2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim de kalçalarım çok ağrıyor üstüne uzun zaman yatınca. Ben de acayip rüyalar görüyorum çoğu kötü herhalde endişelerimizden

Ben artık buna 1-3-5 asker nöbeti diyorum wc ye kalk, yastıklarla savaş, sonunda acık bişeyler ye. Şimdiden gece 1-2 saatte bir uyanıyorum. Bebekler alıştırıyor şimdiden
Sen de mi gece yiyorsun ben de acıkıyorum tabi uyuyamayınca uzun zaman. Kalkıp bişeyler atıştırıyorum. Bebişler alıştırıyor dimi dimi :))

Ne bilim iste bilmeyince endise ettim :)

Kızlar benim psikolojim yerimden oynadı. Acayip mutsuz ve sinirliyim normalde hiç böyle biri değilim. Neyim var offf aranızda böyle benim gibi hisseden var mı?

Çalışmak istiyorum aslında masa başı işim ama yanlış bi kararda vermek istemiyorum doktora sorucam bakalım sizler naptınız çalışanınız var mı
Ben 30'da bıraktım canım, benim de masa başıydı ama dayanamadım artık zor geliyo

Cnm banada doktor aynılarını söyledi senin herşeyin normal ama biz riske atmayalım dedi bende sürekli erken dogurcam stresi yaşamak istemiyorum netten okuyunca olumsuz yorumlarda çok olumlu yorumlarda .. tam zamanında yapılınca %98 başarıya ulaşan bi işlemmiş ...
Ben doktora herşeyi sordum sonrasında yatmam gerekecekmi onu sormadım:) hani işe nezaman başlayabilirim acaba

Kızlar benim psikolojim yerimden oynadı. Acayip mutsuz ve sinirliyim normalde hiç böyle biri değilim. Neyim var offf aranızda böyle benim gibi hisseden var mı?
Ben uzun zamandır öyleyim canım malesef. Durup dururken bir mutsuzluk çöküyor, her şeyi sorun etmeye başlıyorum, gözümde büyüyor. Aşırı bir sinir var, olur olmaz sinirleniyorum. Arada ağlama krizlerim oluyor falan. Çok normal hormonlarımızdan kaynaklı. Hamilelikte üretilen progesteron hormonu normalin 500 katına çıkıyormuş. Düşün yani...

Bugün kontrolümüz vardı bizim. Sizinle de paylaşayım istedim. Kaşıntılarım için doktor karaciğerimle ilgili kan testleri istedi, ben kendim baktığımda yüksek değerler gördüm. Demir ve kan iğneleri kullanmama rağmen kansızlığım devam ediyor. Sanırım iğneye devam ettirecek. Onun dışında asla sezaryen tarihi vermem ben dedi, 38'e kadar bekleyecekmişiz. Sancı olmazsa 38. haftada alırım dedi, bir gün bile kâr bebeklerin içerde kalmaları için dedi. Nasıl dayanacağız bilmiyorum 0_0
Bebekler çok iyilermiş maşallah. Yuvarlak şekilde duruyormuş yavrularım :) Kızım başını oğlumun poposuna yaslamış öyle dönüp duruyorlar :) Kilo farkları da yok çok şükür.
Ciğer geliştirici iğnemi oldum bu arada bu sabah. 4 tane verdi, ikisi bu sabah ikisi bu gece yapılacak.
Kontrollerimiz yine iki haftada bir olacak.
Bizden haberler böyle şimdilik :)

Masallah onlara :) sen bebekleri nerde hissediyorsun ? aslinda ultrasonda bakarken de gormussundur,nerdeler tam olarak ? Bnmkilerden biri cok asagida bu da beni korkutuyor,dogumu baslatir diye.

Masallah onlara :) sen bebekleri nerde hissediyorsun ? aslinda ultrasonda bakarken de gormussundur,nerdeler tam olarak ? Bnmkilerden biri cok asagida bu da beni korkutuyor,dogumu baslatir diye.
Benimkiler çok ilginç duruyorlardı. Aslında hem çok aşağıda hem de çok yukardalar. Halka şeklinde olarak düşün. Erkek olan kasıklardan göbek deliğine kadar kıvrılmış. Kız olan da onun totosundan başlayıp yine bi daire çizmiş. Hiç korkma bu arada ben de sordum çok aşağıda oğlum sorun olmaz mı bu diye. Hiç olmaz dedi duruşlarla alakası yok dedi. Başka etkenler varmış erken doğumu tetikleyen. İçin rahat olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…