- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.601
Ben de bugün kontrole gittim. Bana da 50 mg şeker yüklemesi verdi hafif bişeyler yiyebilirsin gelmeden dedi.Hayırlı cumalar güzel ikiz anneleri :) bizim de bugün muaynemiz vardı dr. Ogullarimin iyi olduğunu söyledi 850 gr. Biri 820 gr. Da diğeri boyları uzun dedi 32 cm. Miş bu hafta 50 mg.şeker yüklemesi önerdi yaptiracam bende bakalım. 1 ay sonra gel dedi rahim boyun iyi dedi ama ölçü vermedi ??? Birinin eşi biraz fazla aşağıda ama haftan ilerledikçe çıkar dedi ben 1 ay nasıl bekliyecem yaa
Kızlar doktordan geldim bebeklerin ikisi de başaşağı dönmüş bu ne demek? İnşallah firar etmeye çalışmıyorlardırdaha 25+0 haftadayım sata göre. Biri 870 diğeri 900 gr. Herşey iyi görünüyor çok şükür yalnız birinin suyu normalden fazla. Yatmaya devam.
Bana dikiş dedi canım da stres yaptim cok korkarim bide bebeklere bisey olur die endise ettim çarşamba kontrol dedi belki der yine korkuyorum acir mi die
Sağolasın canım. Amin inşallah. Sen nasılsın bebişlerin son durumu nedir?Masallah canım kilolari cok guzel. Fark ds cok az hem. Pozisyonlari değişebilir yine bu aralar. 28den sonra falan cok değişmez dedi doktorum bana ama belli de olmazmis. Sulari da normale donsun insallah
Allah razı olsun canım bende bugün dua ettim burdaki herkese. Bende annemde kalıyorum 31. Haftadan bu yana yatıyorum iğne progestan kullanıyorum. 33 e geldik yatarak ama haftaya cuma alacak sanırım, salı tekrar kontrole gideceğim. Bebeklerden biri kilosu iyi 2250, diğeri küçük kaldı 1550 gr da kaldı kordon akışıda yavaşlamış o yüzden haftaya cuma sezaryan olabilirim. Hayırlısı inşallah küçük biraz daha alır.Ben bu sayfadaki arkadaslara ismen dua ettim bugün
Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla yavrularimiza kavustursun. Bizim pazartesi doppler randevumuz var bize dua eder misiniz transfuzyon falan cikmasin insallah
İnşallah canım sizde görürsünüz daha da iyi olsun inşallah. 34. Haftada alınacak sanırım, haftaya bi kontrol daha olcak sonrabakalım hayırlısıMasallah canim.epey ilerlemissin..bize de nasip olur.insallah bu haftalari.gormek..saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah..bu guzel.gunde birbirimize dua edelim
Evet canım normalde 3 damar olması gerekiyormuş.kızımın normal ama oğlumda 1 damar eksik o da normalden küçük doğmasına sebep olabilirmiş.başka hiçbir sıkıntı olmaz dedi doktorum.bende ilk kez duydum doppler doktoru söylediciftte de boyle damar sıkıntıları oluyor muymus? detaylida mi soyledi drun ?
1850 cnmFiyatı ne kadar acaba
Canim peki ozel de mi yaptirdin.pahali bir islem mi.bana da halka takariz filan dedi doktorum.eger rahim boyum daha da kisalir ise..bu nasil bir sey ki hiç bilgi vermedi.doktorumBen serklaj oldum hiçbir sey hissetmiyorsun. Çok kolay bir işlem. Öncesinde ben de cok arastirdim stress yaptim korktum ama hiç değmezmiş. Sabah gittik hastaneye giris yaptik. Dr musait olana kadar bekledik. Ameliyathaneye götürdüler. Serum taktilar. Sonda filan takılmıyor korkma. Sonra karnimin altindan itibaren kasıklarima o bölgeye baticon (tentürdiyotun yakmayani) sürdüler steril olmasi için. Bu sirada hemsire sizi boyayacagim demisti ben de anlamamistim. Biraz soğuk oluyor sürerken tabi :) sonra dr geldi. Narkoz uzmani yavas yavaş uyuyacaksin 10dan geriye dogru say dedi. O sirada serumun olduğu yerden narkozu verdiler ben 8 demeden uyudum. Ama ne güzel uyumaktir o. Güzel rüyalar bile gördüm :) Sonra beni uyandirdilar ameliyathanenin çıkışında. Hepi topu 5 dk uyumuşum. 10dk olmadan odadaydim. Bir de tabi uyanirken sacmaladim ay evimde uyumuşum gibi ne rahat diye diye çıkarttılar odaya. Biraz cok minik adet sancisina benzer bir agrim oldu ama gecti. 2 saat sonra da hastaneden çıktık eve geldik. Sonra da bir daha ağrı olmadi. Rahat olun. Serklajin pek çok çeşidi var doktorlar uygun olani yapıyorlar.
Masallah canim.kilolari cok guzel.stres yapmaKızlar doktordan geldim bebeklerin ikisi de başaşağı dönmüş bu ne demek? İnşallah firar etmeye çalışmıyorlardırdaha 25+0 haftadayım sata göre. Biri 870 diğeri 900 gr. Herşey iyi görünüyor çok şükür yalnız birinin suyu normalden fazla. Yatmaya devam.
Allah razı olsun canım bende bugün dua ettim burdaki herkese. Bende annemde kalıyorum 31. Haftadan bu yana yatıyorum iğne progestan kullanıyorum. 33 e geldik yatarak ama haftaya cuma alacak sanırım, salı tekrar kontrole gideceğim. Bebeklerden biri kilosu iyi 2250, diğeri küçük kaldı 1550 gr da kaldı kordon akışıda yavaşlamış o yüzden haftaya cuma sezaryan olabilirim. Hayırlısı inşallah küçük biraz daha alır.
Haftalarimiz aynı canım masallahlari var benimkilerde kafa kafaya vermişti aşağıya doğru ama firar meselesi hiç aklima gelmedi :)) sende öyle düşünme daha döner dururlarKızlar doktordan geldim bebeklerin ikisi de başaşağı dönmüş bu ne demek? İnşallah firar etmeye çalışmıyorlardırdaha 25+0 haftadayım sata göre. Biri 870 diğeri 900 gr. Herşey iyi görünüyor çok şükür yalnız birinin suyu normalden fazla. Yatmaya devam.
22. Haftada kilo farkı oluşmaya başladı 180 gr fark vardı 30. Haftada daha da açıldı 300 gr oldu sonra 500 gr kadar açıldı işte en son, büyük 150 gr alıyor küçük 50 gr. Alıyor daha da düşük olacak mı yükselecek mi salı günü bakıcaz.Ya hayirlisi olsun canim. Evet kucuk bebek insallah büyür bir haftada dua edelim. Hep mi boyle fark vardi aralarinda? Ne zamanddan beri var? Bizim dr 300 gram fark olmus son gittigimde yukseldi baya
Canım bu sefer rahim boyuna bakmadı nedense. Keşke baksaydı sorular vardı aklımda onları sorarken ben de atladım rahim boyunu yoksa sorardım. Ciger gelistiriciyi sordum. Yapmamak daha iyi dedi. Kendisi perinatalog. Diğer gittiğim doktor 28. Haftada yapacağız mutlaka dedi. Kafam bi dünya oldu.Masallah canim.kilolari cok guzel.stres yapmabenim de biri bas asagi biri tam tersi.durumda.su an..doktor bir sey demedi bununla.ilgili.ama rahim boyumda sikinti var benim de iste..hayirlsi.hakkimizda.senin rahim boyu nasildi cnm
Kaçmasınlar tabi dahaHaftalarimiz aynı canım masallahlari var benimkilerde kafa kafaya vermişti aşağıya doğru ama firar meselesi hiç aklima gelmedi :)) sende öyle düşünme daha döner dururlarkacamazlar
Him niye oyle dedi.ki acaba.ben.dun.yaptirdim.yann etkisi mi var acaba..neyse.hayirlisi.bakalim.cnm.Canım bu sefer rahim boyuna bakmadı nedense. Keşke baksaydı sorular vardı aklımda onları sorarken ben de atladım rahim boyunu yoksa sorardım. Ciger gelistiriciyi sordum. Yapmamak daha iyi dedi. Kendisi perinatalog. Diğer gittiğim doktor 28. Haftada yapacağız mutlaka dedi. Kafam bi dünya oldu.
Çalışmak istiyorum aslında masa başı işim ama yanlış bi kararda vermek istemiyorum doktora sorucam bakalım sizler naptınız çalışanınız var mıDinlen canım tabi ki, benim de annemde kalma şansım olsa hiç durmam inan, annemin evi çok kalabalık yer yok gibi rahat edemiyorumBanyo yapmak işkence sorma, hele banyoda kişisel temizliğimi yapmak ölüm gibi. Şekilden şekile giriyorum. :)
Kıyamam ya, bir de çocuğun var Allah yardımcın olsun valla. Süpürge çekmemeye çalış derim yine de, geri kalanları mecbur ben de yapıyorum napim. Ayak olayı bende de aynı ya, son iki haftada oldu ama bu, yoktu hiç. Yukarı koymak da inan işe yaramıyor koca koca konik ayaklarım oldu, çoraplarım bile olmuyor.sıcak ya da soğuk kompres işe yarar mı ki acaba bilemedim :/
Canım bir kat bile yorar anlıyorum seni sabır bir haftan kalmış izin için. Zamanında çıkacak mısın yoksa uzatacak mısın?
22. Haftada kilo farkı oluşmaya başladı 180 gr fark vardı 30. Haftada daha da açıldı 300 gr oldu sonra 500 gr kadar açıldı işte en son, büyük 150 gr alıyor küçük 50 gr. Alıyor daha da düşük olacak mı yükselecek mi salı günü bakıcaz.
Amin Allah razı olsun canim. Seninde gönlüne göre versin Rabbim,sağlıkla hayırlı haberlerini almayi nasip etsin ,kimin ne sıkıntısı var sa feraha erdirsin inşallahBen bu sayfadaki arkadaslara ismen dua ettim bugün
Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla yavrularimiza kavustursun. Bizim pazartesi doppler randevumuz var bize dua eder misiniz transfuzyon falan cikmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?