2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Maşallah canım inşallah hep böyle bir hafta önden giderler. Benim kontrolde haftaya cuma bakalım ne durumdalar 2 hafta önce aynıydılar. Proluton iğneyi bana pazartesi verdi, haftada bir yaptırıcam rahim agzını sıkı tutsun diye veriliyor. Güzel yapan birine yaptırırsan hiç agrı da olmuyor. Ben salı günü yaptırdım. Sen 3 hafta önümdesin ve damar eksikliği problemimiz aynı inşallah saglıkla aşıcaz bebeklerimizi sıı takipçinim

Bende hicbisey yapamıyorum yatıyorum eşim hallediyor.annem yeğenim geliyor yarın ist dan doğuma kadarda böyle gidecek

Evet canım biliyorum seninle aynı durumdayız ama dediğim gibi dr endişe edilecek bişey yok dedi.bende rahatladım.seninde güzel haberlerini almak umuduyla tatlım

Anladim canim. Transfuzyon dan suphelendi mi doktorun onunla ilgili bakildi mi? Benden doppler e girmemis istedi de
22. Haftada demişti transfuzyon olabilir diye dopplere girdim iyiydi herşey böyle devam eder dedi 2 haftada bi kontrol etti kilo alımları olduğu sürece iyidir dedi ve her hafta 100 er gr alıyorduk bu son haftalarda küçük yavaşladı. Ciğer değerlerim yüksek çıkınca vitamin kan hapı aspirin hepsini bıraktım sadece ursafalk diye bi şurup kullanıyorum o yüzden olabilir dedim iyi beslendim ama kordon kanı yavaşladı yinede.

Anladim canim.. Bizim elimizde olanlar da bir yere kadar artik. Stres yapmamak lazim galiba. Ben kuvoze girmelerinden cok korkuyorum. Bakalim insallah girmez bebisler hepsi saglikla guzel guzel kilolarla gelsinler

Anladim canim.. Bizim elimizde olanlar da bir yere kadar artik. Stres yapmamak lazim galiba. Ben kuvoze girmelerinden cok korkuyorum. Bakalim insallah girmez bebisler hepsi saglikla guzel guzel kilolarla gelsinler
Evet artık elimizden geldiğince dikkat ediyoruz gerisi Allah ın takdiri nasip küveze girerler belki ama inşallah çok durmadan sorun olmadan çıkarız. Sende güzel haberler sonuçlar alırsın güzel güzel kilolar alırlar küveze girmezler inşallah

Canim peki ozel de mi yaptirdin.pahali bir islem mi.bana da halka takariz filan dedi doktorum.eger rahim boyum daha da kisalir ise..bu nasil bir sey ki hiç bilgi vermedi.doktorum

Evt canim özelde yaptirdim 450 tl idi. Halka takma tam olarak ne bilmiyorum ama belki benimkindendir. Rahim ağzına arti seklinde de dikiş atip buzebiliyorlar ya da halka seklinde agzinin disindan dikis ipi gecirip buzebiliyorlar. Benimki ikincisinden. Bunlarin teknikleri isimleri sekilleri hep nette var. Ama şunu soyleyeyim uyudugun icin bir sey hissetmiyorsun. Sonrasinda da ayni şekilde. Benim cok şükür bin şükür hic kanamam olmadi. Bebeklere de bir zarari yok diye biliyorum. Ben de o zaman cok kararsizdim ama dr ben cogul gebeliklerde erken doğum riskine karsi yapiyorum bu islemi hep dedi. Rahim uzunlugun kisa olsun olmasin yapiyorum dedi. Ben de ona güvendim. Simdi yok kisaldi yok uzadi gibi sorunlarim yok. Sadece artik cok agirlastigimdan bebisleri tasimak zor oluyor. Egilip kalkmak is yapmak...

Canim peki ozel de mi yaptirdin.pahali bir islem mi.bana da halka takariz filan dedi doktorum.eger rahim boyum daha da kisalir ise..bu nasil bir sey ki hiç bilgi vermedi.doktorum

Haftana dikkat etmemisim. Ben 14. haftada oldum. 27 haftalikken nasil olur bilmiyorum. Doktorla detayli bir sekilde konuş bence hatta baska bir doktora da sor. Çünkü rahim ağzına işlem yapmak için dışarı dogru cekiyorlar diye biliyorum. Bu ne denli bu haftada bebekler icin güvenli olur bilmiyorum. En iyisini doktorlar bilir. Allah yardimcin olsun canim.

Ay maşallah onlara annesi.

Slm kizlar gebeligimin ilk ayindan bu yana hep kabizlik Problemi yasadim iki gündür mide guruldamasi ve rahatlikla tuvallete cikabiliyorum sizce bebelerde bir sorunmu var??

Slm kizlar gebeligimin ilk ayindan bu yana hep kabizlik Problemi yasadim iki gündür mide guruldamasi ve rahatlikla tuvallete cikabiliyorum sizce bebelerde bir sorunmu var??
Ben 20.haftadan beri sürekli ishalim magnezyumdan dolayı.iki tane iciyirdum son 1 haftadır 3 e cikardim degerim düşük diye ve çok fena haldeyim. Belki magnezyumla alakalidir dozunda oynama yaptıysanız

Amin.Evet canim islem uygulanacak ise bir kac doktorA sormam lazim.su an 27+0 haftalik im.olur mi riski ne bilmem lazim bakalim .cok tesekkur ederim bilgi verdigin icin
Allah kolaylik versin hepimize

Yoktur cnm insallah stres yapmamahnezyum yApiyo ishal genelde.bağlantılı olabilir.bol su ic sorun yokturdur kafana takma

Ben de yaptırmayı düşünüyorum 28. haftada kendi doktoruma. Sonuçta erken doğum riski var Allah korusun.
Amin cnm.bence de yaptirmak da fayda var.biraz da olsa kafan rahat oluyo..dun sen mi yazmıştın cnm bebekler ikisi kafasi asagida diye.ve kasiklarim agriyo diye.benim solda ki kafasi asagida digeri sagdaki ise ayaklar asagida.bayadir sol kasigim agriyo.sol tarafima yatamiyirum.pozisyondan dolayi mi acaba.kafasi kasiklara baski yaptigi icin olabilir mi ki

Olabilir benim ikisinin de kafası aşağıda ben de sola dönünce zorlanıyorum yatakta. Bir sol bir sağ pozisyon değiştiriyorum bütün gece.

Benim gibi gece uykusu bölünüp saatlerce oturan parmak kaldırsın :)
Gece 4 te bi kalktım malum tuvalet için 6 da bi uyandım kalçalarım batmış sağa dönüyorum sağ ağrıyor sola dönüyorum sol.daha ortalardayız bakalım ne olacak bu işin sonu.birde hep kabuslar doğum kabusları bana huzur vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…