2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar benim psikolojim yerimden oynadı. Acayip mutsuz ve sinirliyim normalde hiç böyle biri değilim. Neyim var offf aranızda böyle benim gibi hisseden var mı?

Arada bir bana da geliyorlar canim. Agliyorum durduk yere canim sıkılıyor hemen. Surekli degil Allahtan toplarliyorum:/ kolay degil ya gecirdigimiz dönem cok normal

Deme ondan demek bu halim. Ama daha yeni başladı bende, daha önce yoktu. Her hafta yeni bir olay.

Ne zor zamanlarmış. Sabretmek, iyi düşünmek, umut etmek gerek.bir de bebişleri bol bol dinlemek

Evet canim, sabırla onlari beklemek cok güzel. Onlari dusundukce de ağlıyorum ben :) ikisini birden kucagima almak falan hayali bile guzelken yaşayınca nasil sukrecegiz ve zorluklari hemen silecek hafizamiz. Yeter ki saglikla gelsinlet

Amin canım hepimizin dileği bu.

Kızlar birşey soracağım bebeklere ciğer geliştirici iğne yapıyorlar ya onu nasıl yapıyorlar? Bizemi yapıyorlar bebekleremi?

Çalışmak istiyorum aslında masa başı işim ama yanlış bi kararda vermek istemiyorum doktora sorucam bakalım sizler naptınız çalışanınız var mı
Bende çalışmak istiyorum isim masa basi rahat ama yemek icin bile 3 kat iniyorum yada wc uzak vs bu hafta 30 oldum ve cok zorlanmaya başladım sali günü kontrol var riske atmak istemiyorum erken doğum olmasi daha kotu bakalim dr. Ne diyecek. Cuma rapor aldim ve evde olup dinlenmek çok iyi geldi

Slm kizlar gebeligimin ilk ayindan bu yana hep kabizlik Problemi yasadim iki gündür mide guruldamasi ve rahatlikla tuvallete cikabiliyorum sizce bebelerde bir sorunmu var??
Bende ayni sekilde zorlanıydum 28 . Haftadan beri rahat cikiyorum mide guruldamasi yok ama herhangi bir sorun olcagini dusunmedim

Maşallah ne güzel haberler kacinci haftaydi sizin? Herkese guzel haberler hayırlı dogumlar nasip olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…