2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Evet doğru canım. En kötüsü de şu an gündüz bebeklerime ameliyatım iyileşene kadar bakabilecek tek kişi annem ve kendisi sigara içmesinin yanında ısrarla doğduklarında evin balkonunda içerim diye tutturuyor. Gelme dedim böyle yapacaksan. Üzerinde o kokuyla nasıl vereyim dedim çocukları sana. Ne zor işmiş herkesin anlayışsız olması

Ay bak simdi daha çok üzüldüm annen tabi gelmese olmaz. Benim kizim daha on günlükken o kadar ozenmemize ragmen astım öksürüğü gibi bir öksürüğe yakalandi ve doktorun tek söylediği ya evde sigara icen biri var yada içip gelmiş biri kucagina almış bunu. Ve o öksürük çok zorladi onu. Suan 6 yaşında ve yine sigara icen birinin evine gitsek ayni sekilde başlıyor hiriltilari. Valla annenle daha ciddi konuş Allah yardımcın olsun simdiden

Yavrucuğa üzüldüm kızına dikkat etmenize rağmen bak çocuk kıyamam öksürüklerden çekmiş. Konuşcam annemle tekrardan kırmak da istemiyorum ama napalım bi yolunu bulucam artık kuzum

Göbekleriniz ne alemde güzel anneler anne adayları :) Benimki aldı başını gitti. Bana çok büyük gelmiyor ama vücudumun diğer yerleri bacaklar kollar vs çok kilo almadığı için sivri bir göbek çok dikkat çekiyor sanırım. Dışarı çıktığımda, kontrollere gittiğimde filan insanlar dönüp bi daha bakıyor karnıma ve sinir bozucu bi şey. Hatta dün kontrolümüz vardı, bizden önde muayenehaneye giren çift doktora sormuş hemen, dışarda bekleyen kadının kaç aylık diye. Doktor da sen onunla bir tutma kendini o ikiz taşıyor demiş
Kaçıncı haftalarda ne kadar büyüdü göbekleriniz?

örnekleri çok ama anlayan insan yok çevremde bakalım nasıl bir sürec izliyecek bizi

Al bendende o kadar :) gören doğum yakın sanıyor. Bende kollar bacaklar normal göbek maşallah. Hele bazısı ay bu dahabne kadar büyüyecek yakında dogar demiyor mu inan elime bir sopa alıp dövesim geliyor.

Al bendende o kadar :) gören doğum yakın sanıyor. Bende kollar bacaklar normal göbek maşallah. Hele bazısı ay bu dahabne kadar büyüyecek yakında dogar demiyor mu inan elime bir sopa alıp dövesim geliyor.
Benim haftam sizin kadar ileride değil ama bana bakanda ne ikiz mi nereye saklıyorsun sen bebekleri diyor.malum kilon var ya hiç anlaşılmıyor diyorlar.ne kibar insanlarımız var değil mi?dün minibüste bir allahın kulu yer vermedi.kızımda oğlumda kafa kafaya vermişler bu hafta yine ayaklar aşağıda.kabızlıkta rahat ettim biraz.ama 30 31 gibi göbek daha belirgin olacak herhalde

canım kac aydan sonra büyüdü göbegin benim 5 aylık ama fazla yok komsunun 3.5 aylık göbegi var kayınvalide onun seninkinden büyuk ikiz olmasına ragmen dedi sinir oldum kiloluda degilim

benimki de büyük ben de başka yerden almadım hiç, iç çamaşırımın sütyenimin numarası değişmedi. göbek önde gidiyoruz bakalım :))

Kizlar cok uzgunum
Kendime cok kizginim su an,yazmak istedim.
Yazacaklarimdan dolayi oncelikle ozur dilerim 6ay boyunca ne ben ne esim cinsel anlamda bi yakinlasmaya girmedik,hep lekelerim oldugu icin korkuyorduk zaten dr da 5aya kadar da hep iliski yasak dedi.Neyse gecen aydan beri bi lekem yoktu,dr da yasak demeyince, dun bisey yaptik ve kanamam var.Dr um bugun yok yrn gidicem tmm ama teselli istiyorum bebek oyle hemen ölecek dusecek kadar kapida olmaz bildigim..Birlesme de afedersiniz tam anlamiyla olmadi ve uzun sürmedi en fazla 2dk. Ama zorlandim acaba zorlandim diye mi oldu diyorum.. off cok kotuyum.Bu kadar bekle bekle son 2ay kala kalk boyle bisey yap.Ki hic de istekle olmuyor sadece esime karsi vicdan yaptim bian ben teklif ettim adamcagiz degil. Altta olan bebisime zarar mi geldi diyorum ama dr alttan muayene ederken bazen soruyordum bisey olmasin bebeklere,hayir rahim agzinda degillerki plesantanin icinde rahimdeler diyordu..bn mi kendimi kandiriyorum su an

Son günlerde iyice büyüdü ve ben de göbek disinda bir yerimden kilo almadigim icin cok komik oldum:) yururken de bir o yana bir bu yana sallaniyorum cidden herkes bir bakiyor. Az önce masadan kalkarken bacaklarim tutmadi hafifce yere biraktim kendimi ay sinirim bozuldu sonra gülüp duruyorum. 30. Haftaya giris yaptik ve daha insallah onukuzde 7 hafta var desek ben nasil tasirim bilmiyorum yavrulari

Canim insallah bir sorun olmamistir icini ferah tutmaya çalış. Normalde tek gebeliklerde de iliski sonrasi hafif kanama gorulebiliyor diye biliyorum. Allahin izniyle bir seyleri yoktur. Hareketleri nasil?

Aynen öyle canım, hayır sana ne benim karnımdan be diyeceksin de diyemiyorsun işte. :)
Canım senin haftalarında ben de öyleydim. Birden coştu benimkiler. Yer vermez o düşüncesiz dangozlar biliyorum >:/ Diyeceksin aslında direkt hamileyim oturabilir miyim diye birisine. Benim yapmışlığım var Belli olmuyorsa bizim suçumuz mu o haftalarda yani...

canım kac aydan sonra büyüdü göbegin benim 5 aylık ama fazla yok komsunun 3.5 aylık göbegi var kayınvalide onun seninkinden büyuk ikiz olmasına ragmen dedi sinir oldum kiloluda degilim
Canım benim son 7 aydan sonra çok büyüdü karnım. Benim de ilk başlarda aynı tepkiler sinirimi bozuyordu. Maşallah falan demek zaten yok, ay işte nasıl ikiz bu, yok normal hamilelerin bile karnı daha büyüyo bu aylarda falan filan. Homini gırtlak yiyordur normal hamileler diyordum ben de. Yani iki ucu pisli değnek anlayacağın. O haftalarda niye karnın bu kadar küçük mıhabbeti çektim, bu haftalarda da niye bu kadar büyük diyorlar. -_-

Canim insallah bir sorun olmamistir icini ferah tutmaya çalış. Normalde tek gebeliklerde de iliski sonrasi hafif kanama gorulebiliyor diye biliyorum. Allahin izniyle bir seyleri yoktur. Hareketleri nasil?
biri gunduzcu zaten genelde,o yine oynuyor ama digeri genelde gece cok oynar,iste o ne alemde bilmiyorum

Hahhah aynı durumdayız çoğumuz demek ki ya Ben penguen gibi yürüyorum göbekten dengeyi sağlamak çok zorr, merdiven basamaklarını görmüyorum filan mesela inerken Allah'a emanet
Ve evet inşallah daha 6-7-8 haftalarımız var önümüzde. Bende de aynı endişeler başladı, umarım sığarız üçümüz aynı bedene ^_^

Canım ben sorun olduğunu düşünmüyorum, ve seni de anlıyorum. Bizim de ilk aylar düşükten dolayı yasaktı, son aylar da erken doğum riskinden yasak, insan iki arada kalıyor. Doktorunun cep numarası filan yok mu bi arasan yine de için rahat etsin? Ya da yakınında devlet hastanesi varsa aciline bi git kanamam oldu diye ultrasonla baksınlar 10 dk'da kalp atışlarını duy rahatla? Yarın gidecekmişsin biliyorum ama insana bir gün bile ömür geliyor böyle durumlarda, noldu bi şey mi var vs vs. Bir de seninkiler de öyle mi bilmiyorum ama ben bazen endişelendiğim hareketlerini hissedemediğim zaman okşuyorum oynuyorlar. Ya da çok hafif itiyorum o zaman oynuyorlar. Öyle de denesen bi bakalım?

Drumu aradim fitili 2ye cikar yrn gel dedi.
Dedigini bn de yapiyorum,tesaduf mu bilmiyorum ama ne zmn onlarla ilgili konussak cok hareketliler,hele direkt onlarla konusunca acayip tepki var :) simdi iste konustuk ikimizde onlarla,altta olan gececi o oynamadi henuz,ustteki oynadi.Alttakine bisey oldu diye korkuyorum iste. kac kasik cikolata da yedim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…