- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.641
Bnm drum bana magnezyum vermedi ama burda herkes kullaniyor sanirim..bir test yapildi oyle mi verildi sizlere,siz mi talep ettiniz ?Magnezyum ile ilgili olabilir.
Ben artık buna 1-3-5 asker nöbeti diyorum wc ye kalk, yastıklarla savaş, sonunda acık bişeyler ye. Şimdiden gece 1-2 saatte bir uyanıyorum. Bebekler alıştırıyor şimdidenBenim gibi gece uykusu bölünüp saatlerce oturan parmak kaldırsın :)
Benim de kalçalarım çok ağrıyor üstüne uzun zaman yatınca. Ben de acayip rüyalar görüyorum çoğu kötü herhalde endişelerimizdenGece 4 te bi kalktım malum tuvalet için 6 da bi uyandım kalçalarım batmış sağa dönüyorum sağ ağrıyor sola dönüyorum sol.daha ortalardayız bakalım ne olacak bu işin sonu.birde hep kabuslar doğum kabusları bana huzur vermiyor
Sen de mi gece yiyorsun ben de acıkıyorum tabi uyuyamayınca uzun zaman. Kalkıp bişeyler atıştırıyorum. Bebişler alıştırıyor dimi dimi :))Ben artık buna 1-3-5 asker nöbeti diyorum wc ye kalk, yastıklarla savaş, sonunda acık bişeyler ye. Şimdiden gece 1-2 saatte bir uyanıyorum. Bebekler alıştırıyor şimdiden
Canım ben de kramplar ağrılar baş gösterince verdi doktor.Bnm drum bana magnezyum vermedi ama burda herkes kullaniyor sanirim..bir test yapildi oyle mi verildi sizlere,siz mi talep ettiniz ?
Evet acıkıyorum ve yemezsem uyuyamıyorum :)Sen de mi gece yiyorsun ben de acıkıyorum tabi uyuyamayınca uzun zaman. Kalkıp bişeyler atıştırıyorum. Bebişler alıştırıyor dimi dimi :))
sgl cnm :)Canım ben de kramplar ağrılar baş gösterince verdi doktor.
sen calisiyor musun hala cnm ? masallah 34tesin merak ettim.Evet acıkıyorum ve yemezsem uyuyamıyorum :)
Ne bilim iste bilmeyince endise ettim :)Ben serklaj oldum hiçbir sey hissetmiyorsun. Çok kolay bir işlem. Öncesinde ben de cok arastirdim stress yaptim korktum ama hiç değmezmiş. Sabah gittik hastaneye giris yaptik. Dr musait olana kadar bekledik. Ameliyathaneye götürdüler. Serum taktilar. Sonda filan takılmıyor korkma. Sonra karnimin altindan itibaren kasıklarima o bölgeye baticon (tentürdiyotun yakmayani) sürdüler steril olmasi için. Bu sirada hemsire sizi boyayacagim demisti ben de anlamamistim. Biraz soğuk oluyor sürerken tabi :) sonra dr geldi. Narkoz uzmani yavas yavaş uyuyacaksin 10dan geriye dogru say dedi. O sirada serumun olduğu yerden narkozu verdiler ben 8 demeden uyudum. Ama ne güzel uyumaktir o. Güzel rüyalar bile gördüm :) Sonra beni uyandirdilar ameliyathanenin çıkışında. Hepi topu 5 dk uyumuşum. 10dk olmadan odadaydim. Bir de tabi uyanirken sacmaladim ay evimde uyumuşum gibi ne rahat diye diye çıkarttılar odaya. Biraz cok minik adet sancisina benzer bir agrim oldu ama gecti. 2 saat sonra da hastaneden çıktık eve geldik. Sonra da bir daha ağrı olmadi. Rahat olun. Serklajin pek çok çeşidi var doktorlar uygun olani yapıyorlar.
Bence hiç endişe etme yaptıranların en azından erken doğum riski olmuyor tabi yine iyice arastir ama bana dese doktorum kabul ederim sanirimNe bilim iste bilmeyince endise ettim :)
Söyle tabi. Geçmiş olsun.sgl cnm :)
bnm de kramplarim gecen ay coktu,sodaya basladim azaldi..Ama ellerimde uyusma falan başladı simdi de,sanirim karpal tunel diyorlar buna..haftaya kontrolum var soylerim artik.
Ben 30'da bıraktım canım, benim de masa başıydı ama dayanamadım artık zor geliyoÇalışmak istiyorum aslında masa başı işim ama yanlış bi kararda vermek istemiyorum doktora sorucam bakalım sizler naptınız çalışanınız var mı
Yok calışmıyorum izne ayrıldım 27. Haftada raporla yorgunluk fazla oldu. 31 de de zaten sancılar başladı yatakda geciyor hamilelik.sen calisiyor musun hala cnm ? masallah 34tesin merak ettim.
Cnm banada doktor aynılarını söyledi senin herşeyin normal ama biz riske atmayalım dedi bende sürekli erken dogurcam stresi yaşamak istemiyorum netten okuyunca olumsuz yorumlarda çok olumlu yorumlarda .. tam zamanında yapılınca %98 başarıya ulaşan bi işlemmiş ...Evt canim özelde yaptirdim 450 tl idi. Halka takma tam olarak ne bilmiyorum ama belki benimkindendir. Rahim ağzına arti seklinde de dikiş atip buzebiliyorlar ya da halka seklinde agzinin disindan dikis ipi gecirip buzebiliyorlar. Benimki ikincisinden. Bunlarin teknikleri isimleri sekilleri hep nette var. Ama şunu soyleyeyim uyudugun icin bir sey hissetmiyorsun. Sonrasinda da ayni şekilde. Benim cok şükür bin şükür hic kanamam olmadi. Bebeklere de bir zarari yok diye biliyorum. Ben de o zaman cok kararsizdim ama dr ben cogul gebeliklerde erken doğum riskine karsi yapiyorum bu islemi hep dedi. Rahim uzunlugun kisa olsun olmasin yapiyorum dedi. Ben de ona güvendim. Simdi yok kisaldi yok uzadi gibi sorunlarim yok. Sadece artik cok agirlastigimdan bebisleri tasimak zor oluyor. Egilip kalkmak is yapmak...
Ben uzun zamandır öyleyim canım malesef. Durup dururken bir mutsuzluk çöküyor, her şeyi sorun etmeye başlıyorum, gözümde büyüyor. Aşırı bir sinir var, olur olmaz sinirleniyorum. Arada ağlama krizlerim oluyor falan. Çok normal hormonlarımızdan kaynaklı. Hamilelikte üretilen progesteron hormonu normalin 500 katına çıkıyormuş. Düşün yani...Kızlar benim psikolojim yerimden oynadı. Acayip mutsuz ve sinirliyim normalde hiç böyle biri değilim. Neyim var offf aranızda böyle benim gibi hisseden var mı?
Benim bacağımda gece kramlar oluyordu doktora söyleyince istersen vereyim dediBnm drum bana magnezyum vermedi ama burda herkes kullaniyor sanirim..bir test yapildi oyle mi verildi sizlere,siz mi talep ettiniz ?
Masallah onlara :) sen bebekleri nerde hissediyorsun ? aslinda ultrasonda bakarken de gormussundur,nerdeler tam olarak ? Bnmkilerden biri cok asagida bu da beni korkutuyor,dogumu baslatir diye.Bugün kontrolümüz vardı bizim. Sizinle de paylaşayım istedim. Kaşıntılarım için doktor karaciğerimle ilgili kan testleri istedi, ben kendim baktığımda yüksek değerler gördüm. Demir ve kan iğneleri kullanmama rağmen kansızlığım devam ediyor. Sanırım iğneye devam ettirecek. Onun dışında asla sezaryen tarihi vermem ben dedi, 38'e kadar bekleyecekmişiz. Sancı olmazsa 38. haftada alırım dedi, bir gün bile kâr bebeklerin içerde kalmaları için dedi. Nasıl dayanacağız bilmiyorum 0_0
Bebekler çok iyilermiş maşallah. Yuvarlak şekilde duruyormuş yavrularım :) Kızım başını oğlumun poposuna yaslamış öyle dönüp duruyorlar :) Kilo farkları da yok çok şükür.
Ciğer geliştirici iğnemi oldum bu arada bu sabah. 4 tane verdi, ikisi bu sabah ikisi bu gece yapılacak.
Kontrollerimiz yine iki haftada bir olacak.
Bizden haberler böyle şimdilik :)
Benimkiler çok ilginç duruyorlardı. Aslında hem çok aşağıda hem de çok yukardalar. Halka şeklinde olarak düşün. Erkek olan kasıklardan göbek deliğine kadar kıvrılmış. Kız olan da onun totosundan başlayıp yine bi daire çizmiş. Hiç korkma bu arada ben de sordum çok aşağıda oğlum sorun olmaz mı bu diye. Hiç olmaz dedi duruşlarla alakası yok dedi. Başka etkenler varmış erken doğumu tetikleyen. İçin rahat olsun canım.Masallah onlara :) sen bebekleri nerde hissediyorsun ? aslinda ultrasonda bakarken de gormussundur,nerdeler tam olarak ? Bnmkilerden biri cok asagida bu da beni korkutuyor,dogumu baslatir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?