- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.661
Canım ikili test yapılmadı bana doğru sonuç vermediği için. Jel de 10.haftaya kadar kullandım progestani da 12ye kadar kullandım 12 den sonra kan ve magnezyum a basladim
Kızlar benim psikolojim yerimden oynadı. Acayip mutsuz ve sinirliyim normalde hiç böyle biri değilim. Neyim var offf aranızda böyle benim gibi hisseden var mı?
Deme ondan demek bu halim. Ama daha yeni başladı bende, daha önce yoktu. Her hafta yeni bir olay.Ben uzun zamandır öyleyim canım malesef. Durup dururken bir mutsuzluk çöküyor, her şeyi sorun etmeye başlıyorum, gözümde büyüyor. Aşırı bir sinir var, olur olmaz sinirleniyorum. Arada ağlama krizlerim oluyor falan. Çok normal hormonlarımızdan kaynaklı. Hamilelikte üretilen progesteron hormonu normalin 500 katına çıkıyormuş. Düşün yani...
Ne zor zamanlarmış. Sabretmek, iyi düşünmek, umut etmek gerek.bir de bebişleri bol bol dinlemekArada bir bana da geliyorlar canim. Agliyorum durduk yere canim sıkılıyor hemen. Surekli degil Allahtan toplarliyorum:/ kolay degil ya gecirdigimiz dönem cok normal
Ne zor zamanlarmış. Sabretmek, iyi düşünmek, umut etmek gerek.bir de bebişleri bol bol dinlemek
Amin canım hepimizin dileği bu.Evet canim, sabırla onlari beklemek cok güzel. Onlari dusundukce de ağlıyorum ben :) ikisini birden kucagima almak falan hayali bile guzelken yaşayınca nasil sukrecegiz ve zorluklari hemen silecek hafizamiz. Yeter ki saglikla gelsinlet
Al benden de o kadar. Özellikle son3-4 gündür patlamaya hazır bomba gibiyimKızlar benim psikolojim yerimden oynadı. Acayip mutsuz ve sinirliyim normalde hiç böyle biri değilim. Neyim var offf aranızda böyle benim gibi hisseden var mı?
Normal kalcadan yapilan bi igne cnm.ama bebekler uzerinde etkisini.gösteryo yaniKızlar birşey soracağım bebeklere ciğer geliştirici iğne yapıyorlar ya onu nasıl yapıyorlar? Bizemi yapıyorlar bebekleremi?
Saol canım arkadaş yazınca merak ettim kime yapılıyor dieNormal kalcadan yapilan bi igne cnm.ama bebekler uzerinde etkisini.gösteryo yani
Bende çalışmak istiyorum isim masa basi rahat ama yemek icin bile 3 kat iniyorum yada wc uzak vs bu hafta 30 oldum ve cok zorlanmaya başladım sali günü kontrol var riske atmak istemiyorum erken doğum olmasi daha kotu bakalim dr. Ne diyecek. Cuma rapor aldim ve evde olup dinlenmek çok iyi geldiÇalışmak istiyorum aslında masa başı işim ama yanlış bi kararda vermek istemiyorum doktora sorucam bakalım sizler naptınız çalışanınız var mı
Ah sen de miAl benden de o kadar. Özellikle son3-4 gündür patlamaya hazır bomba gibiyim
Bende ayni sekilde zorlanıydum 28 . Haftadan beri rahat cikiyorum mide guruldamasi yok ama herhangi bir sorun olcagini dusunmedimSlm kizlar gebeligimin ilk ayindan bu yana hep kabizlik Problemi yasadim iki gündür mide guruldamasi ve rahatlikla tuvallete cikabiliyorum sizce bebelerde bir sorunmu var??
Hayda hepimizde birşeyler var bugün hadi hayırlısı.Kizlar bazen.gozlerimin onunde bir seyler ucusuyo gibi oluyo.bi rahatsizlik mi basladi bende
Maşallah ne güzel haberler kacinci haftaydi sizin? Herkese guzel haberler hayırlı dogumlar nasip olsun ins.Bugün kontrolümüz vardı bizim. Sizinle de paylaşayım istedim. Kaşıntılarım için doktor karaciğerimle ilgili kan testleri istedi, ben kendim baktığımda yüksek değerler gördüm. Demir ve kan iğneleri kullanmama rağmen kansızlığım devam ediyor. Sanırım iğneye devam ettirecek. Onun dışında asla sezaryen tarihi vermem ben dedi, 38'e kadar bekleyecekmişiz. Sancı olmazsa 38. haftada alırım dedi, bir gün bile kâr bebeklerin içerde kalmaları için dedi. Nasıl dayanacağız bilmiyorum 0_0
Bebekler çok iyilermiş maşallah. Yuvarlak şekilde duruyormuş yavrularım :) Kızım başını oğlumun poposuna yaslamış öyle dönüp duruyorlar :) Kilo farkları da yok çok şükür.
Ciğer geliştirici iğnemi oldum bu arada bu sabah. 4 tane verdi, ikisi bu sabah ikisi bu gece yapılacak.
Kontrollerimiz yine iki haftada bir olacak.
Bizden haberler böyle şimdilik :)
Kizlar bazen.gozlerimin onunde bir seyler ucusuyo gibi oluyo.bi rahatsizlik mi basladi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?