- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.681
bnde de oluyor buKizlar bazen.gozlerimin onunde bir seyler ucusuyo gibi oluyo.bi rahatsizlik mi basladi bende
Bakalim çarşamba kontrol var belki yine serklaj diyecekBence hiç endişe etme yaptıranların en azından erken doğum riski olmuyor tabi yine iyice arastir ama bana dese doktorum kabul ederim sanirim
Benimde arada gözümün önünde yıldızlar ucuşuyor resmen tansiyonla alakalı diye düsünüyorum benKizlar bazen.gozlerimin onunde bir seyler ucusuyo gibi oluyo.bi rahatsizlik mi basladi bende
Bende senin gibiyim yalnız değilsin arkadaşım,ağlama krizleri var birde yarı delilik haliKızlar benim psikolojim yerimden oynadı. Acayip mutsuz ve sinirliyim normalde hiç böyle biri değilim. Neyim var offf aranızda böyle benim gibi hisseden var mı?
Him evet olabilir cnm.benim de oyleBenimde arada gözümün önünde yıldızlar ucuşuyor resmen tansiyonla alakalı diye düsünüyorum ben
Bize yapıyorlar canım bebeklerin ciğerleri için. Ben bugün oldum, kalçadan ikişer doz bi sabah bi akşam. Hiç acısı sızısı yok.Kızlar birşey soracağım bebeklere ciğer geliştirici iğne yapıyorlar ya onu nasıl yapıyorlar? Bizemi yapıyorlar bebekleremi?
Amin hepimizin inşallah. 32. haftanın ortalarındayız biz şimdi. Herkese dua ediyorum tanıdığım tanımadığım, herkese ve bebeklerine sağlık inşallah...Maşallah ne güzel haberler kacinci haftaydi sizin? Herkese guzel haberler hayırlı dogumlar nasip olsun ins.
amin canım, yarı delilik haline çok güldüm :))Bende senin gibiyim yalnız değilsin arkadaşım,ağlama krizleri var birde yarı delilik haliAllah sabır versin bize
Ben dedign sekilde yaptim canim ve herkes tavir alip kustu. Ama yapcak bisey yok kucaga alistirmamak icin yaptm ben sonucta ben bakiyorum onlara gece.ikiside kucak istyn bebekler olursa naparim ben. Sonuc olarak herkes küs ve kucaga alcak kimse olmadigi icinde etrafta tavrm hala devm ediyor :)Bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Bebeklerimiz normal gebeliğe göre erken doğacaklar haliyle. Bu yüzden ben her gelenin ( kendi teyzelerim, ananem vs. ) kucağına alması taraftarı değilim, erken doğmasa bile yeni doğmuş bebekler çok açık oluyor mikroba her şeye, bunu çıtlattığımda da herkes tavır takınıyor küsüyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama akşam olup herkes evine çekildiğinde biz baş başa kalacağız bebeklerimizle ve biz uğraşacağız. Henüz çok küçük olacaklar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doğru bi yaklaşım mı, doğruysa da ne kadar süre bu şekilde davranmamız doğru olur?
Valla mşlh kızım doğduğunda kucaktan kucağa gezdi kimseye anlatamıyorsun zaten bizim ev 3 ay ana baba günü gibi kalabalık oluyor valla lohusa depresyonu sırf bu kalabalık yüzünden oluyor insana .. şimdiden ben nasıl olcak öğünler diye strese girdim kaynanamlar kesin bize yerleşir iki bebek bide kızım var bakamazsın diye ... neyapacagımı bende bilmiyorum haftada 1 görmeye tahammül edemediğim insanlar bizde yatılı kalırsa neyaparım bilmem .. bi sağlıkla dogurayım umarım korktugum gibi olmaz hiçbirşeyBen dedign sekilde yaptim canim ve herkes tavir alip kustu. Ama yapcak bisey yok kucaga alistirmamak icin yaptm ben sonucta ben bakiyorum onlara gece.ikiside kucak istyn bebekler olursa naparim ben. Sonuc olarak herkes küs ve kucaga alcak kimse olmadigi icinde etrafta tavrm hala devm ediyor :)
canım bende senin gibi düsünüyorum zaten erken dogacaklar mikrop kapmaya çok müsaitler hastane hastane dolaşmaktansa varsın küssünler bizlere aslında kendileri düsünmeleri lazımBi konuda fikrinize ihtiyacım var. Bebeklerimiz normal gebeliğe göre erken doğacaklar haliyle. Bu yüzden ben her gelenin ( kendi teyzelerim, ananem vs. ) kucağına alması taraftarı değilim, erken doğmasa bile yeni doğmuş bebekler çok açık oluyor mikroba her şeye, bunu çıtlattığımda da herkes tavır takınıyor küsüyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama akşam olup herkes evine çekildiğinde biz baş başa kalacağız bebeklerimizle ve biz uğraşacağız. Henüz çok küçük olacaklar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doğru bi yaklaşım mı, doğruysa da ne kadar süre bu şekilde davranmamız doğru olur?
Ben heran ağlama modundayım herşeye alınıyorum sinirli oluyorum dizilerde ağlanmayacak seylere hüngür hüngür aglıyorum cok tuhafım bu aralar bu hormonlar dengemi bozduNe zor zamanlarmış. Sabretmek, iyi düşünmek, umut etmek gerek.bir de bebişleri bol bol dinlemek
Bende aynı fikirdeyim canım hatta şimdiden karar aldik eşimle normal bebek kilosuna gelene kadar misafir kabul etmeyi düşünmüyoruz. Evdekilerde zaten almaz söylediğimde gelen olsa bile bebek çıkarmayacagiz . Normal doğan çocuklarda da tavrım farklı değildi küsen küssün hasta olurlarsa üzülen biz ceken bebeklerimiz olacak.Bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Bebeklerimiz normal gebeliğe göre erken doğacaklar haliyle. Bu yüzden ben her gelenin ( kendi teyzelerim, ananem vs. ) kucağına alması taraftarı değilim, erken doğmasa bile yeni doğmuş bebekler çok açık oluyor mikroba her şeye, bunu çıtlattığımda da herkes tavır takınıyor küsüyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama akşam olup herkes evine çekildiğinde biz baş başa kalacağız bebeklerimizle ve biz uğraşacağız. Henüz çok küçük olacaklar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doğru bi yaklaşım mı, doğruysa da ne kadar süre bu şekilde davranmamız doğru olur?
amin canım, yarı delilik haline çok güldüm :))
Ah ah geçecek bugünlerde inşallah. Yok gecmezde kalırsa bu ruh hali çok fenaBen heran ağlama modundayım herşeye alınıyorum sinirli oluyorum dizilerde ağlanmayacak seylere hüngür hüngür aglıyorum cok tuhafım bu aralar bu hormonlar dengemi bozdu
Ya en güzelini yapmışsın. Ben de o şekilde davranma taraftarıyım ama şu küslükler sinir ediyor insanı. Hemen ay bi senin çocuğun var sanki moduna giriyor insanlar. -_-Ben dedign sekilde yaptim canim ve herkes tavir alip kustu. Ama yapcak bisey yok kucaga alistirmamak icin yaptm ben sonucta ben bakiyorum onlara gece.ikiside kucak istyn bebekler olursa naparim ben. Sonuc olarak herkes küs ve kucaga alcak kimse olmadigi icinde etrafta tavrm hala devm ediyor :)
canım bende senin gibi düsünüyorum zaten erken dogacaklar mikrop kapmaya çok müsaitler hastane hastane dolaşmaktansa varsın küssünler bizlere aslında kendileri düsünmeleri lazımyengeminde ikizleri oldu 34.haftada dogdular gelen giden kucagına aldı hastanefen çıkamadılar ben simdiden söylüyorumda kaynanamlara burda kucagına vermezsen bebekleri ayıp olur diyip duruyor napcaz bilmiyorum herkes aynı durumda galiba
Benim kızım 31 haftalık dogmuştu, odasına ben annem eşim dışında 6 ay boyunca kimse girmedi misafir de kabul etmedim cok şükür hastalanmadı. Doktor söyledi derseniz kimse aşamıyo sınırları. İnşallah 36. hafta ve sonrasında dogum yaparız da herkese açık olur bebeklerimiz.
Bende aynı fikirdeyim canım hatta şimdiden karar aldik eşimle normal bebek kilosuna gelene kadar misafir kabul etmeyi düşünmüyoruz. Evdekilerde zaten almaz söylediğimde gelen olsa bile bebek çıkarmayacagiz . Normal doğan çocuklarda da tavrım farklı değildi küsen küssün hasta olurlarsa üzülen biz ceken bebeklerimiz olacak.
Valla canım bırak küssünler hiç sinir olma. Benim kızım 38 de doğmasına rağmen kucağa vermedim ve maşallah o kadar güzel düzen kurdukki beni hic zorlamadi. Ikizlerde şimdiden başladım söylemeye zaten. Çok ozen istiyormuş çabuk mikrop kapılıyormuş, baslarda kalabalığa sokmamalıymışız falan diye söylüyorum. Hele ki sigara içen biri birak kucağına almayı odasına dahi giremez. Taşımak ne kadar zorsa bebekleri sağlıkla büyütmekte bir okadar zor. Kimse çocuklarımızdan daha degerli değil. Kırılacak alınacak demeden söylemek lazım.Ya en güzelini yapmışsın. Ben de o şekilde davranma taraftarıyım ama şu küslükler sinir ediyor insanı. Hemen ay bi senin çocuğun var sanki moduna giriyor insanlar. -_-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?