begendim ama.uygun olur mu sizce ikizler için.besik buyuyo sonradan.ilerde genc odasi olarak da kullanilabiliyo..ilk olarak besik i.yatak odasina aliriz bebeler yaniklmizda.olur.biraz buyuyunce odalarina geçiririz.tabi buyuyunce ikinci bir besik almak gerekcek.bilemedim.bu takimi cok begendim ama.mantikli mi sizce
Yok tatlım çift.snn tek yumurta ikizi mi cnm ?
Benim daha çok sağ kasığıma şimşek çakması gibi anlık sancı giriyor.dr normal dedi ama.Peki hic vajinaya anlik tekme gibi baski gibi bir sey oluyor mu? Benim oluyor ve yerimden hoplatiyor,sanki cikiverecekmis gibi geliyor(
Allah razı olsun canım.gönlüne göre versin Allah hiçbir sıkıntı göstermeden dopplerini olup çıkmayı nasip etsin.Ben bu sayfadaki arkadaslara ismen dua ettim bugün
Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla yavrularimiza kavustursun. Bizim pazartesi doppler randevumuz var bize dua eder misiniz transfuzyon falan cikmasin insallah
Canım ikili test yapılmadı bana doğru sonuç vermediği için. Jel de 10.haftaya kadar kullandım progestani da 12ye kadar kullandım 12 den sonra kan ve magnezyum a basladimKızlar ben tüp bebekle hamile kaldım progestron jel ne kadar zaman kullanılıyor bide ikili üçlü test ne zaman Yapılıyor ikizlerde yapılmıyor diye okumuştum
ciftte de boyle damar sıkıntıları oluyor muymus? detaylida mi soyledi drun ?Yok tatlım çift.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?